Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(madmuazele @ 2012 03 24, 16:02)
Dzhine, pomidorai, pomidoriukai.... pas mane jau biggrin.gif

Pomidoriukus šiandien pikiuosiu. Ne visus, bet dauguma, nes net girdžiu kaip jie prašosi perkeliami i naują būstą.tik labai ilgai dygsta Fado H. Du pasėjau ir abu tingi nosis iškišti.

Lovelis ar laukinė gamta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 24, 16:34)
Pomidoriukus  šiandien pikiuosiu. Ne visus, bet dauguma, nes net girdžiu kaip jie prašosi perkeliami i naują būstą.tik labai ilgai dygsta Fado H. Du pasėjau ir abu tingi nosis iškišti.

Lovelis ar laukinė gamta? smile.gif

Turiu tau laukneseli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 24, 16:36)
Turiu tau laukneseli lotuliukas.gif

Gerai, kad sėdėjau, būčiau nugriuvus smile.gif Brūkštelk i a.ž. meilės laiškelį.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 24, 16:20)
doh.gif mergaitės , kaip jūs tuos šimtus pikuojat...aš pavargau , kol pusę pasodinau... blush2.gif net ant galo galva susisuko , išmečiau vienintelį uragan ar tai taifun g.gif  biggrin.gif ...susirodė , kad tokių yra ne vienas... doh.gif  verysad.gif

Pas mane šimtai taip daromi ax.gif
http://images112.fot...ynas1151-vi.jpg
Kmicis ir betalux sodinimui lauke...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 24, 17:51)
Pas mane šimtai taip daromi ax.gif
http://images112.fot...ynas1151-vi.jpg
Kmicis ir betalux sodinimui lauke...

g.gif aišku...bet pas mane nėr vietos taip laikyti dėžėse doh.gif
Atsakyti
nu ka ispikiavau dar partja, savus jau visus. Kas liko pikiuosiu rytoj ir vaziuos pas puske gyventi. Pas mane vietos neliko lotuliukas.gif O dar agurkai nesodinti, arbuzu reikes kelis daigelius, ir kur as viska desiu blush2.gif Pas mociute ant palanges pasirodo per karsta, per pora dienu taip istyso ir uzaugo mano pomidorai...siandien po pikiavimo grizo namo biggrin.gif
Atsakyti
pas mane su seja laikinai viskas baigta drinks_cheers.gif
dar lakiu sudygstant Peni ir Super sweet
Malachitas mano sutvirtejo, kepurele nulupau rolleyes.gif

cia ne i tema bet pasejau paskutinius numatytus agurkus ir gelytem uzleidau vieta daigykloj wub.gif
irgi ne i tema, bet persodinti ciliukai lapelius kaip triusio ausis nuleido unsure.gif jetus kokie jie jautrus unsure.gif
Atsakyti
MAdmuzele,

az perpildyta, tai parashau cia:
PS> ten kur du - tai habaneriai
ten kur ant induko ar tai rodniciok ar tai iki uzrashyta - yra kazkoks ilgas ilgas chillis
like du lyg suzymeti. 4u.gif
Papildyta:
ups, ne i ta tema pataikiau doh.gif
paskaiciau vienu postu auksciau apie chilliukus ir pagalvojau kad i pipiriuku tema rashau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2012 03 24, 21:24)

ups, ne i ta tema pataikiau  doh.gif
paskaiciau vienu postu auksciau apie chilliukus ir pagalvojau kad i pipiriuku tema rashau  blush2.gif

cia jau tiek ne i tema prirasyta kad niekas nepastebes irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 03 24, 00:15)
as tai savo pomidorcikus , setus kovo 9 d patempt noriu. atrodo isdygo ir stovi vietoj. ax.gif  ar as cia perdaug skubinu anuos?  g.gif tokia gera diena sejimui , dvi savaites... o dar tikru lapuku tik kruopele unsure.gif

Manau neskubinkit, mano kovo 10 sėti irgi nedidukai,nesiskubina augti, uošvis apžiūrėjo šiandien, sakė viskas tvarkoj su mano pomidorčikais, pagyrė biggrin.gif Sakė dar tikrai spės užaugti ir gal net peraugti iki sodinimo į šiltnamį irnesakyk.gif Jis jau senai augina pomidorus tai manau žino ką sako biggrin.gif Guodžiu save gal tie pomidorai sėti svarstyklių ženkle nelabai pasižymi geru augimu, bet gal pasižymės atsparumu ligoms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 24, 21:16)
Guodžiu save gal tie pomidorai sėti svarstyklių ženkle nelabai pasižymi geru augimu, bet gal pasižymės atsparumu ligoms  lotuliukas.gif

užderės tokių didelių pomidorų, kad kaskart vis sversi dėl įdomu kiek jie ten sveria irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2012 03 24, 21:20)
užderės tokių didelių pomidorų, kad kaskart vis sversi dėl įdomu kiek jie ten sveria  irnesakyk.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tikiuosi taip ir bus blush2.gif Ačiū už padrasinimą 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti