Įkraunama...
Įkraunama...

Daržininkės entuziastės

Galvoju, gal nusipirkti plastikinių daigyklų ir išpikiuot bent tuos augalėlius, kuriuos pavyktų ištraukt su šaknim. Tarkim, bazilikų yra paaugusių, bet matosi, kad dar labai daug chebros kalasi ir jiems tikrai bus per ankšta. Gal dar kažkaip žydrūnus sugraibyčiau, bet mairūnėlių ir lobelijų bent kol kas be šansų, nebent paaugs tvirtesni labai nenusilpninę vieni kitų.
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 04 03, 20:52)
Galvoju, gal nusipirkti plastikinių daigyklų ir išpikiuot bent tuos augalėlius, kuriuos pavyktų ištraukt su šaknim. Tarkim, bazilikų yra paaugusių, bet matosi, kad dar labai daug chebros kalasi ir jiems tikrai bus per ankšta. Gal dar kažkaip žydrūnus sugraibyčiau, bet mairūnėlių ir lobelijų bent kol kas be šansų, nebent paaugs tvirtesni labai nenusilpninę vieni kitų.

O ne geriau palaukti dar kiek ir pikiuot jau į galutinę vietą? g.gif Bazilikus tai drąsiai vėliau dygstančius nuskabyt, pasilikt kiek reikia daigu ir tiek žinių.
Atsakyti
QUOTE(Biški @ 2012 04 04, 10:04)
O ne geriau palaukti dar kiek ir pikiuot jau į galutinę vietą?  g.gif Bazilikus tai drąsiai vėliau dygstančius nuskabyt, pasilikt kiek reikia daigu ir tiek žinių.

Bijau, kad jei lauksiu, ir tų kelių dar styrančių salotų daigelių neliks doh.gif

Atsakyti
Tada siūlyčiau šituos palikt dėl eksperimento, o šalimais dar pasisėt naujai. Rečiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biški @ 2012 04 04, 10:15)
Tada siūlyčiau šituos palikt dėl eksperimento, o šalimais dar pasisėt naujai. Rečiau smile.gif

as irgi smile.gif NU vargas su isstypusiais daigeliais vistiek. Jie silpni.
Atsakyti
QUOTE(Biški @ 2012 04 04, 10:15)

Ech, nu gal... kažkaip labai baidžiausi to sėjimo iš naujo, bet juk tik 1,5 savaitės skirtumas, tai nereiškia, kad tik rudenį turėsiu biggrin.gif Bet dabar iki Velykų nėra galimybės nulėkt kur toliau, tai viskas priklausys nuo to, ar rasiu sėklų maximoj prie namų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 04 04, 10:19)
Ech, nu gal... kažkaip labai baidžiausi to sėjimo iš naujo, bet juk tik 1,5 savaitės skirtumas, tai nereiškia, kad tik rudenį turėsiu biggrin.gif Bet dabar iki Velykų nėra galimybės nulėkt kur toliau, tai viskas priklausys nuo to, ar rasiu sėklų maximoj prie namų smile.gif

o tai is tu ka pries tai pirkai nebeliko?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 04, 10:27)
o tai is tu ka pries tai pirkai nebeliko?

Nu kur gi liks, jei man pasirodė, kad jos tokios mažos, tai reikia sėti sėti.. o jei visų nepasėsiu, nu tai kur dėti, neišmesi gi, gaila, kitiems metams gal jau nebetiks, na tai reikia sėti... va tokia minčių grandinė man sukosi galvoje beberiant viską, ką nusipirkau, į indelius biggrin.gif

Pirmokės protas doh.gif Nors kažkur pasąmonėj aidėjo stripulio žodžiai "sėk po penkias, ratuku"...
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 04 04, 10:31)
Nu kur gi liks, jei man pasirodė, kad jos tokios mažos, tai reikia sėti sėti.. o jei visų nepasėsiu, nu tai kur dėti, neišmesi gi, gaila, kitiems metams gal jau nebetiks, na tai reikia sėti... va tokia minčių grandinė man sukosi galvoje beberiant viską, ką nusipirkau, į indelius biggrin.gif

Pirmokės protas doh.gif Nors kažkur pasąmonėj aidėjo stripulio žodžiai "sėk po penkias, ratuku"...

nieko, as pirmais metais analogiskai padariau gi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2012 04 04, 08:31)

draugele thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano salotos irgi pavepo, o vakar dziaugiausi,kad stiprios vikrios. Bet seklu teturiu zirniu. na, galima tenai ir pomidorus veliau bus perkelti i ta vazona,jei ka. Nes jauciu tingesiu per naujo set.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2012 04 04, 13:43)
draugele  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano salotos irgi pavepo, o vakar dziaugiausi,kad stiprios vikrios. Bet seklu teturiu zirniu. na, galima tenai ir pomidorus veliau bus perkelti i ta vazona,jei ka. Nes jauciu tingesiu per naujo set.

Nieko, kitais metais jau žinosim ir būsim kietos sodininkės showoff.gif cool.gif
Atsakyti
Dar vaizdų paduodu. Per vidurį tai, kas liko iš salotų. Kiti devyni indeliai šiandien buvo visiškai nuleipę. Kairėj pusėj chrizantemos - jos nesėtos gausai, bet kai kurie daigeliai šiandien gulėjo g.gif Jas laikiau ant komodos toliau nuo lango, gal šviesos trūko? Nunešiau dabar prie didžiojo lango, gal neužpuls vaikai ir katinai... Viršuj dešinėj lobelijų kilimėlis, puse jau kaip samanos atrodo... Na ir špinatai, kurie bent kol kas teikia daug vilčių smile.gif

user posted image
Atsakyti