Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

QUOTE(Neta& @ 2012 04 21, 21:37)
Visi zmones buna nepazistami,pries susipazistant.O tu su savo vyru viska pasiekiai zinodama,ar siekiai kartu to zinojimo?Keista,o ar galejai garantuoti uz savo vyra,kad jis neserga tavo ismastytomis ligomis,pagaliau tokiais filosofiniais klausimais galima prieiti prie absurdiskumo.Niekas uz nieka negali buti garantuotas,net ir uz save. Zinok,kartais zmones susitinka,va patinka vienas kitam,virsu paima aistra,o po kazkokio laiko pamato,kad nieko neiseis,ir issiskiria.Ir ka,kokia cia tragedija.Net ir vede,zmones issikiria,mane,kad meile,o pasirodo tik susizavejimas. Skaitau tavo postus ir nesuprantu,ar tu tokia naivi,kad i viska ziuri tik filosofiniu kampu. blink.gif

O tai venerines ligos neegzistuoja? ir abortu niekas nesidaro ir kontraceptiku nevartoja? Cia tik filosofija?
TAip su savo vyru gan ilgai draugavau iki sugulant i lova, pazinau ji ,jo seima, savo jausmus ir t.t.
Is jusu pasisakymo supratau,kad daugeliui prota uzspaudzia aistra ir apie pasekmes niekas negalvoja ,galvoja kai reikia jas spresti g.gif
KAi vieno vyriskio paklausiau, skau, o tu nebijai kuom nors uzsikresti? sako,manau jos tikrinasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 04 21, 21:31)
TAi va as irgi uz tobulejima, bet juk ta galima daryti nebutinai keiciant partnerius?Nes, kai labiaus isigilini, supranti , kokie savi veiksmai ,mintys, sukele kito nepageidaujama rekcija ar veiksmus...
Juk rasiau, kad visaip buna gyvenime, apgauna ,palieka. nu ka reikia gyventi toliau, bet pats mastymas, kad jeigu pakeisiu partneri-kazkas pasikeis -neteisingas, tik kai save pakeiti kazkas pasikeicia.
tik sakau, kad uz viska yra sava kaina ir jei imanoma, geriau 10 kartu pagalvoti ir viena kirpti, jei jau butina. Nes griauti zymiai lengviau nei statyti, bet sulauzyta nebeina taip pat atstatyti, ar ne taip? Juk jei gyvensi su nuostata, kad reikia issaugoti meile, seima bus daugiau sansu taip padaryti? nei su galvojimu, ai bus tu vyru(moteru), ne pirmas ir ne 15tas  smile.gif Nes pagundu, tikriausiai buna visiems gyvenime ir nuo vidinio vertybiu stiprumo, priklauso pasiduosi ar atsispirsi.

bet tai vis tiek nebus tas pats, kaip nugeventi daug metu su vienu zmogumi. Viskas aisku bus patirtis ir tam tikros pamokos, bet visai skirtingos 4u.gif

Tobuleti turi noreti abu partneriai.Klysti,esame skirtingi,todel jei vienas nori tobuleti,o kitas tam nepritaria,tai pakeitimas parnterio,kuris masto butent taip kaip pats,tik iseitu i gera. O tas pasyvus susirastu partnere,kuriai tobulejimo nereikia.O gyventi tik del to,kad pasak taves "griauti lengviau,nei statyti",tai absurdas. Kartais ir desimt kartu pamatavus,oi kaip galima apsirikti.Pasikartosiu,issaugoti meile,seima ,noro tik neuztenka.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 04 21, 16:29)
o tas pasakymas: rinktis "vieninteli partneri". na, nuo cia viskas ir prasideda. jums laiminga teko vaikystes, tevai ir visa kita. issirinkot vyra sekmingai. o jei ne? jei kitokia butumet? arba jei jusu vyras kita susiras po 10metu? negi save nurasysit ir lysit i zeme?

