QUOTE(stripulis @ 2013 04 21, 10:20)
levandų daigumas menkas, man irgi buvo keli daigeliai iš viso pakelio. bet šiaip šiemet nusipirkau iš maksimos levandą vazone ir vargo nematau, didžiulis bujojantis kupstas. koks iš daigo niekada neišaugs... kažkodėl.
neteisi tu. Mano levandos didziausi kupstai. Auginau is seklyciu. Seklas saldziau saldytuve pora savaiciu. Dygo kaip bites. Aisku, is viso pakelio isdygo gal kokiu 20-30, bet palyginus su nesaldytom tai puikiai

nesaldytos tik kelios isdygo.
Pasodinau i lauka, tos kur antrametes tikrai jau nemazi kupstai, galesiu nufotkint kai atsigaus po salciu ir prades leist naujus ugliukus. Kur pernykstes tai maziukes, nes as bloga mergaite ir tik rudeni tesugebejau is vazoniuku istraukt ir i zemes sukist
ech....kaip as svajoju apie savo nama su kokiais 2 ha zemes aplink.....siu metu uzduotis - sutraukti tris turtus i viena
bet jei ko nors labai nori tai juk butinai ivyks. Ane?
o koks kas karaliauja mano pomidorai pas mama balkone ir vargo nemato. Zydet ruosiasi.
Juste, papasakok kaip tu zemuoges auginai balkone? As prisisejau, noriu kelias pasilikt ir namie, nes daug pridygo labai, nenoriu visu kist kaime. TIngesiu tiek zemes ruost. Kokio dydzio induose auginai?
Papildyta:
QUOTE(stripulis @ 2013 04 21, 10:28)
man taip vaidenas kad gal už poros savaičių galėsi, dabar dar nerizikuočiau, jei balkonas nestiklintas.
o kai daigeliai stypsta, reikia juos palaikyt vėsesnėj temperatūroj kelias dienas, pvz. jei buvo +20, suorganizuot kokį +14. nebandžiau, tik perskaičiau tokį patarimą sodo spalvose.
tikrai teisingas patarimas. Diena daug sviesos, nakti vesesne patalpa ir nebestyps.