Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Visi pomidoriukai jau išleido pirmuosius lapiukus, vienas kitas dar kapstos, o Balkoni Red, net mažyčio šakniuko neleidžia doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na va, mano pomidoriukai ir agurkai bei žirniai išpikiuoti šeštadienį, salotos ir špinatai- vakar ax.gif
Visus sodinau giliau nei jie buvo, nežinau, kiek čia gerumo, bet manau greit pamatysiu doh.gif
ale jau koooookio didumo žirnio šaknys doh.gif doh.gif
Nė vienas rozmarinas neišdygo... o kažin, kas iš bazilikų gaunas? medeliai jie?
kažkas guodėsi, kad iš svyrančių braškių 2 išaugo, tai man 3 doh.gif ale žemuogyčių tai gal kokios 9 tongue.gif
Gal kas turi daugiau tų svyrančių braškių g.gif mielai paimčiau ir atsilyginčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 26, 06:39)
Labas rytas  4u.gif

Na va, mano pomidoriukai ir agurkai bei žirniai išpikiuoti šeštadienį, salotos ir špinatai- vakar  ax.gif

zirniai??? jau paseti ir ispikuoti??? o ir taip galima g.gif m geras, cia namie? ar siltnamyje ispikuoti???
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 03 26, 09:01)
zirniai??? jau paseti ir ispikuoti??? o ir taip galima g.gif m geras, cia namie? ar siltnamyje ispikuoti???

namie namie ant palangės doh.gif nežinau, ar galima, bet sužinosim doh.gif nu aš juos į mažesnius indukus buvau pasėjus, 6 išdygo, tai persodinau, kur plačiau wink.gif ale labai jau dideli tie žirniai, teisybę pasakius lotuliukas.gif

ai, sėjau tuos laiškinius svogūnus, ale jie taip griūna man g.gif tokie šiaudeliai išstypę ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 26, 09:25)
namie namie ant palangės  doh.gif  nežinau, ar galima, bet sužinosim  doh.gif  nu aš juos į mažesnius indukus buvau pasėjus, 6 išdygo, tai persodinau, kur plačiau wink.gif  ale labai jau dideli tie žirniai, teisybę pasakius  lotuliukas.gif

ai, sėjau tuos laiškinius svogūnus, ale jie taip griūna man  g.gif  tokie šiaudeliai išstypę  ax.gif  g.gif

As ana vasara bandziau su laiskiniais svogunais tai ir man kazkaip jie tokia plonyciai augo ir gliuvo paskui dziuti kai kurie pradejo. Nezinau ko jie nori smile.gif

Vieni pomidoriukai man nebuvo islinde dar tai sia nakt ant radijatoriaus permiegojo tai tuoj islindo daugybe smile.gif
O dar siandien nustebau kad zemuoge viena su ziedu smile.gif
Tik kazko spinatai taip ir nelenda lauk schmoll.gif nebezinau ka su jais daryt. Dar daugybe seklu turiu tai reiks gal ir man juos pries tai pabandyt padaiginti skudurelyje. Turiu labai daug biohumuso tai gal jo tirpale pamirkyt??

Beja siais metais bandysiu viska tresti tik su biohumusu ir i zemes primaisiau ir laistau su jo arbata pasidarius. Kad jau tiek apie ji gero prisiskaiciau tai tikiuosi bus rezultatas geresnis smile.gif

Jei yra siaulieciu galiu pasakyt kur galima nusipirkti biohumuso pigiai 25litr maisas uz 20Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 26 kovo 2012 - 08:46
doh.gif
QUOTE(Montera @ 2012 03 26, 10:45)
As ana vasara bandziau su laiskiniais svogunais tai ir man kazkaip jie tokia plonyciai augo ir gliuvo paskui dziuti kai kurie pradejo. Nezinau ko jie nori smile.gif

Beja siais metais bandysiu viska tresti tik su biohumusu ir i zemes primaisiau ir laistau su jo arbata pasidarius. Kad jau tiek apie ji gero prisiskaiciau tai tikiuosi bus rezultatas geresnis smile.gif

