Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

Dar norėčiau jaustis geidžiamu ir mylimu, o į mano geismus ir meilę būtų atsakyta... Kad jausčiausi vyru, o ne tik gyvenimo draugu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 04 23, 22:01)
Daug stengiausi kalbėtis, tačiau likdavom vienas kito nesupratę. Man reikia, kad džiaugtųsi mano pastangomis dėl jos, kad jausčiau jos dėkingumą už gėles, materialias ir nematerialias dovanas, kad lestų ją apkabinti, pabučiuoti, kad pasimylėtume... Kad atvirai išsakytume ko kas norime... Gal tai labai daug...  g.gif

tikrai nedaug, o labai idomu ka sako zmona? Gal ji paprasciausiai pavargus? juk raset 3 vaikai? Ar daug padedat buity? ar duodat zmonai iseigine saviems reikalams, atsipalaiduoti? ar padarot jai masaza koki ar pan ?
DAbar kap tik skaitau knyga: Vyrai kile is marso moterys is veneros, tai randu gana idomiu minciu, kaip vyrai ir moterys skirtingai kalba ir skirtingu dalyku nori. Vyrai nori pripazinimo ir jaustis reikalingais, moterys -mylimos.
GAl tik labai subjektyviai galiu is savo moteriskos puses pasakyti, gal mes geles ir gerus dalykus priimam kaip savaime suprantamus ir negalvojam,kad reikia kazkaip isreiksti dekinguma?dabar as labiau dziaugiuosi ne gelemis , o kai vyras isplauna indus. Nes auginti 2 vaikus yra tikrai nelengvas, nors ir malonus darbas smile.gif Ir kadangi mes su vyru jau beveik 20 m kartu ir jis irgi del panasiu dalyku skundziasi, tai as jam jau susakiau ka reikia daryti, is pradziu irgi buvo daug nesusikalbejimo, bet taip per kita ir save labiau pazysti, tobuleji smile.gif
Nezinau jusu zmonos pomegiu, charakterio, bet gal jai padetu nors pradzia kokios pilvo sokio grupes(arabiski sokiai ar pan), tai labai siejasi su moteriskom energijom, su atpalaidavimu visu tu energiju, dauguma lietuviu tiek vyru ,tiek moteru gana susikauste, palyginus su kitu tautu atstovais g.gif Pamatytumete kaip arabai asistuoja moterims biggrin.gif pasimokinkit mirksiukas.gif Nes is tikruju, kazka savy turit atskleisti , suprasti, ka darot ne taip, kad nepazadinat savo motery moters, kazkas prie jos kazkada pritrauke...Ir nesamone tie visokie tipai zmoniu, viska galima keisti i kuria nori puse...
Bet is tikruju, jusu pavyzdys, parodo kaip gimsta neistikimybe ir butent kaip abu prie to prisideda, yra kazkokie poreikiai , jie nepatenkinami kyla frustracija ir jei zmogus niekuom daugiau nesidomi, kodel taip? kas skatina partneri taip elgtis, koks mano indelis, kaip man reiktu keistis? jis eina ieskoti tu dalyku kitur.Nei vieno ,nei kito negali kaltinti, bet atsakingi abu. Bet situacija galima pakeisti per save.
Siandien ziurejau daug tu istrauku is Lazerevo seminaru, daug paciai pasidare aiskiau apie viska ka cia snekam, juk ne be reikalo ir mane si tema uzkabino, visi sioj temoj ne be reikalo susitikom, kazka vienas is kito turim pasimokinti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diletant @ 2012 04 23, 22:31)
Dar norėčiau jaustis geidžiamu ir mylimu, o į mano geismus ir meilę būtų atsakyta... Kad jausčiausi vyru, o ne tik gyvenimo draugu...  4u.gif

vaje, kokie pazystami zodziai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 04 23, 22:40)

Va būtent, kad stengiuosi lyginti rūbus, plauti indus, langus, grindis, prižiūrėti vaikus, leisti ilgiau pamiegoti, išvažiuoju kur su vaikais, kad pabūtų viena, tenkinti visas jos užgaidas ir norus, pats inicijuoti jai poilsį... Galėčiau leisti net pas kitą vyrą, kad ji būtų laiminga, tačiau, nejaučiu, kad dėl mano pastangų ji bent kiek laimingesnė... blush2.gif
Jaučiuosi nesugebantis jos versti laiminga... O tai mane skaudina... Jaučiuosi nepilnavertis, nemokantis mylėti... 4u.gif
Atsakyti
Tačiau, kai labai nedaug reikia pastangų užkaitinti kitą moterį, atgimsta savigarba. Pasijunti vėl kažką sugebantis, reikalingas, mokantis, kaip sakė ada "asistuoti". Ir nereikia jokio arabiško kraujo... Jaučiuosi ir taip pakankamai karštas, kad sujaudinčiau moterį... Tik deja ne tą, kurią privalėčiau pagal moralės dėsnius... blush2.gif
Todėl moterys, neužmirškit savo vyrų, jiems reikia jūsų moteriškumo, jautrumo, meilės... Jie nori su jumis jaustis geidžiami mylimi, vyrais... Sutinku su ada, kad jei nori kažko gauti, privalai duoti pats, o ne tik laukti ištiesęs rankas...
Tačiau viskas turi ribas - kad pasikeistų viskas, reikia abiejų indėlio... Vienas gali inicijuoti, bet jei nebus atsako ir atoveiksmio iš kitos pusės, viskas gali judėti ta linkme, kuria pajudėjo mano gyvenimas...
Aš rizikuoju, tačiau ši rizika leidžia vėl pajusti meilės, aistros, geismo skonį... Iki tol irgi gyvenau, tačiau tarsi užmigęs, atsiduodamas gyvenimo tėkmei, žmonos diktuojamoms taisyklėms, nejusdamas gyvenimo skonio... Esu laimingas galėdamas patirti gyvenimą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diletant: 23 balandžio 2012 - 22:26
QUOTE(diletant @ 2012 04 24, 00:18)
Tačiau, kai labai nedaug reikia pastangų užkaitinti kitą moterį, atgimsta savigarba. Pasijunti vėl kažką sugebantis, reikalingas, mokantis, kaip sakė ada "asistuoti". Ir nereikia jokio arabiško kraujo... Jaučiuosi ir taip pakankamai karštas, kad sujaudinčiau moterį... Tik deja ne tą, kurią privalėčiau pagal moralės dėsnius...  blush2.gif
Todėl moterys, neužmirškit savo vyrų, jiems reikia jūsų moteriškumo, jautrumo, meilės... Jie nori su jumis jaustis geidžiami mylimi, vyrais... Sutinku su ada, kad jei nori kažko gauti, privalai duoti pats, o ne tik laukti ištiesęs rankas...
Tačiau viskas turi ribas - kad pasikeistų viskas, reikia abiejų indėlio... Vienas gali inicijuoti, bet jei nebus atsako ir atoveiksmio iš kitos pusės, viskas gali judėti ta linkme, kuria pajudėjo mano gyvenimas...
Aš rizikuoju, tačiau ši rizika leidžia vėl pajusti meilės, aistros, geismo skonį... Iki tol irgi gyvenau, tačiau tarsi užmigęs, atsiduodamas gyvenimo tėkmei, žmonos diktuojamoms taisyklėms, nejusdamas gyvenimo skonio... Esu laimingas galėdamas patirti gyvenimą...

drinks_cheers.gif patikėkite, ne vien vyrai taip jaučiasi, daugybei moterų taip pat trūksta meilės, švelnumo elementaraus dėmesio iš savo vyrų. Tikrai suprantu, kokia savijauta užplūsta kai pamatai, kad nesvarbu ką darytum- visos pastangos kaip į sieną. Neištikimybės nepateisinu, bet suprast kažkiek galiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 04 24, 08:28)
drinks_cheers.gif patikėkite, ne vien vyrai taip jaučiasi, daugybei moterų taip pat trūksta meilės, švelnumo elementaraus dėmesio iš savo vyrų. Tikrai suprantu, kokia savijauta užplūsta kai pamatai, kad nesvarbu ką darytum- visos pastangos kaip į sieną. Neištikimybės nepateisinu, bet suprast kažkiek galiu... g.gif

