Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas,

QUOTE(jauniute @ 2012 05 12, 20:36)
siandien jau alpau, kruvis nesvietiskas, ale numest negaliu schmoll.gif

Tai kodėl taip šitaip?Nevalgai visai ar dirbi po 12val. ir daugiau? unsure.gif g.gif
Atsakyti
cukrai geri, ale kad šiaip susinervinus... anyta užkn... tipas ne eilinis ... gali estis ištisai be sustojimo iki nukritimo, panašu kad nuo vegetonijos pasveikt bus sunkiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 12, 20:44)
Tai kodėl taip šitaip?Nevalgai visai ar dirbi po 12val. ir daugiau?  unsure.gif  g.gif

dirbu tikrai po ąč h ir daugiau ir vistiek nespeju, deja mesti negaliu, nes reikes grazinti pinigus uz mokslus , tiek pnigu neturesiu dar desimt metu i prieki schmoll.gif tik nezinau kaip atlaikyti...
Papildyta:
QUOTE(nelita @ 2012 05 12, 20:49)
cukrai geri, ale kad šiaip susinervinus... anyta užkn... tipas ne eilinis ... gali estis ištisai be sustojimo iki nukritimo, panašu kad nuo vegetonijos pasveikt bus sunkiau  biggrin.gif

A ka ji daro ? priekaistauja? g.gif

o as nebeismanau ka daryti, mano draugas gyvena savo gyvenima, taip ir turi buti, taciau man nepatinka, jo isvazinejimai,jauciuos lyg kas mane draskytu, bet labai myliu ir netikiu, kad rasciau geresni, nes tikrai labai geras... bet sitaip gyventi irgi negaliu, kiekviena savaitgali nervai ir asaros, zodziu visaip blogai, neismanau ka daryti schmoll.gif ka patartumete?
Atsakyti
QUOTE(nelita @ 2012 05 12, 20:49)
anyta užkn...

Pasiūsk toli toli. Žinau, pasakyt lengviau nei padaryt cool.gif Pirmus du kartus galima mintyse.
QUOTE(jauniute @ 2012 05 12, 20:55)
  tik nezinau kaip atlaikyti...

Liežuvio neturi? Kalbėti reikia, sakyti, kad tau per didelis krūvis. Aplink ne ekstrasensai, jei tylėsi, niekas nežinos.
QUOTE(jauniute @ 2012 05 12, 20:55)
ka patartumete?

Žiūrėti atsakymą viršuje.
Atsakyti
niu tai ka man nueit i universiteta ir prasyti, zinot man per sunku, as nedarysiu, niekam neidomu, per sunku reikejo nestoti, tikrai tikri reikejo nestpoti, padariau klaida, kurios dabar jauciu padarinius, kurie krenta ant sveikatos doh.gif
del antro varianto, simta kartu kalbeta, jis pasako tobulu nera, jis neatsisakys savo gyvenimo budu, bet jis tame nemato problemos, o kartu nori buti labai, belieka, kad as turiu prisitaikyti... anksciau galvojau, kad prisitaikysiu, bet dabar vis labiau abejoju, bet bijau padaryt gyvenime lemtinga klaida doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 12 gegužės 2012 - 20:13
QUOTE(jauniute @ 2012 05 12, 21:12)
niu tai ka man nueit i universiteta ir prasyti

Pala, tai tu apie darbą kalbi ar apie mokslus?
QUOTE(jauniute @ 2012 05 12, 21:12)
jis tame nemato problemos

O kame problemą matai tu? Ką jis TOKIO daro?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 12, 21:18)

pagrinde del mokslu rolleyes.gif

na jisai kiekviena savaitgali isvaziuoja i deriovne ir mane palieka, uzuot kure namus kartu, matau, kaip jis verziasi ten, nu toks vaizdas, kad nuo mamos atsiplest negali, nors sako kad ne tame,nu zodziu...
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 12, 23:32)

na jisai kiekviena savaitgali isvaziuoja i deriovne ir mane palieka, uzuot kure namus kartu, matau, kaip jis verziasi ten, nu toks vaizdas, kad nuo mamos atsiplest negali, nors sako kad ne tame,nu zodziu...

