Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

kazkaip jus mano pasisakymus priimate labai tiesmukai. Del vidinio, bei isoronio grozio veliau mintis buvo tesiama, aiskia daviau suprasti, kad man svarbu abu dalykai, aisku neisviangiama, kad laikui einant ne tik zmogaus isore gali pasikeisti i blogaja puse. (netraukite is kontekso!)Niekur ne neuzsiminiau, kad jai kintant, imsiu ir paliksiu. Tai normalu ir naturalu. Kalbama apie tokius kurie apsileide is istaku ir yra tokio budo. Tai ka ce ir bekalbet apie tolimesnius santykius ateity tik bloges.

Na as taip jau isaukletas ir tokia pasauleziura turiu, kad moteri matau kaip oria, turincia gedos jausma, kuri tikrai del tikslu nesinaudos savo (tikrai nepasidrovesiu pasakyti *****), kad jei kas kokius darbus padarytu, kokteikiuka pastatytu ar pinigeli numesu. Nzn as esu parastas ir tai man yra netoleruotina. Na nuo to baisiai nesuidevesi, bet gali ir kokiame gang bange sudalyvauti su n bangeriu ir thars ok, jie paskui gal tau dirva suars ir bulbos pasodins, that's easy way. Man tai neatrodo gerai. Ir tokia moteris tikrai kaiptik del to ir tampa iskaudinta ir atstumta ir dar labiau per diedus varyti pradeda.

Tvirtai besilaikydamas savo pozicijos siekau daugiau nuomoniu, atkripti daugiau demesio i sia problema. Ir jums manau labiausia uzkliuvo mano pasisakymia,kad nevyniuoju i vata, sakau sviesiai tiesiai.

Taip as labai dziaugiusi, kad ji yra ir tikrai sunkiai mus isivaizduoju vienas be kito. Na jei tai yra meil vadinasi as ja MYLIU!
Ir apsurdas sakyti, kad su ja esu tik delgrozio, ka su ja praleiziu tiek laiko, kiek su niekuo to nedarau, tai ka manote ziuriu ja pastates i kampa ir groziusi. Mastykit kalbdami, verciate mane kartotis.

Jam patinka apkunios moterys! smile.gif O jei rimciau tai tikrai jam daugiau ar maziau tokios turi patikti, aisku ji yra ispudinga asmenybe viesumoje, nzn kokia ji privaciame gyvenime, bet tikrai tikiu ir esu ysitikines, kad ja myli(gal) ne vin tik uz tai kad yra daug nuvikusi rezisuros srytije. Kaip jau minejuau svarbiausia kaip tu ta zmogu verini istakose, kaip jus minejotie, kiek vertinate buvima su juo.

O Neta& kysti labai stiprei, visas postas i pievas giliai. Zlaja baba again lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 25, 21:17)

Na as taip jau isaukletas ir tokia pasauleziura turiu, kad moteri matau kaip oria, turincia gedos jausma, kuri tikrai del tikslu nesinaudos savo (tikrai nepasidrovesiu pasakyti *****), kad jei kas kokius darbus padarytu, kokteikiuka pastatytu ar pinigeli numesu. Nzn as esu parastas ir tai man yra netoleruotina. Na nuo to baisiai nesuidevesi, bet gali ir  kokiame gang bange sudalyvauti su n bangeriu ir thars ok, jie paskui gal tau dirva suars ir bulbos pasodins, that's easy way. Man tai neatrodo gerai. Ir tokia moteris tikrai kaiptik del to ir tampa iskaudinta ir atstumta ir dar labiau per diedus varyti pradeda.
Tvirtai besilaikydamas savo pozicijos siekau daugiau nuomoniu, atkripti daugiau demesio i sia  problema. Ir jums manau labiausia uzkliuvo mano pasisakymia,kad nevyniuoju i vata, sakau sviesiai tiesiai.

o tai moteris sexo gali norėt tik dėl tikslų kažkokių? Kad kažkas jai gert pastatytų? O negali būti, kad moterys tokios pat aistringos kaip ir vyrai ir daro tai iš aistros, geismo? Ne?
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 25, 20:17)
O Neta& kysti labai stiprei, visas postas i pievas giliai. Zlaja baba again lotuliukas.gif