Pagalvojau, kad man reikia ne tiek gauti, kiek galimybės duoti. g.gif Man reikia, kad mano noras versti laimingu mylimą žmogų būtų priimtas, kad jausčiau, kad mano veiksmai papuošia lūpas šypsena, kad veide žiebiasi malonumo šviesa, kad mylimas žmogus norėtų mano buvimo šalia, kad lauktų kol grįšiu, džiaugtųsi, kad esu jos gyvenime... Sekso kaip tokio man gal ir nereikėtų, tačiau jaučiu didelį malonumą suteikdamas malonius potyrius mylimai moteriai... Negalėčiau mylėtis dėl savo malonių potyrių, kai Ji nieko negauna atgal...
Dabar nesistengiu net savęs pateisinti, tik stengiuosi nieko neskaudinti ir visiem duoti tiek kiek galiu duoti, nelaukdamas nieko atgal, bet džiaugdamasis, kai mano pastangos verčia kitus laimingais... wub.gif
Šiaip, kai labai reikia save sau pateisinti, sau sakau, kad aš nepriklausau tik šeimai ir galiu save dalinti ir kitiems, ypač, kai mano pastangų reikia tik materialių. Tad materialųjį save stengiuosi didžiąja dalimi atiduoti šeimai, o dvasinį pasaulį, kurio nereikia mano antrajai pusei, išdalinti kitom mylimoms moterims... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diletant: 24 balandžio 2012 - 08:02
QUOTE(diletant @ 2012 04 24, 10:00)
Pagalvojau, kad man reikia ne tiek gauti, kiek galimybės duoti.  g.gif Man reikia, kad mano noras versti laimingu mylimą žmogų būtų priimtas, kad jausčiau, kad mano veiksmai papuošia lūpas šypsena, kad veide žiebiasi malonumo šviesa, kad mylimas žmogus norėtų mano buvimo šalia, kad lauktų kol grįšiu, džiaugtųsi, kad esu jos gyvenime... Sekso kaip tokio man gal ir nereikėtų, tačiau jaučiu didelį malonumą suteikdamas malonius potyrius mylimai moteriai... Negalėčiau mylėtis dėl savo malonių potyrių, kai Ji nieko negauna atgal...
Dabar nesistengiu net savęs pateisinti, tik stengiuosi nieko neskaudinti ir visiem duoti tiek kiek galiu duoti, nelaukdamas nieko atgal, bet džiaugdamasis, kai mano pastangos verčia kitus laimingais...  wub.gif
Šiaip, kai labai reikia save sau pateisinti, sau sakau, kad aš nepriklausau tik šeimai ir galiu save dalinti ir kitiems, ypač, kai mano pastangų reikia tik materialių. Tad materialųjį  save stengiuosi didžiąja dalimi atiduoti šeimai, o dvasinį pasaulį, kurio nereikia mano antrajai pusei, išdalinti kitom mylimoms moterims...  blush2.gif

Tai gal Jūs susiradote ganėtinai šalto charakterio moterį? Arba ji savo meilę kažkaip kitaip rodo, bet tik Jūs tų jos veiksmų netraktuojate kaip dėkingumo ir meilės įrodymo? Aš ir panašius santykius turėjau. Atrodo ką bedarytum nuolat jautiesi nemylima, nereikalinga, na biesas žino, gal tokia ir buvau... g.gif Jums siūlyčiau pasidomėti knyga "5 meilės kalbos" gal ten rasit ką nors sau naudingo smile.gif
Atsakyti
Jokios knygos čia nepadės. O šiaip įtariu, kad Diletantas turi kitą niką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 04 24, 09:00)
Pagalvojau, kad man reikia ne tiek gauti, kiek galimybės duoti.  g.gif Man reikia, kad mano noras versti laimingu mylimą žmogų būtų priimtas, kad jausčiau, kad mano veiksmai papuošia lūpas šypsena, kad veide žiebiasi malonumo šviesa, kad mylimas žmogus norėtų mano buvimo šalia, kad lauktų kol grįšiu, džiaugtųsi, kad esu jos gyvenime... Sekso kaip tokio man gal ir nereikėtų, tačiau jaučiu didelį malonumą suteikdamas malonius potyrius mylimai moteriai... Negalėčiau mylėtis dėl savo malonių potyrių, kai Ji nieko negauna atgal...
Dabar nesistengiu net savęs pateisinti, tik stengiuosi nieko neskaudinti ir visiem duoti tiek kiek galiu duoti, nelaukdamas nieko atgal, bet džiaugdamasis, kai mano pastangos verčia kitus laimingais...  wub.gif
Šiaip, kai labai reikia save sau pateisinti, sau sakau, kad aš nepriklausau tik šeimai ir galiu save dalinti ir kitiems, ypač, kai mano pastangų reikia tik materialių. Tad materialųjį  save stengiuosi didžiąja dalimi atiduoti šeimai, o dvasinį pasaulį, kurio nereikia mano antrajai pusei, išdalinti kitom mylimoms moterims...  blush2.gif

