Dabar pavasaris, viskas bunda , pauksteliai ciulba, prazysta geles,o tai juk lytiskumas,poravimasis, dauginimasis. Isivaizdavau,kai pausciai ciulba, bet sako ai nesiporuosiu, man bele tik paciulbeti, nafig man tie vaikai, arba bites skrenda prie geliu su apsaugom ir sako ,man bele nektaro pasiimti, nafig as tuos ziedus apdulkinu irt.t. kiek taip zeme begyvuotu?
Neimanoma atimti is zmogaus vaisinguma, nedarant jam zalos. MOteris subresta, prazysta, tampa vaisinga, iesko partnerio, o ka jai visuomene pakisa? Nuodus-tabletes, hormonus, kad ji save nuodytu ir galetu lytiskai santykiauti,arba santykius be malonumo NSP arba prezervatyvai-tai ka ji tada tenkina?save? :unsure:Ar tik tiek teverta, kaip gumine lele?
Vietoj to,kad isigilintu i save, savo vidu ,jausmus, kad atidiziai issirinktu sau ta vieninteli artima ir mylimaji, pergyventu virsmus is mergaites i moteri, ji daro viska,kad tik kuo sunkiau butu ji rasti:maskuojasi:dazo plaukus, veida, kvepinasi sintetiniais kvelpalais, rengiasi, taip ,kad sukelia vyrams tik aistras ir neleidzia prabusti kitiems jausmams. Taip zmones buna net nepazysta vienas kito, blondine pasirodo esanti brunete, melynake-rudake, krutine pasirodo sillikonine ir aplamai zindyti su ja mergina nesiruosia ir vaiku gal nenori, nebent koki viena. Ka daro vyras? eina ieskoti toliau, jam reikia gimine pratesti, reikia, kad moteris sugebetu pastoti, isnesioti , ismaitinti jo vaikus, taip pasamonej uzprogramuota, gal to pats labai ir nesupras vyriskis, bet ji trauks i kaire nors tu ka

As nezinau kaip reikia zmonems isplauti smegenis, kad kaip dabar temos autorius gedytusi paskyti merginai,kad ji jam pirmoji? Tai jau nebera vertybe, istikimybe nebera vertybe. Ir tai, kad turi viena partneri gyvenime yra mazu maziausiai keista...Nezinau kaip reikia apgauti moteris, kad jos visa gyvenima gertu chemikalus, nuodus, kurie ne tik joms kenkia , bet ir ju vaikamas ir del ko ju paciu vyrai jas palieka, nes jos nebenori buti mamomis? Kiek dabar vaisingu moteru,kurios lengvai pastoja ,isnesioja ir pagimdo ir dar zindo vaikelisu? Kiek dabar sveiku vaiku, kurie neelergiski, ir neserga? Ir viskas del ko del nerviniu galuniu dirginimo ,pajauciant primityvu pasilengvinimo malonuma? siaip is tualeto kai iseini irgi malonu ypac jei ilgai reikejo laukti ir kai pavalgai ka sknanaus irgi malonu, bet nejau ir viskas,nejau nieko daugiau zmones nenori?Uz viska sava kaina, ka nori gyvenime ta ir gauni.
Issipleciau cia, bet niekad kazkaip nesigilinau i tai, o kai pagalvojau, man viskas taip absurdiska pasirode, kad net nesuprantu, kaip gali kas tiketi i tai,kad egzistuoja malonus seksas be meiles ir be noro tureti vaiku