Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Boruze5 @ 2012 03 21, 09:21)
O jūs iškart po pikiavimo į tokius didelius indus susodinot?

Na,taip,bet ne visus,o tik tiek,kiek tų indelių turėjau.
Turiu namuose štai tokį daržą ax.gif
[attachmentid=220600]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irishka11: 21 kovo 2012 - 09:36
labai gražus daržininkas ten gale
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 21, 09:37)
labai gražus daržininkas ten gale

Aha,ačiū.
Jauna,taip sakant, karta.Vat tik dėl šiltnamio vasarą neramu,nors gal ir gerai viskas bus.Aš vis prisibijau,kad jis man tų daigelių nepatvarkytų.
Nes jau teko vieną nuostolį patirt.Išpikiavau aš viena pomidorų veslę,gavosi man 13 indelių,o į dežutę susistato tik 12.Tai buvau tą 13-ąjį šalia pasistačius.Dar pagalvojau:13-negeras skaičius.Tai mano daržininkas,kai aš nemačiau,nusitempė tą 13-ąjį pas savę ...ir taip patvarkė,kad visas guolis juodas buvo nuo žemių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 03 21, 10:33)
Turiu namuose štai tokį daržą ax.gif

Tai čia visi pomidorai? blink.gif tiek daug? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 21, 09:29)
labas rytas,
nu nemaziukai kokie, pas mane tai dar ti delfine ir cherrola taip atrodo, visi kiti stabdo smile.gif

Tai gal vėliau sėti,todėl ir stabdo,bet ant foto tai super vaizdelis thumbup.gif
labai skaniai atrodo. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 03 21, 09:51)
Tai čia visi pomidorai? blink.gif tiek daug? blink.gif

Nemažai,bet auginu ne tik sau.Aprūpinu dar 4 giminių šiltnamius. ax.gif
Mat, pas manę labai geros sąlygos daiginimui:dideli langai į pietinę pusę,šildomos grindys,daug vietos,ir dar mano geroji dušė,kuri negali atsakyti.Bet nieko,man tai vienas malonumas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irishka11: 21 kovo 2012 - 10:01
QUOTE(Ex @ 2012 03 20, 17:07)
Geriau neprašyk... su savo viršmetriniu pomidoro daigu ji ištampys puslapį ir į ilgį, ir į plotį  lotuliukas.gif

Labai ziuriu tos senosios pomidorcikes mandros,isitikinusios savo tiesomis,o jau naujokes ka bedarytu,viskas blogai,nebukit tokios pasiputusios,kartais naujoves buna daug efektingesnes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 03 21, 09:57)
Tai gal vėliau sėti,todėl ir stabdo,bet ant foto tai super vaizdelis thumbup.gif
labai skaniai atrodo. wub.gif

tai cia mano dydckiai vasario 6d. sodinti. O tuos kuriu dar nepikiavau, kovo 4. Tai tik 1 deina veliau. Bet pas mane jie visi vienu metu sodinti bet tarp ju didelis skirtumas, vienu tikria jau norisi pikiuoti, o kiti ziauriai atsilieka, pvz Corazonai, jie veliausiai dygo g.gif
[attachmentid=220603]
va situs vidurinius itkria jau norisi pikiuoti, o krastuose dar tikrai per anksti... tai ir laukiu vis. vakar dapiliau paprastos zemes jiems, nes jau koteliai buvo aukstoki, net svyro, nuo virsunes svorio, truputi
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 21, 10:04)
Labai ziuriu tos senosios pomidorcikes mandros,isitikinusios savo tiesomis,o jau naujokes ka bedarytu,viskas blogai,nebukit tokios pasiputusios,kartais naujoves buna daug efektingesnes  blush2.gif

oi kaip prajuokinot
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 21, 11:04)
Labai ziuriu tos senosios pomidorcikes mandros,isitikinusios savo tiesomis

lotuliukas.gif visai, naujoke, jumoro nepagauni... aš ir pati anksti sėju, taip sakant, moku pasijuokt ir iš savęs. Pomidorų temoj nerasi nei vienos mandros, visos čia iš to pačio molio drėbtos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 21, 10:04)
kartais naujoves buna daug efektingesnes  blush2.gif

žinau, kad neatsakysit į šį klausimą, bet tai 'ai'. Ką duoda sėjimas sausio mėn ir perkėlimas į šiltnamį kilometrinių daigų? Logikos nerandu. Naujovės esti gerai, bet ir pagrįsti reiktų pastebėjimais, o ne feisiukais bandyti užpildyti pokalbį 4u.gif
ir aš nei sena, nei pomidorininkė, šiaip praeinu pro šalį brunette.gif

QUOTE(tany @ 2012 03 21, 10:06)
va situs vidurinius itkria jau norisi pikiuoti, o krastuose dar tikrai per anksti... tai ir laukiu vis. vakar dapiliau paprastos zemes jiems, nes jau koteliai buvo aukstoki, net svyro, nuo virsunes svorio, truputi

taigi ir persodink. Juk visi jie pas tave gražiai sužymėti, nesumaišysi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 kovo 2012 - 10:14
QUOTE(Ex @ 2012 03 21, 10:11)
lotuliukas.gif visai, naujoke, jumoro nepagauni... aš ir pati anksti sėju, taip sakant, moku pasijuokt ir iš savęs. Pomidorų temoj nerasi nei vienos mandros, visos čia iš to pačio molio drėbtos wink.gif

visada visur yra lygiu uz lygesnius, tokia gyvenimo tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 21, 10:06)

Aš tai pikiuočiau jau tokius.Kai daigelis suformuoja pirmą tikrą lapelį,jį jau galima pikiuoti.Bandžiau ir ne tik bandžiau,o taip ir darau.Prigyja ir tie mažesni.Bet galima ir laukti,bet kam,jei kai kurie jau gulasi. smile.gif
Atsakyti