Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

QUOTE(jauniute @ 2012 05 05, 13:40)

*man idomiai, as sausi ar vasari primokejau, o va dabar ejau pries dvi savaites nieko nemokejau, bet cia seimos ar camelia vaisitnese, neatsimenu kurioj, pati nustebau 4u.gif

**^ianakt, kad prisapnavau 4u.gif

*O geras thumbup.gif reikes pabandyti camelioj tada imti, man butu zymiai arciau ta vaistine blush2.gif

** na ir sapnai thumbup.gif pakelei nuotaika thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba ryta,

QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 05, 07:56)
Nelabas nerytas, šūdas šūduotas  cool.gif Naktis nemegota, nuotaikos nerasta. Jei rausiuos netyčia, būkit geros, nekreipkit dėmesio šiandien  ax.gif

Vel nemiga? Ar kas kita g.gif

QUOTE(nelita @ 2012 05 05, 08:22)
labas rytas,

šndn aštsikėliau kžk užsidepresavus... atrodo, kad nekenčiu CD visa širdimi...
niekaip niekaip negaliu susitaikyt, nors sergu daugiau kaip pusę gyvenimo  cry.gif
beje ryte tik pabudu 6,0 atrodo geras, bet...

console.gif console.gif

Pas mane rytinis cukrus 9.2mmol doh.gif Miegoti ejau su 4.7mmol ir bijojau uzhipuoti, nes jau buvo po vakarienes daugiau nei 4 valandeles praejusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 05 05, 15:16)
Vel nemiga?

Jos nebuvo tik dvi savaites, kai buvom Druskininkuose verysad.gif Lūždavau kaip lavoniukas vakarais, tiesa, pirmą savaitę neramiai miegojau, blaškydavausi, dejuodavau, o paskui jau - tik su pagaliu pakelt. Tik tiek, kad mažai tų dviejų savaičių tikram poilsiui...
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 05 05, 15:16)
Pas mane rytinis cukrus 9.2mmol  doh.gif 

Spakainiai irnesakyk.gif Aš atsikėliau su 11,7, priešpiet 12,4, dozių nebedidinsiu, ir taip jau arkliškos, ką daryt - nežinau huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 05, 14:47)
Tavo atveju gerai kai neturi vaikų jaunute,pati sau šeimininkė biggrin.gif , nes vaikų taip į šoną nepadėsi  biggrin.gif O jei dar seneliai toli gyvena tai ir žiūrėjimą vaikučių reikia derinti, ne taip, kad atsistojau sugalvojau ir išėjau, atsakomybė už kitą niekur nepasitraukia..

tada paprasyt, kad kokia drauge paziuretu, nes kitaip sakes 4u.gif kas nepatyre vegetodistonijos nesupras, bet kai visai dasibaigsi, tada vaikams bus daug blogiau, sakau buvo taip, kad savaite negalejau islipt is lovos, paslika gulejau...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 05, 15:32)
tada paprasyt, kad kokia drauge paziuretu, nes kitaip sakes 4u.gif  kas nepatyre vegetodistonijos nesupras, bet kai visai dasibaigsi, tada vaikams bus daug blogiau, sakau buvo taip, kad savaite negalejau islipt is lovos, paslika gulejau...

nežinau man toks jausmas kaip visas kūnas butu sumuštas ... gelia
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 05 05, 14:56)
butent, neturiu kur palikt vaikų ir pati negaliu palikt, vistiek nerimauju tada dėl jų ... 
bromazepam, viena išeitis ...

o gal pabandyk su vaikais papramogauti,kur nors atitolti nuo rūpesčių,į kokį parką nueiti,ar dar kur nors,manau ne tiek fizinis nuovargis,kiek moralinis išsekimas tave taip vargina,imk balionėlį ir varyk pasivaikščioti 4u.gif ,o rūpesčius palik namie g.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 05 05, 17:39)
o gal pabandyk su vaikais papramogauti,kur nors atitolti nuo rūpesčių,į kokį parką nueiti,ar dar kur nors,manau ne tiek fizinis nuovargis,kiek moralinis išsekimas tave taip vargina,imk balionėlį ir varyk pasivaikščioti  4u.gif ,o rūpesčius palik namie  g.gif

ačiū, kiekvienas patarimas toks nuoširdus, džiaugiuosi, kad esu BŪTENT ČIA
Atsakyti
Nelita, bobos mes kartais bjaurios, ale nuoširdžios ax.gif Ir jei ką pasakom, tai ne iš piktumo, gal paskaičius ir kitaip nuskamba tongue.gif , bet juk nematai žmogaus mimikos, emocijų, negirdi tono. Ir stengiamės daugiau optimizmo įkvėpt viena kitai, ne dejuotis, juk išties, kaip sakė WP, yra begalė tokių, kuriems blogiau už mus.
Tavo cukrai gražūs, vaikai sveiki, diedas normalus (tikimės), paskauda - bet juk visiems paskauda, ką dabar... Su smegeniukais reiktų dabar susitvarkyt tau. Gal kai išeisi į darbelį, pakeisi aplinką, bus geriau? unsure.gif
Vaistų neišeis atsisakyt sulig diena - mažink dozes, po pusę gerk kelias dienas, paskui po ketvirtį, paskui kas antrą, trečią dieną. Pajunk saviįtaigą - jei pasistengsi, tikrai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 05 05, 19:34)
ačiū, kiekvienas patarimas toks nuoširdus, džiaugiuosi, kad esu BŪTENT ČIA

sakei mokais, turbut pasamones lygmeni ima panika del mokslu, ale ta sesija ne tokia ilga, greit prabegs ir bus daug lengviau, tik nepasiduok pesimizmui, kita vertus tikrai kaip sake tepaluota, nu ir tegu paskauda, juk vegetodistonija zmogui nepavojinga, tik gal nemaloni siek tiek,visur nosyte aukstyn ir bus viskas ok, o bromazepama gek tiksliai tiek kiek laiko liepe gert gydytojas, o paskum ka daryti jis paaiskins 4u.gif
Atsakyti
dėl ko aš labiausiai panikuoju tai dėl polineuropatijos, baisiai bijau aš jos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 05 05, 20:32)
dėl ko aš labiausiai panikuoju tai dėl polineuropatijos, baisiai bijau aš jos  verysad.gif

nu nereikia dėl to pulti į paniką,nu nėra ji tokia baisi,vėl gi,paskauda,bet neužleidžiant nėra taip baisu,jau net nežinau prieš kiek metų man ją nustatė,gal prieš 20-25 o iki šiol kojos dar eina ir pakankamai jautrios mirksiukas.gif
Atsakyti
Nelita, bet nejau nesuvoki, kad nėra cukrinuko be polineuropatijų? Va, 20, 30 metų žmonės šitą diagnozę turi - ir kas? Eina, dirba, gyvena, džiaugiasi, vaikus užaugino, anūkų laukia ir nedaro iš to tragedijos.
Negalima isterikuoti taip, kaip tu. Gal praverstų psichologo konsultacija?
Atsakyti