zinot, o man kaip tik atrodo, kad Ados gyvenime buvo tiek daug skausmingu ir ja traumavusiu dalyku (santykiuose seimoj vaikystej, santykiuose su draugais, santykiuose su vyrais ar su oficialiu sutuoktiniu), kad dabar jinai gelbedamasi nuo viso to, itikejo tom tiesom, kurias skleidzia. kaip buna zmones po dideliu nelaimiu itiki dievu, ir po to visus bando atvest i doros ir tikejimo kelia. kazkaip butent taip atrodo man. nes toks neigimas fiziniu poreikiu (nors, is kitos gi puses, teigimas, kad viskas turi vykt pagal naturalu cikla: vaikyste, branda, partnerio paieska, vaiku gimdymas..), toks paradoksualus priestaravimas paciai sau, negali kilt be niekur nieko. ji kazkas salygojo. ir numanau, kad labai dideles dvasines traumos. atsiprasau Ada, jei nelabai pataikiau. bet vistik kaip pati rasote atsakydama i given zinute, manau dalis tiesos mano pamastyme yra.
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 04 21, 21:48)
O tai venerines ligos neegzistuoja? ir abortu niekas nesidaro ir kontraceptiku nevartoja? Cia tik filosofija?
TAip su savo vyru gan ilgai draugavau iki sugulant i lova, pazinau ji ,jo seima, savo jausmus ir t.t.
Is jusu pasisakymo supratau,kad daugeliui prota uzspaudzia aistra ir apie pasekmes niekas negalvoja ,galvoja kai reikia jas spresti g.gif
KAi vieno vyriskio paklausiau, skau, o tu nebijai kuom nors uzsikresti? sako,manau jos tikrinasi smile.gif

Filosofija tavo mintys,o ne ligos.Na ir ka,tai nera garantijos,kad pazinus seima,taviskis ni ni su niekuo. Uz save negali garantuoti,o uz kita,tai is vis.Nezinau kam ka uzspaudzia,bet niekada nesakyk niekada. mirksiukas.gif
O gali garantuoti,kad vyras visada visada bus tavo? Zinai,isgirdau tokia minti,ir man ji patiko "Vyras tavo,kol neuzdare namu duru,o paskui,jau visu" mirksiukas.gif Ir tu padarei isvadas,tik su vienu vyru apie tai pakalbejus,ane?
Atsakyti
na nepulkit ados. geru geru minciu pasako. siam hedonistiniam pasauly - labai mintys tinkamos, tokios neskanios, nes pasudytos, bet geros. ne visos, aisku.
bet vistiek manau, viskas nera paprasta, ir jos neaprepia visu problemu ir situaciju.

as tai isvis galiu nuosirdziai pasakyti:
kuo toliau, tuo maziau kazka ismanau, apie save, gyvenima. belieka pagarbiai patyleti, ar tai del be zado, ar is nuostabos, ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 balandžio 2012 - 21:58
QUOTE(given444 @ 2012 04 21, 22:58)
na nepulkit ados. geru geru minciu pasako. siam hedonistiniam pasauly - labai mintys tinkamos, tokios neskanios, nes pasudytos, bet geros. ne visos, aisku.
bet vistiek manau, viskas nera paprasta, ir jos neaprepia visu problemu ir situaciju.

as tai isvis galiu nuosirdziai pasakyti:
kuo toliau, tuo maziau kazka ismanau, apie save, gyvenima. belieka pagarbiai patyleti, ar tai del be zado, ar is nuostabos, ir pan.

Niekas ir nepuola,tik ji taip save iteigusi ir dar bando kitus iteigti.Ir nematau cia geru minciu.O gal Eleina ir teisi,gal pas ja psichologines problemos,todel mintys tokios. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neta&: 21 balandžio 2012 - 22:16
QUOTE(given444 @ 2012 04 21, 21:58)

butent.
turbut kone vienintelis dalykas, su kuriuo sutinku, yra tai, kad zmogus keist pasauli turi pradet nuo saves. t.y. jei kazkas yra negerai bet kur, tarkim kad ir musu aptariamuose santykiuose su mylimuoju, sutuoktiniu ar pan., tai pirmiausiai reiketu paziuret ar pats gerai viska darai. visa kita - tik teoriniai pamastymai. nes kaip ir paraset, viskas nera taip paprasta ir situaciju buna oi kiek daug skirtingu.
Atsakyti
as pati, atmenu, vienoj temoj teiravaus, o ka daryt jei moteris nori sekso, 40+, energijos pilna, bet nenori kurti seimos, virti barsciu ir tt. tai man niekas dorai neatsake, visos, suprask nustebo kaip gi galima NEnoreti zmogaus nuolat ir salia, kitos gi vilkais kaukia ir sienom lipa.
na gal niekad netekejusios ir lipa. bet tarkim as jau turejau santuoku, ir gal ne viena...tai nebesinori kaip holivudo zvaigzdei staipytis ir vaidinti 7inta santuoka... todel norisi tik siaip santykiu, artumo, bet aisku ir ne su maniaku. ir vat-variantu beveik nera, atsaklymu ir patarimu- nera.
(patarimas galbut vienas: su tavim kazkas negerai bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 22 balandžio 2012 - 07:39
QUOTE(ada21lt @ 2012 04 21, 20:31)

Jus dar neatsaket i mano ankstesnius klausimus, gal tada geriau suprasiu  g.gif Ir ka turit omeny turiu ir tai ir tai?
Neimanoma tureti ir vieno mylimojo, ir daug parnteriu per viena gyvenima. Nebent is pardziu  pagyveni su mylimu zmogumi ir issiskiri, tada susirandi kita ar kitus,kuriu nemyli,vien del sekso, gal kazka ir imanoma lyginti  unsure.gif bet tai vis tiek nebus tas pats, kaip nugeventi daug metu su vienu zmogumi. Viskas aisku bus patirtis ir tam tikros pamokos, bet visai skirtingos 4u.gif

Mylimą ir mylintį vyrą, fizinį malonumą bet kuriom dienom, ir taip, žinau, kad ir be meilės sexas gali būti nuoooooostabus. Ne, kitų vyrų neturiu. Tik prisiminimus kelis. smile.gif
Atsakyti
Viskas paprasta. Tereikia pasversti, kas Tau svarbiau. Ir ar tikrai ta seksualinė patirtis yra lygi moterų skaičiau, su kuriomis permiegojai. Kita vertus, jei sukursi šeimą, ir tada sugalvosi po pievas pasiganyti vardan smalsumo, gal ir nebus labai gerai. Tokiu taveju ganykis dabar, kol dar nėra šeimos ir vaikų.
Pamąstymui... gal mergina nesuteikia Tau visko, ko norisi?
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 04 21, 21:52)
Tobuleti turi noreti abu partneriai.Klysti,esame skirtingi,todel jei vienas nori tobuleti,o kitas tam nepritaria,tai pakeitimas parnterio,kuris masto butent taip kaip pats,tik iseitu i gera. O tas pasyvus susirastu partnere,kuriai tobulejimo nereikia.O gyventi tik del to,kad pasak taves "griauti lengviau,nei statyti",tai absurdas. Kartais ir desimt kartu pamatavus,oi kaip galima apsirikti.Pasikartosiu,issaugoti  meile,seima ,noro tik neuztenka.

O kodel tada issirenki partneri lepsi? netycia? Zinai toks posakis yra, nekeik savo vyro, nes gal del tu trukumu jis negalejo susirasti geresnes? smile.gif Ar tikrai issiskyrus su tokiu atsiras geresnis? TAip kartais buna, bet ka as noriu pasakyti, tada buna,kai jau moteris pasikeicia, bet ne automatiskai, del to,kad issiskiria smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eleina @ 2012 04 21, 21:58)
zinot, o man kaip tik atrodo, kad Ados gyvenime buvo tiek daug skausmingu ir ja traumavusiu dalyku (santykiuose seimoj vaikystej, santykiuose su draugais, santykiuose su vyrais ar su oficialiu sutuoktiniu), kad dabar jinai gelbedamasi nuo viso to, itikejo tom tiesom, kurias skleidzia. kaip buna zmones po dideliu nelaimiu itiki dievu, ir po to visus bando atvest i doros ir tikejimo kelia. kazkaip butent taip atrodo man. nes toks neigimas fiziniu poreikiu (nors, is kitos gi puses, teigimas, kad viskas turi vykt pagal naturalu cikla: vaikyste, branda, partnerio paieska, vaiku gimdymas..), toks paradoksualus priestaravimas paciai sau, negali kilt be niekur nieko. ji kazkas salygojo. ir numanau, kad labai dideles dvasines traumos. atsiprasau Ada, jei nelabai pataikiau. bet vistik kaip pati rasote atsakydama i given zinute, manau dalis tiesos mano pamastyme yra.

