klausyk, pamiršau, tu pelėžirnius su tuo pačiu vazonu į balkoną kraustysi? Nes jei su tuo pačiu, tai man rods, sulauk, kol naktim nebus šalnų, kraustyk tą jau išdygusį ir pamatysi, jei per savaitę nė vienas nebeišdygs, gali ramiai sau šalia kitą sėklą bert, nieko baisaus, kad anys ne vienu metu pradės žydėt, gal kaip tik dar smagiau (nes kaip pati matai, auga jie greitai).
iš storos sėklos daugiau daigų lyg ir neturėtų lįst

Nors iš kitos pusės, nieko nesuprantu su savo pomidorais šiemet - į kiekvieną daigyklą bėriau po VIENĄ sėklą, o dviejose daigyklose šalia auga DU daigai. Gal ten irgi storos sėklos buvo
O su serenčiais tai garbės žodis nieko nesuprantu... Našlaitės jau matau, kad amen, šiemet jaučiu daigus susipirksiu iš kitų ir atsižegnosiu pirkt brangias sėklas, toks pravaaalas, ir tikrai ne dėl mano "kaltės", ir pats daigumas gal 20 proc., ir daigai š.dini. O anksčiau daugybę metų pirkau pigesnes sėklas ir viskas buvo ok, jokių problemų. O serenčiai... susėti po vieną į daigyklą. Daigai tvirti, nelinksta. Išdygo 100 procentų. Išdygo po penkių dienų nuo pasėjimo. Tai yra, lygiai prieš mėnesį. Ir ką, ir stovi su tais netikraisiais lapeliais visi sau. Taip ir nesuprantu, raut ir mest lauk man juos, ar pvz. persodinus dirvon jie ims, atsibus ir sukraus ir tikruosius lapelius