Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

Miaugalės dry.gif
Atsakyti
man su judesiu ne problema, tik spėk paskui vaikus, vienas vienon pusėn kitas kiton, mama valgyt, mama gert, mama sysiuko, mama paduok, mama pažaisk, mama noriu į lauką ir t.t......
pas mane ir to rėžimo nebuvo, nelabai galėjau per mažiukus, nes nebuvo kam padėt kaip juo auginausi, vyras dirbo, tik dabar kaip keliauja į darželį, galiu pilnau sau atsiduoti ax.gif

LABAS RYTAS,
GEROS KAVOS....
Atsakyti
Labas ryta, nors jau ir arti diena biggrin.gif jungiuosi ir as su kava, cukrus 6.0 4u.gif fantastika smile.gif
Atsakyti
Laba ryteli lotuliukas.gif

QUOTE(jauniute @ 2012 04 28, 09:16)
Labas ryta, nors jau ir arti diena biggrin.gif  jungiuosi ir as su kava, cukrus 6.0 4u.gif  fantastika smile.gif

thumbup.gif

Pas mus saaaaalta, tik +9 schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Ir lyja jau trecia savaite unsure.gif

Geor savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
ryte buvo po valgio 8,2 o dabar po pietų valgio 3,6. manau thumbup.gif o dar oras tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
jau ir degina mažiau odą nuo vegetonojos, dar liko truputį skausmo, atrodo kaip sumušta smile.gif bet čia tik laiko klausimas
Atsakyti
Labas rytas kavininkes, jungiuosi ir as smile.gif cukrus 6 liux, oras saltas +7, atrodo pas jus silciau dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 28, 16:48)
ryte buvo po valgio 8,2 o dabar po pietų valgio 3,6. manau  thumbup.gif o dar oras  tourist5.gif  vacation1.gif  vacation4.gif
jau ir degina mažiau odą nuo vegetonojos, dar liko truputį skausmo, atrodo kaip sumušta  smile.gif  bet čia tik laiko klausimas

na 3.6 per mazas cukrus manau, mano endokrinologe sako, jog hipoglikemija organizmui lygiai tokia pat kenksminga kaip ir aukstas cukrus, taip kad nelita nepersistenk 4u.gif
o man jau pradeda atrodyti jei jau isivarei vegetodistonija, tai visam gyvenimui, sakau as nutraukiau vaistus nepraejus ne puses metu, ciut pavargau ir vel viskas per nauja, va ir siandien visa suka doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2012 04 28, 17:39)
Labas rytas kavininkes, jungiuosi ir as smile.gif  cukrus 6 liux, oras saltas +7, atrodo pas jus silciau dabar smile.gif

pas mus šiuo metu +26 Meksika sunglasses2.gif
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2012 04 28, 17:47)
na 3.6 per mazas cukrus manau, mano endokrinologe sako, jog hipoglikemija organizmui lygiai tokia pat kenksminga kaip ir aukstas cukrus, taip kad nelita nepersistenk 4u.gif
o man jau pradeda atrodyti jei jau isivarei vegetodistonija, tai visam gyvenimui, sakau as nutraukiau vaistus nepraejus ne puses metu, ciut pavargau ir vel viskas per nauja, va ir siandien visa suka doh.gif  doh.gif  doh.gif

man endo sakė turi but virš 4 tada idialu
o aš dabar jaučiu toks jausmas lyg sumušta, bet tas odos degimas nyksta, vadinasi tai ne polineuropat
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 28, 17:52)

man endo sakė turi but virš 4 tada idialu
o aš dabar jaučiu toks jausmas lyg sumušta, bet tas odos degimas nyksta, vadinasi tai ne polineuropat

idealu apie 5.0, cia sveikam, o diabetikui manau ir 6 yra idealumo virsune 4u.gif

aisku, kad tau ne neuropatija, tipiska vegetodistonija irnesakyk.gif o tau tink ant koju ar ir visam kunui buna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 04 28, 18:35)
idealu apie 5.0, cia sveikam, o diabetikui manau ir 6 yra idealumo virsune 4u.gif

aisku, kad tau ne neuropatija, tipiska vegetodistonija irnesakyk.gif o tau tink ant koju ar ir visam kunui buna? smile.gif

nea, man rankos, kojos, nugara kartais net veidas, dabar kartais kaip sustresuoju ar buna nerimo priepuolis kaista tik kojos, dar buna skausmas, atrodo, kaip sumušta. bet naktį jokių problemų, pučiu sau be jokių pojučių
tai dabar susitvarkė kaitimas liko tik tas sumušto kūno pojūtis, manau laikui bėgant susitvarkys.
registruojuosi mano 4,0
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 04 28, 18:55)
nea, man rankos, kojos, nugara kartais net veidas, dabar kartais kaip sustresuoju ar buna nerimo priepuolis kaista tik kojos, dar buna skausmas, atrodo, kaip sumušta. bet naktį jokių problemų, pučiu sau be jokių pojučių
tai dabar susitvarkė kaitimas liko tik tas sumušto kūno pojūtis, manau laikui bėgant susitvarkys.
registruojuosi mano 4,0

nu tai viskas aisku simtu procentu 4u.gif
man tai toks jausmas, kad ne sumusta, bet kad sergu, toks vaizdas lyg leukocitu kune begales...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 04 28, 19:06)
nu tai viskas aisku simtu procentu  4u.gif
man tai toks jausmas, kad ne sumusta, bet kad sergu, toks vaizdas lyg leukocitu kune begales...

aha atrodo kaip temperaturos turi, man net kartą buvo pora dalalių
Atsakyti