Mano bobutei su skydliauke buvo negerai, tai jai tada kažkada anais laikais skyrė. Ir dabar, kai jau aš viena nebesusitvarkau, ir stogas pačiai važiuoja, pradėjau skalambyt visais varpais, jai taipogi. Tai ji bais nustebus, kad neskiriami jokie uspakajonsai
Plius, manau, jai dar klimaksas, ir jei nieko nedarysiu, neužilgo važiuosiu į psichūškę.

QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 06, 12:20)
Mano bobutei su skydliauke buvo negerai, tai jai tada kažkada anais laikais skyrė. Ir dabar, kai jau aš viena nebesusitvarkau, ir stogas pačiai važiuoja, pradėjau skalambyt visais varpais, jai taipogi. Tai ji bais nustebus, kad neskiriami jokie uspakajonsai
Plius, manau, jai dar klimaksas, ir jei nieko nedarysiu, neužilgo važiuosiu į psichūškę.

tu vaziuosi ar ji?

as manau kad ir tau biski raminamuju nepamaisytu, tu irgi esi labai pervargus...
Jauniute, aš geriu. Nes stogas važiuoja jau nuo visko. O ji ne - nemato problemos. Nors visi kiti mato. Šiandien nublioviau posmą bobutei, gal pagaliau kas nors išgirs mane. O tai viena po ligonines, viena finansiškai, viena visur kur... O jei ir toliau neišgirs niekas, tai į psichūškę važiuosiu aš, be abejo.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 06, 11:23)
Miargai, kam yra buvę problemų su skydliauke ir gėrėt tiroksiną ar pan. medikamentus, ar šalia to nebuvo skirta kokių uspakajonsų? 

buvo laikas,gėriau metizolį,dabar geriu tiroksiną,raminancių neskiria,man su nervais kaip ir gerai,tik labai jautri vegetacinė nervų sistema,kad būtų lengviau pati geriu homeopatinius preparatus

QUOTE(auga57 @ 2012 05 06, 13:37)
pati geriu homeopatinius preparatus 

o kokius homeopatinius?

Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 06, 13:00)
Jauniute, aš geriu. Nes stogas važiuoja jau nuo visko. O ji ne - nemato problemos. Nors visi kiti mato. Šiandien nublioviau posmą bobutei, gal pagaliau kas nors išgirs mane. O tai viena po ligonines, viena finansiškai, viena visur kur... O jei ir toliau neišgirs niekas, tai į psichūškę važiuosiu aš, be abejo.
o jergau, laikykis, Tepaluota

QUOTE(jauniute @ 2012 05 06, 16:55)
šiuo metu geriu Combination Five padaryta iš 7 žolelių,dar man nusiraminti labai padeda šunys,moka jie nuimti stresą

QUOTE(auga57 @ 2012 05 06, 17:13)
šiuo metu geriu Combination Five padaryta iš 7 žolelių,dar man nusiraminti labai padeda šunys,moka jie nuimti stresą 

man dar viena iš pagalbinių priemonių stresui mažinti - mezgimas, bet deja labai mažai laiko skiriu tam

o tapluota kokius kali tu? raminamuosius?
šndn gavau bromazepamo be recepto

Papildyta:
beje šndn išgirdau, kad I tipo cukrinukai serga cialiakija kžk, sutrikusiu vitaminų pasisavinimu

QUOTE(nelita @ 2012 05 06, 17:53)
Papildyta:
beje šndn išgirdau, kad I tipo cukrinukai serga cialiakija kžk, sutrikusiu vitaminų pasisavinimu

tikrai nedaugelis is diabetiku ja serga, tai sunki liga, beveik nieko valgyti negali, ten i kazko virskinimas neperdirba, mes ne viena neturim celiakijos, bent jau as tai tikrai

Papildyta:
šndn gavau bromazepamo be recepto

obana

QUOTE(jauniute @ 2012 05 06, 17:58)
tikrai nedaugelis is diabetiku ja serga, tai sunki liga, beveik nieko valgyti negali, ten i kazko virskinimas neperdirba, mes ne viena neturim celiakijos, bent jau as tai tikrai 
Papildyta:
obana
nu cia tia cudas 

Papildyta:
obana

tik liepė receptą atnešti būtinai, gera ta vaistininkė, leksiu recepto ryt po darbo, juk pasitikėjo...
kokius kali tu? raminamuosius?
Tą patį brudą. Bet ne kasdien, o kai jau visai visai...O jei nakčiai, tai xanaxą. Bet stengiuosi nepiktnaudžiaut, geriau naktinėju

Nesąmonė absoliuti, tai paveldima liga.
QUOTE(jauniute @ 2012 05 06, 17:39)
yra Kaune tokia klinika "sveikatos aleja" aš ten užsisakiau,o paprasčiausiai tai internete yra apie 50lt 100 tablečių,tu ivesk i google pavadinimą,tau išmes visą informaciją