o siaip suprantu diletant situacija, ir ados komentarai nelabai tinka. mano abu tevai yra tokie. tevas turi draugiu(nesakau, kad meiluziu)-dvasiniam gyvenimui, o mano mama yra salta moteris. ar musu geneologijos moterys tiesiog visos tokios? na ir ka pasakysi. mano mamai nereikia sekso,l tu beprotiniu intymumu ir zvakiu vakarais, tai negi ji apsivemdama turi daryti. seima musu daugiavaike, vaiku, musu, per akis...abu mano tevai veiklos zmones. mama atradusi prasme kitur. su teciu rysi sieja per isipareigojimus, meilinga rupesti daugiau kaip artimu zmogumi, nei sekso partneriu, vyru.o tevui reikia kazko kito, na tiesiog tradiciskai kaip ir diletant, kaip visiems. bet nemanau, kaip ada sako, kad tinka taisykles; kazka keisti per save. na kaip mamai pamegti intymuma? sakysit, lai varo pas psicho. o as sakyciau taip: gal kai kuriuos zaizdos tokios gilios ir toli, kad jos niekam per labiausiai netrukdo, tai lai jos ir buna... ar imanoma isgyti nuo ABSOLIUCIAI visu savo gyvenime zaizdu?
dabar sakysit, nenori moteris myletis, o jai virs 50m.-tai jau reiskia, reikia diagnozuoti depresija ar kazka panasaus. tiesiog daugumos moteru, galbut egoistiskas, bet yra pasirinkimas; nebesimyleti del labai objektyviu priezasciu, arba tam tikru vertybiu. ir ka? vyras arba priima tai, arba ne. ir taskas. vienas mano pazistamas yr pasakes: man daug baisiau myletis su zmona, kuri APSIMETA, kadmanes nori.
dar pasakysiu: nenoras myletis nebutinai reiskia nemeile zmogui kaip asmeniui. cia ne diletant situacijai taikau, cia sakau, ziuredama i savo tevus. mama isreiks meile visai kitaip, tik ne ta vienintele romantine prasme. bet kad mano tevui to neuztenka, tai faktas.