Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

QUOTE(Neta& @ 2012 04 24, 20:54)
As ir sakau,kad abu turi stengtis mirksiukas.gif
  Tai ne gyvenimo taisykle. Ados21 iliuzija tureti mylinti vyra kaip tetis. Bet ji tik iliuzija,o realybe kitokia.

Va va,kad tie santykiai butu geri. Bet jie savaime patys nepasidaro,juos reikia puoseleti. Geriau  kelis kartus klysti,nei gyventi mele.

Nesupratau jūsų to pasakymo.
Geriau gyventi ir mylėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2012 04 24, 19:54)
gal jus paklauskite zmonos ar ji jus myli? g.gif ei  meiles nera jkios jusu pastangos nepades,nera meiles,nera noro kazka lipdyti.taip jau yra.jai aisku gal patogutaip gyventi,jus supratingas,viska darote del jos,kodel gi  tuo nesinaudoti?taip patogiau.
o kas liecia kita moteri.kodel nepasirenkate gyvenimo su ja?su ta ,kuri jus supranta,privercia pasijusti vyru,mylimu iki begelybes?kam kankinate save poreikiu buti seimos zmogumi,jei kitas jusu AS mintimis yra su kitu asmeniu.?

man tie patys klausimai kyla, tiek, kad jis rase, kad ne viena moteris yra unsure.gif , todel ir pagalvojau, kad nelabai jau rimtos tos kitos biggrin.gif
Ir dar klausimai, taip viskas susimaise:ar reikia to dvasinio ar fizinio, tai raso,kad pasigenda is zmonos fizinio artumo, apsikabinimo, tai dekingumo sypsenos, tai is kitu reikia glamoniu, buciniu, tai dvasinio artumo, kazkaip supainiota viskas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Neta& @ 2012 04 24, 20:54)
As ir sakau,kad abu turi stengtis mirksiukas.gif
  Tai ne gyvenimo taisykle. Ados21 iliuzija tureti mylinti vyra kaip tetis. Bet ji tik iliuzija,o realybe kitokia.  Va va,kad tie santykiai butu geri. Bet jie savaime patys nepasidaro,juos reikia puoseleti. Geriau  kelis kartus klysti,nei gyventi mele.

doh.gif jums gali aiskinti kiek nori, vistie savaip viska isvartot.
As ne iliuzijoj gyvenu as ir turiu mylinti, ir mylima vyra biggrin.gif
Apie santykiu puoselejima ir kalbu, kad juos reikia puoseleti....
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 04 25, 07:49)
neta, kad dilentant turi kitu moteru, ne viena, tai kuria issirinks?  ax.gif

o siaip suprantu diletant situacija, ir ados komentarai nelabai tinka. mano abu tevai yra tokie. tevas turi draugiu(nesakau, kad meiluziu)-dvasiniam gyvenimui, o mano mama yra salta moteris. ar musu geneologijos moterys tiesiog visos tokios? na ir ka pasakysi. mano mamai nereikia sekso,l tu beprotiniu intymumu ir zvakiu vakarais, tai negi ji apsivemdama turi daryti. seima musu daugiavaike, vaiku, musu, per akis...abu mano tevai veiklos zmones. mama atradusi prasme kitur. su teciu rysi sieja per isipareigojimus, meilinga rupesti daugiau kaip artimu zmogumi, nei sekso partneriu, vyru.o tevui reikia kazko kito, na tiesiog tradiciskai kaip ir diletant, kaip visiems. bet nemanau, kaip ada sako, kad tinka taisykles; kazka keisti per save. na kaip mamai pamegti intymuma? sakysit, lai varo pas psicho. o as sakyciau taip: gal kai kuriuos zaizdos tokios gilios ir toli, kad jos niekam per labiausiai netrukdo, tai lai jos ir buna... ar imanoma isgyti nuo ABSOLIUCIAI visu savo gyvenime zaizdu?dabar sakysit, nenori moteris myletis, o jai virs 50m.-tai jau reiskia, reikia diagnozuoti depresija ar kazka panasaus. tiesiog daugumos moteru, galbut egoistiskas, bet yra pasirinkimas; nebesimyleti del labai objektyviu priezasciu, arba tam tikru vertybiu. ir ka? vyras arba priima tai, arba ne. ir taskas. vienas mano pazistamas yr pasakes: man daug baisiau myletis su zmona, kuri APSIMETA, kadmanes nori.
dar pasakysiu: nenoras myletis nebutinai reiskia nemeile zmogui kaip asmeniui. cia ne diletant situacijai taikau, cia sakau, ziuredama i savo tevus. mama isreiks meile visai kitaip, tik ne ta vienintele romantine prasme. bet kad mano tevui to neuztenka, tai faktas.

