Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ausrap @ 2012 03 25, 19:01)
Kas sėjot čio čio san? Kaip jums dygo?
Žinokit man nesudygo nei viena sėkla. Dabar jau galvoju, mažu pamiršau sėklas į tą eilutę sukišt? g.gif

Ir man sudygo puikiai, visos
O kaip persimonas atrodo, aciu dar karteli tai mamytei pomidorininkei kuri seklytemis vasara pasidalino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Browny @ 2012 03 25, 19:16)
as irgi prisitaupiau indeliu - pikiavimui... biggrin.gif bet va nebezinau, kaip daryt db - kaip durnike susisodinau visus pomidorus kartu ir ankstyvuosius ir  normalius. Aisku protingai galvojau - pirma nuimsiu ankstyvuju derliu-tada sodinsiu velyvesnius.. bet kai pradejau sodint - vaikas aplink subalamutijo ir visus susodinau. Nebesumastau, kaip reiks sutalpint... jauciu kaip kuriuos velyvesnius sodinsiuos lauke,uz kampo ir jei D leis isaugins vaisiu smile.gif

as tai visus vienu metu sodinau, ir ankstyvus, ir velyvus ir vid. ankstyvumo rolleyes.gif
Atsakyti
pirmieji seti vasario 15 d. tik keli daigiukai. tai jau grazuciai ispikiuoti. o kiti kovo 9 d tai dar vos vos kalasi tikri lapeliukai. matyt sviesos maza, silumos irgi nera daug, vesu sakyciau, tai ir neskuba. keleta dienu nesiau i balkona ( rytu puseje) pries saulyte pasisildyt, bet dabar kelios dienos ten ledaune unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 25, 19:33)
as tai visus vienu metu sodinau, ir ankstyvus, ir velyvus ir vid. ankstyvumo rolleyes.gif

tai as irgi taip susodinau, bet tik paskiau susimasciau kaip sukisiu i siltnami... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2012 03 25, 19:01)
Kas sėjot čio čio san? Kaip jums dygo?
Žinokit man nesudygo nei viena sėkla. Dabar jau galvoju, mažu pamiršau sėklas į tą eilutę sukišt? g.gif

mano is 8 sudygo dvi, dabar dar du 'kabliukai" matyti , bet jau tokie plonyciu plonyciai kad net nepanashu i pomidoro daigiuka g.gif
Atsakyti
O as tik siandien pasejau..Ir tai vos spejau...O jau vietos trukumas...Galu gale supratau, kad visu 22 rusiu niekaip nepasisesiu...Tai rusiavau, rusiavau pokelius, ka seti...As is tinginiu - seju i inda po viena, jei koks nedygsta - po savaites atseju...Tik kai kuriuos i lovelius - praretinsiu po to...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 03 25, 11:21)
g.gif o kokia balkone temperatųra ...pas mane ten šiandien 13 laipsnių...ar gerai tokia...neščiau tada ir aš g.gif

Nakti nezinau kokia buvo, o ryte 11 smile.gif Bet dabar nedrisau isnesti-10 laipsniu, jauciu kris nakti.
Ispikavau pomidorus-75 vnt. ir likusias paprikas. Viskas. Nenoriu nieko, o ir statyti nebeturiu kur. Kai nera saiko, tai ka padarysi... Dar 2 rusiu pomidorus turejau paseti, bet nepasejau... tingiu. Tikiuosi ryt tai padarysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 25 kovo 2012 - 19:47
Sveikos pomidorininkės, senokai čia nebuvau (gal savaitę biggrin.gif ) o jūs jau tiek pripliurpėt, kad perskaityt jėgų nėra blush2.gif

bėda pas mane vėl verysad.gif dabar jau kitokios kirmėlės užpuolė verysad.gif skaidrios, maždaug 1mm diemetri ir kokių 5mm ilgio blink.gif raitosi visuose indeliuose, jų ten gal daugiau nei šaknų blink.gif pabarsčiau pelenais, nes daugiau nieks į galvą neateina ir info nerandu (sunku ir rast kai nežinai gyvio pavadinimo) gal kuriai kokia mintis kyla, ką dar galima padaryt nenaudojant chemijos?
Atsakyti
Skaiciau, kad kalio permanganatu palaistyti galima.
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 25, 16:57)
Girdėjau ir mačiau vakar ir užvakar parskrido nemažai pauksčių tai gal ir gandrai  biški anksčiau grįžo biggrin.gif O šiandien toks oras tai tikrai kažin ar jau taip jie skraido, nosį iš namų baisu kišti  doh.gif

Pas mus gandrai pasirodė jau 22d. Tai jaušiandien jau ketvirta diena ,kaip gandrines atšventėm.Aš nemažai šianduen ir pikiavau,ir sėjau. g.gif Pagal menulį - tinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 25, 23:21)

Kalio permanganatas, tai daugiau dezinfekcinė priemonė, ar jis gali padėt išdusint kirmėles g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 25, 23:21)

pritarciau, nors jis irgi nera tks nekaltas cool.gif
Atsakyti