Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada galima duoti obuolio, banano?

QUOTE(*CACA* @ 2006 04 11, 02:32)
As irgi manu, kad tokiam mazuliukui dar nereiketu nieko primaitineti. Juk jo skrandukas ir taip dar nedirba pilnu pajegumu. Bent jau as tai pradejau bana ir obuoliuka ir sultytes tik nuo 4men duoti.
taigi manyciau verta palaukti.

pritariu ir as taip zadu daryti 4u.gif
Atsakyti
Šiaip obuolys nėr toks jau nekaltas vaisius, pvz. jo net negalima duot suaugusiam po visokiu skrandžio uždegimų, todėl nemanau kad labai jau jis reikalingas dviejų mėnesių kūdykiui, mano galva jam is vis dar nereik jokio kieto maisto, jis pilnai viską gauna iš pienelio ar mišinėlio, jug dar visai nesenai jo skrandukas susiformavo kaip toks, kam ji taip anksti darbu apkraut, ir šiaip kas iš to obuolio ką jis mažiui duos? gali tik skrandukas supykt, atpylinėt rugščiai pradėt ir viskas, jie gi trapūs dar, mažyčiai, dar tik pieneliu gyvi ir džiaukitės tuo, kad nereik sukt galvos ką vakarienei ruošt, man rodos gamta pati taip sutvarkė, kad dantys iš dygsta būtent tuo metu kai reik, ta prasme nemanau kad yra kokia nauda primaitinėt vaika anksčiau 4 mėnesiu. Aš asmeniškai visiskai nieko nedaviau iki 5 mėnesiu ir maistas ir gerimas buvo pienelis, ir svoris augo gerai ir vaikas be jokiu virskinimo problemų buvo. neskubėkit, viską dar jie išragaus, atimt nespėsit biggrin.gif
Atsakyti
manau reiketu pakenteti, tokio amziaus ir taip pilvuka pucia, o dar cia obuolys g.gif
Atsakyti
Ojej, manau dar ryskiai per anksti obuoliukas tokiam mazam leliukui.
Atsakyti
neisivaizduoju kaip mamukui ndar toks klausimas kyla g.gif na zinoma kad NE
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 13, 00:52)
neisivaizduoju kaip mamukui ndar toks klausimas kyla  g.gif  na zinoma kad NE

O as neisivaizduoju koks tikslas duoti ta obuoliuka doh.gif
Atsakyti
Labas, tikiuosi neisizeis mamyte, bet man net baisu pasidaro, kai pradeda vaikui duoti ar bent jau planuoja duoti nuo tokio amziaus obuolio ar dar ko, nes jam to nereikia jam uztenka MP arba misinelio, o primaitinti patartina na gal nuo 6 menesiu, netgi kai kurie terapeutai pataria tik nuo 8 men, tai cia reikia mamytems susirupinti ar joms viskas gerai su protu, jeigu jau vaikui zadama duoti obuolio ar dar ko. Siaubas
Atsakyti
Tokio amziaus vaikiukams labai padidejes pilvo putimas, ir taip su espumisan gyvena... o obuolys, kaip zinia labai sukelia pilvo putima... Grieztas NE!
Atsakyti
Vaje, as net nesugalvociau... jau ir taip su pilvuku problemu milijonas g.gif
Atsakyti
nebent su viduriu kietejumu yra bedu, geriau kelis laselius slyvu , vaikuciui vidurius paleis labai ax.gif
Atsakyti
Tikrai per anksti schmoll.gif Pati maitindama isviso nevalgiau obuoliu iki mazyliui suejo 3 menesiukai, kad nebutu problemu, o apie jo davima vaikeliui net nepagalvojau
Atsakyti
QUOTE(asarytex @ 2009 02 24, 01:03)
Tikrai per anksti  schmoll.gif Pati maitindama isviso nevalgiau obuoliu iki mazyliui suejo 3 menesiukai, kad nebutu problemu, o apie jo davima vaikeliui net nepagalvojau

taip turejo skambet mano atsakimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,ir isvis iki 4men,i ta skranduka ner ko kisti maisto.spes dar.
Atsakyti