Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

...Pirmasis požymis, tai beprotiškas silpnumas ir nuovargis, apima ir apatija viskam, o tada jau visa kita pasireiškia rolleyes.gif doh.gif Saldainių tai tašėje pas mane ištisai būna, be jų niekur iš namų nekeliukojos biggrin.gif
[/quote]

o man dar prakaitas šaltas ir silpnumas, negaliu sukoncentruoti dėmesio, akyse raibuliuoja, plius alkis
Atsakyti
O aš alkio visiškai nejaučiu. Tik muša karštis ir prakaitas upeliais bėga, paskui būna labai šalta ir noriu miego- labai giliai miegu keletą valandų.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 04 24, 12:30)
O aš alkio visiškai nejaučiu. Tik muša karštis ir prakaitas upeliais bėga, paskui būna labai šalta ir noriu miego- labai giliai miegu keletą valandų.

va lygiai tas pats ir man smile.gif
Atsakyti
o kaip buna naktį, tai atrodo, kad lyg kas prikeltų, pažadintų ir buna šaltas prakaitas...
kartais net pati stebiuosi kaip taip pabundu "reikiamu momentu"
Atsakyti
o mano pirmas pozymis,tai ranku tirpimas,prakaituoju labai retai,dazniausiai,po to kai cukraus prisivalgau,kai jau pradeda kilti,ir drebulio nejauciu,tik silpnumas ir pradedu aplinkoj nesiorientuoti,jei nepasisaldinu pradejus tirpti rankoms
Jauniute,jei paimsi adateles,gal pasidalinsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auga57: 24 balandžio 2012 - 14:45
QUOTE(nelita @ 2012 04 24, 15:57)
o kaip buna naktį, tai atrodo, kad lyg kas prikeltų, pažadintų ir buna šaltas prakaitas...
kartais net pati stebiuosi kaip taip pabundu "reikiamu momentu"

o as jei isvakaro neuzmiegu, vartausi, tai man reiskia zemas cukrus, nakty pacios akys atsimerkia,tada jau bunu ir visa slapia, bet idomus reiskinys, gerai kad dar imanoma pabust:)
Atsakyti
Ai, man irgi pirmas požymis - drebanto ir šlapanto prakaitanto user posted image

Jauniute ir CD, išsiunčiau jums siuntinukus ką tik mirksiukas.gif CD, ačiū, jievrai įkritę, mačiau.
Atsakyti
2 val po valgio cukrus 7,8 kažne gerai g.gif , man daug. reik eit mažint fitness4.gif
Atsakyti
A ko jau negerai? unsure.gif
Atsakyti
7.8 superinis cukrus
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2012 04 24, 20:03)
7.8 superinis cukrus

aha, dabar įgavau fobiją cukrams, vejuosi sveikus lotuliukas.gif
užbaisino mane polineuropatija, pasakė, kad butu geri cukrai ir kaip nukirsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 24, 21:39)
aha, dabar įgavau fobiją cukrams, vejuosi sveikus  lotuliukas.gif
užbaisino mane polineuropatija, pasakė, kad butu geri cukrai ir kaip nukirsta  thumbup.gif

nu as galvoju kad iki 10moll, man yra norma, jeigu as pradeciau nuo 7 musti cukru,tai hipo garantuota:)
Atsakyti