Galvoju, gal nusipirkti plastikinių daigyklų ir išpikiuot bent tuos augalėlius, kuriuos pavyktų ištraukt su šaknim. Tarkim, bazilikų yra paaugusių, bet matosi, kad dar labai daug chebros kalasi ir jiems tikrai bus per ankšta. Gal dar kažkaip žydrūnus sugraibyčiau, bet mairūnėlių ir lobelijų bent kol kas be šansų, nebent paaugs tvirtesni labai nenusilpninę vieni kitų.
QUOTE(Justesea @ 2012 04 03, 20:52)
Galvoju, gal nusipirkti plastikinių daigyklų ir išpikiuot bent tuos augalėlius, kuriuos pavyktų ištraukt su šaknim. Tarkim, bazilikų yra paaugusių, bet matosi, kad dar labai daug chebros kalasi ir jiems tikrai bus per ankšta. Gal dar kažkaip žydrūnus sugraibyčiau, bet mairūnėlių ir lobelijų bent kol kas be šansų, nebent paaugs tvirtesni labai nenusilpninę vieni kitų.
O ne geriau palaukti dar kiek ir pikiuot jau į galutinę vietą?

QUOTE(Biški @ 2012 04 04, 10:04)
O ne geriau palaukti dar kiek ir pikiuot jau į galutinę vietą?
Bazilikus tai drąsiai vėliau dygstančius nuskabyt, pasilikt kiek reikia daigu ir tiek žinių.

Bijau, kad jei lauksiu, ir tų kelių dar styrančių salotų daigelių neliks

Tada siūlyčiau šituos palikt dėl eksperimento, o šalimais dar pasisėt naujai. Rečiau

QUOTE(Biški @ 2012 04 04, 10:15)
Tada siūlyčiau šituos palikt dėl eksperimento, o šalimais dar pasisėt naujai. Rečiau 

as irgi

QUOTE(Biški @ 2012 04 04, 10:15)

Ech, nu gal... kažkaip labai baidžiausi to sėjimo iš naujo, bet juk tik 1,5 savaitės skirtumas, tai nereiškia, kad tik rudenį turėsiu

QUOTE(Justesea @ 2012 04 04, 10:19)
Ech, nu gal... kažkaip labai baidžiausi to sėjimo iš naujo, bet juk tik 1,5 savaitės skirtumas, tai nereiškia, kad tik rudenį turėsiu
Bet dabar iki Velykų nėra galimybės nulėkt kur toliau, tai viskas priklausys nuo to, ar rasiu sėklų maximoj prie namų 

o tai is tu ka pries tai pirkai nebeliko?
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 04, 10:27)
o tai is tu ka pries tai pirkai nebeliko?
Nu kur gi liks, jei man pasirodė, kad jos tokios mažos, tai reikia sėti sėti.. o jei visų nepasėsiu, nu tai kur dėti, neišmesi gi, gaila, kitiems metams gal jau nebetiks, na tai reikia sėti... va tokia minčių grandinė man sukosi galvoje beberiant viską, ką nusipirkau, į indelius

Pirmokės protas

QUOTE(Justesea @ 2012 04 04, 10:31)
Nu kur gi liks, jei man pasirodė, kad jos tokios mažos, tai reikia sėti sėti.. o jei visų nepasėsiu, nu tai kur dėti, neišmesi gi, gaila, kitiems metams gal jau nebetiks, na tai reikia sėti... va tokia minčių grandinė man sukosi galvoje beberiant viską, ką nusipirkau, į indelius
Pirmokės protas
Nors kažkur pasąmonėj aidėjo stripulio žodžiai "sėk po penkias, ratuku"...

Pirmokės protas

nieko, as pirmais metais analogiskai padariau gi

QUOTE(Justesea @ 2012 04 04, 08:31)

draugele

Mano salotos irgi pavepo, o vakar dziaugiausi,kad stiprios vikrios. Bet seklu teturiu zirniu. na, galima tenai ir pomidorus veliau bus perkelti i ta vazona,jei ka. Nes jauciu tingesiu per naujo set.
QUOTE(Selva @ 2012 04 04, 13:43)
draugele
Mano salotos irgi pavepo, o vakar dziaugiausi,kad stiprios vikrios. Bet seklu teturiu zirniu. na, galima tenai ir pomidorus veliau bus perkelti i ta vazona,jei ka. Nes jauciu tingesiu per naujo set.

Nieko, kitais metais jau žinosim ir būsim kietos sodininkės

Dar vaizdų paduodu. Per vidurį tai, kas liko iš salotų. Kiti devyni indeliai šiandien buvo visiškai nuleipę. Kairėj pusėj chrizantemos - jos nesėtos gausai, bet kai kurie daigeliai šiandien gulėjo
Jas laikiau ant komodos toliau nuo lango, gal šviesos trūko? Nunešiau dabar prie didžiojo lango, gal neužpuls vaikai ir katinai... Viršuj dešinėj lobelijų kilimėlis, puse jau kaip samanos atrodo... Na ir špinatai, kurie bent kol kas teikia daug vilčių