Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 18, 20:22)
Sveikos, nu as tai nelabai sveika  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ermitazas man dave dar Brooklyn ir Raissa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif  blush2.gif

Cia kazkoks panasus virusas kaip ir man, nes net ir simptomai sutampa, as irgi tas pacias pirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 18, 13:12)
tai as to klausiau, bet man niekas neatsake, kuom ir kada reiktu patresti, nes naturalu, kad vien durpiu/zemes neuztenka jiems.

šiaip jau pirktinis paruoštas substratas turi visų reikalingų medžiagų ir tręšt papildomai nereikėtų.
Bet aš pati kartais palaistau su Seasol arba Delfan.
Atsakyti
Aciu Venta, pas mane namie ir dregnoka 70%, bet lyg ir nesalta 20laipsniu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 18, 21:41)

pas mane jų sočiai. Kai išlys, galiu atvežt.

aciu, lauksim kol islys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 18, 10:36)
Na, na. Snaige123 kažin ar turi laboratoriją ir gali savarankiškai atlikti ar perka tyrimus, kiek atitinka josios Raisa ir tikroji hibridinė Raisa. Nesugriovė ji čia jokių mitų.

tikrai man tai patys paciausi pomidorai beje jie tvirti ir 1:1 vienodi kadangi skystu nevalgau tai jie patys paciausi smile.gif

QUOTE(Venta9 @ 2012 03 18, 14:58)
Bet auginti 500 vnt. lauke vienos veisles ir dar  kelis simtus  ale Raisos siltnamyje, man butu labai nuobodu ir neidomu, tik ne seimai tokie kiekiai. O kas liecia seklu is hibridu, galiu patikint, kad tikrai netinka, nes turiu gyva pavyzdi, viena giminaite vis megdavo rinktis seklas ir karta pataike ant hibrido, tai kitais metais isaugo bile kas , vieni kaip vynuoges, kiti didesni, bet labai sirgo tais metais pas ja. Tai vos neverke moteriske, nes derliaus kaip ir nieko, patariau ziuret kas parasyta ant pokelio, o ne taip -patiko ,iskrapste seklyte ir valio g.gif

ne nuobuodume esme o derliuje 4u.gif sultis megsta visa seima ir gimines ir ivairias salotas ziemai kaip fabrike gaminti tenka nes dali visko brolis i vokietija vezasi o ten dar boso seima alpsta del naturaliu salotu ir uogieniu giria valgo nepasidalina smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 03 17, 10:26)
Gal kuri Marmande sejot? Maniskiai visai nejuda.
Idomu ar patys pomidorai skanus?

pernai sėjau ir valgėm- patiko visai, pomidorienei labai gerai tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 18, 18:03)
o kaip su pikiavimu. pas mane kai kurie jau turi 2 lapukus, kiti tik po 1, atskirai  nepikiuosiu
tai kai kiti tures 2, vieni jau 3.
tai kaip geriau: pikiuoti kai 3 ar kai 1 lapukas  ax.gif ?

Aš neskubu pikiuoti,jei nebutina,kad ir kokio dydzio karuna buna
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2012 03 18, 20:54)
šiaip jau pirktinis paruoštas substratas turi visų reikalingų medžiagų ir tręšt papildomai nereikėtų.

Kai rašau apie trešima,turiu galvoj daigus šešis,kurie beveik su žiedais.Tai jie gal tikrai praalko rolleyes.gif Nes ir stimuliatoriaus nenaudojau
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 03 17, 12:26)
Gal kuri Marmande sejot? Maniskiai visai nejuda.
Idomu ar patys pomidorai skanus?

Aš sėkau marmande, dygo greitai, sudygo visi kiek sėjau, o sėjau daug smile.gif Buvau prisiskaičiusi, kad labai skanūs, tai bandysim šiemet ragaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2012 03 18, 20:33)
Nu nelabai gerai kad tokia dregme pas jus ir taip ilgai  daigai buna slapi, o pravedinti nera kaip, kai saulute sviecia pravert langus

Tai vėdinam, bet kad ir lauke drėgna tai nelabai ir išsivėdina unsure.gif Matomai pas mus nuo rūsio drėgme eina, nes jis po namu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 18, 20:54)

o radai kur nors šiemet Seasol? gal ir rašei, būsiu praleidusi...
Atsakyti
QUOTE(laumzirgio namai @ 2012 03 18, 23:08)
Aš sėkau marmande, dygo greitai, sudygo visi kiek sėjau, o sėjau daug smile.gif Buvau prisiskaičiusi, kad labai skanūs, tai bandysim šiemet ragaut smile.gif

bandau isivaizduoti kaip vasaros antroj pusej aptarinesime derliu ir skonius tongue.gif cia kartais kai paskaitau tai atrodo pilna burnau jau pomidoru skonio biggrin.gif o dar mano augantys 4 drakonai bet kokia namie parnesta darzove nusienauja kaip skeriai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 18 kovo 2012 - 23:15
QUOTE(snaige123 @ 2012 03 18, 21:27)
tikrai man tai patys paciausi pomidorai beje jie tvirti ir 1:1 vienodi kadangi skystu nevalgau tai jie patys paciausi smile.gif

Šaunu, tik jūsų pačios rinktų sėklų iš hibridinių pomidorų Raisomis nebevadinčiau.
Atsakyti