Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Aš irgi pomidorų užsiveisiau normaliai doh.gif . Bet taip gaila atiduoti, žinant, kad jie bus mažučiai ir labai mėgstam, tai kaip nors sutalpinsiu (o gaunasi nemažai - 18 daigų ax.gif ). Dar ruošiuosi agurkų kokius tris pasisodinti, pasisėjau žemuogių, o iš svyrančių braškių viso pokelio išdygo tik 2 ir dar lygtai viena krapštosi doh.gif . Salotas pasėjau šiandien į lovelį, bandysiu, bet prieš kelis metus nesisekė su jom - ištįso ir nebuvo ko valgyti ax.gif ...
Mergaitės, o žemuoges reikia pikiuoti ar iškart į pastovią vietą persodinti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 24, 15:15)
Labutis  4u.gif . Norėčiau prisijungti prie jūsų gražaus būrelio, kadangi prisiskaičiusi jūsų pokalbių užsikrėčiau balkoninkyste  mirksiukas.gif . Aš jau išpikiavau pomidorus (Venus, Vilma ir Tumbling Red, Tumbling Yellow). Kolkas gražiai auga. Norėjau paklausti, kaip sekėsi pomidorams augti loveliuose? Ar neskurdo? Kokio dydžio jie buvo ir po kelis sodinote? Ruošiausi visus sodinti į atskirus vazonus, bet turiu nuo ankstesnių metų klis lovelius, tai gal ir juos panaudočiau - mažiau reikėtų pirkti vazonų  ax.gif .

Su loveliais as persistengiau susodinau po 5 i loveli tai gartenpearl normaliai augo o va tumbling tom tai buvo mazuliukai tokie krumiukai kaip kokiu Venus bet vaisiu buvo gausu. O gartenpearl visai normaliai augo 4 lovelyje.
user posted image
va toks jovalas buvo lovelyje. Bet kokius 2 ar tris krumelius laisvai galima i loveli.

O galit del spinatu kas nors pakonsultuoti. 4u.gif Per kiek laiko jie isdygsta? Nes jau viskas sudyge isskyrus spinatus.

Kur as viska sodinsiu jau nebeisivaizduoju. Reiks dali pas mama i balkona vezti. Nes sudygo viskas 100proc. Krapai petrazoles salotos bazilikai dvi rusys pomidoru jau sudyge dar vieni tik neislinde, jau ir ciliukai oranziniai kalasi, agurku apie 10 daigu doh.gif Dar kartu su mini sodu kur gavau dovanu seklu baziliku 5 rusiu susodinau... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 24 kovo 2012 - 15:14
Man loveliuose ne itin dry.gif
Buvo jie kažkur 20 cm pločio, tai jautėsi, kad šaknys norėtų daugiau vietos.
Augo juose "Venus" berods, mažiukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uodegas: 24 kovo 2012 - 15:16
QUOTE(Montera @ 2012 03 24, 16:13)
Su loveliais as persistengiau susodinau po 5 i loveli tai gartenpearl normaliai augo o va tumbling tom tai buvo mazuliukai tokie krumiukai kaip kokiu Venus bet vaisiu buvo gausu. O gartenpearl visai normaliai augo 4 lovelyje.
user posted image
va toks jovalas buvo lovelyje. Bet kokius 2 ar tris krumelius laisvai galima i loveli.

O galit del spinatu kas nors pakonsultuoti. 4u.gif  Per kiek laiko jie isdygsta? Nes jau viskas sudyge isskyrus spinatus.

Kur as viska sodinsiu jau nebeisivaizduoju. Reiks dali pas mama i balkona vezti. Nes sudygo viskas 100proc. Krapai petrazoles salotos bazilikai dvi rusys pomidoru jau sudyge dar vieni tik neislinde, jau ir ciliukai oranziniai kalasi, agurku apie 10 daigu  doh.gif  Dar kartu su mini sodu kur gavau dovanu seklu baziliku 5 rusiu susodinau... doh.gif  doh.gif  doh.gif

O kaip agurkus balkone auginat? Prie ko tvirtinate virkščias? Prie kokių virvių ar lazdelių įsmeigtų blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 24 kovo 2012 - 15:17
O susalotom jauciu negerai padariau as i maza indeli ju pasejau. O galima salotas pikiuoti? Ar reikejo is kart i pastovia augimo vieta jas seti?
http://www.ebay.co.u...#ht_2294wt_1037
va sitas pirkau.
Papildyta:
O agurkus tai pirkau kazkokius balkoninius ir cia pirma karta bandysiu tai nezinau kaip cia su jais seksis???
http://www.ebay.co.u...#ht_2192wt_1037
Atsakyti
As pirkau salotas kur sėklos ant juostelių ir iškart į pastovią vietą sėjau, bet įtariu, kad blogai padariau: ten buvo salotų mixas, tai trys eilės sujungtos tų juostelių, o aš jas ir suvariau į lovelį, neskyriau po vieną ax.gif . Tai jaučiu dabar bus ššššš..... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Montera @ 2012 03 24, 16:18)
O agurkus tai pirkau kazkokius balkoninius ir cia pirma karta bandysiu tai nezinau kaip cia su jais seksis???
http://www.ebay.co.u...#ht_2192wt_1037