Mazute , ka tu pasakoji, matau save, 10 metu taip buvo, mylejau, bijojau prarast, kiekviena savaitgaly asaros, nes isvaziuodavo manes nepasiiimdavo, ir jis galvodavo kur as dingsiu tokia, kas mane griebs biggrin.gif , Zinok atejo viena diena, ir dabar dziuaugiuos, tik gaila prarastu metu, kaip sakoma "Palankus vejai duris atvere"
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 12, 22:32)
pagrinde del mokslu rolleyes.gif

Tai jei jautiesi prastai dėl to kodėl pati nevyksti su juo? Juk kartu būtų smagiau pasisvečiuoti sodyboje.Na kitokiu atveju rasti reikėtų bendrą sprendimą, juk kiekvieną savaitgalį(jei jis taip važynėja) sedėti namie irgi nei šis nei tas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2012 05 12, 22:53)
Mazute , ka tu pasakoji, matau save, 10 metu taip buvo, mylejau, bijojau prarast, kiekviena savaitgaly asaros, nes isvaziuodavo manes nepasiiimdavo, ir jis galvodavo kur as dingsiu tokia, kas mane griebs biggrin.gif , Zinok atejo viena diena, ir dabar dziuaugiuos, tik gaila prarastu metu, kaip sakoma "Palankus vejai duris atvere"

o kas prieme sprendima iseiti?...
bet jei as liksiu viena, kas zino, kada sutiksiu kita zmogu, vaiku neturiu, liga sunkeja, nebutu ligos gal kitaip, o dabar ir plesiau, nu bet ir myliu, atrodo nebegaliu, iseisiu, bet pagalvoju, kad nebebus jo irgi tragedija, nu toks plesymasis gaunas cray.gif
Atsakyti
Laba vakareli ax.gif

QUOTE(inge37 @ 2012 05 12, 20:53)
Zinok atejo viena diena, ir dabar dziuaugiuos, tik gaila prarastu metu, kaip sakoma "Palankus vejai duris atvere"

Teisybe sakai, as grynai ta pati norejau parasyti mirksiukas.gif

QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 12, 21:13)
Tai jei jautiesi prastai dėl to kodėl pati nevyksti su juo? Juk kartu būtų smagiau pasisvečiuoti sodyboje.Na kitokiu atveju rasti reikėtų bendrą sprendimą, juk kiekvieną savaitgalį(jei jis taip važynėja) sedėti namie irgi nei šis nei tas.. unsure.gif

Tikrai, jeigu taip kiekviena savaitgali vaziuoja, tai ne kas. Turetu gi buti kazkoks kompromisas. Negalima gi taip 'zaisti i vienus vartus' g.gif

QUOTE(jauniute @ 2012 05 12, 21:14)
bet jei as liksiu viena, kas zino, kada sutiksiu kita zmogu, vaiku neturiu, liga sunkeja, nebutu ligos gal kitaip, o dabar ir plesiau, nu bet ir myliu, atrodo nebegaliu, iseisiu, bet pagalvoju, kad nebebus jo irgi tragedija, nu toks plesymasis gaunas cray.gif

Jeigu tau jau dabar nepriimtina, kad jis kas savaitgali taip vazineja, tai kuo tolyn tuo sunkiau bus man atrodo su tuo susitaikyti unsure.gif Nors gal as ir klystu g.gif

As galvaojau kaip ir tamstele, bet viena diena buvo paskutinis lasas ir pasakiau 'uzteks'. Jau daugiau nei keturi meteliai praejo, bet nei minuteles nesigailejau ax.gif

Imk balioneli 4u.gif ir laikykis console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Me-Boho ♥: 13 gegužės 2012 - 01:44
QUOTE(jauniute @ 2012 05 12, 23:14)
kas zino, kada sutiksiu kita zmogu

Nusipezi, teta Vanda, visai... irnesakyk.gif Kaip kokia ruskela - geriau belen koks, negu jokio doh.gif Geriau vėliau, geriau be vaikų, bet su normaliu žmogum. Ką darysi, kai jis tau prigamins vaikų, o pats ant kulno ir į kaimą - viena drąskysies? O gal tau tereikia pakalbėt su juo, gal jis net nesuvokia, kad esi nepatenkinta - kaip tik atvirkščiai mano, kad išvažiuodama leidžia pabūti vienai ir pailsėti nuo mokslų, darbų ir jo. Kalbėtis reikia, kalbėtis, o jei jau neišeina - atsisveikint.
Psio, ciocės, išvarau in Žemaitėjas turgų. Gal mašiniuką naują nusižiūrėsiu ax.gif
Atsakyti