Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

autoriau, niekas cia jusu nemoralizuoja, bent jau as ne...
tik reikalavimas turi but vienas: nori zmogau slet lakstyt, duok ir kitam laisve. man tada butu supratama. kitaip...atmetus feminizma ir visokius izmus, tai tiesiog nesazininga.
ar ne tuom paremta aukso taisykle; elkis taip kaip nori kad su tavim elgtus, arba atvirksciai-nedaryk to, ko nenori kad tau darytu.
kaip dukart du. mano sunui aisku. o tau?
Atsakyti
QUOTE(Cebule @ 2012 03 19, 18:16)
Noras nesmerktinas, bet būdas tai padaryti - taip, nes svarstai apie tylią išdavystę, pasiliekant "patogų" gyvenimą, teisinga išskirti kuo greičiau. O tada, bandyk ir ragauk, kad ir kitą panelę kas dieną. Kitu atveju, kaip tavo sąžinės reikalai, nesijausi, kaip vagis, melagis?  Pavojinga "susidėti" su jaunuoliu turinčiu užslėptą nepilnavertiškumo kompleksą, nes truputį atsigavęs toks, bandys "atsigriebti".

QUOTE(varlyte96 @ 2012 03 19, 18:18)
Tai gal ir pats su kokiu fainu berniuku paišdykauk, bet su panele - no way? Kodėl jai kažkokias išlygas darai, o jau pats sau leidi viską? Nors pagal rašymo stilių 25-erių tamstai tikrai neduočiau, bet jau vien tai, kad nėjai tiesiu taikymu į kairę, o dar užėjai čia pasverti už ir prieš rodo, kad nesi visai bukas ir supuvęs. Bet dvigubų standartų sau ir jai neturi teisės taikyti. Jei galima tau, galima ir jai, jei į kairę neina ji, neini ir tu.

Visiskai pritariu siems postams.

QUOTE(Frediu @ 2012 03 19, 19:17)
Vis nesupranti, kad moteriskosios gimines atstoves laikai aukstesnemis nei vyriskosios ir jos privalo buti svarios ir sventos.Ir tai siuliciau primti kaip komplimenta. Paziurejus vien tik is praktiskosios fizinio kontakto puses. Koks tai diedas kisa svo daikta i moters vidu. Ten gi vieta naujei gyvybei prasideti. O Ji taip pritratinta  galu buna, kad gal ji noretu savo vaikuciui papasakot kiek ten visokiu marozu buvo uzklyde. O dar baisiau jei kuri nors turejo netgi  keleta diedu jo prasidejimo metu, ir net nebeaisku kuris cia privaflino. Cia jokios neteisybes nera Jus privalote buti svarios, nes pas Jus vyksta tai kas sventa.

Ir is vis ne apie tai kalba eina ir tai manes ne kiek nedemotyuoja. Tai ka as turiu savo antrajei pusei pasakyti: davai eik tu i kaire ir as tada rame sazine nuesiu ten pat grysim pasidalinsi yspudziais.

Jeigu tavo stilium kalbeti,kokia sventa karve bus tavo moteris,kai tu savo palaiminta kota pakaisiosi i visas purvinas skyles,o paskui ikisi i jos sventa gelele???
Atsakyti
Aiskiau ir nebuna (neka prastesnisesu nei tavo sabak lotuliukas.gif )
Seip manau galt savim didziuotis, Kazkaip vis svrastau o katai duos, juolab, kad konkrecios merginos nera kuri vis masintu mane, tiesiog ta mase yvairiu merginu, vienos papai geri, kitos veidukas dailus, dar kitos uzpakaliukas cool atrodo. O manji visa tai turi riestas uzpakaliuka, dailiais papyciais, mielas veidukas, kas svarbiausia sutarimo atitikimo lygis nesuvokiamas.
Vis susimastau ar isvis, asidurus tokioje situacijoje, likciau patenkintas tuom, greiciausiai bjaurei pasijuciau. Manau ir ta paslapris gan slegenciai eiktu, kai ziureciau i savosios akytes zinodamas, kad ja permeciau. Tiesiog pavasaris veikia thumbup.gif
Bet tas zveriukas gyvena manyje, kaip ir kiekviename, tik reikia su juo kovot ir nemasiduot.
Neistikimybe tikrai darsei galima priskirti prie poru ligu. Nuo kuriu yra vaistu tiesiog ju reikia paieskoti savyje
Atsakyti
Autoriau, geriau tu neisduok tos savo "mergytes-katytes", ir stenkis buti su ja, ne vargu ar atsiras kita "nelabai protinga moteris" kuri su tokiu kaip tu prasidetu biggrin.gif
Atsakyti
na nevertintinki 'tos mergytes-katytes", gal ji dar pranasesne uz pati autoriu, mes to nezinom... gal ji bus ta, kuri kazkada pati ji paliks. sakau, yra tokiu istoriju...

