Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauginiai kremai prieš ir po deginimosi saulėje

Ar būna kremų deginimosi ir po deginimosi, ne didesnių nei 100 mililitrų talpos? mastau.gif
Nes mes skrisime į kelionę tik su rankiniu bagažu, ir ten negalima imtis daugiau nei 100 ml skysčių mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 06 01, 15:10)
Ar būna kremų deginimosi ir po deginimosi, ne didesnių nei 100 mililitrų talpos? mastau.gif
Nes mes skrisime į kelionę tik su rankiniu bagažu, ir ten negalima imtis daugiau nei 100 ml skysčių mastau.gif

Tai gal susipilk į mažesnius indelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbyte @ 2009 06 01, 19:16)
Tai gal susipilk į mažesnius indelius smile.gif

O kur tų mažesnių indelių gauti? unsure.gif
Lindexe mačiau, bet kad 5 lt už vieną indelį.....
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 06 01, 23:15)
O kur tų mažesnių indelių gauti? unsure.gif

Droge mačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip Garnier priemones?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
o kokį kremą naudoti, kad būtų gražus saulės įdegis. aš paprastai įdegu rausvai, o norėčiau rudai.
Atsakyti
Sweikutes.As tai naudoju po saules arba soliariumo nudegimu. Sita nivea cooling spray. Niekada nesilupau ,nes tikrai geras purskiklis. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peskute: 11 liepos 2009 - 13:05
QUOTE(Makalius @ 2009 06 01, 15:10)

Nezinau, ar vis dar reikia, bet Droge yra kremu nuo saules po 50 ml. ir 30ml. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 12 liepos 2009 - 13:40
QUOTE(gara @ 2009 07 10, 22:02)
o kokį kremą naudoti, kad būtų gražus saulės įdegis. aš paprastai įdegu rausvai, o norėčiau rudai.

Siemet musu seimyna naudoja Kiss my face purskiama aliejuka nuo saules - vis kur nors eidama purskaliojuosiu juo. O buvom neseniai prie juros, tai pora valandu pagulinejau saulej (esu baltaode), tai gryzus net vyro klausiau ar cia purvina pas mane, ar taip idegiau - nes buvau rudai idegus, nors paprastai tiek pagulejus nuraudonuoju.... Tai likau labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
As su tokiu tundrisku klausimu bet visgi, kuo aukstesnis kremo spf skaicius tuo maziau oda idega?? Koki reiketu rinktis krema kuris ir apsaugotu nuo tu pavojingu spinduliu bet tuo paciu ir leistu odytei idegti? blush2.gif Paskutiniu metu naudoju Nivea spf 4 su karotinu, tai tiek pat idegu ar pasitepusi juo, ar visiskai nieko netepdama ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2008 06 05, 19:27)
Cia aplinkiniai "padeda" su klausinejimais "ar gerai jautiesi?tu tokia isblyskusi?".. doh.gif

Va va ir man jau tokie komentarai atsibodo, kokia tu isbalusi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 12 liepos 2009 - 16:12
QUOTE(shopingas @ 2009 07 12, 17:42)
Siemet musu seimyna naudoja Kiss my face purskiama aliejuka nuo saules - vis kur nors eidama purskaliojuosiu juo. O buvom neseniai prie juros, tai pora valandu pagulinejau saulej (esu baltaode), tai gryzus net vyro klausiau ar cia purvina pas mane, ar taip idegiau - nes buvau rudai idegus, nors paprastai tiek pagulejus nuraudonuoju.... Tai likau labai patenkinta  biggrin.gif

o kokioje parduotuvėje galima būtų rasti aliejuko ir kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 12, 16:42)
Siemet musu seimyna naudoja Kiss my face purskiama aliejuka nuo saules

o kokia kainele ir kur ji rast?
Atsakyti