Įkraunama...
Įkraunama...

Vienintele gyvenimo partnere!?

QUOTE(Frediu @ 2012 03 21, 13:38)
Esu realistas ir matau kokia ji dabar. Ateityje viskas gali pasikeisti.

Manau tamsta MK. gan siauro poziurio ir vis gazdini mane, kad ji ims ir isduos mane, o as liksiu ant ledo. Zmoniu yra visoki ji ir tokia kuri to paslapcia padaryti nu niekaip negaletu, perdaug teisinga ir kuturinag, ji yra tikra dama.

Čia tamsta naivus ar kvailas. NEŽINAI tu, nueis ji kairėn ar ne, nežinai kaip bus gyvenime,ir žmonės gali VISKĄ. Ir kaip tu tą savo damą dulkini? Šventuoju būdu? biggrin.gif
Žodžiu, jums gerai-valio, tik įtariu, kad dribsi vieną dieną skaudžiai, kai pamatysi, jog dama nuo pjedestalo esnokai nulipus.
Dar manau, kad trokšti pačių purviniausių dalykėlių, kokių su savo dama negali daryti, todėl ir tas, kurios galimai tau suteiktų tokį geidžiamą patyrimą, vadini negražiai, nes gėdiniesi savo troškimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MK.: 21 kovo 2012 - 12:58
QUOTE(MK. @ 2012 03 21, 12:55)
Čia tamsta naivus ar kvailas. NEŽINAI tu, nueis ji kairėn ar ne, nežinai kaip bus gyvenime,ir žmonės gali VISKĄ. Ir kaip tu tą savo damą dulkini? Šventuoju būdu?  biggrin.gif
Žodžiu, jums gerai-valio, tik įtariu, kad dribsi vieną dieną skaudžiai, kai pamatysi, jog dama nuo pjedestalo esnokai nulipus.
Dar manau, kad trokšti pačių purviniausių dalykėlių, kokių su savo dama negali daryti, todėl ir tas, kurios galimai tau suteiktų tokį geidžiamą patyrimą, vadini negražiai, nes gėdiniesi savo troškimų.

Na niekaip saves naiviu nepavadinciau nors tu ka. Dar karta pasikartoju. Per didelis svoris jai butu, beto kad yra pati labai atsakinga ir pan. Bet ji zino, kad tai isprovokuotu toki vulkano sprogima... net dabar pagalvojus viduje kunkuliuoju. Manau tas chahalis labai stiprei pasigailetu, kad taip paselge ir man nesvarbu ar jis apie mane zinojo ar ne, tai butu nuosprendis jam lieciantis isdavike. Konkreciai ji sumaisyciau su sudais ir salia pasodinciau ja.
Dabar ir uz tai gausiu epitetu tiek to...
Lovoje jokiu tabu pas mus nera, pozu isbandyta visokiausi neismastom daugiau, oralinis abipusis, bandem keleta katu analini, bet mums tai visai ne pakeliui(nepatiko). Vietos irgi visur nou virtuves iki miskelyje pasivaikciojimos metu, pajuryje krupuose (uodai tada suede, funny prisimint). Masinoj ai ir net furoj,....... Na pasvajoju apie M M + as.
Jei ka ir pavadinau nefraziai tai tik, kad butu konkretu, ka turiu galvoje ir apie ka kalbu.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 21, 14:20)
Na niekaip saves naiviu nepavadinciau nors tu ka. Dar karta pasikartoju. Per didelis svoris jai butu, beto kad yra pati labai atsakinga ir pan. Bet ji zino, kad tai isprovokuotu toki vulkano sprogima... net dabar pagalvojus viduje kunkuliuoju. Manau tas chahalis labai stiprei pasigailetu, kad taip paselge ir man nesvarbu ar jis apie mane zinojo ar ne, tai butu nuosprendis jam lieciantis isdavike. Konkreciai ji sumaisyciau su sudais ir salia pasodinciau ja.
Dabar ir uz tai gausiu epitetu tiek to...
Lovoje jokiu tabu pas mus nera, pozu isbandyta visokiausi neismastom daugiau, oralinis abipusis, bandem keleta katu analini, bet mums tai visai ne pakeliui(nepatiko). Vietos irgi visur nou virtuves iki miskelyje pasivaikciojimos metu, pajuryje krupuose (uodai tada suede, funny prisimint). Masinoj ai ir net furoj,....... Na pasvajoju apie M M + as.
Jei ka ir pavadinau nefraziai tai tik, kad butu konkretu, ka turiu galvoje ir apie ka kalbu.

oi, tą aną padarytum...Norės-nueis taip, kad nė nesuuosi. Tiesiog žinok, kad nė velnio tu NEŽINAI kaip bus. Niekas nežino, supranti? Atsakingumas su aistra niekaip nesusijęs.
Atsakyti
pastebejau vel priestarivimus pas jus.

