Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Mano Sultan išdygo clap.gif po devyniolikos dienų visi penki saliamaleikum thumbup.gif Nes jau tikrai galvojau,kad gal nepasėjau.Tuo pačiu metu sėtos Esmeraldos jau tikrus lapukus rodo.Nors tokie jau susiklaipėliai,ne Esmeraldos,o Kvazimodai.Bet gal ir išsities,kaip kitoms Carazonai g.gif
Atsakyti
g.gif man Sultan normaliai sudygo , kaip ir kiti , gražūs , normalūs daigeliai...sudygo kartu su kmicic , nes kartu pasėti buvo...10 tokių ir 10 tokių...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 20, 14:46)
kuklinausi tave ir trukdyt su siuo klausimu hihihi.gif o as maniau kad jau gerokai anksciau sejot pomidorus  bigsmile.gif
aisku tada, pas mane 5dienos, tai dar tiek pat reikes palaukti  ax.gif

Šiltnamis pas mane paprastas, plėvelinis ir dar šiaurės rytų Lietuvoje, tai neskubu su sėjimu, nes neturiu sąlygų bėgioti pavasarį su žvakėmis ir šilto vandens buteliais į šiltnamį saugot nuo šalnų mirksiukas.gif .
Pernai pasėjau kovo pabaigoje, aišku, derliaus laukti reikėjo, sakyčiau, skausmingai ilgai smile.gif. Nes temoje pas visas tik sirpo, sirpo, visos ragauja, džiaugiasi, o aš tik bėgioju į šiltnamį ir nervuojuos per atostogas. Bet sulaukiau, prisirpo lotuliukas.gif .

Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 20, 13:54)
o kaip su Black Cherry? kazkuo nerodo zenklu, gal visgi kritimai padare savo  g.gif Turiu dar 2 seklytesu gal vel sodinti blush2.gif

mano tie black cheriai patys prasciausi daigeliai, kazkodel mazi glezni, neauga ir t.t nesuprantu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 03 20, 15:12)
mano tie black cheriai patys prasciausi daigeliai, kazkodel mazi glezni, neauga ir t.t nesuprantu... g.gif

mano bajaja ir tokie maziukai ir letai auga, bet gal del to kad vazoniniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 20, 15:17)
mano bajaja ir tokie maziukai  ir letai auga, bet gal del to kad vazoniniai g.gif

pas mane bajaja isdygo irgi toki miniatiuriniai is 10 setu kovo 15, septyni miniukai yra , gal ir kiti islys g.gif matyt kad vazoniniai jie toki mini drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 20, 12:33)
tai Jūs geriau parodykit, kokio dydžio daigus persodinate į šiltnamį  4u.gif

Geriau neprašyk... su savo viršmetriniu pomidoro daigu ji ištampys puslapį ir į ilgį, ir į plotį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 20, 17:07)
Geriau neprašyk... su savo viršmetriniu pomidoro daigu ji ištampys puslapį ir į ilgį, ir į plotį  lotuliukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif O jau galvojau, kur tu dingai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 20, 18:13)

Viskas man ok, užsiimu Motinos Teresės vaidmeniu, tai ne visur suspėju.. smile.gif visi mano pomidoriukai sudygę puikiai, daigiukai dailūs, turiu išlindusias 4 mis-Marfas.. Olkos-Polkos irgi dar gyvos, vienas daigelis kažko apšiušo, gerokai mažesnis už kitus, bet nesuku dėl jo galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 20, 17:27)
Viskas man ok

O tai gerai good.gif
O tai sakau, ar susirgai, ar nuo pomidorligės pagijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 03 19, 21:15)
pas mane visi daigiukai kazkokie susisuke ishlindo 
jau tokiose pozose  blink.gif  doh.gif 
menki, ploni, gelsteleje... 
bloga diena buvau sejai uztaikius.... 
taip norisi palaistyt....

..nesinervink, atsisuks irnesakyk.gif
..su žvake nestovėk ir nespoksok ax.gif
..pastorės ir pažaliuos 4u.gif
..išpikiuok per gerą mėnulį ir klaida bus ištaisyta smile.gif
..paimk liniuotę ir kirsk sau per nagus mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 03 19, 20:15)
pas mane visi daigiukai kazkokie susisuke ishlindo  g.gif  jau tokie nupiepeliai , jau tokiose pozose  blink.gif  doh.gif  menki, ploni, vos ne i spirale susisuke, net ne zali o gelsteleje  unsure.gif

Mano kai kurie irgi taip, kaip niekad. Net keista kaip jie patys sau sprando nenusisuko, nes jau toookie persisukę užlenkti kabliukai buvo pradžioj, kad blink.gif dabar jau lyg ir tiesinasi, tik vienas taip ir liko: vienu lapeliu dangų sveikina, kitu žemę lotuliukas.gif

QUOTE(tany @ 2012 03 19, 22:27)
atnaujinau puslapi, tai ir jum viena foto idesiu, tikiuosi nesupyksit blush2.gif

Kur jau čia supyksi, kai tokie grožiai wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Ex @ 2012 03 20, 17:07)
Geriau neprašyk... su savo viršmetriniu pomidoro daigu ji ištampys puslapį ir į ilgį, ir į plotį  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti