Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

QUOTE(inge37 @ 2012 04 26, 21:04)
as net bijau su 5moll eiti miegoti blush2.gif

Aš ir su 9 prisibijau...

QUOTE(nelita @ 2012 04 27, 05:42)
o DABAR KITA TEMA. LABAS RYTAS,
PIRMOJI KAVA,
KAIP SVEIKATOS PO GIMTADIENIO ?

labas rytas, kava jau antroji, rytas po gimtadienio š....nas- 18 blink.gif , nors vakar visą dieną tiesiog tobulas (beveik kaip pas Nelitą ax.gif ). Tu dažniau savo geruosius parašyk- mums bus gėda ir stengsimės neatsilikti mirksiukas.gif
Atsakyti
esu 50 proc darbina .

o kas liečia tą dovaną, tai neblogai cukrų "muša", galimą drąsiai torto lotuliukas.gif

beje, šndn pirma diena man mankštos dėl stuburo išvaržos, visai nieko, parėjau kaip ant "sprendzinų" biggrin.gif

išduosiu mažą paslaptį geros glikemijos - judėjimas, dieta, rėžinas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelita: 27 balandžio 2012 - 12:07
QUOTE(inge37 @ 2012 04 26, 22:04)
as net bijau su 5moll eiti miegoti blush2.gif

as su 9 bijau eit miegot, hipo tikrai butu smile.gif
Papildyta:
Tepaluota, ka tik nusiunciau tau babkes 4u.gif Aciu labai tau dar kartuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nelita @ 2012 04 27, 13:02)

išduosiu mažą paslaptį geros glikemijos - judėjimas, dieta, rėžinas.  ax.gif

ir dar sveiki nervai, ramybe bei optimizmas tongue.gif
jeigu sitai man butu duota, problemu del glikemijos netureciau 4u.gif

beje kazkas sake tikisi sulaukt 75 biggrin.gif oho, o as ne 40 netikiu, kad sulauksiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nieko, nervai apdoroti AD lotuliukas.gif

na yra dar gyvų pažįstu ir su beveik 40m stažu, aišku jau nelabai tos sveikatos likę, bet jie vis dar čia o ne anapus biggrin.gif
kaip sakoma vis kita tik detalės...
Atsakyti
na va po valgio 2 val 10,4mmol new_russian.gif
4vv ir einu vaikų į darželį
Atsakyti
nuėjau vakar miegot su 6,8.. atsikėliau su tokiu pačiu g.gif

Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 04 27, 15:47)
nuėjau vakar miegot su 6,8.. atsikėliau su tokiu pačiu  g.gif

tai super thumbup.gif
Mano nuo ryto 3, Tepaluota, nieko pries buciau tavo torciuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 04 27, 13:28)

, o as ne 40 netikiu, kad sulauksiu doh.gif  doh.gif  doh.gif

ir as nesitikejau,ale sulaukiau,dabar laukiu 50-ies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 04 27, 17:18)
ir as nesitikejau,ale sulaukiau,dabar laukiu 50-ies  mirksiukas.gif

na atrodo ir as sulauksiu 40 biggrin.gif
Atsakyti
tai va mergaitės, kam iš vaikystės, tam liūdniau, aš nuo 13m vargstu, jau nelabai pamenu, jog gyvenau kitaip unsure.gif labiausiai ko noriu tai vaikų savarankiško gyvenimo o paskui jau kaip Dievas duos galiu ir iškeliaut... beje mano mama mirė 49m. tai ir aš mielai pas ją tiek pat išeičiau

tiesa, po vakarienės vėl 4,2mmol, judėjau, susitvarkė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 27, 19:16)
tai va mergaitės, kam iš vaikystės, tam liūdniau, aš nuo 13m vargstu, jau nelabai pamenu, jog gyvenau kitaip  unsure.gif labiausiai ko noriu tai vaikų savarankiško gyvenimo o paskui jau kaip Dievas duos galiu ir iškeliaut... beje mano mama mirė 49m. tai ir aš mielai pas ją tiek pat išeičiau 

tiesa, po vakarienės vėl 4,2mmol, judėjau, susitvarkė  ax.gif

sergu nuo 5, mama mire kai man buvo 12...(jai 50 m)gyvenu ir dziaugiuos,buna juodu dienu ir juodu minciu, bet tokiu dienu kiekvienai manau pasitaiko , net ir nesergant jokiomis ligomis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 27 balandžio 2012 - 19:28
Laba,

QUOTE(nelita @ 2012 04 27, 11:02)

išduosiu mažą paslaptį geros glikemijos - judėjimas, dieta, rėžinas.  ax.gif

Man su rezimu be sansu blush2.gif blush2.gif blush2.gif Galvojau atsiradus cd sugebesiu ieiti i vezias, bet nea schmoll.gif schmoll.gif doh.gif

Del judejimo tai tiesa, bet tik dienos metu. Rytais pas mane vistiek kosmosai. Bet atradau gera dalyka, rytais pries darbuka i sporto kluba ir cukrai iki pusryciu susitvarko ax.gif

Tik problema, kad as ne rytinis zmogus, tai jei su drauge nesutariam kartu i sporto kluba eiti, tai dazniausiai is lovos ir neislipu blush2.gif Gal kas zinot koki lengva buda kaip prisiversti? g.gif
Atsakyti