Obuolys gi rūgštingumą ir pilviuko pūtimą didinantis produktas, kaip taip mažylio negailėt? Net maitinančiai mamai rekomenduojuamas tik 1 obuolys per dieną...
Manau tikrai nereikia jokiu produktu, vien MP ar/ir mishinukas. Tiesa ash kartais truputi silpnos ramuneliu arbatytes pagert duodu, kad skraduka nuramint.
QUOTE(Indre_G. @ 2006 04 10, 15:14)
Sveikos mamukai, mano mazylei 2 menesiukai, norejau pasiteirauti ie paklausti jusu patarimu: ar galima nuo 2 menesiu vaikeliui duoti obuoliuko sultytes t.y. pagremzti ant saukstelio, paskui perspausti per merliuka ir duoti pries koki maitinima.
aciu
aciu
Nebandžiau, bent jau 4 mėn palaukit
QUOTE(IngaEstera @ 2008 12 09, 23:07)
As ir manau,kad spes dar visko prisiragaus.as iki geru 4 men. nieko nedamaitinau.
Iki 3 men gi zarnynas dar tvarkosi ir pilvelio problemos buna, nuo obuoliuko gali dar paastret putimas pilvelio. Reiktu 4 men palaukt
Mano nuomone minimum iki 3men nieko negalima duoti tik mamos pienukas o jei mama negali maitinti misinukas.
gal dar palaukit
Tikrai, tikrai per anksti. Na kam skubėti su tais primaitinimais, džiaukitės, kol dar nereikia visokių košių makaluoti...
galima ir kulšį ir šokoladą ir visą kitą...
tik klausimas -ar jūsų vaikui tai į naudą??? manau viskam yra savas laikas - sulaukit jo... o tos košės ir viso kito spėsit priragauti
Tikrai nereikia dar duoti. Kad ir vėliau, manau, labai atsargiai tokius dalykus reikia bandyti:) Nes,pvz., tiek aš pati, tiek ir mažyliams atsargiai renku maistuką, nes mums nuo obuoliukų dažniausiai pilvuką pučia, o tada jau reikia ieškoti priemonių, kaip gelbėtis. Žinoma, galima espumisan gerti, ar kitus, bet jau geriau stengtis to išvengti, kiek įmanoma