Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauginiai kremai prieš ir po deginimosi saulėje

QUOTE(limbi @ 2007 06 13, 11:05)

Jau skaitem,kilo mintis kad labai jau akuratniai reik tept,kad netycia ant kokio apgamiukscio neuztaikyt unsure.gif

Savaitgali prie juros ir baseino su MB naudojom Oriflame deginimosi aliejuka spf4 ir Malibu aloe vera geli po deginimosi,abu patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 06 13, 11:32)
man irgi labai sis straipsnis uzkliuvo - taip ir kyla tada klausimas, teptis ar nesitept visgi kemu  unsure.gif

Tada reikėtų netept apgamų ir kuo mažiau būti saulėje ax.gif

Bet dabar galvoju, ar su visais SPF yra vienodai? Nes praeitą ar užpraietą savaitę vartuose buvo vieno onkologo komentarai apie natūralius (titano dioksidas, cinko oksidas) ir dirbtinius (avobenzone, oxybenzone, tinosorb ir kt.) SPF. Jis sakė, kad natūralūs SPF tiesiog atspinti UV spindulius, o dirbtiniai SPF juos sugeria ir išskaido jau odoje ir kad tai gali neigiamai įtakoti berods apgamus (nepamenu tikslios formuluotės blush2.gif ).

Bet kuriuo atveju, norėtųsi man daugiau informacijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 06 13, 11:05)
g.gif  Paskaitykit...

Nu pravalas tada. doh.gif Taip išeina, kad ir pigmentinių dėmių tept negalima, jei teisingai supratau, nes ir jos gali būti melanomos priežastis... g.gif Tai ką tada daryt su veidu, išvis į lauką nebeišeit per vasarą... verysad.gif Arba pasitept nosį, pusę smakro ir apatinius žandikaulius žemiau ausų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 06 13, 11:45)
Tada reikėtų netept apgamų ir kuo mažiau būti saulėje  ax.gif

Bet dabar galvoju, ar su visais SPF yra vienodai? Nes praeitą ar užpraietą savaitę vartuose buvo vieno onkologo komentarai apie natūralius (titano dioksidas, cinko oksidas) ir dirbtinius (avobenzone, oxybenzone, tinosorb ir kt.) SPF. Jis sakė, kad natūralūs SPF tiesiog atspinti UV spindulius, o dirbtiniai SPF juos sugeria ir išskaido jau odoje ir kad tai gali neigiamai įtakoti berods apgamus (nepamenu tikslios formuluotės  blush2.gif ).

Bet kuriuo atveju, norėtųsi man daugiau informacijos  ax.gif

Aš irgi tą patį pagalvojau... g.gif Man rodos, kad straipsnį kalba eina apie cheminius(dirbtinius) filtrus... Nes logiškai pagalvojus kaip mineraliniai (natūralus) filtrai gali veikti apgamus kancerogeniškai g.gif Juk jie net neisigeria į odą, o tik atspindi spindulius... Bet kita vertus, vis tiek negalečiau naudot kremų su mineraliniais filtrais, nes tada nieko neidegu schmoll.gif Turiu weleda SPF 15, galvojau bus silpnas, bet net užsieny, kur saulė tokia kaitri su juo neįdegu blink.gif Tai ką jau kalbėt apie Lietuvą...Tai vakar nusipirkau Garnier ambre solaire SPF 6 ... Žinoma jis jau su cheminiais filtrais... Tai vat kaip kvailai, naudot nesinori, nenaudot irgi neišeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2007 06 13, 12:57)
Aš irgi tą patį pagalvojau... g.gif  Man rodos, kad straipsnį kalba eina apie cheminius(dirbtinius) filtrus... Nes logiškai pagalvojus kaip mineraliniai (natūralus) filtrai gali veikti apgamus kancerogeniškai  g.gif  Juk jie net neisigeria į odą, o tik atspindi spindulius... Bet kita vertus, vis tiek negalečiau naudot kremų su mineraliniais filtrais, nes tada nieko neidegu  schmoll.gif  Turiu weleda SPF 15, galvojau bus silpnas, bet net užsieny, kur saulė tokia kaitri su juo neįdegu blink.gif  Tai ką jau kalbėt apie Lietuvą...Tai vakar nusipirkau Garnier ambre solaire SPF 6 ... Žinoma jis jau su cheminiais filtrais... Tai vat kaip kvailai, naudot nesinori, nenaudot irgi neišeina doh.gif

SPF 15 sulaiko 95 proc. UV spindulių, tai normalu, kad neįdegat.

Bet natūralūs filtrai turi bent jau man didelį minusą - mano oda mišri, darosi inkštirai, lenda spuogai, o cinko oksitas ir titano diksidas gali kimšti poras, be to, kremai, į kuriuos jie įeina, turi būti riebesni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 06 13, 13:27)
SPF 15 sulaiko 95 proc. UV spindulių, tai normalu, kad neįdegat.

Bet natūralūs filtrai turi bent jau man didelį minusą - mano oda mišri, darosi inkštirai, lenda spuogai, o cinko oksitas ir titano diksidas gali kimšti poras, be to, kremai, į kuriuos jie įeina, turi būti riebesni  doh.gif

Aš tai turėjau losjoną, tai nebuvo labai riebus...Bet dėl to kad ten titano dioksidas buvo suskaidytas į mažas dalelytes mirksiukas.gif Dėl to ir neturėjo jam būdingos baltos spalvos ax.gif O šiaip su natūraliais filtrais nesu mačiusi kremo silpnesnio nei SPF 15 g.gif Turbūt nebūna...
Atsakyti
Nu tai ką naudojate? Ar patinka? Siūlykite geriausią kremą nuo saulės ax.gif
Atsakyti
as naudoju peter island, amerikietiska, spf dukrai-60, sau- 30....labai patinka, kreipkites i amway produktu vartotojus... gal ir be antkainio gausit wink.gif
Atsakyti
o kokia kaina?
Atsakyti
Vasara, o čia jokios diskusijos nevyksta g.gif lotuliukas.gif Tai dalinkitės patirtimi: ką naudojat, kas patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
As dabar cia greitai, nes staiga prireike, is Eurokos nusipirkau pigu vesinanti pieneli po saules voniu is Clinians (~20 lt), na ir likau nustebinta, labai patiko ax.gif
Atsakyti
as katik buvau droge ie nusipirkau Garnier -solaire Amber Bronzate , ax.gif ten deginimosi skystis. Sudvejojau kas geriau ar sis ar skatinantis idegi kremas, bet paemiau sita g.gif
Atsakyti