Jei yra siaulieciu galiu pasakyt kur galima nusipirkti biohumuso pigiai 25litr maisas uz 20Lt

Pas mus jau radiatoriai šaltoki unsure.gif bet ant jų tai super, man kaip tik tilpo tortų dėžutės tarp radiatoriaus ir palangės , ale braškėm nė tas nepadėjo doh.gif

Biohumusas tai čia ta žemė, net nelabai žemė, ale durpė? tokia puri labai? aš moki veži pirkau 40ltr už 10lt rolleyes.gif
Matyt tiem laiškiniam netinka mylimiems augt lotuliukas.gif mačiau diedukas turgelį pardavinėjo į tortų dežutę į žemę prikišęs svogunų, o tie laiskų prileidę belenkiek, ir tie svogūnai vienas šalia kito - matyt reiks šitaip daryt g.gif
o špinatai man gana greit išdygo, pirkau tas, kur sėklos juostelėje, ale irgi ne visi išdygo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglelis: 26 kovo 2012 - 09:08
QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 26, 10:07)
doh.gif
Pas mus jau radiatoriai šaltoki  unsure.gif  bet ant jų tai super, man kaip tik tilpo tortų dėžutės tarp radiatoriaus ir palangės , ale braškėm nė tas nepadėjo  doh.gif

Biohumusas tai čia ta žemė, net nelabai žemė, ale durpė? tokia puri labai? aš moki veži pirkau 40ltr už 10lt  rolleyes.gif
Matyt tiem laiškiniam netinka mylimiems augt  lotuliukas.gif  mačiau diedukas turgelį pardavinėjo į tortų dežutę į žemę prikišęs svogunų, o tie laiskų prileidę belenkiek, ir tie svogūnai vienas šalia kito - matyt reiks šitaip daryt  g.gif
o špinatai man gana greit išdygo, pirkau tas, kur sėklos juostelėje, ale irgi ne visi išdygo  g.gif

Nea as kalbu ne apie misinius o apie gryna biohumusa (slieku kakus smile.gif su niekuo nesumaisytus) tai as kiek anksciau pirkau tai gerokai brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2012 03 26, 11:27)
Nea as kalbu ne apie misinius o apie gryna biohumusa (slieku kakus smile.gif su niekuo nesumaisytus) tai as kiek anksciau pirkau tai gerokai brangiau.

aaa blush2.gif
Atsakyti
nugi skaityyykiteeeee. tie visi laiškiniai mėgsta augti VĖSIAI.

tai jei dabar jau šiltnamy žmonės juos pjauna, tai primeskit, kokioj vėsoj jie dygo. užtatais ir slabni tokie. mano namų sąlygom jie netiko, nebendau jau augint porą metų. vat nebent atviram lauke kiek vėliau bandysiu gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 03 26, 11:43)
nugi skaityyykiteeeee. tie visi laiškiniai mėgsta augti VĖSIAI.

tai jei dabar jau šiltnamy žmonės juos pjauna, tai primeskit, kokioj vėsoj jie dygo. užtatais ir slabni tokie. mano namų sąlygom jie netiko, nebendau jau augint porą metų. vat nebent atviram lauke kiek vėliau bandysiu gal  g.gif

žinai, "ne visi dieną mato" lotuliukas.gif doh.gif
tai matyt reiks biškiuką vėliau laukan ištempus sėti... tai kada juos sėjo? iš rudens?...
Atsakyti
QUOTE(Spyglelis @ 2012 03 26, 08:25)
ai, sėjau tuos laiškinius svogūnus, ale jie taip griūna man  g.gif  tokie šiaudeliai išstypę  ax.gif  g.gif

pakirpk per kokius du trečdalius wink.gif
Atsakyti
O sakykit maciau pardavineja turguj mazus tokius svoguniukus (galvute) tai cia juos reikia sodinti? O jie del laisku?
Atsakyti