nesuprantu? moteru dvasiniam gyvenimui? tai su mama kas belieka? nei sekso , nei dvasinio bendrumo?
Taisykle kazka keisti per save tinka visiems, tik tai reikia teisingai suprasti. Keisti reikia -tai del ko zmogui nepatogu, skauda, jei taip gerai, tai ir gerai.
Jei klausiat ar imanoma isgyti nuo visu zaizdu? tai taip ,imanoma. O jau ar reikia ar ne cia kiekvienam paciam spresti. pati zaizda ar problema niekur nedigs. Ji dirba savo griaunanti darba. DAr ir vaikams ja galiam perduoti, jei tevai nesprendzia, taigi pagal kiekvieno pasirinkima, taigi arba sprendziam , gal ir sunkiai ar skausmingai ir gyjam arba sergam ir liga pereina i letine...
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 04 25, 13:59)
disa, ka reiskia stipriai iskaudinti buityje?? nesamone. jei iskaudinai be galo, tai skyrybos. o visa kita? nenebt salta moteris dangstoi uz neva skauduliu. tai juk kasdien pasakom viens kitam grubiau, ar karsto temperamento budami leptelim, ka, tai iskart - embargas lovoje? ir taip iki begalybes?
netiesa. yra karstu moteru. jos taip pat svaidos lekstem, bet lygiai taip pat vakare uzsinori sekso.
negalima suvienodinti.

manau, suprantu, ka turejo galvoje. Del kazkokio izeidimo galima atsalti, nors del kazkokiu priezasciu ir neissiskirti g.gif
TAs ir yra ,kad karsto temperamento, gal ir pyksis, ir mylesis. Viena pazystama sake , kiekviena diena mylisi su vyru nesvarbu susipyke ar ne, o as pvz taip negaliu, pirma turiu susitaikyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(disa @ 2012 04 25, 15:06)
ta ir reiskia.kiek moteru pazystate kurios kasdienej buityje besipykdamos su vyru,ar sigirdusios kazka nnamalonaus is vyro lupu vakare nores sekso?manau vienetai.nes moterys myli ausimis labiau.ir prie ko cia saltumas?manau reikia moketi kalbetis vienas su kitu,o ne lekstemis svaidytis.o del embargo lovoje,manau jo nebutu kaip jus teigiate iki begalybes jei du suauge zmones moketu girdeti kas kam nera priimtina.jei girdetu,nebutu tu jusu vadinamu leptelejimu grubiu ir nereiktu kaltinti temperamento.gyveni ir slifuoji vienas kito smailius charakteriu kampus.juk jei vyras pasako pykcio protrukiu"eik na....uzp.....su savo nesamonem"ar kazka panasaus.juk nepulsi skirtis,bet nemanau kad vakare geismas islys .

butent, o nesusisnekant gali toks negeras ratas susidaryti:pyktis, nenoras artumo, dar didesnis pyktis ir t.t.
Atsakyti
as manau kad diskusijos visiskai nukrypo nuo temos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2012 04 25, 11:57)
.arba kitas variantas,jei ji pyksta del vyro neistikimybes tada manau skirtis reiktu arba nereiksti jokiu pretenziju vyrui,kuri pati pastumejo savo saltumu i kitos moters glebi.

tik nereikia lia lia - zmogui galva ir liezuvis duotas, kad problemas sprestu. Neistikimybe nera problemu sprendimas. Pirmas zingsnis atsiradus problemom yra susesti, apie jas kalbeti ir jas spresti. O ne savo tingejima spresti problemas dangstyti neistikimybe.

QUOTE(ada21lt @ 2012 04 25, 14:41)
? Siaip aisku visokiu zmoniu yra ir visokie traukia, kai kuriuos, bet bent daugumai moteru patinka stiprus , vyriski, zinantys savo verte...Pagalba kartais, tai nereiskia moters pareigu peremimu  g.gif

o kur tu jo poste sugebejai rasti moters pareigu peremima.
Moters pareiga yra meile ir rupestis sau. Visa kita seimoje yra dvieju suaugusiu zmoniu pareiga, nepriklausanti nuo to ar kabo desrele tarp koju ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 04 25, 17:35)
tik nereikia lia lia - zmogui galva ir liezuvis duotas, kad problemas sprestu. Neistikimybe nera problemu sprendimas. Pirmas zingsnis atsiradus problemom yra susesti, apie jas kalbeti ir jas spresti. O ne savo tingejima spresti problemas dangstyti neistikimybe.

o tu pati visus postus atidziai skaitei?nes kalbu apie tai kad nereikia pykti ar verkti jei vyras nuejo i sona del moters kaltes ar atvirksciai.tuo labiau kad buvo tarpusavyje kalbeta kas ko nori(siuo atveju diletant su zmona kalbejo,bet jai ne motais)tad mano postas ir buvo butent apie tai.pasakau zmogui kad man truksta to ir ano bandau issiaiskinti kodel taip yra.ir ka?antra puse papurto galva ir vistiek lieka prie to pacio tai kas tada?iesko kalto del neistikimybes?aisku tas kaltininkas ne jis pats.taigi liezuvis ir galva duoti ne tik tam kad problemas spresti bet kad ir isgirsti kita,kuris ta problema mato tavyje..bet jei tu negirdi karta,vel kalbu,vel negirdi.susirandu kas isgirsta,ko tada purkstauti kad va neistikamas/a buvo?kaltes ieskok savyje.nekalbu apie tuos atvejus,kai be ieskojimo sprendimo zmones pasuka lengvesniu keliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 04 25, 17:35)
o kur tu jo poste sugebejai rasti moters pareigu peremima.
Moters pareiga yra meile ir rupestis sau. Visa kita seimoje yra dvieju suaugusiu zmoniu pareiga, nepriklausanti  nuo to ar kabo desrele tarp koju ar ne.

