Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

neta, kad dilentant turi kitu moteru, ne viena, tai kuria issirinks? ax.gif

o siaip suprantu diletant situacija, ir ados komentarai nelabai tinka. mano abu tevai yra tokie. tevas turi draugiu(nesakau, kad meiluziu)-dvasiniam gyvenimui, o mano mama yra salta moteris. ar musu geneologijos moterys tiesiog visos tokios? na ir ka pasakysi. mano mamai nereikia sekso,l tu beprotiniu intymumu ir zvakiu vakarais, tai negi ji apsivemdama turi daryti. seima musu daugiavaike, vaiku, musu, per akis...abu mano tevai veiklos zmones. mama atradusi prasme kitur. su teciu rysi sieja per isipareigojimus, meilinga rupesti daugiau kaip artimu zmogumi, nei sekso partneriu, vyru.o tevui reikia kazko kito, na tiesiog tradiciskai kaip ir diletant, kaip visiems. bet nemanau, kaip ada sako, kad tinka taisykles; kazka keisti per save. na kaip mamai pamegti intymuma? sakysit, lai varo pas psicho. o as sakyciau taip: gal kai kuriuos zaizdos tokios gilios ir toli, kad jos niekam per labiausiai netrukdo, tai lai jos ir buna... ar imanoma isgyti nuo ABSOLIUCIAI visu savo gyvenime zaizdu?
dabar sakysit, nenori moteris myletis, o jai virs 50m.-tai jau reiskia, reikia diagnozuoti depresija ar kazka panasaus. tiesiog daugumos moteru, galbut egoistiskas, bet yra pasirinkimas; nebesimyleti del labai objektyviu priezasciu, arba tam tikru vertybiu. ir ka? vyras arba priima tai, arba ne. ir taskas. vienas mano pazistamas yr pasakes: man daug baisiau myletis su zmona, kuri APSIMETA, kadmanes nori.
dar pasakysiu: nenoras myletis nebutinai reiskia nemeile zmogui kaip asmeniui. cia ne diletant situacijai taikau, cia sakau, ziuredama i savo tevus. mama isreiks meile visai kitaip, tik ne ta vienintele romantine prasme. bet kad mano tevui to neuztenka, tai faktas.
Atsakyti
given444 as pilnai sutinku ,kad moteris gali geisti savo partnerio jei buityje,santykiai yra geri.jei kazkada vyras iskaudino moteri,taip kad ji to negali pamirsti ir tu nuoskaudu buvo ne viena ,tai pilnai tikiu ,kad moteris atsals kas liecia intyma.yra nemazai tokiu pvz,bent jau as zinau.o vyrai kitokie,ju poreikis seksui buvo ir bus ,kad ir kokie santykiai butu.tik va beda ta ,kad jei moteris visai nebenori,tapo frigidiska manau neturetu tada pykti ant vyro jei jis rado kur silciau.arba kitas variantas,jei ji pyksta del vyro neistikimybes tada manau skirtis reiktu arba nereiksti jokiu pretenziju vyrui,kuri pati pastumejo savo saltumu i kitos moters glebi.
Atsakyti
juk moters sexualumas, moteriškumas-ne tik lovos reikalai, davimas-nedavimas... Gal vyrui reikia, kad juo žavėtųsi, jį liestų, glostytų, tiesiog bet kada, kad ir filmą žiūrint ar virtuvėj abiems sukantis...Ryte kad paerzintų, žaismingai paviliotų...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 25, 12:07)
juk moters sexualumas, moteriškumas-ne tik lovos reikalai, davimas-nedavimas... Gal vyrui reikia, kad juo žavėtųsi, jį liestų, glostytų, tiesiog bet kada, kad ir filmą žiūrint ar virtuvėj abiems sukantis...Ryte kad paerzintų, žaismingai paviliotų...

tiesa,bet jei tam vyrui nieko nebejauti?jei nebera meiles kaip tada priiversti ji glostyti ar erzinti rytais?
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2012 04 25, 11:19)
tiesa,bet jei tam vyrui nieko nebejauti?jei nebera meiles kaip tada priiversti ji glostyti ar erzinti rytais?

