Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauginiai kremai prieš ir po deginimosi saulėje

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 05 29, 12:45)
Prieblanda, labai ačiū už atsakymą. 4u.gif O man va dar kokia mintis kilo: jeigu žinoma, kad cheminiai filtrai saulės spindulius sugeria, o natūralūs - juos atspindi, tai tokiu atveju natūralus filtras turėtų eiti pats paskutinis, kitaip jis neatliks savo paskirties. O cheminis gali būti ir "po apačia". biggrin.gif Ar aš klystu? blush2.gif

O kodėl vieni sugeria, o kiti atspindi? g.gif Neleidžia prasiskverbti, arba atspindi, bet sugerti tikrai nėra kaip. Jei kas taip ir parašė, tai dėl patogumo, bet ne dėl to, kad taip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 05 29, 14:03)
O kodėl vieni sugeria, o kiti atspindi?  g.gif  Neleidžia prasiskverbti, arba atspindi, bet sugerti tikrai nėra kaip. Jei kas taip ir parašė, tai dėl patogumo, bet ne dėl to, kad taip yra  smile.gif

Gali būti, bent jau man taip aiškino vienoj parduotuvėj, kai domėjausi... blush2.gif
Tik įdomu, ar tie filtrai "nesipyksta tarpusavyje", jei abu patenka ant veido. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 29 gegužės 2007 - 13:23
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 05 29, 14:19)
Gali būti, bent jau man taip aiškino vienoj parduotuvėj, kai domėjausi... blush2.gif
Tik įdomu, ar tie filtrai "nesipyksta tarpusavyje", jei abu patenka ant veido. g.gif

Tarpusavyje tikrai "nesipyksta" mirksiukas.gif Bet vat su veidu gali ir susipykti: pvz., avobenzone kai kuriems gali dirginti odą (aš naudoju veido kremą su juo, bet man nieko), titano dioksidas bei cinko oksidas gali kišti poras, todėl tiem, kieno oda riebi ir linkusi spuoguotis šie ingredientai nėra pats geriausias pasirinkimas...
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 05 29, 15:14)
Tarpusavyje tikrai "nesipyksta"  mirksiukas.gif  Bet vat su veidu gali ir susipykti: pvz., avobenzone kai kuriems gali dirginti odą (aš naudoju veido kremą su juo, bet man nieko), titano dioksidas bei cinko oksidas gali kišti poras, todėl tiem, kieno oda riebi ir linkusi spuoguotis šie ingredientai nėra pats geriausias pasirinkimas...

Va va, čia ir bus didžioji mano tragedija. doh.gif Oda tikrai linkusi spuoguotis, o saulės reikia saugotis kaip maro ir karo. tongue.gif O natūralūs filtrai su dideliu SPF kaip taisyklė visi tokie "kaloringi"... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 05 29, 15:36)
Va va, čia ir bus didžioji mano tragedija. doh.gif  Oda tikrai linkusi spuoguotis, o saulės reikia saugotis kaip maro ir karo. tongue.gif O natūralūs filtrai su dideliu SPF kaip taisyklė visi tokie "kaloringi"... verysad.gif

Aš siunčiausi tokį user posted image iš čia
Atsakyti
Aha, šitas tiktų ir man tikriausiai. smile.gif Tik SPF gal gerai būtų kiek didesnis. g.gif
O kiek kainavo, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 05 29, 16:02)
Aha, šitas tiktų ir man tikriausiai. smile.gif Tik SPF gal gerai būtų kiek didesnis. g.gif
O kiek kainavo, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif

Siunčiausi daugiau dalykų, tai tas kremas man maždaug 43 ar 45Lt atsiėjo, o tūris tai 177ml thumbup.gif Kiek kur teko svilti per karščius, SPF 15 man buvo visiškai pakankamas - be kepurės gamtoj visą dieną veidas nenusvildavo, nors be kremo tai per valandą buroku pavirsdavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 05 29, 16:06)
... o tūris tai 177ml  thumbup.gif  Kiek kur teko svilti per karščius, SPF 15 man buvo visiškai pakankamas - be kepurės gamtoj visą dieną veidas nenusvildavo, nors be kremo tai per valandą buroku pavirsdavo  blush2.gif

Tai jau tikrai kad thumbup.gif . Tik tiek kad labai dažnai girdžiu nuomones, kad kremo su SPF negalima palikti kitam sezonui, nors galiojimas dar nesibaigęs. g.gif Bet kažkodėl man kirba nuojauta, ar nebus tik čia tas pats bajeris, kaip ir su vaistais... g.gif , ant kurių dėžučių tik ir mirga užrašai "...pasibaigus galiojimo laikui vaistus naudoti draudžiama", "...neduokit šių vaistų niekam kitam, jie skirti tik jums", "pasibaigusio galiojimo vaistus būtinai atneškite į artimiausia vaistinę sunaikinimui" ir panašūs užrašėliai, kurie pasirodo tėra viena iš vaistų pramonės ir sėkmingos prekybos sudedamųjų dalių, nes paaiškėjo, kad daugumos vaistukų galiojimo terminas - dar dešimt metų į priekį... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 05 29, 16:28)
Tai jau tikrai kad  thumbup.gif . Tik tiek kad labai dažnai girdžiu nuomones, kad kremo su SPF negalima palikti kitam sezonui, nors galiojimas dar nesibaigęs. g.gif Bet kažkodėl man kirba nuojauta, ar nebus tik čia tas pats bajeris, kaip ir su vaistais... g.gif , ant kurių dėžučių tik ir mirga užrašai "...pasibaigus galiojimo laikui vaistus naudoti draudžiama", "...neduokit šių vaistų niekam kitam, jie skirti tik jums", "pasibaigusio galiojimo vaistus būtinai atneškite į artimiausia vaistinę sunaikinimui" ir panašūs užrašėliai, kurie pasirodo tėra viena iš vaistų pramonės ir sėkmingos prekybos sudedamųjų dalių, nes paaiškėjo, kad daugumos vaistukų galiojimo terminas - dar dešimt metų į priekį... mirksiukas.gif

Aha, tie galiojimai man irgi dry.gif Bet aš ketinu naudoti tą kremą visais metų laikais, pagal Paulos rekomendacijas cool.gif Juo labiau, kad šį kremą galima naudoti ir kūnui, vaikams irgi smile.gif
Atsakyti
nusipirkau ReAm purskiama losjona nuo saules SPF 15, jau ir isbandziau, patiko, kad patogu nauduoti, gerai isigeria, malonus kvapas ir apsaugo oda ax.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=13496748

g.gif Paskaitykit...
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 06 13, 10:05)

man irgi labai sis straipsnis uzkliuvo - taip ir kyla tada klausimas, teptis ar nesitept visgi kemu unsure.gif
Atsakyti