Visi pomidoriukai jau išleido pirmuosius lapiukus, vienas kitas dar kapstos, o Balkoni Red, net mažyčio šakniuko neleidžia

Labas rytas
Na va, mano pomidoriukai ir agurkai bei žirniai išpikiuoti šeštadienį, salotos ir špinatai- vakar
Visus sodinau giliau nei jie buvo, nežinau, kiek čia gerumo, bet manau greit pamatysiu
ale jau koooookio didumo žirnio šaknys
Nė vienas rozmarinas neišdygo... o kažin, kas iš bazilikų gaunas? medeliai jie?
kažkas guodėsi, kad iš svyrančių braškių 2 išaugo, tai man 3
ale žemuogyčių tai gal kokios 9
Gal kas turi daugiau tų svyrančių braškių
mielai paimčiau ir atsilyginčiau

Na va, mano pomidoriukai ir agurkai bei žirniai išpikiuoti šeštadienį, salotos ir špinatai- vakar

Visus sodinau giliau nei jie buvo, nežinau, kiek čia gerumo, bet manau greit pamatysiu

ale jau koooookio didumo žirnio šaknys

Nė vienas rozmarinas neišdygo... o kažin, kas iš bazilikų gaunas? medeliai jie?
kažkas guodėsi, kad iš svyrančių braškių 2 išaugo, tai man 3

Gal kas turi daugiau tų svyrančių braškių

QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 26, 06:39)
Labas rytas

zirniai??? jau paseti ir ispikuoti??? o ir taip galima

QUOTE(užsklanda @ 2012 03 26, 09:01)
zirniai??? jau paseti ir ispikuoti??? o ir taip galima
m geras, cia namie? ar siltnamyje ispikuoti???

namie namie ant palangės

ai, sėjau tuos laiškinius svogūnus, ale jie taip griūna man

QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 26, 09:25)
namie namie ant palangės
nežinau, ar galima, bet sužinosim
nu aš juos į mažesnius indukus buvau pasėjus, 6 išdygo, tai persodinau, kur plačiau
ale labai jau dideli tie žirniai, teisybę pasakius
tokie šiaudeliai išstypę

As ana vasara bandziau su laiskiniais svogunais tai ir man kazkaip jie tokia plonyciai augo ir gliuvo paskui dziuti kai kurie pradejo. Nezinau ko jie nori

Vieni pomidoriukai man nebuvo islinde dar tai sia nakt ant radijatoriaus permiegojo tai tuoj islindo daugybe

O dar siandien nustebau kad zemuoge viena su ziedu

Tik kazko spinatai taip ir nelenda lauk

Beja siais metais bandysiu viska tresti tik su biohumusu ir i zemes primaisiau ir laistau su jo arbata pasidarius. Kad jau tiek apie ji gero prisiskaiciau tai tikiuosi bus rezultatas geresnis

Jei yra siaulieciu galiu pasakyt kur galima nusipirkti biohumuso pigiai 25litr maisas uz 20Lt

QUOTE(Montera @ 2012 03 26, 10:45)
As ana vasara bandziau su laiskiniais svogunais tai ir man kazkaip jie tokia plonyciai augo ir gliuvo paskui dziuti kai kurie pradejo. Nezinau ko jie nori 
Beja siais metais bandysiu viska tresti tik su biohumusu ir i zemes primaisiau ir laistau su jo arbata pasidarius. Kad jau tiek apie ji gero prisiskaiciau tai tikiuosi bus rezultatas geresnis
Jei yra siaulieciu galiu pasakyt kur galima nusipirkti biohumuso pigiai 25litr maisas uz 20Lt

Pas mus jau radiatoriai šaltoki

Biohumusas tai čia ta žemė, net nelabai žemė, ale durpė? tokia puri labai? aš moki veži pirkau 40ltr už 10lt

Matyt tiem laiškiniam netinka mylimiems augt

o špinatai man gana greit išdygo, pirkau tas, kur sėklos juostelėje, ale irgi ne visi išdygo

QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 26, 10:07)

Pas mus jau radiatoriai šaltoki

Biohumusas tai čia ta žemė, net nelabai žemė, ale durpė? tokia puri labai? aš moki veži pirkau 40ltr už 10lt

Matyt tiem laiškiniam netinka mylimiems augt

o špinatai man gana greit išdygo, pirkau tas, kur sėklos juostelėje, ale irgi ne visi išdygo

Nea as kalbu ne apie misinius o apie gryna biohumusa (slieku kakus

QUOTE(Montera @ 2012 03 26, 11:27)
Nea as kalbu ne apie misinius o apie gryna biohumusa (slieku kakus
su niekuo nesumaisytus) tai as kiek anksciau pirkau tai gerokai brangiau.

aaa

QUOTE(Partizanė @ 2012 03 26, 11:43)
nugi skaityyykiteeeee. tie visi laiškiniai mėgsta augti VĖSIAI.
tai jei dabar jau šiltnamy žmonės juos pjauna, tai primeskit, kokioj vėsoj jie dygo. užtatais ir slabni tokie. mano namų sąlygom jie netiko, nebendau jau augint porą metų. vat nebent atviram lauke kiek vėliau bandysiu gal
tai jei dabar jau šiltnamy žmonės juos pjauna, tai primeskit, kokioj vėsoj jie dygo. užtatais ir slabni tokie. mano namų sąlygom jie netiko, nebendau jau augint porą metų. vat nebent atviram lauke kiek vėliau bandysiu gal

žinai, "ne visi dieną mato"

tai matyt reiks biškiuką vėliau laukan ištempus sėti... tai kada juos sėjo? iš rudens?...
QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 26, 08:25)
tokie šiaudeliai išstypę

pakirpk per kokius du trečdalius

O sakykit maciau pardavineja turguj mazus tokius svoguniukus (galvute) tai cia juos reikia sodinti? O jie del laisku?