Jei nėra meilės(nekalbu apie fizinį potraukį) nėra ir šilumos.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 25, 12:22)
Jei nėra meilės(nekalbu apie fizinį potraukį) nėra ir šilumos.

jei kazkada zmogu stipriai mylejai.o db jau nebe manau ir fizinis potraukis bus dinges kartu su jausmais.(kalbu apie seimas,ne metus pragyvenusias kartu)
Atsakyti
manau, kad fizinė meilė gali išnykti anksčiau. O lieka tiesiog meilė. Kai tas žmogus be galo artimas ir brangus, kai gera būti kartu, ir tt. Manau, kad taip gali būti.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 25, 12:38)
manau, kad fizinė meilė gali išnykti anksčiau. O lieka tiesiog meilė. Kai tas žmogus be galo artimas ir brangus, kai gera būti kartu, ir tt. Manau, kad taip gali būti.

nu gal ir gali,kazkaip nesu suidurusi su tokiu atveju g.gif .kiek pazystamu issiskyre tai pirma dingo potraukis ,pasku ir dvasinio artumo nebeliko.kazkaip artumo ir brangumo pojucio ne krislo neliko.bet gal yra isimciu?kazkaip moteris gal ir gali myelti be fizines meiles,bet vyras?abejoju unsure.gif
Atsakyti
disa, ka reiskia stipriai iskaudinti buityje?? nesamone. jei iskaudinai be galo, tai skyrybos. o visa kita? nenebt salta moteris dangstoi uz neva skauduliu. tai juk kasdien pasakom viens kitam grubiau, ar karsto temperamento budami leptelim, ka, tai iskart - embargas lovoje? ir taip iki begalybes?
netiesa. yra karstu moteru. jos taip pat svaidos lekstem, bet lygiai taip pat vakare uzsinori sekso.
negalima suvienodinti.
Atsakyti
QUOTE(diletant @ 2012 04 23, 22:54)
Va būtent, kad stengiuosi lyginti rūbus, plauti indus, langus, grindis, prižiūrėti vaikus, leisti ilgiau pamiegoti, išvažiuoju kur su vaikais, kad pabūtų viena, tenkinti visas jos užgaidas ir norus, pats inicijuoti jai poilsį... Galėčiau leisti net pas kitą vyrą, kad ji būtų laiminga, tačiau, nejaučiu, kad dėl mano pastangų ji bent kiek laimingesnė...  blush2.gif
Jaučiuosi nesugebantis jos versti laiminga... O tai mane skaudina... Jaučiuosi nepilnavertis, nemokantis mylėti...  4u.gif