Ne mielasis as neklystu,nes kitu atveju "zlaja baba" nevadintum,o argumentuotum i mano posta lotuliukas.gif O kai argumentu nera,nes per skystos smegeneles pas tave,tai ir vadini visaip. Ko pykti ant ligonio,kuriam neduota mastyti mirksiukas.gif Pasvajoti gali kiekvienas,bet visas moteris ivardinti kaip kekses,tai tik parodo tavo zmogeli saviverte.Gaila taves .Rusai gerai sako "biestalač" wacko.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 25, 21:17)
kazkaip jus mano pasisakymus priimate labai tiesmukai. Del vidinio, bei isoronio grozio veliau mintis buvo tesiama, aiskia daviau suprasti, kad man svarbu abu dalykai, aisku neisviangiama, kad laikui einant ne tik zmogaus isore gali pasikeisti i blogaja puse. (netraukite is kontekso!)Niekur ne neuzsiminiau, kad jai kintant, imsiu ir paliksiu. Tai normalu ir naturalu. Kalbama apie tokius kurie apsileide is istaku ir yra tokio budo. Tai ka ce ir bekalbet apie tolimesnius santykius ateity tik bloges.

Na as taip jau isaukletas ir tokia pasauleziura turiu, kad moteri matau kaip oria, turincia gedos jausma, kuri tikrai del tikslu nesinaudos savo (tikrai nepasidrovesiu pasakyti *****), kad jei kas kokius darbus padarytu, kokteikiuka pastatytu ar pinigeli numesu. Nzn as esu parastas ir tai man yra netoleruotina. Na nuo to baisiai nesuidevesi, bet gali ir  kokiame gang bange sudalyvauti su n bangeriu ir thars ok, jie paskui gal tau dirva suars ir bulbos pasodins, that's easy way. Man tai neatrodo gerai. Ir tokia moteris tikrai kaiptik del to ir tampa iskaudinta ir atstumta ir dar labiau per diedus varyti pradeda.
Tvirtai besilaikydamas savo pozicijos siekau daugiau nuomoniu, atkripti daugiau demesio i sia  problema. Ir jums manau labiausia uzkliuvo mano pasisakymia,kad nevyniuoju i vata, sakau sviesiai tiesiai.

Taip as labai dziaugiusi, kad ji yra ir tikrai sunkiai mus isivaizduoju  vienas be kito. Na jei tai yra meil vadinasi as ja MYLIU!
Ir apsurdas sakyti, kad su ja esu tik delgrozio, ka su ja praleiziu tiek laiko, kiek su niekuo to nedarau, tai ka manote ziuriu  ja pastates i kampa ir groziusi. Mastykit kalbdami, verciate mane kartotis.

Jam patinka apkunios moterys! smile.gif O jei rimciau tai tikrai jam daugiau ar maziau tokios turi patikti, aisku ji yra ispudinga asmenybe viesumoje, nzn kokia ji privaciame gyvenime, bet tikrai tikiu ir esu ysitikines, kad ja myli(gal) ne vin tik uz tai kad yra daug nuvikusi rezisuros srytije. Kaip jau minejuau svarbiausia kaip tu ta zmogu verini istakose, kaip jus minejotie, kiek vertinate buvima su juo.

Ai tingiu rasyti nauja litanija. Nesuprasit. Tiek to.
Vel jus nevelnio nesupratot. Jus su ja esate ne vien del grozio, o todel, kad ji atrodo, elgiasi, taip kaip norite jus, jog ji elgtusi. Kai ji pasisiukslins taps, tarkim "nesvari", jus ja isspirsit, del principu. Jums svarbi ne ji, ne tai ka ji jaucia, o jos neva putytes svara. Jusm svetnove ne zmogus-mergina, o jos pute. Va kad ji jus myli, as tuo tikiu, nes jai svarbus esate jus, o ne jusu rakandai. Bet ko as rasau, juk nesuprasite.

Zmogus be principu blogai, bet kai principai valdo zmogu, tai jau tragedija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 25 kovo 2012 - 21:04
QUOTE(Frediu @ 2012 03 25, 18:17)

Na as taip jau isaukletas ir tokia pasauleziura turiu, kad moteri matau kaip oria, turincia gedos jausma, kuri tikrai del tikslu nesinaudos savo (tikrai nepasidrovesiu pasakyti *****), kad jei kas kokius darbus padarytu, kokteikiuka pastatytu ar pinigeli numesu. Nzn as esu parastas ir tai man yra netoleruotina.

1. kazkaip nesupratau g.gif g.gif g.gif tai su kokiomis moterimis, fredi, ketini myletis?
jei izvelgi moteri kaip oria butybe, kur rasi kitokiu pasilinksminimui? ar nepriestarauji pats sau?

2. ir vis neatsakai i mano klausima: ar verstum savo drauge salia likti, jeigu, visgi ji suprastu, kad negali pilnai atleisti tavo isdavystes? ar taip pat jai esi numates kersto plana siuo atveju? ax.gif

fredi, fredi - prie tavo minciu niekas nekimba. visi daugko ko nori mintyse. taciau kimba del tavo dvigubo standartu taikymo, ir tiek. ir dviveidystes.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 03 25, 21:02)
Ai tingiu rasyti nauja litanija. Nesuprasit. Tiek to.
Vel jus nevelnio nesupratot. Jus su ja esate ne vien del grozio, o todel, kad ji atrodo, elgiasi, taip kaip norite jus, jog ji elgtusi. Kai ji pasisiukslins taps, tarkim "nesvari", jus ja isspirsit, del principu. Jums svarbi ne ji, ne tai ka ji jaucia, o jos neva putytes svara. Jusm svetnove ne zmogus-mergina, o jos pute. Va kad ji jus myli, as tuo tikiu, nes jai svarbus esate jus, o ne jusu rakandai. Bet ko as rasau, juk nesuprasite.

Zmogus be principu blogai, bet kai principai valdo zmogu, tai jau tragedija.

Aisksku, kad mintyje apie nesvaruma, turejau ne vien tik fizini, kuris faktiskai ne nesijaucia ir del to niekas nepasikeicia, ji man butu nesvari visiskai kitomis prasmemis ir ju daug. Ir cia jokie principai cia vertybes, gal senamadiskos ar dar kokius, bet man tai svarbu.

Del dvigubu standaru, kaip ir sakiau, paslydes tikiu, kad ji atkeistu, bet daug kas pasikeitu ir nzn gal tai butu laikina, nes ji prarastu pasitikejima manimi. O Man atleisti jos paslydima butu labai labai sunku, praktiskai neymanoma (kaip butu taip atsitikus tiksliai nzn). Ir cia ne principai, o greiciau tiesiog negaleciau su tuo susitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 26, 11:35)
Aisksku, kad mintyje apie nesvaruma, turejau ne vien tik fizini, kuris faktiskai ne nesijaucia ir del to niekas nepasikeicia, ji man butu nesvari visiskai kitomis prasmemis ir ju daug. Ir cia jokie principai cia vertybes, gal senamadiskos ar dar kokius, bet man tai svarbu.

Del dvigubu standaru, kaip ir sakiau, paslydes tikiu, kad ji atkeistu, bet daug kas pasikeitu ir nzn gal tai butu laikina, nes ji prarastu pasitikejima manimi. O Man atleisti jos paslydima butu labai labai sunku, praktiskai neymanoma (kaip butu taip atsitikus tiksliai nzn). Ir cia ne principai, o greiciau tiesiog negaleciau su tuo susitaikyti.

Niekada nezinai,kaip pasielgsi,kai ta isivaizduojama situacija tikrai atsitiks. Kiek sako,ne niekada neatleisciau neistikimybes,o atsitinka,ima ir atleidzia. Gal ne atleidzia reiktu sakyti,o susitaiko su tuo kazkaip. O kiek tokiu,kur sako atleisciau mylimam zmogui viska,o tam ivykus nesugeba to pakelti ir atleisti. Neverta tiketi tuo,ka sako,kol is tiesu nieko neivyko. Nes galvoji po fakto,kaip tada jautiesi ir kaip smarkiai tai zeidzia. Pries gali tik svaicioti,elgciaus taip ar kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 26, 11:35)

Vusu pirma, man musu diskusija primena uodegos vizginima, sokinejama is vienos plotmes i kita. Nesokinekite, bo as megstu sokinejantiems spesti spastus.

