Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

Man atrodo, kad cia didziausia problema yra ne geismas kitu moteru, o to jaunuolio mastymas apie priesinga lyti ( privafliuotos skyles, sventyklos ir pan. ). Man susidare toks vaizdas, kad jis ir i savo drauge ziuri gan vartotojiskai - visi tie papukai, subinyte, na gi, imtymioje aplinkoje gal ir suprasciau tokius uzvardinimus, bet cia svetimiems zmoniems... Lyg jam ta drauge - mesos gabalas, kuris, pageidautina, atitiktu jo poreikius visapusiskai - ne tik, kad atliktu savo pareigas, bet net ir perimtu jo nuostatas. Man atrodo, kad uz to slypi kur kas rimtesnes problemos, gal net vertos psichologo komentaru. O siaip man tai visai nenuostabu, kad jis daug kam sukele antipatija pats kaip asmuo, isdestydamas savo dilema, poziuri ir t.t. O del pacios problemos - visi mes daugiau maziau susiduriame su pagundomis, o ar joms pasiduodam priklauso ir nuo santykiu su salia esanciumi zmogumi, ir nuo musu paciu vertybiu, ribu pajautimo.... Beje, nesupraskit manes klaidingai - turedama mintyje santyki su savo pora turiu galvoje, ne tai, kad, va nesutariam, as ji isduodu, sutariam, neisduodu, bet, tiesiog sociam ir patenkintam maziau tos pagudos aktualios.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 18, 19:02)
Sveiki,
tiesiog noriu su jumis paklbeti-issipasakoti man rupimais dalykais, kurie man esti labia svarubus. Realiai neturiu su kuo ir nelabai noreciau taip atvirai ir betarpiskai su kuo is savo artimuju apie tai kalbeti, rimto pokalbio lygije.(pajuokaujant su savaja kartais apie tai bandau uzsiminti)

Esu 25m vaikinas, su savo daruge susipazinau pries daugiau nei 3 metus jai tada buvo 18m. be trejetos men. Nuo pirmos musu pazinties dienos taip ir likome karu. Vienas kita labai pamegome (nemanau kad pamilom, tiesiog susidraugavom labai) is karto neissiamiamos pokalbiu temos vienas kito supratimas, n-z bendrumo-mudvieju aktualiju nagrinejimo temu. Suitiknejom kone kasdien, kaip patys pajuokaujame susitikom, susikibom uz ranku, taip vis keliaujam per gyvemima. Darbar jau antri metai su pertraukom del mano darbu, su prtraukom, gyvename kartu. Abu esame labia linksmi, smagus, protingai (gal tik mums taip atrodo), racionaliai ir atsakingai vienas i kita, bei gyvenima ziurintys zmogeliukai.  Viskas yra labia neblogai po siai dienai, vienas kita atitinkame visame kame, bendravime, pomegaiais gyvenimo budu, lovyteje sunku kazka smagesnio ir isivaizduoti viskas atrodytu buvo ir yra tiesiog ydealu, bet yra vienas bet…

Musu pazintis yvyko kai man buvo 22m. as buvau nekaltas (ji to nezino iki dabar) ji bebejo taip pat. Na koki menesi bendravom seip susitikdavom bendarudavom bucinukai glostinukai, veliau artimesni ir karstesni na viskas, palaipsniui estetiskai grazei, vienas kito niekur nevejant. O poros men. rutu vainkelis krito tiesa abiem. Prasidejo audrimgas mudvieju sexualinis gyvenimas, su daugybe nuotikiu atradimu, potyriu be tabu. Na as kaip man ir pridera (patyrusiam, nors taip niekada nesakiau, tiesiog jei leidau tap manyti), formavau musu sexualini gyvenima, ja (tuo paciu ir save) mokiau, experomentavom zaidem… Viska darem abu ir abiem.

