Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

QUOTE(Kamillota @ 2012 05 11, 11:07)
Gal ant ilgesniu plauku dareisi? Nes siaip tos garbanos trumpesniem plaukam geriau laiko, nes svorio maziau  blush2.gif arba kirpykloj suhalturino ir pagailejo to smirdancio skyscio  lotuliukas.gif

arba juk buna triju rusiu cheminis, lengvas, vidutinis, stiprus, tai cia gal tas lengvasis variantas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 11, 11:07)
arba juk buna triju rusiu cheminis, lengvas, vidutinis, stiprus, tai cia gal tas lengvasis variantas buvo g.gif

As lengva visada dedavausi ir laikydavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 11, 11:07)

Taip ilgesniems, su trumpais dabartiniais plaukais nebandžiau, nenoriu būti avelėbiggrin.gif.
Kai dėjo lengvą tai tik savaitę išlaikė. biggrin.gif Mano plaukams reikia stipresnio cheminio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 11, 11:32)
Taip ilgesniems, su trumpais dabartiniais plaukais nebandžiau, nenoriu būti avelėbiggrin.gif.
Kai dėjo lengvą tai tik savaitę išlaikė. biggrin.gif Mano plaukams reikia stipresnio cheminio  mirksiukas.gif

Tai dabar atsiaugineji plaukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 11, 11:32)

Kai dėjo lengvą tai tik savaitę išlaikė. biggrin.gif

Man islaiko apie puse metu ax.gif
Atsakyti
Laba ryteli ax.gif

QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 11, 08:52)
Labutis smile.gif
wub.gif

Aš irgi dariausi cheminį ne kartą, man patiko tik paskutinieji kartai daryti labai trumpai laikėsi.  unsure.gif

As dariausi viena karteli senai senai. Bet kaip buvo plauku gaila po to unsure.gif Bet siaip as visa gyvenima nuo vaikystes norejau garbanu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 11, 04:39)
.. Nežinau, aš tave bandau atkalbėt. Dar nesidaryk, palauk, praeis tas noras  unsure.gif

Nesidarau kol kas ax.gif Bet noriu ju senai ir kuo toliau tuo labiau blush2.gif

QUOTE(auga57 @ 2012 05 11, 06:51)
o man asmeniškai negražu,nu tokia nevala atrodo,taip ir atrodo,kad iš to kaltūno tuoj vabaliukai pradės byrėti  g.gif

vabaliukai gali pradeti byreti ir is paprastu plauku jeigu jie nepriziurimi mirksiukas.gif Beje dredu yra yvairiai atrodanciu ir as darysiu kiek kitokius nei toje nuotraukoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 11, 12:03)
Tai dabar atsiaugineji plaukus? 4u.gif

Oi ne special. dėl to neauginsiu, bet..kas žino...kas šaus galvon.. biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 11 gegužės 2012 - 11:42
Kai buvau jauna ir durna, esu keliskart turėjus lengvą cheminį. Plaukai ilgi buvo. Pirmus porą mėnesių gerai, paskui garbanos ištįsta, pradeda nuo šaknų atauginėt lygūs plaukai - atrodai kaip... cool.gif Plaukų, tiesa, nenualinau, mano kirpėja superinė, jau šimtą metų pas ją einu, bet daugiau nea, nesidaryčiau schmoll.gif
Atsakyti
mano plaukai nelaiko jokio cheminio,girdejau,kad del to kalta skydliauke 4u.gif
Atsakyti
Nu baigiam ne į temą- tuoj gausim nuo moderatorės velnių biggrin.gif . kaip sveikatos, kaip cukrai? 4u.gif
Mano šeimyna serga, tai aš vėl be miego, cukrus ryte aišku virš 10 doh.gif
P.S. gal kas paskutiniu metu susidūrėt su sanatorija "Žibutė" Kačerginėj? Siunčia mano dičkį, bet mano pačios prisiminimai iš vaikystės tai ne kokie g.gif Įdomu ar pagerėjo nors kiek, kad nereiktų paskui po savaitės lėkt parsivežt (kelelis visgi tolimas mums).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 11 gegužės 2012 - 14:09
QUOTE(rasiux- @ 2012 05 11, 15:08)

P.S. gal kas paskutiniu metu susidūrėt su sanatorija "Žibutė" Kačerginėj? Siunčia mano dičkį, bet mano pačios prisiminimai iš vaikystės tai ne kokie  g.gif  Įdomu ar pagerėjo nors kiek, kad nereiktų paskui po savaitės lėkt parsivežt (kelelis visgi tolimas mums).

Buvau pries beveik 7m. man nepatiko schmoll.gif proceduros tai visai nieko, o daugiau tai schmoll.gif siule kazkada dar vaziuoti kai neturejau 18m. - bet atsisakiau ax.gif
Atsakyti
idomu kur Oksy dingus, kaip jos vyrui sekasi, dingo kaip i vandeni smile.gif
Atsakyti