taigi, o ant autoriaus perdaug nevarykit, ners jis isklojo slapciausias mintis, kurios sukasi pas daugely vyru tongue.gif (tame tarpe ir jusu, ir jusu paciu galvose tongue.gif sukasi)-todel uz atviruma SM esi sutarsomas, bet siaip nereik pamirst, drasus toks zmogus ir jam nusilenkt. tongue.gif tik sakau, visiems drasuoliams ir svarstantiems nueiti turi galioti saziningumo principas. jei tu suvoki savo instinktus, tai turi suprasti, kad ir moteris JU TURI, IR moteris turi teise nueiti. savininimas ir kitiems rodymas, kaip gyventi, kvepia hitlerizmu, psichopatija ir kitom ligom bei kompleksais.

beje, autoriau, pagalvok logiskai: pats teigi, kad moteris esti aukstesne butybe cool.gif , bet seksuoti ekspromtu nori su tomis paciomis moterimis(kurios neva tau turi buti aukstesnes butybes). vadinasi, tuo paciu pripazisti, kad jos tau turi atsiduoti, be draugystes, tiesiog po gerimu, vakareliu, laiptinese, dviaukst nameliuose, masinoj, ant tavo moto...na bet kur. taigi, mastyk darsyk ir keisk poziurii daugka , o svarbiausia, nemazai dirbt tau rreik su savim-kratytis puikybes, moters savinimosi kaip daikto fakto, kuris pavercia tave ligoniu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 kovo 2012 - 07:42
QUOTE(Frediu @ 2012 03 20, 18:04)
Aiskiau ir nebuna (neka prastesnisesu nei tavo sabak  lotuliukas.gif )
Seip manau galt savim didziuotis, Kazkaip vis svrastau o katai duos, juolab, kad konkrecios merginos nera kuri vis masintu mane, tiesiog ta mase yvairiu merginu, vienos papai geri, kitos veidukas dailus, dar kitos uzpakaliukas cool atrodo. O manji visa tai turi riestas uzpakaliuka, dailiais papyciais, mielas veidukas, kas svarbiausia sutarimo atitikimo lygis nesuvokiamas.
Vis susimastau ar isvis, asidurus tokioje situacijoje, likciau patenkintas tuom, greiciausiai bjaurei pasijuciau. Manau ir ta paslapris gan slegenciai eiktu, kai ziureciau i savosios akytes zinodamas, kad ja permeciau. Tiesiog pavasaris veikia  thumbup.gif 
Bet tas zveriukas gyvena manyje, kaip ir kiekviename, tik reikia su juo kovot ir nemasiduot.
Neistikimybe tikrai  darsei galima  priskirti prie poru ligu. Nuo kuriu yra vaistu tiesiog ju reikia paieskoti savyje

Dziaugiuos, jog protas nusvito thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 21, 07:40)
na nevertintinki 'tos mergytes-katytes", gal ji dar pranasesne uz pati autoriu, mes to nezinom... gal ji bus ta, kuri kazkada pati ji paliks. sakau, yra tokiu istoriju...

taigi, o ant autoriaus perdaug nevarykit, ners jis isklojo slapciausias mintis, kurios sukasi pas daugely vyru  tongue.gif (tame tarpe ir jusu, ir jusu paciu galvose  tongue.gif sukasi)-todel uz atviruma SM esi sutarsomas, bet siaip nereik pamirst, drasus toks zmogus ir jam nusilenkt.  tongue.gif tik sakau, visiems drasuoliams ir svarstantiems nueiti turi galioti saziningumo principas. jei tu suvoki savo instinktus, tai turi suprasti, kad ir moteris JU TURI, IR moteris turi teise nueiti. savininimas ir kitiems rodymas, kaip gyventi, kvepia hitlerizmu, psichopatija ir kitom ligom bei kompleksais.

beje, autoriau, pagalvok logiskai: pats teigi, kad moteris esti aukstesne butybe  cool.gif , bet seksuoti ekspromtu nori su tomis paciomis moterimis(kurios neva tau turi buti aukstesnes butybes). vadinasi, tuo paciu pripazisti, kad jos tau turi atsiduoti, be draugystes, tiesiog po gerimu, vakareliu, laiptinese, dviaukst nameliuose, masinoj, ant tavo moto...na bet kur. taigi, mastyk darsyk ir keisk poziurii daugka , o svarbiausia, nemazai dirbt tau rreik su savim-kratytis puikybes, moters savinimosi kaip daikto fakto, kuris pavercia tave ligoniu.  ax.gif