Pauglysteje, mokykloje, studijuodamas su panelem bendarudavau, buvo kazko remtesnio uzuomazka, bet kazkaip nevisai sekmingai, Daug laiko leisdavau su draugais ir siaip vis uzsemes kuom nors budavai, aktyvus dviratizmas, paskui motoroleriai, vakakareiliai, buvo tarpas, kazkur nuo 11k iki studiju antro kurso, daug rukiau (funny things). Na gal dar mano ta artimo zmogaus neturejima, gal netgi baime ji tureti itakoji tai, kad jauciausi siek tiek per lieknas-kudas (esu gana savikritiskas pedantas, bet dabar sias savybes protingiau naudoju), na nevyriskas, o statusas viesumoje manano buvo tokio linskmo, bendraujancio, pasitikincio savimi, gana populiaraus bernioko. Dar turiu VCP (vaiku cerebrinis paralyzius) bet labia labia siplmas, praktiskai nematomas (aktyvus gyvenimo budas, sanatorijos padejo tai uzglaistyti). Zozdiu turejau kompleksiuku apie kuriuos niekas ne neitare, dabar manau tai tiesiog mano galvje buvo pernelyg tai ispusta. Tada as tai pikiai suvokiau, bet nenorejai, kad kas apie tai zinotu, o paugles mergiotes, kaip tada, galima sakyti bijojau, kuria buciau isileides i savo gyvenima butu tai suzinojusi ir paviesinusi, man tai atrode kazkaip zlugdanciai mano atzvilgiu. Gailiuosi kad taip buvo zodziu, turejau psihologine probemele, kuri mane stabde gyvenime tam tikra prasme.

Dabar esu gana gerai gyvenatis jaunuolis, kuriam nieko per daug netruksta, gera rupestinga, protinaga, studijuojanti-dirbanti lieknute, sportiska, mergyte. Turiu svajone sia vasara vel pradeti savo moto svajones pildyma. Pats dirbu ir turiu savo versla.

Supazindies jus su savo siuo gyvenimo trapsiu noriu rasti atsakyma patarimu del manyje vykstancios batalijos. Ka daryti kaip elgtis kad mano gyvenime yra tik viena moteris. Labia dazai svarsatu apie kitas, noriu su jomis permiegoti, tiesiog tiesiog pasimyleti ir tiek, bet esu mastantis zmogus ir tam stengoiuosi nepasiduoti, bet mano jegos silpsta, vos ne kasdiena tos mintys mano galvos neapleidia matant, tiek dailiu merginu aplinkui plaukiojant (saviseke, nesiskunziu, nors papukus didesnius ji galetu tureti, bet ir jos labia mieli). Nemanau, kad esu tas kuris visa gyvenima galetu nugyventi “paragaves” tiki vienos. Su savo mergyte noriu nugyventi visa gyvenima, bet esu pakliuves i tokia situaciaja, kad praktiskai esu neisvengiamoje isdavystes padetyje, "neissilakstes", apskritai "nelakstes".
Gyvenime esu gana extremalus, avantiuru nevengiantis ir jaunuoliui budingu visokiu nuotikiu patyes zmogutis iskyrus santykiu su moterimis. Linksma vaikyste, nuotykiu kupina paauglyste, dviraciai, moto, tevu masinos paslapcia vazinejimas, aisku ir apdauzymas, keliones po Europa, Rusija (po studiju dirbau tolimuju reisu vairuotoju. Jems budinga, su pakelinemis pasilinsminti, man tu plastakiu siek tiek gaila ir siaip baisu pasigaut kokia liga, neskaitant neistikimybes), studijuodamas buvau vasarai isvykes i JAV, ten irgi jokios amerikietes “nepadariau”. Dirbau, vakarais su trecios kartos pusbroliu kruizindavom, bet mergyciu taip ir nepaliksminau savo europieetisku made in SSRS galu.
Na kas nepatigejot sita rasliava skaityti isakykite savo nuomone, mintis moteru taip gundanciu mane tema (tai tikrai rimta, to taip stipriai reikia, kad net ziauru). Tiesiog kaip minejau noriu issikalbetu apie tai su zmonemis, gal pasidalinsiite savo patirtimi, o gal tai visai pateisinama…

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Zmogau tu forumus nesumaishej?

Nesubrendes esi..mano pasiulymas vejus nerashyneti cia ir ishsilakstyti..

