QUOTE(disa @ 2012 04 24, 19:54)
gal jus paklauskite zmonos ar ji jus myli?

ei meiles nera jkios jusu pastangos nepades,nera meiles,nera noro kazka lipdyti.taip jau yra.jai aisku gal patogutaip gyventi,jus supratingas,viska darote del jos,kodel gi tuo nesinaudoti?taip patogiau.
o kas liecia kita moteri.kodel nepasirenkate gyvenimo su ja?su ta ,kuri jus supranta,privercia pasijusti vyru,mylimu iki begelybes?kam kankinate save poreikiu buti seimos zmogumi,jei kitas jusu AS mintimis yra su kitu asmeniu.?
man tie patys klausimai kyla, tiek, kad jis rase, kad ne viena moteris yra

, todel ir pagalvojau, kad nelabai jau rimtos tos kitos
Ir dar klausimai, taip viskas susimaise:ar reikia to dvasinio ar fizinio, tai raso,kad pasigenda is zmonos fizinio artumo, apsikabinimo, tai dekingumo sypsenos, tai is kitu reikia glamoniu, buciniu, tai dvasinio artumo, kazkaip supainiota viskas
Papildyta:
QUOTE(Neta& @ 2012 04 24, 20:54)
As ir sakau,kad abu turi stengtis
Tai ne gyvenimo taisykle.
Ados21 iliuzija tureti mylinti vyra kaip tetis. Bet ji tik iliuzija,o realybe kitokia. Va va,kad tie santykiai butu geri. Bet jie savaime patys nepasidaro,juos reikia puoseleti. Geriau kelis kartus klysti,nei gyventi mele.

jums gali aiskinti kiek nori, vistie savaip viska isvartot.
As ne iliuzijoj gyvenu as ir turiu mylinti, ir mylima vyra
Apie santykiu puoselejima ir kalbu, kad juos reikia puoseleti....
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 04 25, 07:49)
neta, kad dilentant turi kitu moteru, ne viena, tai kuria issirinks?
o siaip suprantu diletant situacija, ir ados komentarai nelabai tinka. mano abu tevai yra tokie.
tevas turi draugiu(nesakau, kad meiluziu)-dvasiniam gyvenimui, o mano mama yra salta moteris. ar musu geneologijos moterys tiesiog visos tokios? na ir ka pasakysi. mano mamai nereikia sekso,l tu beprotiniu intymumu ir zvakiu vakarais, tai negi ji apsivemdama turi daryti. seima musu daugiavaike, vaiku, musu, per akis...abu mano tevai veiklos zmones. mama atradusi prasme kitur. su teciu rysi sieja per isipareigojimus, meilinga rupesti daugiau kaip artimu zmogumi, nei sekso partneriu, vyru.o tevui reikia kazko kito, na tiesiog tradiciskai kaip ir diletant, kaip visiems. bet nemanau, kaip ada sako, kad tinka taisykles; kazka keisti per save. na kaip mamai pamegti intymuma? sakysit, lai varo pas psicho. o as sakyciau taip:
gal kai kuriuos zaizdos tokios gilios ir toli, kad jos niekam per labiausiai netrukdo, tai lai jos ir buna... ar imanoma isgyti nuo ABSOLIUCIAI visu savo gyvenime zaizdu?dabar sakysit, nenori moteris myletis, o jai virs 50m.-tai jau reiskia, reikia diagnozuoti depresija ar kazka panasaus. tiesiog daugumos moteru, galbut egoistiskas, bet yra pasirinkimas; nebesimyleti del labai objektyviu priezasciu, arba tam tikru vertybiu. ir ka? vyras arba priima tai, arba ne. ir taskas. vienas mano pazistamas yr pasakes: man daug baisiau myletis su zmona, kuri APSIMETA, kadmanes nori.
dar pasakysiu: nenoras myletis nebutinai reiskia nemeile zmogui kaip asmeniui. cia ne diletant situacijai taikau, cia sakau, ziuredama i savo tevus. mama isreiks meile visai kitaip, tik ne ta vienintele romantine prasme. bet kad mano tevui to neuztenka, tai faktas.
nesuprantu? moteru dvasiniam gyvenimui? tai su mama kas belieka? nei sekso , nei dvasinio bendrumo?
Taisykle kazka keisti per save tinka visiems, tik tai reikia teisingai suprasti. Keisti reikia -tai del ko zmogui nepatogu, skauda, jei taip gerai, tai ir gerai.
Jei klausiat ar imanoma isgyti nuo visu zaizdu? tai taip ,imanoma. O jau ar reikia ar ne cia kiekvienam paciam spresti. pati zaizda ar problema niekur nedigs. Ji dirba savo griaunanti darba. DAr ir vaikams ja galiam perduoti, jei tevai nesprendzia, taigi pagal kiekvieno pasirinkima, taigi arba sprendziam , gal ir sunkiai ar skausmingai ir gyjam arba sergam ir liga pereina i letine...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 04 25, 13:59)
disa, ka reiskia stipriai iskaudinti buityje?? nesamone. jei iskaudinai be galo, tai skyrybos. o visa kita? nenebt salta moteris dangstoi uz neva skauduliu. tai juk kasdien pasakom viens kitam grubiau, ar karsto temperamento budami leptelim, ka, tai iskart - embargas lovoje? ir taip iki begalybes?
netiesa. yra karstu moteru. jos taip pat svaidos lekstem, bet lygiai taip pat vakare uzsinori sekso.
negalima suvienodinti.
manau, suprantu, ka turejo galvoje. Del kazkokio izeidimo galima atsalti, nors del kazkokiu priezasciu ir neissiskirti
TAs ir yra ,kad karsto temperamento, gal ir pyksis, ir mylesis. Viena pazystama sake , kiekviena diena mylisi su vyru nesvarbu susipyke ar ne, o as pvz taip negaliu, pirma turiu susitaikyti
Papildyta:
QUOTE(disa @ 2012 04 25, 15:06)
ta ir reiskia.kiek moteru pazystate kurios kasdienej buityje besipykdamos su vyru,ar sigirdusios kazka nnamalonaus is vyro lupu vakare nores sekso?manau vienetai.nes moterys myli ausimis labiau.ir prie ko cia saltumas?manau reikia moketi kalbetis vienas su kitu,o ne lekstemis svaidytis.o del embargo lovoje,manau jo nebutu kaip jus teigiate iki begalybes jei du suauge zmones moketu girdeti kas kam nera priimtina.jei girdetu,nebutu tu jusu vadinamu leptelejimu grubiu ir nereiktu kaltinti temperamento.gyveni ir slifuoji vienas kito smailius charakteriu kampus.juk jei vyras pasako pykcio protrukiu"eik na....uzp.....su savo nesamonem"ar kazka panasaus.juk nepulsi skirtis,bet nemanau kad vakare geismas islys .
butent, o nesusisnekant gali toks negeras ratas susidaryti:pyktis, nenoras artumo, dar didesnis pyktis ir t.t.