QUOTE(Frediu @ 2012 03 21, 09:17)
1.O siulaikineje visuomeneje ryskiai isreikstas, laisvas liberalus gyvenimo stiliaus primtinumas. Tai yra kol jaunas varyk bludyk, kaip mazas suniukas, lakstyk kur i galva sauna, ar kas pamojavo zaisliuku pas ta ir leki. kaip smagu galvoj jokiu minciu tik lakstyk. thumbup.gif Argi ne toks turetu buti jaunas zmogus?

2. ji taip pat i kaire niekur neis. Meile pas ja diziule. Ji visapusiskai, bent dabar aprupinta ir su manimi jauciasi tiesiog puikiai(tai ji pati vis kartoja ir yra baisiai laiminga budama su manimi, tai vis demonstruoja). . ...esu isitikines, kad jos vertybes visai kitokios ir ji del tokiu veju-skersveju yra rami.

1. taigi, sutinkate, kad liberalus gyvenimo budas, o tiksliau, seksavimas skirtas abiems, tiek vyrui, tiek moteriai? todel bukit saziningas, turit toleruoti ir antros puses nuejimus i kaire. kita vertus juk jus ruosiates seksuoti su moterimis, ne vyrais. butent, moterimis, kurias laikot sventesnemis butybemis...

2. velgi, neribokite savo antros puses. nemanykite, kad zinote, kokios jos vertybes, ar jos nekis. zmogus keicias nuolat ir vertybes perkainuoja nuolat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 kovo 2012 - 13:47
man smalsu, Frediu, o jusu mergaite zino, kad vienokios ribos galioja jai ir tau?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2012 03 21, 13:45)
pastebejau vel priestarivimus pas jus.
1. taigi, sutinkate, kad liberalus gyvenimo budas, o tiksliau, seksavimas skirtas abiems, tiek vyrui, tiek moteriai? todel bukit saziningas, turit toleruoti ir antros puses nuejimus i kaire. kita vertus juk jus ruosiates seksuoti su moterimis, ne vyrais. butent, moterimis, kurias laikot sventesnemis butybemis...

2. velgi, neribokite savo antros puses. nemanykite, kad zinote, kokios jos vertybes, ar jos nekis. zmogus keicias nuolat ir vertybes perkainuoja nuolat.

Visikai su jumis sutinku, bet norit persipleskit, jos paklydimas, turetu aiskias negryztamas pasekmes. Toks as jau esu, neteisingas, bet paprastas kaip trys kapeikos, jokiu dviprasmybiu. As neatleisciau o ji tegu renkasi atleisti ar ne, nes jos aiskios pozicijos tuo klausimo nera, siaip daugiau manau linkusi atleist butu.

Neriboju jos kasdiebybeje, bet tuo k;ausimu yra LABAI ryski ir aiski riba. Jai salygos paprastos arba as arba neapsivercia lliezuvis... kiti
O, kad ji gali masikeisti tai minejau, rizika yra padidinta, nes ji irgi neisilakcius, bet dabar ji del to nesuka papuku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(niutytee @ 2012 03 21, 13:59)
man smalsu, Frediu, o jusu mergaite zino, kad vienokios ribos galioja jai ir tau?

Taip,zino
As to neafisuoji ir to nenagrineju. Ji tai zino ir tiek. cia tik apie neistikimybe.

Visur kitur tos ribos ir neribos, pareigos, darbai neskirstomi, darome kas ka galime ir kai galime. daug ka darome, kartu ir nuopelnu neskaiciuojame, o pagiru ir paskatinimu vienas kitam negalime ir pasiekimais dziaugiames karu.
Atsakyti
[quote=Frediu,2012 03 21, 14:08]
Taip,zino
As to neafisuoji ir to nenagrineju. Ji tai zino ir tiek. cia tik apie neistikimybe.

Ir jos tas nezeidzia?
Atsakyti
[quote=niutytee,2012 03 21, 14:10]
[quote=Frediu,2012 03 21, 14:08]
Taip,zino

Ir jos tas nezeidzia?
[/quote]