1. Visu pirma, kur as minejau, kad kalbu tiesiogiai apie nesvara. Si termina panaudojau, nes ji naudojote jus.

Velgi, kas per mistines tos vertybes? O svarbiausia, kodel gi jus tas pacias vertybes nemanote praktikuoti asmeniskai? Griztame prie seno klausimo. Kode moters vagina paiznojusi svetimo vyro rakandus yra nesvari, o vyras ikises savo rakandus i jam po rakandu pasitaikiusias vaginas yra svaruolis? Kuo tai susije su vertybemis?

Kita vertus, kas anot jusu yra vertybes. Nes man susidaro ispudis, kad diskusijos metu, jus manipuliuoje savoka, pats iki galo jos nesuvokdamas. Tarkim, mums, krikscioniu pasaulio atstovam, seniausiai zinomos vertybes yra dekalogas - desimt dievo isakymu, kas gali pasakyti, jog jos pasenusios, atgyvenusios?

2. Butent, cia yra principinis poziuri i zmogu, jo visuma. Bet tiek to, nesiplesiu, nesuprasit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 26 kovo 2012 - 14:15
QUOTE(Moonte @ 2012 03 25, 19:34)
Sedziu is sypsausi. Sakai blogi, kad tiesa i akis reze i vata nevyniojo..  g.gif
Einam prie esmes, maziau lyrikos.

1. Brangusis, buk gerutis, niekada daugiau nebandyk dideles grupes zmoniu (siuo atveju moteru), kisti ir savo stereotipinius remus. Nors palik vietos galimai prielaidai, jog gali buti kitaip nei tu manai.
Bent jau mano vyras ir sunus, kuris uz tave jaunesnis vieneriais metais, tokiom prielaidom, kaip tu, nesimeto, ir tikrai nera tokie "estetai". Aciu dievui, esu labai jiems dekinga uz tai, ypac vyrui, nes mano prekine isvaizda su laiku pakito, nesu niolikine.
Pati nesirgau paranoja, niekada nepersekojau savo vyro, tai mano principine pozicija. Dekui jam, kad jis mane nevargina savo doroves kiriterijais, o gyvena pats pagal juos. O juo pasitikiu tol kol faktai neprirems mane keisti poziuri. Kita vertus, nebijau isdavystes, nes esu savarankiskas zmogus, nebijantis permainu, ar tvarkyti savo gyvenimo, pagaliau nesibaidau nusivilimu. Ar busiu kartu su vyru - "pilnoje komplektacijoje", ar be jo, mano, kaip asmens saves vertinimas nepakis. Va to truksta tavo mergytei, ji yra priklausoma.

2. O cia jau tavo teksto suvokimas. Itariu, nesuvokei dalies dedikuotu tau izvalgu. BEnt jau as nemaciau, jog kas rase ka blogo, jog tokios mintys aplanko, daugumai cia pasisakiusiu nepatiko tavo bandymas pagristi tas mintis. Zinai ko dar nesuvoki, kad minciu, izvalgu, veiksmu ir t.t. esme rodo intencijos kuriu vedjini zmones tai daro/nedaro. Va tavo intencijos yra NESKANIOS.

3. Taip, viskam yra savo vardai, tuos epitetus turi ir vyriskos gimines atstovai. Ir vel, zinai ko nesupranti. Kad jau praejo tie laikai, kai vyrai diktavo, p-r-a-e-j-o. Moteris savarankiska, nepriklausoma asmenybe, o ne vyro priedelis. Maza to, va taip mastanciu, kaip tu vyru deka, atsiranda naujoji moteru karta. Savos rusies amazones. Pameginsiu paaiskinti. Kiekviena mergina svajoja apie princa ant balto zirgo, neretai mano jog sutiko ji, atiduoda jam viska ka turi ir dar truputuka, bet va jis - dvigubu standartu taikytojas, juos taikydamas, ja iskaudina. Neretai is tokiu iskaudintu, nusivylusiu meile merginu, mananciuu jog jos nera, tai tik fantazijos, pasakeles ir "gimsta" jos. Anos tikrai ne ku****** ir t.t. jos moterys, kurios be skrupulu naudojasi vyrais, nes kazkada jie jomis naudojosi. Tuomet vyrai tampa lovos zaisliukais, darbo jega, vaiksciojancia pinigine, kazkas panasaus kaip tranai, pasinaudoja ju paslaugomis ir lauk is avylio. Galima gi puikiai gyventi be vyru, rupintis savimi, vaikais, o vyrai, tik epizodinis reiskinukas gyvenimo praskaidrinimui.