Rasyneja cia supermamu forume ir dar Teciu skyriuje.. jofana doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Be abejones, daugelis moteru i sita pasisakymu lavina reguoja opei, nes dauguma paskate, suvokia, kad jos taip pat gali savo pasoneje tureti tokiu minciu draskoma partnery. Ta mintis apie isdavyste, naturaliai isaukia neigiamas emocijas. Tai asikiai atsispindi daugelyje pasisakymu. Dar kaip kazkas rase atseit turejau, pateikti savo situacija su atgailos ir pasitaisymo krislais. Atsakymu norejau sulaukti kuo ivairesniu, tad pateikta tik situacija. Nelaikau saves, kazkokiu blogiu delto, kad apie tai galvoju ir save tyrineju. Kaikurios jusu gana keistai diskutuojete, pacios neytin graziai piesiate, kai kurias situcijas ir apdrabtote personas purvu, o i mano issireiskima apie daug vyru paketusias moteris (vaflistes). Viskam yra savi vardai: moteris yra moteris, o kale lieka kale. Po to nuvilnijo priesiskumo bangaa, jusu izeisto orumo paskatintos, uzemete atakos pozicija. O ten mintis buvo apie rimtai zemo lygio savigarbos, neturincias moteris. Savo panele ir kaikurius kitus grazius dalykus esu linkes vadinti mazybiniais, graziais zodziais. Taip pat esu linkes apie save kurti grazu estetiska gyvenima, todel bendrauju su priimtinais zmonemis. Tame izvelgte, kazka vartotojisko, bet tai apsurdas. Aisku, kai zmogus yra protingas, labai patrauklus vidumi..., su tokiu malonu bendrauti, bet jei tai abdribusi savimi nesirupinati stora.... asmenybe, tai mane veikia atstumenciai. Todel sakykime apkuni, nesportiska gyvenimo partnere, kur vidumi atitiktu ir patiktu, butu netoleruotina. Man reikia tiek vidumi tiek isore patrauklios paneles, kokia manoji ir yra. Dauguma jusu kritikos paremta labai siauru situacijos ir manes vertinimu. Pasinaudojant is konteksto isplestomis pfrazemis ar net zodziu, bandoma kuo riebiau ir patogiau kilusia minti pateikti.
Na gal tai kazkam paglosto savimeile ar siaip pasidaro griau, but it's a bit comic, such an attitude is a sign of mind weakness. So be stronger and try to fight this.

Visdelto aciu tiems kurie sugebejo pateitkti susimasytuti vecianciu ir nesalisku minciu buvo, kurios tikrai man vertingos ir priverte i mus paziureti siek tiek kitokiu kampu ir sustiprinti vertybes.

Papildyta:
Nieko, nesumaisiau forumas ir tiek, jie ne cia tema patalpinau, tegul adminai ja perkelia, kitur, rakina ar visai istrina.

Dar viena pikta bo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 25, 12:57)

Dar viena pikta bo... lotuliukas.gif

Kam klausi patarimo pas piktas bo...? o šiaip tu ganokai apgailėtinas
Atsakyti
aisku, labiausiai laukiu geru, protingu, kulturingu zmoniu argumentuotu pasisakymu, bet paraso labai ivarus.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 25, 12:18)
aisku, labiausiai laukiu geru, protingu, kulturingu zmoniu argumentuotu pasisakymu, bet paraso labai  ivarus.

o ka tu skaitai tokiu zmogumi? ta kuris tau pritars? g.gif negi tau tik negeri, durni ir nekulturingi atrase g.gif
Papildyta:
frediu - sakai esi linkes aplink save kurti grazu estetiska gyvenima, ir moteris turejusias daug patneriu vadini kalemis. tai dabar subalamutini cia, nes visu pirma, jei tau norisi pagulineti su kitomis, tai tu ieskai lengvu moteru, t.y. ''kaliu'' nes save gerbiianti moteris nesileis apgulinejama tik pabandymui g.gif visu antra, jei tau idomu isnagrineti ta , apsigulinejimo gyvenimo puse, tai tikrai nera grazus ir estetiskas gyvenimas. g.gif na bet, matosi, kad pasilakstymo tau reikia. manau geriausia iseitis yra tau ir tavo pnelei eiti atskirais keliais, palakstyti su kitais ir, jei dar noresis, gryzti vienas pas kita. anksciau ar veliau, ji mastys apie ta pati. jaunyste ir yra tam, kad patirti viska kas imanoma ir rasti tai kas tau patinka ir tinka ir galiausiai, susitupeti ''sesliam'' gyvenimui su brangiu zmogumi.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 25, 12:57)
Be abejones, daugelis moteru i sita pasisakymu lavina reguoja opei,

1. nes dauguma paskate, suvokia, kad jos taip pat gali savo pasoneje tureti tokiu minciu draskoma partnery. Ta mintis apie isdavyste, naturaliai isaukia neigiamas emocijas.
Tai asikiai atsispindi daugelyje pasisakymu. Dar kaip kazkas rase atseit turejau, pateikti savo situacija su atgailos ir pasitaisymo krislais. Atsakymu norejau sulaukti kuo ivairesniu, tad pateikta tik situacija.
2. Nelaikau saves, kazkokiu blogiu delto, kad apie tai galvoju ir save tyrineju.
Kaikurios jusu gana keistai diskutuojete, pacios neytin graziai piesiate, kai kurias situcijas ir apdrabtote personas purvu, o i mano issireiskima apie daug vyru paketusias moteris (vaflistes).

3. Viskam yra savi vardai: moteris yra moteris, o kale lieka kale.

Po to nuvilnijo priesiskumo bangaa, jusu izeisto orumo paskatintos, uzemete atakos pozicija. O ten mintis buvo apie rimtai zemo lygio savigarbos, neturincias moteris.

4. Savo panele ir kaikurius kitus grazius dalykus esu linkes vadinti mazybiniais, graziais zodziais. Taip pat esu linkes apie save kurti grazu estetiska gyvenima, todel bendrauju su priimtinais zmonemis. Tame izvelgte, kazka vartotojisko, bet tai apsurdas.

Aisku, kai zmogus yra protingas, labai patrauklus vidumi..., su tokiu malonu bendrauti, bet jei tai abdribusi savimi nesirupinati stora.... asmenybe, tai mane veikia atstumenciai. Todel sakykime apkuni, nesportiska gyvenimo partnere, kur vidumi atitiktu ir patiktu, butu netoleruotina. Man reikia tiek vidumi tiek isore patrauklios paneles, kokia manoji ir yra. Dauguma jusu kritikos paremta labai siauru situacijos ir manes vertinimu. Pasinaudojant is konteksto isplestomis pfrazemis ar net zodziu, bandoma kuo riebiau ir patogiau kilusia minti pateikti.
Na gal tai kazkam paglosto savimeile ar siaip pasidaro griau, but it's a bit comic, such an attitude is  a sign of mind weakness. So be stronger and try to fight this.

Visdelto aciu tiems kurie sugebejo pateitkti susimasytuti vecianciu ir nesalisku minciu buvo, kurios tikrai man vertingos ir priverte i mus paziureti siek tiek kitokiu kampu ir sustiprinti vertybes.

Sedziu is sypsausi. Sakai blogi, kad tiesa i akis reze i vata nevyniojo.. g.gif
Einam prie esmes, maziau lyrikos.

1. Brangusis, buk gerutis, niekada daugiau nebandyk dideles grupes zmoniu (siuo atveju moteru), kisti ir savo stereotipinius remus. Nors palik vietos galimai prielaidai, jog gali buti kitaip nei tu manai.
Bent jau mano vyras ir sunus, kuris uz tave jaunesnis vieneriais metais, tokiom prielaidom, kaip tu, nesimeto, ir tikrai nera tokie "estetai". Aciu dievui, esu labai jiems dekinga uz tai, ypac vyrui, nes mano prekine isvaizda su laiku pakito, nesu niolikine.
Pati nesirgau paranoja, niekada nepersekojau savo vyro, tai mano principine pozicija. Dekui jam, kad jis mane nevargina savo doroves kiriterijais, o gyvena pats pagal juos. O juo pasitikiu tol kol faktai neprirems mane keisti poziuri. Kita vertus, nebijau isdavystes, nes esu savarankiskas zmogus, nebijantis permainu, ar tvarkyti savo gyvenimo, pagaliau nesibaidau nusivilimu. Ar busiu kartu su vyru - "pilnoje komplektacijoje", ar be jo, mano, kaip asmens saves vertinimas nepakis. Va to truksta tavo mergytei, ji yra priklausoma.

