Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

QUOTE(nelita @ 2012 04 25, 10:44)
taip tai raminamieji, bet aš vadinu AD, vartosiu 3 men.

o dėl skubėjimo ir aš skubėjau, galvoju, kol dar galiu reik apsivaikuoti. kažkada skaičiau kad reik spėt kol stažas neperkokia 20 metų.
Papildyta:

na jei taip sako, tai as tikrai nespesiu, mano stazas greit 18 metu...
Papildyta:
bandyciau vaikintis, bet kad draugas pries is tikruju yra 4u.gif
nu jo smagu...
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 25, 10:54)
tai problema. gal santykiai nelabai rimti? mes tai buvom nusprendę kurti šeimą, susituokėm ir darbavomės  ax.gif  pagimdžiau 24m. buvo pats laikas, buvo studijos, darbas ...
mergyt, jei tu tikrai širdyje jauti kad nori rizikuok, nes po to gailėsiesi. o su vyrais žinai kaip buna, nelabai jie trykšta noru turėti santuoką arba vaikus  4u.gif

nelita o gimdėte Kaune vaikučius?
Papildyta:
Pati, be cp?
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 04 25, 11:01)
nelita o gimdėte Kaune vaikučius?
Papildyta:
Pati, be cp?

klinikose, gulėjau gal 4 kartus per visą vieną nėštumą du endo ir du akušerijoj.
abu kartus natūraliai, pati. pirmą 12 valandų o antrą gal 45 min. jei butų vandenys nubėgę namuose tai bučiau ir pagimdžius namuose, viskas buvo taip greit. abu 36 sav., čia turbut dėl CD, mergaitė 2930g., vyrukas 3290g.
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 25, 11:06)
klinikose, gulėjau gal 4 kartus per visą vieną nėštumą du endo ir du akušerijoj.
abu kartus natūraliai, pati. pirmą 12 valandų o antrą gal 45 min. jei butų vandenys nubėgę namuose tai bučiau ir pagimdžius namuose, viskas buvo taip greit. abu 36 sav., čia turbut dėl CD, mergaitė 2930g., vyrukas 3290g.

Vyručiui, kaip priklauso didesnis gimė wub.gif Tai ir ligoninėje su vaikučiais ilgiau gulėjote dėl nedanešiojimo?
Džiugu skaityti, kad su CD mamytės tokios drasios pas mus temutėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 04 25, 06:57)
Labas rytas smile.gif Kaip cukriukai visų?

Guliausi su HI, atsikėliau 3,3. Nieko nesupratau iš kur tas cukrus toks baisus- gal nuo limonado g.gif , nes nieko ypatigo saldaus nevalgiau, o dar gerai kapliu visą vakarą mojavau. Sekmadienį po tokio pasimojavimo žiaurų hipo naktį turėjau, o vakar va kaip doh.gif . Matyt teks limonadą mest kaip ir rababrarų kompotą (nuo to irgi buvo HI )...

QUOTE(jauniute @ 2012 04 25, 09:14)
nu as jei tik normalus is vakaro ir nueinu gult, tai hipo, jei ciut uzvalgau milziniskas, jei pamazinu soka i virsu, nu absurdas brunette.gif

Visai kaip man console.gif Dieną sugaudau, nu bet naktis tai nesąmonė kažkokia. jau norėčiau pompos, bet neįperku....
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 04 25, 10:22)
nu va va ir mano levemir, anksciau leisdavau viska vakare 10, del hipo kapiec buvo, net haliucinacijas maciau, tai skeliau i dvi dalis, ryte suledziu 14, o vakare 8, nu ir vistiek hipo, nu miargai ka daryt, kad nakti nehipuociau ir cukrus apie kokius 7 laikytusi? g.gif  tepaluota tu gelbek, kazkaip visas atstatai nu ka daryti...
ir dar viena problema as pavalgau 8 h, nu ***** atitaikau ta cukru, nu bet vienuolikta noriu est kaip isprotejus, o neiseina, ir nuo to baisinio alkio atrodo kad hipo, o visai ne hipo smile.gif bandziau valgyt baltymu, tai vistiek ciut ciut pakelia cukrus, nu daleidziu vnt, tada nakkti hipo, kazkaip susidubliuoja tas insulinas smile.gif
su dieniniais cukrais viskas ciki, o o naktys man kelia panika smile.gif

vakarini bandyk pasimazinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 04 25, 13:32)

tada rytinis kazkur apie 11 buna, niu nera gerai smile.gif
Papildyta:
ai tiesa, taigi siandien buvau komisijoj, nu rimtai zinokit nebeiseina nedalyvaut, privalai dalyvauti, tai po dvieju savaiciu turesiu eiti ten i ta posedi ar kai ten...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 04 25, 12:34)
Kodel netinka? unsure.gif  o kas darosi?smile.gif

geriami kontraceptikai netinka dėl CD, aplamai mano gin prieš geriamus kontrac sergant CD o spiralę dabar turiu, tai kas iš to, nesibaigiantys uždegimai, grybeliai, bakterinės vaginozės, žaizdelė ir t.t. reiks mest lauk doh.gif teks grįžti prie mergautinių gumyčių biggrin.gif
Papildyta:
registruojuosi 2 val po valgio 4,7mmol thumbup.gif
Atsakyti
O moteros, tiesa sakant, man tai butu baisu gimdyti su didesniu stazu... Birzeli bus 7m. jau su Cd, kolkas nebuvo baimes buti nestuke.gif . Bet pagalvojus antro noresiu, tai tada mazdaug jau bus apie 10m. ar daugiau stazo... Kazkaip man atrodo, kad nera ko laukti kol sveikata prades slubuoti g.gif yra vyras - pradzia yra. ax.gif
Atsakyti
Teisingai Kamillota, Tepaluota sprendzia man atrodo pagal save, nes ji neskuba, bet as gimdziau , mano stazas buvo kazkur 5m, atrodo buvau sveika , kaip ridikas, pastojus ir nesioti buvo be galo sunku, streikavo inkstai, vis del to su CD nejuokaujama.Bet sutinku , kiekvieno asmeninis reikalas, nei mes tave Jauniute spaudziam nei ka, bet dejuoji kad tau tokios laimes nebus smile.gif , pabandyk..turesi gyvenimo dziaugsmeli, visos depresijos praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
aš gimdžiau su 9 metų stažu,puikiai išnešiojau,be jokių problemų,pažinojau moterį,kuri dar tais laikais gimdė antrą vaiką su 25 m stažu,po to buvau ją susitikusi gal po 10 metų,mergaitės buvo sveikos,o jos sveikatėlė tada stipriai šlubavo,nežinau ar gyva dar,bet nereikia pamiršti kokie laikai buvo,koks insulinas,jokių savikontrolės priemonių,tuo metu diabetikams net dializės nedarydavo...
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 04 25, 22:11)
pirma vaika gimdziau su 24 m CD stazu, antra gimdysiu su 25

Va, dar vienas gražus pavyzdys! thumbup.gif
QUOTE(slitka @ 2012 04 25, 22:11)
taip ,nestumai mamos sveikatos pareikalauja

Bet nėštumas juk ir sveikos moters sveikatos reikalauja, juk visokių atvejų yra. Man kaip tik atrodo, kad nėštukės su CD save labiau prižiūri, seka, suvokdamos realią padėtį, kartais daug atidžiau nei sveikos.

Labas rytas. Paskutinė darbo diena šią savaitę biggrin.gif
Atsakyti