Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

Mano bobutei su skydliauke buvo negerai, tai jai tada kažkada anais laikais skyrė. Ir dabar, kai jau aš viena nebesusitvarkau, ir stogas pačiai važiuoja, pradėjau skalambyt visais varpais, jai taipogi. Tai ji bais nustebus, kad neskiriami jokie uspakajonsai unsure.gif Plius, manau, jai dar klimaksas, ir jei nieko nedarysiu, neužilgo važiuosiu į psichūškę.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 06, 12:20)
Mano bobutei su skydliauke buvo negerai, tai jai tada kažkada anais laikais skyrė. Ir dabar, kai jau aš viena nebesusitvarkau, ir stogas pačiai važiuoja, pradėjau skalambyt visais varpais, jai taipogi. Tai ji bais nustebus, kad neskiriami jokie uspakajonsai  unsure.gif Plius, manau, jai dar klimaksas, ir jei nieko nedarysiu, neužilgo važiuosiu į psichūškę.

tu vaziuosi ar ji? blink.gif
as manau kad ir tau biski raminamuju nepamaisytu, tu irgi esi labai pervargus...
Atsakyti
Jauniute, aš geriu. Nes stogas važiuoja jau nuo visko. O ji ne - nemato problemos. Nors visi kiti mato. Šiandien nublioviau posmą bobutei, gal pagaliau kas nors išgirs mane. O tai viena po ligonines, viena finansiškai, viena visur kur... O jei ir toliau neišgirs niekas, tai į psichūškę važiuosiu aš, be abejo.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 06, 11:23)
Miargai, kam yra buvę problemų su skydliauke ir gėrėt tiroksiną ar pan. medikamentus, ar šalia to nebuvo skirta kokių uspakajonsų?  unsure.gif

buvo laikas,gėriau metizolį,dabar geriu tiroksiną,raminancių neskiria,man su nervais kaip ir gerai,tik labai jautri vegetacinė nervų sistema,kad būtų lengviau pati geriu homeopatinius preparatus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 05 06, 13:37)

o kokius homeopatinius? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 06, 13:00)
Jauniute, aš geriu. Nes stogas važiuoja jau nuo visko. O ji ne - nemato problemos. Nors visi kiti mato. Šiandien nublioviau posmą bobutei, gal pagaliau kas nors išgirs mane. O tai viena po ligonines, viena finansiškai, viena visur kur... O jei ir toliau neišgirs niekas, tai į psichūškę važiuosiu aš, be abejo.

o jergau, laikykis, Tepaluota 4u.gif kai tokia situacija, kazkaip nieko nelieka kaip psichologiskai i viska pradet ziuret ar kaip nors kitaip save palaikyt, juk ir sitai ne amzina, isvargsi siandien, vis tiek juk prasvieses jei ne rytoj, tai bent poryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 06, 16:55)
o kokius homeopatinius? 4u.gif

šiuo metu geriu Combination Five padaryta iš 7 žolelių,dar man nusiraminti labai padeda šunys,moka jie nuimti stresą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 05 06, 17:13)
šiuo metu geriu Combination Five  padaryta iš 7 žolelių,dar man nusiraminti labai padeda šunys,moka jie nuimti stresą  ax.gif

is kur tokio gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2012 05 06, 17:13)
šiuo metu geriu Combination Five  padaryta iš 7 žolelių,dar man nusiraminti labai padeda šunys,moka jie nuimti stresą  ax.gif

man dar viena iš pagalbinių priemonių stresui mažinti - mezgimas, bet deja labai mažai laiko skiriu tam verysad.gif dabar yrač ...
o tapluota kokius kali tu? raminamuosius?
šndn gavau bromazepamo be recepto doh.gif , tikriausiai ir atominę bombą parduotų vaistinėj jei tik kas užsigeistų biggrin.gif
Papildyta:
beje šndn išgirdau, kad I tipo cukrinukai serga cialiakija kžk, sutrikusiu vitaminų pasisavinimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 05 06, 17:53)

Papildyta:
beje šndn išgirdau, kad I tipo cukrinukai serga cialiakija kžk, sutrikusiu vitaminų pasisavinimu  g.gif

tikrai nedaugelis is diabetiku ja serga, tai sunki liga, beveik nieko valgyti negali, ten i kazko virskinimas neperdirba, mes ne viena neturim celiakijos, bent jau as tai tikrai schmoll.gif
Papildyta:

šndn gavau bromazepamo be recepto  doh.gif , tikriausiai ir atominę bombą parduotų vaistinėj jei tik kas užsigeistų  biggrin.gif

obana blink.gif blink.gif blink.gif nu cia tia cudas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 06, 17:58)
tikrai nedaugelis is diabetiku ja serga, tai sunki liga, beveik nieko valgyti negali, ten i kazko virskinimas neperdirba, mes ne viena neturim celiakijos, bent jau as tai tikrai schmoll.gif
Papildyta:
obana blink.gif  blink.gif  blink.gif  nu cia tia cudas doh.gif

tik liepė receptą atnešti būtinai, gera ta vaistininkė, leksiu recepto ryt po darbo, juk pasitikėjo...
Atsakyti
kokius kali tu? raminamuosius?

Tą patį brudą. Bet ne kasdien, o kai jau visai visai...O jei nakčiai, tai xanaxą. Bet stengiuosi nepiktnaudžiaut, geriau naktinėju ax.gif
beje šndn išgirdau, kad I tipo cukrinukai serga cialiakija kžk, sutrikusiu vitaminų pasisavinimu  g.gif

Nesąmonė absoliuti, tai paveldima liga.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 06, 17:39)
is kur tokio gauti? 4u.gif

yra Kaune tokia klinika "sveikatos aleja" aš ten užsisakiau,o paprasčiausiai tai internete yra apie 50lt 100 tablečių,tu ivesk i google pavadinimą,tau išmes visą informaciją 4u.gif
Atsakyti