Nu geras, turi buti labai traumuota,kad itiketum Dievu? ar tiketi galimu gyvenimu su vienu mylimu zmogumi? ot laikai atejo doh.gif Nu nebuvo mano gyvenimas siltnamyje, bet ,manau, taip uzaugo ir gyveno didzioji dauguma kaimynu smile.gif
Kur jus matot mano neigima fiziniu poreikiu? KAd sakau, zmogui kenkia partneriu keitimas sekse? Kur jus matote priestaravima? AS uz naturaluma ir uz zinojima informacijos,geriau is anksto zinoti, kad galetum teisingiau nuspresti ,pvz dar paauglysteje, negu paskui pensijoj grauztis. Ir jei net ne visada pasiseks, nematau prasmes akis uzmerkti i faktus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 04 21, 22:07)
Filosofija tavo mintys,o ne ligos.Na ir ka,tai nera garantijos,kad pazinus seima,taviskis ni ni su niekuo. Uz save negali garantuoti,o uz kita,tai is vis.Nezinau kam ka uzspaudzia,bet niekada nesakyk niekada. mirksiukas.gif
O gali garantuoti,kad vyras visada visada bus tavo? Zinai,isgirdau tokia minti,ir man ji patiko "Vyras tavo,kol neuzdare namu duru,o paskui,jau visu" mirksiukas.gif Ir tu padarei isvadas,tik su vienu vyru apie tai pakalbejus,ane?

NU gi raset isgalvotos tavo ligos unsure.gif
GArantijos niekur nera, bet ne apie garantijas, juo labiau uz kitus, cia sneka doh.gif
Kalba apie tai, ar verta eiti i kaire paciam, kai salia mylimas zmogus. As uz tai, kad reiktu ismokti susivaldyti ir isvengti pagundu ir likti istikimam, nes manau, verta. Neiseina, neiseina- bus sava kaina, o del kito, tai tik jis pats gali uz save atsakyti.
Siaip jei kalbant apie vyrus, tai ne su vienu esu gana atvirai pasnekejusi. Megstu taip su zmonem pasneketi smile.gif ir net keista nemazai tokiu,kurie nusivilia savo pirma meile, pirma moterim, nes ji nueina i kaire, o vyrai buvo pasiruose ir menuli ir zvaigzdes jom po kojom padeti .O paskui ne vienas pradeda paprasciausiai "eiti"per panas... Vienas net pasake, visos moterys k..., sakau kodel taip sakai? sako, kad pirma diena visos duoda ir taip noretu sutikti tokia, kuri neduotu. Sakau, gal ne ten ieskai, netikiu.. Tikrai gal esu naivi, bet kazkaip nejau dauguma taip? Nu jis vyriskis isvaizdus, verslininkas pasiturintis, grazi masina, aisku gal ir iesko ne bibliotekose biggrin.gif Bet dar ir jusu pasiskaicius, galvoju ,gal rimtai daug kam seksas svarbiau uz viska, vertybes tokios, sumaterialejimas? unsure.gif
Bet man niekas ir neatsakot, tai kaip su pasekmem? nejau tik aistra prota uzspaudzia, nu bet nuolat nespaudzia, ka kiekviena diena zmones galvoja: ar galvoja apie savo sveikata, kuna, savo vaikus, anukus?
Atsakyti