blink.gif oho ir daznai taip darot?
Ar neesate is tu vyru, kurie per daug zmonoms nusileidzia( gal ir del kilniu tikslu)? moterys taip daro dazniau, paskui prarasdamos save stebisi, kodel nebejaudina savo antru pusiu? Siaip aisku visokiu zmoniu yra ir visokie traukia, kai kuriuos, bet bent daugumai moteru patinka stiprus , vyriski, zinantys savo verte...Pagalba kartais, tai nereiskia moters pareigu peremimu g.gif
Jei vieni dalykai neveikia reikia meginti kitus, bet ne ,kad padaryt laiminga, gal, kad paciam smagu butu, nebent tikslai zinot, kas ja pradziugintu... gal darykit viska priesingai ? biggrin.gif g.gif .
Bent as suprantu, kad zmogaus pats save, o ne kitas negali padaryti laimingu ar nelaimingu. Yra toks dalykas,kai stenggiesi daryti kitus laimingais , pats toks nebudams ,tai nelabai gaunasi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(diletant @ 2012 04 23, 23:18)
Tačiau, kai labai nedaug reikia pastangų užkaitinti kitą moterį, atgimsta savigarba. Pasijunti vėl kažką sugebantis, reikalingas, mokantis, kaip sakė ada "asistuoti". Ir nereikia jokio arabiško kraujo... Jaučiuosi ir taip pakankamai karštas, kad sujaudinčiau moterį... Tik deja ne tą, kurią privalėčiau pagal moralės dėsnius...   blush2.gif
Todėl moterys, neužmirškit savo vyrų, jiems reikia jūsų moteriškumo, jautrumo, meilės... Jie nori su jumis jaustis geidžiami mylimi, vyrais... Sutinku su ada, kad jei nori kažko gauti, privalai duoti pats, o ne tik laukti ištiesęs rankas...
Tačiau viskas turi ribas - kad pasikeistų viskas, reikia abiejų indėlio... Vienas gali inicijuoti, bet jei nebus atsako ir atoveiksmio iš kitos pusės, viskas gali judėti ta linkme, kuria pajudėjo mano gyvenimas...
Aš rizikuoju, tačiau ši rizika leidžia vėl pajusti meilės, aistros, geismo skonį... Iki tol irgi gyvenau, tačiau tarsi užmigęs, atsiduodamas gyvenimo tėkmei, žmonos diktuojamoms taisyklėms, nejusdamas gyvenimo skonio... Esu laimingas galėdamas patirti gyvenimą...

Pirma savigarba turi plaukti is vidaus, jei ja siejate su kitu zmoniu poziuriu i jus, tai jau ne savigarba, tai tarsi galvos paglostymas vaikeliui "saunuolis". Gal cia jusu didziausia problema? Nepasitikite savim?
Nezinau, su kokiomis ten moterimis bendraujate, bet, manyciau, ne daug reikia pastangu sujaudinti moteri, kuri leidziasi i tokius santykius ypac jei zino, kad vyras vedes unsure.gif Be to viena yra ,kai susitinki retai, grazioj aplinkoj ir visai kas kita jei tos moterys butu jusu zmonos, kur kasdienybe, namai rutina ir t.t.
Ar jus past mylite savo zmona ar tik kazkokia cia pareiga?
o ka zmona sako, juk kalbates?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 25 balandžio 2012 - 13:44
QUOTE(diletant @ 2012 04 24, 09:00)
Pagalvojau, kad man reikia ne tiek gauti, kiek galimybės duoti.  g.gif Man reikia, kad mano noras versti laimingu mylimą žmogų būtų priimtas, kad jausčiau, kad mano veiksmai papuošia lūpas šypsena, kad veide žiebiasi malonumo šviesa, kad mylimas žmogus norėtų mano buvimo šalia, kad lauktų kol grįšiu, džiaugtųsi, kad esu jos gyvenime... Sekso kaip tokio man gal ir nereikėtų, tačiau jaučiu didelį malonumą suteikdamas malonius potyrius mylimai moteriai... Negalėčiau mylėtis dėl savo malonių potyrių, kai Ji nieko negauna atgal... Dabar nesistengiu net savęs pateisinti, tik stengiuosi nieko neskaudinti ir visiem duoti tiek kiek galiu duoti, nelaukdamas nieko atgal, bet džiaugdamasis, kai mano pastangos verčia kitus laimingais...  wub.gif
Šiaip, kai labai reikia save sau pateisinti, sau sakau, kad aš nepriklausau tik šeimai ir galiu save dalinti ir kitiems, ypač, kai mano pastangų reikia tik materialių. Tad materialųjį  save stengiuosi didžiąja dalimi atiduoti šeimai, o dvasinį pasaulį, kurio nereikia mano antrajai pusei, išdalinti kitom mylimoms moterims...  blush2.gif