O gal jai kaip tik reikia daug ir gero sekso g.gif
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 04 23, 22:54)
Va būtent, kad stengiuosi lyginti rūbus, plauti indus, langus, grindis, prižiūrėti vaikus, leisti ilgiau pamiegoti, išvažiuoju kur su vaikais, kad pabūtų viena, tenkinti visas jos užgaidas ir norus, pats inicijuoti jai poilsį... Galėčiau leisti net pas kitą vyrą, kad ji būtų laiminga, tačiau, nejaučiu, kad dėl mano pastangų ji bent kiek laimingesnė...  blush2.gif
Jaučiuosi nesugebantis jos versti laiminga... O tai mane skaudina... Jaučiuosi nepilnavertis, nemokantis mylėti...  4u.gif

gal jus paklauskite zmonos ar ji jus myli? g.gif ei meiles nera jkios jusu pastangos nepades,nera meiles,nera noro kazka lipdyti.taip jau yra.jai aisku gal patogutaip gyventi,jus supratingas,viska darote del jos,kodel gi tuo nesinaudoti?taip patogiau.
o kas liecia kita moteri.kodel nepasirenkate gyvenimo su ja?su ta ,kuri jus supranta,privercia pasijusti vyru,mylimu iki begelybes?kam kankinate save poreikiu buti seimos zmogumi,jei kitas jusu AS mintimis yra su kitu asmeniu.?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 24, 11:00)
Jokios knygos čia nepadės. O šiaip įtariu, kad Diletantas turi kitą niką  smile.gif

nagi nagi kas per intriga? cool.gif prasom pasidalink dvejonem...
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 04 23, 22:31)
Dar norėčiau jaustis geidžiamu ir mylimu, o į mano geismus ir meilę būtų atsakyta... Kad jausčiausi vyru, o ne tik gyvenimo draugu...  4u.gif

Manau ji taves nemyli,todel tavo pastangos bevaises ir liks.Sakoma,per prievarta mielas nebusi,deja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2012 04 23, 07:47)
Šeimoje abu turi skleisti tą šilumą  ir stengtis vienas dėl kito, dėl šeimos ,ne tik vyras.

Ir dar , moterys dažniausiai renkasi vyrus panašius į tėvus g.gif Ir jei ada21.lt turėjo gerą, rūpestingą , mylintį šeimą tėtį, ji ir vyrą renkasi ar rinkosi pagal tokius kriterijus, kas čia bloga?

Manau, vienas partneris gyvenime yra gerai, labai svarbu, kad tie santykiai būtų labai geri, kad juos abu tenkintų ir būtų laimingi.
Bet jei tuokiamasi, arba einama gyventi šiaip susimetus n -tąjį + 1 kartą, tai manau, kad jau čia yra nesugėbėjimas kurti santykių, pasirinkti partnerių, o gal kokios psichologinės problemos doh.gif ir pan.

As ir sakau,kad abu turi stengtis mirksiukas.gif
Tai ne gyvenimo taisykle. Ados21 iliuzija tureti mylinti vyra kaip tetis. Bet ji tik iliuzija,o realybe kitokia.

Va va,kad tie santykiai butu geri. Bet jie savaime patys nepasidaro,juos reikia puoseleti. Geriau kelis kartus klysti,nei gyventi mele.
Atsakyti