Paprastas dalykas, ieskau atsakymu atskleisdamas visas kortas, jei daryti tai, nuo saves begant, sliapiantis, stengiantis pateikti faktus iskraipytus, norint rasti sau palankesny sprendima-bepasrmis reikalas.
Kai kurios jusu diagnozes man atrodo kiek krastutines, tikiusi nieko asmeniska, tik bandote suteikti svarumo svo zodiams.
Taip nurodineti-vadovauti, mokyti, yra isreiksti mano bruozai. Kartais buna,kad net nepajauciu kai tai pradedu daryti, bet stengiuosi kontroliuoti ir tiesiog padeti, viena ar kita darba atlikti geriau. Na dabar tous savo druozus galiu panaudoti (suvartodti) darbe. Tad manau kazkaip maziau tai islenda viesumoje. Tai manau yra svarbaus asmens pojucio poreikis.

Skaitant jusu reakcijas i mano pasisakymus, ten dizdiaja dalim neatpazystu saves, jusu vaizduoteje jaciuosi nupiestas gana nesugyvenama asmenybe. Yra kaip tik atvirksciai, esu labai labai draugiskas, konservatyvaus budo, visada besistengiantis visiem padeti ir uzjauciantis.
Bet atsiranda noras biski nutrukti, iseiti uz ribu. Tai irgi susieta su tuo mano noru padaryti viska teisingai,kad paskui netektu del to gailetis, kad per mazai padariau. O siulaikineje visuomeneje ryskiai isreikstas, laisvas liberalus gyvenimo stiliaus primtinumas. Tai yra kol jaunas varyk bludyk, kaip mazas suniukas, lakstyk kur i galva sauna, ar kas pamojavo zaisliuku pas ta ir leki. kaip smagu galvoj jokiu minciu tik lakstyk. thumbup.gif Argi ne toks turetu buti jaunas zmogus?

Mano seimyninis-seslus gyvenimas prasidejo gana anksti ir labai staiga. Pradedu jaustis taip lyg viskas yra apsresta partnere yra, karjera su itin palankiomis prognozemis, save atrodo atradau. Plaukiu upe, kuri nesa gan aiskai kryptimi, valtyje atrodo viska ko reikia turiu, bet noriu imti pasukti link kranto ir i miska, kur daug medziu ir gali pasiklysti, atrasti daug netiketu dalyku. Bet tuo maciu ir baisu, o jei ten nieko tame miske nera, o upes rasti nebegalesiu ir valtis bus jau nuplauks be manes.
Tas mano issireiskimas noriu pasiduoti su mergomis yra su pasleptu noru rasti kazka, ar bent jau zinoti kas tai, to paragauti. Skirtis su savaja tikrai nenoriu ir nezadu, ji taip pat i kaire niekur neis. Meile pas ja diziule. Ji visapusiskai, bent dabar aprupinta ir su manimi jauciasi tiesiog puikiai(tai ji pati vis kartoja ir yra baisiai laiminga budama su manimi, tai vis demonstruoja). Pastoviai sypsosi, linksmute, uzpakaliuku vis vizgina (ce seip toki grazu vaizdeli is vakar dienos istraukiau). Svarbiausia yra tai,kad su ja bendrauti nepabosta, ji yra protinga ir mes vienas kita atitinkame ir patinkame. Viskas butu kurkas paprasciau jei taip nebudu. doh.gif Bet atrades ja labai dziaugiuosi, tai tarsi manes isbandymas. Aisku taip pat ir jai ne ka kitokia situacija(na dabar zinau, kad jai galvos del to neskauda, kaip man. Nenoreciau kad ateitu ir jai toks laikas), kai yra panasioje kaip ir as neisilaksteliu rizikos grupeje, bet gilei esu isitikines, kad jos vertybes visai kitokios ir ji del tokiu veju-skersveju yra rami.

Atsakyti
Va čia ir yra didžiausia problema, kad jauni žmonės per anksti įpuola į tuos rimtus suaugėlių gyvenimus. Ir visai normalu, kad kils tų minčių , o kaip su kitais partneriais, kažkokios dvejonės, galų gale smalsumas. Mano praktikoje tokios poros dažnai išsiskirsto. Ir čia gal netgi nieko baisaus. Svarbu, išlaikyti pagarbą vienas kitam, išsilaikyti patiems oriai ir netaikyti dvigubų standartų. O šiaip patarčiau nemąstyti taip toli į priekį ( viena partnerė visam gyvenimui ) - gyvenimas labai permainingas. Čia yra, čia nėra.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 21, 12:17)
Skirtis su savaja tikrai nenoriu ir nezadu, ji taip pat i kaire niekur neis. Meile pas ja diziule. Ji visapusiskai, bent dabar aprupinta ir su manimi jauciasi tiesiog puikiai(tai ji pati vis kartoja ir yra baisiai laiminga budama su manimi, tai vis demonstruoja). Pastoviai sypsosi, linksmute, uzpakaliuku vis vizgina (ce seip toki grazu vaizdeli is vakar dienos istraukiau). Svarbiausia yra tai,kad su ja bendrauti nepabosta, ji yra protinga  ir mes vienas kita atitinkame ir patinkame.