2. O cia jau tavo teksto suvokimas. Itariu, nesuvokei dalies dedikuotu tau izvalgu. BEnt jau as nemaciau, jog kas rase ka blogo, jog tokios mintys aplanko, daugumai cia pasisakiusiu nepatiko tavo bandymas pagristi tas mintis. Zinai ko dar nesuvoki, kad minciu, izvalgu, veiksmu ir t.t. esme rodo intencijos kuriu vedjini zmones tai daro/nedaro. Va tavo intencijos yra NESKANIOS.

3. Taip, viskam yra savo vardai, tuos epitetus turi ir vyriskos gimines atstovai. Ir vel, zinai ko nesupranti. Kad jau praejo tie laikai, kai vyrai diktavo, p-r-a-e-j-o. Moteris savarankiska, nepriklausoma asmenybe, o ne vyro priedelis. Maza to, va taip mastanciu, kaip tu vyru deka, atsiranda naujoji moteru karta. Savos rusies amazones. Pameginsiu paaiskinti. Kiekviena mergina svajoja apie princa ant balto zirgo, neretai mano jog sutiko ji, atiduoda jam viska ka turi ir dar truputuka, bet va jis - dvigubu standartu taikytojas, juos taikydamas, ja iskaudina. Neretai is tokiu iskaudintu, nusivylusiu meile merginu, mananciuu jog jos nera, tai tik fantazijos, pasakeles ir "gimsta" jos. Anos tikrai ne ku****** ir t.t. jos moterys, kurios be skrupulu naudojasi vyrais, nes kazkada jie jomis naudojosi. Tuomet vyrai tampa lovos zaisliukais, darbo jega, vaiksciojancia pinigine, kazkas panasaus kaip tranai, pasinaudoja ju paslaugomis ir lauk is avylio. Galima gi puikiai gyventi be vyru, rupintis savimi, vaikais, o vyrai, tik epizodinis reiskinukas gyvenimo praskaidrinimui.

Ir pagalaiau, kokia turi buti savigarba vyro, kuris naudojasi, ketina naudotis tokiomis moterimis? Kita vertus, ar jis turi moraline teise jas smerkti, niekinti?

4. Man rodos kiekvienas musu save apsupa zmonemis, daigtais ir t.t. kas mums patinka. Bet velgi, svarbu intencija, kuriu vedini zmones tai daro. Sorry, bet tamstos snobiskos-vartotojiskos apraiskos ganetinai ryskios.
Kas yra snobas, zmogus, kuris kreipia demesi i isore, bet ne i turini.
Na gerai, ta tavo mergyte-putyte (cia ne as menikinaciai rasau apie ja, tai tavo postas minciu raida, mergina paverte ne asmenybe, o mergyte-putyte), praras savo prekine isvaizda, na buna taip, pagimdo, raumenu tonusas be chirurginio isikisimo neatsistato (buna reta, bet buna). Ir ka dabar, tavo estetiski pojuciai reikalaus ja ismesti uz tavojo grazaus gyvenimo? O ir vaikas, nevisada estetsikai elgiasi, kelia neharmoningus garsus...

Tarp kitko ir pats nesi vyro sveikatos etalonas, isivaizduok, kad tave prades brokyti kokia mergina, vaodovaujantis estetikos-harmonijos pojuciu...

Kaip mienjau, jei myli, myli zmogu ne toks koks jis yra, o kad jis yra... Jei atvirksciai, tame pasireiskia vartotojiskas poziuris i zmogu.

Pvz. Dalia Ibelhauptaite, rodos toks lasiaku kalnas, o Dexter'is Fletcher'is joje mato mylima zmogu. Ar nesusimastei kodel?