Ir pagalaiau, kokia turi buti savigarba vyro, kuris naudojasi, ketina naudotis tokiomis moterimis? Kita vertus, ar jis turi moraline teise jas smerkti, niekinti?

4. Man rodos kiekvienas musu save apsupa zmonemis, daigtais ir t.t. kas mums patinka. Bet velgi, svarbu intencija, kuriu vedini zmones tai daro. Sorry, bet tamstos snobiskos-vartotojiskos apraiskos ganetinai ryskios.
Kas yra snobas, zmogus, kuris kreipia demesi i isore, bet ne i turini.
Na gerai, ta tavo mergyte-putyte (cia ne as menikinaciai rasau apie ja, tai tavo postas minciu raida, mergina paverte ne asmenybe, o mergyte-putyte), praras savo prekine isvaizda, na buna taip, pagimdo, raumenu tonusas be chirurginio isikisimo neatsistato (buna reta, bet buna). Ir ka dabar, tavo estetiski pojuciai reikalaus ja ismesti uz tavojo grazaus gyvenimo? O ir vaikas, nevisada estetsikai elgiasi, kelia neharmoningus garsus...

Tarp kitko ir pats nesi vyro sveikatos etalonas, isivaizduok, kad tave prades brokyti kokia mergina, vaodovaujantis estetikos-harmonijos pojuciu...

Kaip mienjau, jei myli, myli zmogu ne toks koks jis yra, o kad jis yra... Jei atvirksciai, tame pasireiskia vartotojiskas poziuris i zmogu.

Pvz. Dalia Ibelhauptaite, rodos toks lasiaku kalnas, o Dexter'is Fletcher'is joje mato mylima zmogu. Ar nesusimastei kodel?

Parasyciau dar, apie situacijos vertinima, bet tiek to...

wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Frediu @ 2012 03 25, 22:17)
Na nuo to baisiai nesuidevesi, bet gali ir  kokiame gang bange sudalyvauti su n bangeriu ir thars ok, jie paskui gal tau dirva suars ir bulbos pasodins, that's easy way. Man tai neatrodo gerai. Ir tokia moteris tikrai kaiptik del to ir tampa iskaudinta ir atstumta ir dar labiau per diedus varyti pradeda.

Na jei jau varai gangbangintis, tai daug jausmo į visa tai neįdedi manau ir viso to labai nesureikšmini.
Nusivili ir esi įskaudinta tada, kai tavo mylimas žmogus pasuka į šoną, kai išduoda pasitikėjimą ir jausmus. Dėl to TAU ir yra rašoma- galvok ką darai. Jei nori išsiduoti, tai palik savo draugę ir duokis į sveikatą, bet neskaudink tu jos doh.gif žinok, yla iš maišo ankščiau ar vėliau išlenda, ir dažniausiai pačiu nepalankiausiu metu.
Atsakyti
fredi, bet klausimus tai ignoruoji juodai.
nepatogu atsakyti, ar nebezinai.
tai kur rasi moteru su kuriom pasilinksminti, jei moterys tau sventos ir sventoves...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 27, 17:45)
fredi, bet klausimus tai ignoruoji juodai.
nepatogu atsakyti, ar nebezinai.
tai kur rasi moteru su kuriom pasilinksminti, jei moterys tau sventos ir sventoves...

jis nuleis šalia šventovės, atsiprašant. Na, kad nesutept jos.
Atsakyti
Dar vienas irodymas,kad istikimu vyru liko labai nedaug doh.gif
Vaikinukas dar jaunas,neissilakstes,neisragaves daug putku uztai ir uzgime tas "rurinimo" instinktas biggrin.gif
Pasiulymas tik vienas: skirkis su savo gelyte ir linksmai pagyvenk savo malonumui mirksiukas.gif Nes jei to nepadarysi,anksciau as veliau tavo tokios mintys virs realiai neistikimybe mirksiukas.gif
Atsakyti