biggrin.gif optimistas ar naivuolis, negaliu nuspręst lotuliukas.gif
O kai ji nebevizgins užpakalio, kai bus pavargus, surūgus, ir nebekartos vis, kaip baaaisiai laiminga yra su tavim (keistokas, beje, kartojimas, kažką bando sau įrodyt? tau?), kas tada? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 21, 12:17)

Tas mano issireiskimas noriu pasiduoti su mergomis yra su pasleptu noru rasti kazka

tori pabandyt su kitom..nusibodo ta pati? manai, kad kitur geriau rasi?
Papildyta:
QUOTE(Frediu @ 2012 03 18, 20:02)

as manau, kad tu vistiek pasuksi ,,kairen" ar ,,desinen" : smalsumas - zmogaus gyvenimo variklis. O tu dar esi jaunas - taip, kad jus abu su savo partnere neliksit vienas kitam istikimi. Tavo draugei irgi tas pats ,,kirba" arba anksciau ar veliau ,,kirbes" kaip ten pas kitus/-as. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2012 03 21, 12:00)
biggrin.gif optimistas ar naivuolis, negaliu nuspręst  lotuliukas.gif
O kai ji nebevizgins užpakalio, kai bus pavargus, surūgus, ir nebekartos vis, kaip baaaisiai laiminga yra su tavim (keistokas, beje, kartojimas, kažką bando sau įrodyt? tau?), kas tada? biggrin.gif

Esu realistas ir matau kokia ji dabar. Ateityje viskas gali pasikeisti.

Ir taip labai issipleciu, todel visko, nesukisu. nera ne kalbos kad ji buna visokia, ir serganti ir pikta, nepatenkinta, ir apkumciuja mane, tada as ja kutenu ir abu juokiemes lotuliukas.gif. Pats tai i barnius nesiveliu viska issiaiskinti galima ramei, kartais pajuokajam, kad reiktu kada rimtai susipjaut biggrin.gif. Pasakysiu grynai juokasi, gal isdavyste butu visai nieko pretekstas. biggrin.gif lotuliukas.gif.
Manau tamsta MK. gan siauro poziurio ir vis gazdini mane, kad ji ims ir isduos mane, o as liksiu ant ledo. Zmoniu yra visoki ji ir tokia kuri to paslapcia padaryti nu niekaip negaletu, perdaug teisinga ir kuturinag, ji yra tikra dama.
Kodel vis tai sutirstinat viska, ji nekartoja to n karyu per diena. Bet buna, gryztu po darbo apsikabinam letai sukames ratu, nuo kojos ant kojos svryruodami, tokiomis akimirkomis ir isgirstu meles zodeli ir kaip pasilgo manes. Vis tai pabreziu ir rodau, kad vienas kitam esame svarbus.

O tas mano noras yra ir to ka isvardinau praeitame poste. Na jei vis karojetes, tai manau si tema jau kaip ir issemta, as lieku toliau kautis su savo pagundomis. Manau savaja tiesiog reikia tam paruosti, kad nebutu kaip is giedro dangaus (jei tai ivyktu). Ji puikiai ir taip suvokia, kad santykiuose taip atsitinka ir praktiskai nujaucia tai. Ir cia jos pasirinkimas butu ar likti su manimi (tikiu, kad liktu). O as tai tvirtai zinau ir ji zino, kad kelio atgal nenebutu, po jos paklydimo.
Tokia ta musu pora ir dvigubi ar n-gubi tie standartai nieko cia nerisa.
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2012 03 21, 12:45)
Va čia ir yra didžiausia problema, kad jauni žmonės per anksti įpuola į tuos rimtus suaugėlių gyvenimus. Ir visai normalu, kad kils tų minčių , o kaip su kitais partneriais, kažkokios dvejonės, galų gale smalsumas.

negi tikrai reikia nors kartais esti kaip kiaule, kad po to galetumei su sakute kulturingai valgyti?
Tos pagundos niekur nedings ir pabandzius su viena, ar antra, nes tada knibzdes galvoje o kaip butu su trecia, ketvirta ar penkta? Visko pasaulyje zmogus negali isbandyti - todel nera zmoniu, kurie nejaustu kokios nors pagundos. Tai naturalu - tik klausimas yra kaip tu i ta pagunda reaguoji. Tai kad yra pagunda, tai toli grazu nereiskia, kad reikia pulti ir ja "daryti".
Atsakyti