Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada galima duoti obuolio, banano?

Obuolys gi rūgštingumą ir pilviuko pūtimą didinantis produktas, kaip taip mažylio negailėt? Net maitinančiai mamai rekomenduojuamas tik 1 obuolys per dieną...
Atsakyti
Manau tikrai nereikia jokiu produktu, vien MP ar/ir mishinukas. Tiesa ash kartais truputi silpnos ramuneliu arbatytes pagert duodu, kad skraduka nuramint. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_G. @ 2006 04 10, 15:14)
Sveikos mamukai, mano mazylei 2 menesiukai, norejau pasiteirauti ie paklausti jusu patarimu: ar galima nuo 2 menesiu vaikeliui duoti obuoliuko sultytes t.y. pagremzti ant saukstelio, paskui perspausti per merliuka ir duoti pries koki maitinima.
aciu 4u.gif

Nebandžiau, bent jau 4 mėn palaukit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaEstera @ 2008 12 09, 23:07)
Nebandžiau, bent jau 4 mėn palaukit  4u.gif

As ir manau,kad spes dar visko prisiragaus.as iki geru 4 men. nieko nedamaitinau. smile.gif
Atsakyti
Iki 3 men gi zarnynas dar tvarkosi ir pilvelio problemos buna, nuo obuoliuko gali dar paastret putimas pilvelio. Reiktu 4 men palaukt 4u.gif
Atsakyti
Mano nuomone minimum iki 3men nieko negalima duoti tik mamos pienukas o jei mama negali maitinti misinukas.
Atsakyti
siaubas..galvytes dar pats tvirtai neislaiko, o jau primaitint norit.. schmoll.gif bent 4 men sulaukit. pasidomekit ankstyvo primaitinimo zala, paskaitykit moksliniu straipsniu, net tokia mintis nekils...
Atsakyti
gal dar palaukit
Atsakyti
Tikrai, tikrai per anksti. Na kam skubėti su tais primaitinimais, džiaukitės, kol dar nereikia visokių košių makaluoti...
Atsakyti
blink.gif Tai aisku, kad negalima blink.gif Taigi pas vaikuti dar nei fermentai reikalingi susiformave, nei ka doh.gif Tikrai dar per anksti 2 men.
Atsakyti
galima ir kulšį ir šokoladą ir visą kitą... laugh.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif tik klausimas -ar jūsų vaikui tai į naudą??? manau viskam yra savas laikas - sulaukit jo... o tos košės ir viso kito spėsit priragauti 4u.gif
Atsakyti
Tikrai nereikia dar duoti. Kad ir vėliau, manau, labai atsargiai tokius dalykus reikia bandyti:) Nes,pvz., tiek aš pati, tiek ir mažyliams atsargiai renku maistuką, nes mums nuo obuoliukų dažniausiai pilvuką pučia, o tada jau reikia ieškoti priemonių, kaip gelbėtis. Žinoma, galima espumisan gerti, ar kitus, bet jau geriau stengtis to išvengti, kiek įmanoma smile.gif
Atsakyti