Parasyciau dar, apie situacijos vertinima, bet tiek to...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 kovo 2012 - 17:59
QUOTE(Frediu @ 2012 03 25, 11:57)
Be abejones, daugelis moteru i sita pasisakymu lavina reguoja opei, nes dauguma paskate, suvokia, kad jos taip pat gali savo pasoneje tureti tokiu minciu draskoma partnery.  Viskam yra savi vardai: moteris yra moteris, o kale lieka kale. O ten mintis buvo apie rimtai zemo lygio savigarbos, neturincias moteris.
Savo panele ir kaikurius kitus grazius dalykus esu linkes vadinti mazybiniais, graziais zodziais. Taip pat esu linkes apie save kurti grazu estetiska gyvenima, todel bendrauju su priimtinais zmonemis.  Todel sakykime apkuni, nesportiska gyvenimo partnere, kur vidumi atitiktu ir patiktu, butu netoleruotina. Man reikia tiek vidumi tiek isore patrauklios paneles, kokia manoji ir yra. Dauguma jusu kritikos paremta labai siauru situacijos ir manes vertinimu. Pasinaudojant is konteksto isplestomis pfrazemis ar net zodziu, bandoma kuo riebiau ir patogiau kilusia minti pateikti.

Reaguoju visai ne del to,kad kaip tu sakai "gali savo pasoneje tureti tokiu minciu draskoma parneri",o del tokio neuzaugos,menkavercio protingos moters neverto zmogysto,kuris per daug isivaizduoja,kad visos moterys jo. Dekoju likimui,kad neteko sutikti tokiu. Kaip minejau,su tavimi ne tik kavos negerciau,bet ir nebutu apie ka diskutuoti,nes esi nevertas net mano mazo pirstelio(ir daugeli cia diskutuojanciu),o jau apie daugiau,tai net ir pasvajoti nedristum.
Sakoma zmogus susiranda partneri toki koks pats vertas. Kaip sakoma,toks toki sutiko ir...Nes protinga,issilavinusi,ir save gerbianti moteris,neprasidetu su tavimi(nors oi kaip tu apie tai svajoji,bet kaip sakoma "ne tau Martynai melynas dangus..."),o vat kvaiselems tai kaip tik blink.gif lotuliukas.gif Kvailas(ne matau kur tavyje protingumas,nors visoms cia giriesi kazko pasiekes(is rasysenos taip neatrodo,gal profke ir sugebejai baigti,gal... blink.gif lotuliukas.gif ) (kaip jau minejau,tave pavadinti vyru,butu per didele garbe tau)ir tuscias zmogeli esi wacko.gif Matyt pragyvenai veltui,jei tokiu metu(kaip supratau,esi 25-eriu)sulaukes,tik taip besugebi mastyti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Frediu @ 2012 03 25, 13:18)
aisku, labiausiai laukiu geru, protingu, kulturingu zmoniu argumentuotu pasisakymu, bet paraso labai  ivarus.

fool.gif mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neta&: 25 kovo 2012 - 17:51
QUOTE(andriuslow @ 2012 03 25, 05:38)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif 
Zmogau tu forumus nesumaishej?

Nesubrendes esi..mano pasiulymas vejus nerashyneti cia ir ishsilakstyti..

Rasyneja cia supermamu forume ir dar Teciu skyriuje.. jofana  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

blink.gif blink.gif nesupratau...o ciai visi teciai tai jau subrende....o jau tau paciam mintyse tik su viena norisi....jofana 4u.gif gi mintys normalios ir butu nenormalu jei butu kitaip (bent jau kartais tai tikrai VISI-VISOS pasvajojam...) sutinku su zuikiu dainos, beje, ir psati rasiau PIRMAJAM POSTE....problema ne tai, kad autorius GEIDZIA kitu, taciau jo poziuryje i moteri. be visu pscihologiniu dalyku, man dar kvepia visa tai misoginizmu (teologinis zvilgsnis i moteri, atejes is viduramziu). paguglinkit, ka tai reiskia.
Atsakyti
Frediu vistiek nesuvokia, kuo čia piktinasi "bobos". Ir nesupras.
Atsakyti
PASIPiktino ir pora vyruku, frigidnas, ir andrius...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 25, 20:27)
PASIPiktino ir pora vyruku, frigidnas, ir andrius...

Na tai ir jie bobos. Tiesa, ne skylės, ne vaflistės, ne mėsos. Nes jie vyrai visgi.
Atsakyti