Ne, ji slieku neiesko.
Ir as su ta jusu isivaizduojama ligybe is esmes nesutinku, Nes jos nera ir niekada nebus, visur ir tarp visu. Jums gal tik patogiau nuoto, kad ale esate lygi su savio parneriu, bet vienas ar kitas seimoje yra galva, kuri veda. Sakykime kad ir kolektyve kokiam nors, vieni turi vienokias galimybes, kiti kotokias ir tarpusavio santykiai skirtingi. Tai yra labiau personos asmeninis reikalas ir pasiekimas, kaip jis gali elgtis vienoje ar kitoje aplinkoje. Aisku jus nepatenkinta dada bunat baisei, jusu kokega turi daugiau palankiu teisu (nerasytu), nors esate lygus. So how can be... g.gif
Jusu sita ligybes utopija, tiesiog neegzistuoja realybeje, tai mirazas, kuris jus ramina.
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 21, 15:31)
Ir as su ta jusu isivaizduojama ligybe is esmes nesutinku, Nes jos nera ir niekada nebus, visur ir tarp visu. Jums gal tik patogiau nuoto, kad ale esate lygi su savio parneriu, bet vienas ar kitas seimoje yra galva, kuri veda. Sakykime kad ir kolektyve kokiam nors, vieni turi vienokias galimybes, kiti kotokias ir tarpusavio santykiai skirtingi. Tai yra labiau personos asmeninis reikalas ir pasiekimas, kaip jis gali elgtis vienoje ar kitoje aplinkoje. Aisku jus nepatenkinta dada bunat baisei, jusu kokega turi daugiau palankiu teisu (nerasytu), nors esate lygus. So how can be... g.gif
Jusu sita ligybes utopija, tiesiog neegzistuoja realybeje, tai mirazas, kuris jus ramina.

nes tu taip sumąstei? biggrin.gif Kam rašai angliškai? Akivaizdu, kad nemoki lietuviškai rašyt be klaisų, bandai užmaskuot tai? g.gif
Atsakyti
[quote=Frediu,2012 03 18, 21:02]

Ka daryti kaip elgtis kad mano gyvenime yra tik viena moteris. Labia dazai svarsatu apie kitas, noriu su jomis permiegoti,

Štai tau Frediu ir atsakymas - jeigu noras yra, tai jis niekur ir nedings, o su laiku vis stiprės kol galiausiai pasitaikius tinkamai progai krisi į patalus su svetima ''mergyte" smileysex.gif Žinau, atsiras man prieštaraujančių, kad nebūtinai darai tai ko nori, tačiau aš pasilieku prie savo prognozės ax.gif O beja tavo mergytė tikriausiai irgi slapčia svajoja apie kitus bigsmile.gif
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frediu @ 2012 03 21, 14:31)
Ne, ji slieku neiesko.

As ir nesakau, kad ta lygybe turi buti visose srityse, kaip pva.: tetis niekada negali buti vaikui mama (skamba nelogiskai, bet esme manau suprantama) taciau neistikimybes pasekmes poroje, mano manymu, kaip tik reikalauja lygybes, antraip visas sitas reikalas kvepia didziule nepagarba savo antrajai pusei.
Atsakyti
na, fredi, idskutuot su tavim visiskai neiomu pasidare. doh.gif doh.gif
pirma sakei, kad neatleistum, dabar jau rasai, ka kita vyra su sudais ismaltum ir salia savo katyte pupyte pasodintum. bigsmile.gif man rodos, viskas aiksu, koks esi tipas. psichopatinio tipo asmenybe, ne kitaip, o taip, jie esti peantai, labai gerai save ivertina, mano esant konservatyvus(kaip kad tu manai apie save0, linksmi, draugiski zmones. doh.gif
bet vot ir prasiverze tavo agresija... as sakyciau lai bega tavo mergaite kol ne velu nuo taves. zinot gi istorija cia buvo laikrasty apie panasu vaikina, labai gera, oi kaip jis mylejo ta savo pupyte, kol ji nepaliko jo. tuomet jis sieros rugstim ja aplaiste.

fredi, o tai ka tu ivardiji meile man net koktu skaityt kaip jus sukates valsu koridoriuj viens kitam ant koju,- bet tu jos ne velnio bigsmile.gif nemyli. myli save, ir savo ego. tik TIEK. myli tik savo pimpala, nes manai kad tavo pimpiui ji turi priklausyti. na okei, galiu suprast - kad tave iskaudintu jos neistikimybe, bet kad kersyt ir su shudais maisyt, na atleisk. kaip gali tarkim zmogzudys bodetis kitu panasiu savo sebru
na ir tipazas tu... nu negi manai kad tau dabar 25 ar kiek, ir tu niekad nepasimokysi, neisiklausyi ka tau sako, nepakeisi savo isitikinimu... tuomet niuru ir baisu but su tokiu zmogum. geriau supazindink su vertybiu sistema visas, kurios nores su tavim ateity draugaut-nemanau, kad tikrai moteriai patiktu toks tavo skirstymas.
ir nesidangstyk frazem: galva-kaklas-vadovavimas-komandoje. vis a gera imones komanda remiasi saziningumo principu. vot pas tave to nera.
na gal tu pradesi mokytis 30, 40ties metu...gal niekada.
psichopatinio tipo agresyvios asmenybes(jos nebutinai dauzosi kumsciais) siaip nera linkusios mokytis, tobuleti, jos tik kelia kartele kitiems, o save laiko etalono tasku. siaip ar taip, sunkiausia tau bus(yra)- paciam su savimi. uzuojauta. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 21 kovo 2012 - 16:17