NU aisku kiekvienoj seimoj sava tvarka, bet jei mano vyras skalbtu ,lygintu ,plautu grindis langus , tai nezinau kas tada uz ji atliktu jo darbus,kuriu as paprasciausiai nevaliociau atlikti g.gif
MAn tas super modernumas kazkaip iveda painevos, jei motreis gimdo,zindo naturalu ,kad jos priziuri ir rupinasi vaikais, kol jie mazi, o vyras rupinasi kitais dalykais...
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 04 25, 15:34)
jums gali aiskinti kiek nori, vistie savaip viska isvartot.
As ne iliuzijoj gyvenu as ir turiu mylinti, ir mylima vyra  biggrin.gif

Skaiciau tavo problemas,nemanau,kad tai rodiklis mylintis vyras,ai tiek to blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neta&: 25 balandžio 2012 - 17:50
Na nežinau, aš savimi esu patenkintas ir jaučiuosi laimingas. O tai ko trūksta savaime užsipildo... Neplanavau, kad mano gyvenime vienaip ar kitaip atsitiktų, tačiau atsitiko... Dėl nieko nesigailiu, bet džiaugiuosi dėl visko ką patyriau, nes gyvenimas sukūrė mane tokį koks esu. Ir toks sau patinku... Šeimai stengiuosi būti geras kiek galiu ir savęs atiduoti kiek priima, tačiau nemaža dalis manęs lieka ir ją randu kur realizuoti kitur... Tai man neša laimės jausmą... Gal tame ir esmė, ada, kad Tu gyvenime nori vienų dalykų, gali prisitaikyti prie tam tikrų savo gyvenimo situacijų, o man gyvenime reikia gal ko kito ir negaliu prisitaikyti ir apsiriboti tik tuo, ką turiu... Stengiausi iš visos širdies savimi siekti savo tikslo, tačiau jei nesigavo, tai nesigavo, negaliu iššokti aukščiau savo bambos...
Disa drinks_cheers.gif
Būtent, aš stengiausi, kiek galėjau, tačiau ne mano vieno galiose ką pakeisti, kai žmogus patenkintas tuo ką turi, o dėl gyvenimo partnerio nenori keistis...
Gerai, nenoriu daugiau analizuoti savo gyvenimo. Mes nukrypome nuo temos...

Atsakant į temos autoriaus klausimą, sakau - dėl noro sužinoti kaip būtų su kitomis moterimis, jokiu būdu negalėčiau išduoti mylimo žmogaus. Man santykiuose yra svarbi meilė ir jausmai... Seksas be jausmų man nepriimtinas... Geriau jau visai be sekso...
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 04 25, 18:49)
Skaiciau tavo problemas,nemanau,kad tai rodiklis mylintis vyras,ai tiek to blink.gif

O kur skaitei?ir as noriu biggrin.gif
Papildyta:
Diletant toks nekorekyiskas kksusimas,nu bet man va smalsu.ar jusu zmona zino jusu gyvenime ji ne vienintele?ar jus gyvenate su ja del vaiku?
Atsakyti
QUOTE(disa @ 2012 04 25, 19:10)
O  kur skaitei?ir as noriu biggrin.gif
Papildyta:
Diletant toks nekorekyiskas kksusimas,nu bet man va smalsu.ar jusu zmona zino jusu gyvenime ji ne vienintele?ar jus gyvenate su ja del vaiku?

Aš myliu savo žmoną, savo vaikus. Aš su Ja ne tik dėl vaikų... Manau, kad nežino, jog yra mano gyvenime daugiau moterų kurias myliu...
Atsakyti
Nu va cia idomu g.gif .niekaip neisiv.kaip galima myleti kelis vyrus ar moteris.
Atsakyti
QUOTE(Neta& @ 2012 04 25, 18:49)

O kokie jusu rodikliai ? smile.gif
Ir ar turite mylima/mylinti vyra?
Papildyta:
QUOTE(diletant @ 2012 04 25, 19:02)
Na nežinau, aš savimi esu patenkintas ir jaučiuosi laimingas. O tai ko trūksta savaime užsipildo... Neplanavau, kad mano gyvenime vienaip ar kitaip atsitiktų, tačiau atsitiko...

Bet taip ir neatsakot, ka jusu zmona sako del jusu priekaistu, ka ji galvoja apie jusu pastangas?
Ir ar negalvojat,kad anksciau ar veliau neistikimybe islys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 25 balandžio 2012 - 18:27