Sedziu is sypsausi. Sakai blogi, kad tiesa i akis reze i vata nevyniojo..
Einam prie esmes, maziau lyrikos.
1. Brangusis, buk gerutis, niekada daugiau nebandyk dideles grupes zmoniu (siuo atveju moteru), kisti ir savo stereotipinius remus. Nors palik vietos galimai prielaidai, jog gali buti kitaip nei tu manai.
Bent jau mano vyras ir sunus, kuris uz tave jaunesnis vieneriais metais, tokiom prielaidom, kaip tu, nesimeto, ir tikrai nera tokie "estetai". Aciu dievui, esu labai jiems dekinga uz tai, ypac vyrui, nes mano prekine isvaizda su laiku pakito, nesu niolikine.
Pati nesirgau paranoja, niekada nepersekojau savo vyro, tai mano principine pozicija. Dekui jam, kad jis mane nevargina savo doroves kiriterijais, o gyvena pats pagal juos. O juo pasitikiu tol kol faktai neprirems mane keisti poziuri. Kita vertus, nebijau isdavystes, nes esu savarankiskas zmogus, nebijantis permainu, ar tvarkyti savo gyvenimo, pagaliau nesibaidau nusivilimu. Ar busiu kartu su vyru - "pilnoje komplektacijoje", ar be jo, mano, kaip asmens saves vertinimas nepakis. Va to truksta tavo mergytei, ji yra priklausoma.
2. O cia jau tavo teksto suvokimas. Itariu, nesuvokei dalies dedikuotu tau izvalgu. BEnt jau as nemaciau, jog kas rase ka blogo, jog tokios mintys aplanko, daugumai cia pasisakiusiu
nepatiko tavo bandymas pagristi tas mintis. Zinai ko dar nesuvoki, kad
minciu, izvalgu, veiksmu ir t.t. esme rodo intencijos kuriu vedjini zmones tai daro/nedaro. Va tavo intencijos yra NESKANIOS.
3. Taip, viskam yra savo vardai, tuos epitetus turi ir vyriskos gimines atstovai. Ir vel, zinai ko nesupranti. Kad jau praejo tie laikai, kai vyrai diktavo, p-r-a-e-j-o. Moteris savarankiska, nepriklausoma asmenybe, o ne vyro priedelis. Maza to, va taip mastanciu, kaip tu vyru deka, atsiranda naujoji moteru karta. Savos rusies amazones. Pameginsiu paaiskinti. Kiekviena mergina svajoja apie princa ant balto zirgo, neretai mano jog sutiko ji, atiduoda jam viska ka turi ir dar truputuka, bet va jis - dvigubu standartu taikytojas, juos taikydamas, ja iskaudina. Neretai is tokiu iskaudintu, nusivylusiu meile merginu, mananciuu jog jos nera, tai tik fantazijos, pasakeles ir "gimsta" jos. Anos tikrai ne ku****** ir t.t. jos moterys, kurios be skrupulu naudojasi vyrais, nes kazkada jie jomis naudojosi. Tuomet vyrai tampa lovos zaisliukais, darbo jega, vaiksciojancia pinigine, kazkas panasaus kaip tranai, pasinaudoja ju paslaugomis ir lauk is avylio. Galima gi puikiai gyventi be vyru, rupintis savimi, vaikais, o vyrai, tik epizodinis reiskinukas gyvenimo praskaidrinimui.
Ir pagalaiau,
kokia turi buti savigarba vyro, kuris naudojasi, ketina naudotis tokiomis moterimis? Kita vertus, ar jis turi moraline teise jas smerkti, niekinti?
4. Man rodos kiekvienas musu save apsupa zmonemis, daigtais ir t.t. kas mums patinka. Bet velgi, svarbu intencija, kuriu vedini zmones tai daro. Sorry, bet tamstos snobiskos-vartotojiskos apraiskos ganetinai ryskios.
Kas yra snobas, zmogus, kuris kreipia demesi i isore, bet ne i turini.
Na gerai, ta tavo mergyte-putyte (cia ne as menikinaciai rasau apie ja, tai tavo postas minciu raida, mergina paverte ne asmenybe, o mergyte-putyte), praras savo prekine isvaizda, na buna taip, pagimdo, raumenu tonusas be chirurginio isikisimo neatsistato (buna reta, bet buna). Ir ka dabar, tavo estetiski pojuciai reikalaus ja ismesti uz tavojo grazaus gyvenimo? O ir vaikas, nevisada estetsikai elgiasi, kelia neharmoningus garsus...
Tarp kitko ir pats nesi vyro sveikatos etalonas, isivaizduok, kad tave prades brokyti kokia mergina, vaodovaujantis estetikos-harmonijos pojuciu...
Kaip mienjau, jei myli, myli zmogu ne toks koks jis yra, o kad jis yra... Jei atvirksciai, tame pasireiskia vartotojiskas poziuris i zmogu.
Pvz. Dalia Ibelhauptaite, rodos toks lasiaku kalnas, o Dexter'is Fletcher'is joje mato mylima zmogu. Ar nesusimastei kodel?
Parasyciau dar, apie situacijos vertinima, bet tiek to...
Na nuo to baisiai nesuidevesi, bet gali ir kokiame gang bange sudalyvauti su n bangeriu ir thars ok, jie paskui gal tau dirva suars ir bulbos pasodins, that's easy way. Man tai neatrodo gerai. Ir tokia moteris tikrai kaiptik del to ir tampa iskaudinta ir atstumta ir dar labiau per diedus varyti pradeda.
Na jei jau varai gangbangintis, tai daug jausmo į visa tai neįdedi manau ir viso to labai nesureikšmini.
Nusivili ir esi įskaudinta tada, kai tavo mylimas žmogus pasuka į šoną, kai išduoda pasitikėjimą ir jausmus. Dėl to TAU ir yra rašoma-
. Jei nori išsiduoti, tai palik savo draugę ir duokis į sveikatą, bet neskaudink tu jos
žinok, yla iš maišo ankščiau ar vėliau išlenda, ir dažniausiai pačiu nepalankiausiu metu.