TAi gal jusu laimingo zmogaus susikurtas paveikslas, o gal realiam zmogui, jusu zmonai, reikia visai kitu dalyku?
KAzkaip atrodo, kad jus susikures kazkokia idealizacija kaip reikia padaryti moteri laiminga ir kai tai nesigauna kenciate, bet vietoj to,kad spresti sia problema, begate nuo jos ir dalijate save i kaire ir desine, kad tik nereiktu mastyti, nes tada skauda. Taip prisigalvojate kazkokiu pasiteisinimu, juk jei dusioj butu ramu, nereiktu nei teisintis?
Bet vienaip ar kitaip jums tos pacios problemos stos pries akis, nuo saves nepabegsit smile.gif
Niekaip nebesuprantu, raset ,kad santykiai idealus su zmona, bet kad cia nera jokiu santykui, kaip suprantu? ar jus bent mylites is vis su ja?

KAi sakiau ,kad per save reikia keisti aplinka, tai turejau omeny, ne dedamas pastangas kazka padaryti del kito, bet butent del saves, keisti save, savo vidu. Nes jusu zmona-jusu vidines moters atspindys gyvenime, taigi jei realiai pasikeisit, zmona irgi keisis kartu, toks desnis, jei si moteris nenores ar neagles keistis, atsiras kita salia, bet viskas nuo vidaus prasideda.
Ir dar jus siaip ar taip keiciates, nes neimanoma gyvenime stoveti vietoje, bet galima arba viska keisti teigiamai kuriant arba neigamai giaunant, nieko gyvenime nera stabilaus, viskas nuolat kinta, zmogus arba kuria arba griauna, o is to ir pasekmes arba malonios arba naudingos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(trintukas @ 2012 04 24, 08:28)
drinks_cheers.gif patikėkite, ne vien vyrai taip jaučiasi, daugybei moterų taip pat trūksta meilės, švelnumo elementaraus dėmesio iš savo vyrų. Tikrai suprantu, kokia savijauta užplūsta kai pamatai, kad nesvarbu ką darytum- visos pastangos kaip į sieną. Neištikimybės nepateisinu, bet suprast kažkiek galiu... g.gif

DAugumai truksta meiles, o ypac meiles sau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2012 04 24, 12:33)
O gal jai kaip tik reikia daug ir gero sekso g.gif

thumbup.gif nu va gera mintis.Gal reikia visai kitu dalyku, nei jis daro?
Atsakyti

QUOTE(given444 @ 2012 04 25, 13:59)
disa, ka reiskia stipriai iskaudinti buityje?? nesamone. jei iskaudinai be galo, tai skyrybos. o visa kita? nenebt salta moteris dangstoi uz neva skauduliu. tai juk kasdien pasakom viens kitam grubiau, ar karsto temperamento budami leptelim, ka, tai iskart - embargas lovoje? ir taip iki begalybes?
netiesa. yra karstu moteru. jos taip pat svaidos lekstem, bet lygiai taip pat vakare uzsinori sekso.
negalima suvienodinti.

ta ir reiskia.kiek moteru pazystate kurios kasdienej buityje besipykdamos su vyru,ar sigirdusios kazka nnamalonaus is vyro lupu vakare nores sekso?manau vienetai.nes moterys myli ausimis labiau.ir prie ko cia saltumas?manau reikia moketi kalbetis vienas su kitu,o ne lekstemis svaidytis.o del embargo lovoje,manau jo nebutu kaip jus teigiate iki begalybes jei du suauge zmones moketu girdeti kas kam nera priimtina.jei girdetu,nebutu tu jusu vadinamu leptelejimu grubiu ir nereiktu kaltinti temperamento.gyveni ir slifuoji vienas kito smailius charakteriu kampus.juk jei vyras pasako pykcio protrukiu"eik na....uzp.....su savo nesamonem"ar kazka panasaus.juk nepulsi skirtis,bet nemanau kad vakare geismas islys .
Atsakyti