QUOTE(Amise @ 2012 03 23, 22:28)
o kas tas plokštomas?
skaičiuot tūrio man irgi nelabai, bet reiks palygint su turimais vazoniukais.. bet man rods bus kažkas link mano turimo 26cm skersmens vazono 

plokštumas. netaip suspelinau hehe

QUOTE(S.N.A.S @ 2012 03 23, 22:32)

PIRMENYBĖ IŠDYGUSIEMS. Plėvė nuimama. tik nežinau kaip ten balkone, nes tada dygimas gali sulėtėt ar nunykt

QUOTE(Ingulė @ 2012 03 24, 12:07)
ar galima kažkiek praleist pvz - dabar jau į stiklinę, tada bokalą ir tiesiai į vazoną? ir kaip supratau, ta Aztekams reikia 35cm skersmens ir 35-40 aukčio vazono - geriau siaurėjančio į apačią?
labai gerai bus šitaip. siaurėjančio nereikia, jei turit tiesų, siaurėjantis nėra geriau. svarbiau kad į aukštį būtų daugiau nei į plotį.
QUOTE(Ingulė @ 2012 03 24, 15:28)
galima pomidorus ir agurkus auginti viename balkone ?( kitame pas mane mažka saulės būna, nors šviesos daug) 

galima
Papildyta:
QUOTE(S.N.A.S @ 2012 03 25, 00:01)
jau kartą klausiau,, bet nieks neatsakė.. kai išneši laukan ant kaitrios saulės, kai keli daigeliai išdygę, keli ne ir dar plėvelė yr, tai tą plėvelė nuimt ar tik pravert, kad oras vaikščiotų, kad neišvirtų mano daigai?

hm pamaniau dabar, jei neturit lango šviesaus viduje tai mažu kaip nors pravėdinkite su skylėm tą plėvelę, kad daigai kvėpuotų gerokai ir bet kad plėvė dar ir šilumos duotų dygstančioms.