Mačiau jau šiuos jūsų agurkus, aš pirkau paprastus lietuviškus, tik savidulkius, tpdėl reikės tvirtinti prie kažko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 24, 16:20)
As pirkau salotas kur sėklos ant juostelių ir iškart į pastovią vietą sėjau, bet įtariu, kad blogai padariau: ten buvo salotų mixas, tai trys eilės sujungtos tų juostelių, o aš jas ir suvariau į lovelį, neskyriau po vieną  ax.gif . Tai jaučiu dabar bus ššššš.....  doh.gif
Papildyta:

Mačiau jau šiuos jūsų agurkus, aš pirkau paprastus lietuviškus, tik savidulkius, tpdėl reikės tvirtinti prie kažko  ax.gif

As galvoju kazka tokio padaryt gal kaip sitam filmuke
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 03 24, 16:24)
As galvoju kazka tokio padaryt gal kaip sitam filmuke
http://www.youtube.c...feature=related

Gera mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir man aktualu agurkai, mama sakė atveš porą daigų, būsiu daržininkė lotuliukas.gif

Tai dar apie agurkus - koks jiems turi būti vazonas, kol akcija nusipirkčiau bigsmile.gif ar galima pomidorus ir agurkus auginti viename balkone ?( kitame pas mane mažka saulės būna, nors šviesos daug) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulė @ 2012 03 24, 16:28)
Ir man aktualu agurkai, mama sakė atveš porą daigų, būsiu daržininkė  lotuliukas.gif

Tai dar apie agurkus - koks jiems turi būti vazonas, kol akcija nusipirkčiau  bigsmile.gif ar galima pomidorus ir agurkus auginti viename balkone ?( kitame pas mane mažka saulės būna, nors šviesos daug) blush2.gif

Nežinau, ar galima, bet rizikuosiu, nes neturiu kitos išeities ax.gif . Kitas balkonas į šaiurinę pusę, todėl saulės mažoka ax.gif ... Be to, ten vaikai dviračius laiko, tai nieko negaliu pasidėti...
Tiesa, prisiminiau, kad mama kažkada augino vienam šiltnamy agurkus su pomidorais ir lygtai nieko blogo nepamenu g.gif . Mano balkonas atviras, nestiklintas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 24 kovo 2012 - 15:36
QUOTE(smilga1972 @ 2012 03 24, 16:32)
Nežinau, ar galima, bet rizikuosiu, nes neturiu kitos išeities  ax.gif . Kitas balkonas į šaiurinę pusę, todėl saulės mažoka  ax.gif ... Be to, ten vaikai dviračius laiko, tai nieko negaliu pasidėti...
Tiesa, prisiminiau, kad mama kažkada augino vienam šiltnamy agurkus su pomidorais ir lygtai nieko blogo nepamenu  g.gif . Mano balkonas atviras, nestiklintas...

Mano abu stiklinti, tik vienas irgi šiaurinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 03 24, 16:13)
O galit del spinatu kas nors pakonsultuoti. 4u.gif  Per kiek laiko jie isdygsta? Nes jau viskas sudyge isskyrus spinatus.

pas man po dienos jau špinatai pradėjo lįst, bet aš juos prieš tai tris dienas daiginau skudurėly sudėjus..

bet pas mane bėda su rukolomis doh.gif išdygo labai greit, aš gal ant saulės nupiepinau.. nežinau jau ar mest lauk ar dar augint kelias tokias paslikas? palangė mano nesaulėta, tad dieną aš jas nešu į kitą kambarį statau ant saullės.. nežinau ką blogai darau g.gif
jau kartą klausiau,, bet nieks neatsakė.. kai išneši laukan ant kaitrios saulės, kai keli daigeliai išdygę, keli ne ir dar plėvelė yr, tai tą plėvelė nuimt ar tik pravert, kad oras vaikščiotų, kad neišvirtų mano daigai? g.gif kaip elgtis? blush2.gif

gal kas gali pasidalint patirtim sėjant rukolas?? blush2.gif ax.gif 4u.gif ar visoms pavyksta? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti