Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(irishka11 @ 2012 03 21, 09:33)
Na,taip,bet ne visus,o tik tiek,kiek tų indelių turėjau.
Turiu namuose štai tokį daržą ax.gif
[attachmentid=220600]

darzo priziuretojas neblogas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif administratorius biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš tik vakar pasėjau, nors planavau biškutuką anksčiau. Labai išstypo mano paprikos, tai vėlinau su pomidorais. Labai šilta namuos, ttai net graudu daros į savo linguonėlius žiūrint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 21, 10:11)
žinau, kad neatsakysit į šį klausimą, bet tai 'ai'. Ką duoda sėjimas sausio mėn ir perkėlimas į šiltnamį kilometrinių daigų? Logikos nerandu. Naujovės esti gerai, bet ir pagrįsti reiktų pastebėjimais, o ne feisiukais bandyti užpildyti pokalbį  4u.gif
ir aš nei sena, nei pomidorininkė, šiaip praeinu pro šalį brunette.gif
taigi ir persodink. Juk visi jie pas tave gražiai sužymėti, nesumaišysi wink.gif

man tai tas "ai" duoda daug, ka, apie tai jau buvo kalbeta anksciau, jau buvau atsakiusi biggrin.gif bet "ai", atsakysiu dar karta, kai mes jau skynem pomidorus, daugelis tuo metu sake, kad mums dar pasvajoti kad sirps, kol gales skinti, bet "ai", man gerai ir jau daugiau nei 10metu tai pasiteisina ir ok, kam pasiteisina velesni sejimai irgi ok, nebutina tokiu veju kelti... "ai".. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as gi nesakau, sekite visos kaip ir as sausio menesi, as tik dalinuosi (kaip ir visos) savo patirtimi ir semiuosi jos is kitu 4u.gif 4u.gif "ai" baigiu feisiukais pildyt pokalbi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 21, 10:04)
Labai ziuriu tos senosios pomidorcikes mandros,isitikinusios savo tiesomis,o jau naujokes ka bedarytu,viskas blogai,nebukit tokios pasiputusios,kartais naujoves buna daug efektingesnes  blush2.gif

tikrai neizvelgiau, kad Ex butu pasakius, jog kazka blogai darot. Nesupratot jumoro tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 21, 10:11)
taigi ir persodink. Juk visi jie pas tave gražiai sužymėti, nesumaišysi wink.gif

gal rimtai dalimis persodint... Bijojau kad kaimynus sugadinsiu jei knaisisiuos
Tik kam as vakar zemes pribarsciau naujos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 21 kovo 2012 - 10:25
QUOTE(tany @ 2012 03 21, 10:22)
gal rimtai dalimis persodint... Bijojau kad kaimynus sugadinsiu jei knaisisiuos

su sakute iskelkite ir kaimynai ne nepajus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 21, 10:24)
su sakute iskelkite ir kaimynai ne nepajus 4u.gif

as tai visada pries traukdama geraiiii palieju. Tai gal nebutina? O tai paskes kaimynai po to smile.gif...
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 21, 10:17)
darzo priziuretojas neblogas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  administratorius  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nejuokinkit.Jis visai netyčia į kadrą pakliūvo.Nes tesiog kur aš-ten ir jis.Mano uodegytė.
Ir jau darosi pikta,visas dėmėsis ne pomidorčikams mano,o šitam neetatiniam administratoriui. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 03 21, 10:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nejuokinkit.Jis visai netyčia į kadrą pakliūvo.Nes tesiog kur aš-ten ir jis.Mano uodegytė.
Ir jau darosi pikta,visas dėmėsis ne pomidorčikams mano,o šitam neetatiniam administratoriui. doh.gif

nėr ko piktintis, pomidorų mes čia prisižiūrime, o štai gražuolių šuniukų retai pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irishka11 @ 2012 03 21, 10:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nejuokinkit.Jis visai netyčia į kadrą pakliūvo.Nes tesiog kur aš-ten ir jis.Mano uodegytė.

as turiu dvi administratores, tik jos abi ant dvieju kojyciu ir ilgu rankyciu (anukeles) biggrin.gif "Mosiute, netysia isverciau" " mosiute, sese netysia isverte" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 21, 11:15)
visada visur yra lygiu uz lygesnius, tokia gyvenimo tiesa  biggrin.gif

čia nėra 4u.gif gal kitoj temoj.. biggrin.gif
Gerai, kad esi kitokia, visai smagu varvint seilę ir žiūrėt į tavo nokstančius pomidorus. Kažkada aš irgi sausio mėnesį sėdavau, bet man nesisekė tiek ilgai, iki sodinimo į šiltnamį, išlaikyt gražius daigus. Tai dabar anksti sėju tik kelis, kad prižiūrėt būtų lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 21, 10:29)
as turiu dvi administratores, tik jos abi ant dvieju kojyciu ir ilgu rankyciu (anukeles) biggrin.gif  "Mosiute, netysia isverciau" " mosiute, sese netysia isverte"  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sapnavau šianakt, kad ir aš močiute tapau, košmaras, dukrai 13 metų unsure.gif
Atsakyti