Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

QUOTE(auga57 @ 2012 05 06, 19:08)
yra Kaune tokia klinika "sveikatos aleja" aš ten užsisakiau,o paprasčiausiai tai internete yra apie 50lt 100 tablečių,tu ivesk i google pavadinimą,tau išmes visą informaciją  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 06, 18:39)
Tą patį brudą. Bet ne kasdien, o kai jau visai visai...O jei nakčiai, tai xanaxą. Bet stengiuosi nepiktnaudžiaut, geriau naktinėju  ax.gif

Nesąmonė absoliuti, tai paveldima liga.

nakčiau man relanium išrašo, bet aš negeriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 06, 19:41)

į sveikatą,kad tik padėtų 4u.gif
Atsakyti
Tai gal jau kelkitės? unsure.gif
Atsakyti
Tai, kad ems nemiegam, bent jau as tai intensyviai darbuojos 4u.gif
galvoju daryt pertrauka ir pasikavint 4u.gif

niu bet ir atsalo, kazkoks siaubas blink.gif vakar is ryto taip silta buvo, o paskum ledukais lijo biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Jungiuosi su kava ax.gif

Vakar nakti pirma karta aparaciukas rode Lo g.gif Kaip suprasti? Kodel skaiciais nerode g.gif

Pas mus siandien ne darbo diena. Visi draugai isvaro i Oxford'a svesti drauges tortadienio, o as lieku savo kaime, nes reikia i darba cray.gif cray.gif cray.gif

Geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Iš www.sveikas.lt:
Celiakija (gliuteninė enteropatija) – yra lėtinė plonosios žarnos liga, kuriai būdingas kviečių baltymo gliuteno arba į jį panašių miežių ir rugių baltymų lemiamas gleivinės pažeidimas bei sutrikęs maisto medžiagų įsisavinimas genetinį polinkį turintiems žmonėms. Galimas autoimuninis žarnų, odos, kepenų, sąnarių, gimdos, širdies, smegenų ir kitų organų pažeidimas.
Yra nustatyti tam tikri rizikos veiksniai, kurie padidina tikimybę susirgti celiakija. Labai svarbus yra ir genetinis rizikos faktorius. Susirgimo tikimybė vienas iš dešimties yra pirmos eilės giminaičiams. Taip pat pacientai, kurie serga I tipo cukriniu diabetu, opiniu kolitu ar turi skydliaukės patalogiją, daug dažniau serga celiakija nei sveiki žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 05 07, 09:36)

Labuka 4u.gif

Lo reiskia, kad cukrus buvo toks mazas, kad jau aparatas ne neberado, man pvz 1 rodo aparatas, tai jei rodytu Lo reiskia maziau uz vieneta, jei pamatytum Hi reiskia toks didelis, kad aparatas ne nerodo, dazniausiai tai buna cukrus virs 30,
atsargiai me boho su tokiais bairiais,nuejai su mazu gulti? smile.gif
Papildyta:
Merginos, ko jus su ta celiakija uzsiciklinot? g.gif
ne viena mes ja nesergam ir dzaukimes tuo 4u.gif
Atsakyti
Neužsiciklinom mirksiukas.gif - Nelita pradėjo apie ją kalbą, tai įdėjau straipsniuką, kur parašyta kas tai yra. O dėl nesirgimo- nesakyk, juk tyrimų nedarė. O kaip girdėjau per vieną laidą, daugelis sergančiųjų, kol nepasidaro tyrimų ir nežino, kad turi to gliuteno vengt. ir dažnai kai kurios ligos (netgi ir CD) gali būt celiakijos pasekmė. Bet tas tyrimas kainuoja 300 Lt... Tai jau matyt mažai, kas jį darosi.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 05 07, 10:15)
Neužsiciklinom  mirksiukas.gif - Nelita pradėjo apie ją kalbą, tai įdėjau straipsniuką, kur parašyta kas tai yra. O dėl nesirgimo- nesakyk, juk tyrimų nedarė. O kaip girdėjau per vieną laidą, daugelis sergančiųjų, kol nepasidaro tyrimų ir nežino, kad turi to gliuteno vengt. ir dažnai kai kurios ligos (netgi ir CD) gali būt celiakijos pasekmė. Bet tas tyrimas kainuoja 300 Lt... Tai jau matyt mažai, kas jį darosi.

Man pirmą kartą tokia liga girdima unsure.gif rasiuxs už apšvietimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 05 07, 10:15)
Neužsiciklinom  mirksiukas.gif - Nelita pradėjo apie ją kalbą, tai įdėjau straipsniuką, kur parašyta kas tai yra. O dėl nesirgimo- nesakyk, juk tyrimų nedarė. O kaip girdėjau per vieną laidą, daugelis sergančiųjų, kol nepasidaro tyrimų ir nežino, kad turi to gliuteno vengt. ir dažnai kai kurios ligos (netgi ir CD) gali būt celiakijos pasekmė. Bet tas tyrimas kainuoja 300 Lt... Tai jau matyt mažai, kas jį darosi.

na man teko matyti laida apie berniuka serganti sia liga, jos pastebeti neimanoma, jis vos laikaisi ant koju, panasiai lyg mum diabetas butu negydomas 4u.gif
nzn man ir diabeto per akis, nenoriu apie ka kita ne galvoti, tiesiog dziaugiuosi sia diena, ziuriu cukrus ir meldziu Dievo pagalbos 4u.gif bandau mastyt optimistiskai 4u.gif
Atsakyti
O aš visai norėčiau išsitirti- jei paaiškėtų, kad ši bjaurybė ir pas mena apsistojusi- būtų daug aiškiau kaip tą CD geriau kontroliuoti. Mano viena pusseserė serga. Bet jai tokiais periodais suaktyvėja- visą kūną kaip žvynais padengia. O gliutimingo maisto nuo mažens nevalgo.
Atsakyti