Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Lacosta , paklausiu kaimynės -kokios ten tabletės , žinau , kad rusiškos ir kad Gariūnuose pirko...bet tai , aišku , gryna chemija jos...na bet vejoje turbūt gerai būtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 24 kovo 2012 - 07:16
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 23, 23:21)
Na ir gal kuri pomidorininkė šperchina vokiškai? Gal įmanoma rasti info. kas natūralus jų priešas vokiečių žemėse?
J
Juokauji ar ką,vokiečiai sublūdę gamtininkai,o tu apie naikinimą šneki
Pati mačiau specialiai pasodintus obelis,didžiulis sodas,dėl gyvūnėlių ir paukščių,obuolių niekas nerenka,kad visokie vabalai turėtų kur veistis
Atsakyti
Taaaip.. pomidorų temoj apie fauną jau prisiskaičiau biggrin.gif o kaip mergiotėms, damoms ir senjoroms pomidorų daigiukai auga? Kas rytą skaičiuojat kotukus ir lapukus? smile.gif nepamirštat nakčiai iš šiltnamio savo augintinius namo parsitempt? biggrin.gif Tylu, matyt visos patenkintos..
Atsakyti
Gerai auga,kitą savaitę jau reiks pikiuot po vieną,jau turės pilnai po tikrujų lapelių porą
Nakčiai parnešu,o tai kaip šiąnakt kažin ar apdangstymai būtų išgelbėję nuo sušalimo,didelė šalna buvo
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 03 24, 10:07)
Taaaip.. pomidorų temoj apie fauną jau prisiskaičiau biggrin.gif o kaip mergiotėms, damoms ir senjoroms pomidorų daigiukai auga? Kas rytą skaičiuojat kotukus ir lapukus? smile.gif nepamirštat nakčiai iš šiltnamio savo augintinius namo parsitempt? biggrin.gif Tylu, matyt visos patenkintos..

biggrin.gif aš nuo šešių ryto pikuoju pikuoju...pabaigiau substratą ir bokalus...o galo dar nėr...reik krautuvėn važiuot...bet dar ne visus šiandien galėsiu , dar kitiems reik paaugt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 03 24, 09:13)
Gerai auga,kitą savaitę jau reiks pikiuot po vieną,jau turės pilnai po tikrujų lapelių porą
Nakčiai parnešu,o tai kaip šiąnakt kažin ar apdangstymai būtų išgelbėję nuo sušalimo,didelė šalna buvo

O žinok nebūtų nušalę - aš esu palikus Black Cherry indelį visą: pridygo daug, nesusodinsiu tiek
Tai jie eksperimentiniai: jau dvi savaites šiltnamyje gyvena ir gyvi, gražūs, niekuo neatsilieka nuo nešiojamų smile.gif Tiesa, sėklos buvo grūdintos 4u.gif
Atsakyti
sveikos. as naujoke pomidoru auginime. prisisejau daug visokiu rusiu, ir maziuku vazoniniu. Vyras pastare nauja siltnami, paziurejau, kad diena labai karsta jame. Na ir uzvakar persodinau pomidorus i siltnami doh.gif maniau jau gerai, nepamaciau, kad sianakt toks saltis bus ir stai visos jauciu sirdys nusalo. Vyras dar tik siandien nuvaziavo agro pleveles, tik gaila, kad jau po laiko. idomu visu daigu neteksiu.
Ar kuri jau sodinot i siltnami?
ot kvaila, vis per skubejima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2012 03 24, 10:21)
sveikos. as naujoke pomidoru auginime. prisisejau daug visokiu rusiu, ir maziuku vazoniniu. Vyras pastare nauja siltnami, paziurejau, kad diena labai karsta jame. Na ir uzvakar persodinau pomidorus i siltnami  doh.gif maniau jau gerai, nepamaciau, kad sianakt toks saltis bus ir stai visos jauciu sirdys nusalo. Vyras dar tik siandien nuvaziavo agro pleveles, tik gaila, kad jau po laiko. idomu visu daigu neteksiu.
ot kvaila, vis per skubejima  verysad.gif

Dar žemė šalta, ir temperatūros svyravimai tarp dienos ir nakties dideli 4u.gif Dideli temperatūros svyravimai ne į naudą pomidorams
Jei dar liko gyvų, susodinkit atgal į indelius ir tik dienai išneškit į šiltnamį 4u.gif
geriausiu atveju juos balandžio antroj pusėj sodint į šiltnamį mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif ką aš be jūsų daryčiau g.gif neturėčiau visai to gėrio.
Mano sėti 10 dieną turiu tikruosius lapelius. Todėl norėjau paklausti apie pikavimą.
Kaip pikiuoti? iki kokio ilgio juos sodinti, ar iki netikru lapelių ar daugiau nuo žemės vietos palikti?
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2012 03 24, 11:21)
Na ir uzvakar persodinau pomidorus i siltnami  doh.gif

Ojetus.. blink.gif į šiltnamį tikrai dar niekas nesodina tokiu laiku. Tempk namo tuos savo daigus, jei dar gyvų liko.. O kokio dydžio tavo pomidorai, kad jau taip skubiai šiltnamin sukišai?
Atsakyti
Laba diena, mano viena pomidorų rūšis, sėta kovo 10 d. sudygo ir auga sėkmingai. Kita ilgai nedygo ir tik du daigeliai stenėdami neseniai išlindo.
Ar ne vėlu dar pasisėti pomidorų??????????
Tolstoi ir Taifun dar ruošiuosi sėti.
Atsakyti
Sorry, Ases blush2.gif žiūriu, kad aidu atkartojau tavo postą.. doh.gif man kompas gerokai pavėlavęs tik dabar "išmetė" paskutinius postus doh.gif kažkaip lėtai virškina..

Saulutė vėl įsismarkavo, ištarabanijau savo pomidorinį turtą į jų būsimus namus smile.gif
Atsakyti