Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

sveikutes, pries kelias dienas uzmaciau labai simpatiska svediska stala, atnesu gal jums patiks.
user posted image
dar dedasi su intarpai ir pasididina iki 2,5m mazdaug
o siaip kai apvalus tai ~110cm mazdaug
man tai jis labai patiko wub.gif
kaina 950lt, vienoje Klaipedos sendaikciu parduotuveje.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 25, 17:06)
sveikutes, pries kelias dienas uzmaciau labai simpatiska svediska stala, atnesu gal jums patiks.
user posted image
dar dedasi su intarpai ir pasididina iki 2,5m mazdaug
o siaip kai apvalus tai ~110cm mazdaug
man tai jis labai patiko  wub.gif
kaina 950lt, vienoje Klaipedos sendaikciu parduotuveje.

Sveiki jungiuosi prie šio stiliaus mylėtojų 4u.gif
...na man labai labai norvegų namai, interjeras, ta balta spalva ir ryškūs akcentai vaikų kambariuos ir ne tik ...po lėtukais šitą stiliuką taikau ir savo namuose tik baltoms sienoms MB nepasirašo dar kolkas ...mūsų erdvės mažos tai balta yra išsigelbėjimas bigsmile.gif
šitas stalas labai gražus ir vertas dėmesio o kainelė ogoooo blink.gif

kaip mergaitės puošit Velykoms namučius?kokių idėjų turit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 03 23, 22:33)
na sioji kriaukle tai man labai negraziai atrodo, apleista labai schmoll.gif

o man i akis krito idomi lentynele smulkmenoms susideti thumbup.gif

Atsakyti
Merginos-statybininkės, gal kuri buvote susidūrusi parduotuvėse - ieškau medinių tekintų strypukų, maždaug piršto storio. Tokių, kaip būna vaikiškų lovyčių šonai biggrin.gif Gal kas užmatėte? Nes jokiuose Senukuose/Pasidaryk pats nemačiau schmoll.gif Atrodo, elementarus daiktas, bet kai prireikia, tai joks žiburys nepadeda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 03 26, 14:25)
Merginos-statybininkės, gal kuri buvote susidūrusi parduotuvėse - ieškau medinių tekintų strypukų, maždaug piršto storio. Tokių, kaip būna vaikiškų lovyčių šonai  biggrin.gif  Gal kas užmatėte? Nes jokiuose Senukuose/Pasidaryk pats nemačiau  schmoll.gif  Atrodo, elementarus daiktas, bet kai prireikia, tai joks žiburys nepadeda  lotuliukas.gif

Sveiki, esam pirkę tokį daiktą Vilniuje ,,medžio centre". Dabar nepasakysiu, kurioj tiksliai vietoj, nes tas buvo l.l.l. seniai...
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 03 26, 14:25)
Merginos-statybininkės, gal kuri buvote susidūrusi parduotuvėse - ieškau medinių tekintų strypukų, maždaug piršto storio. Tokių, kaip būna vaikiškų lovyčių šonai  biggrin.gif  Gal kas užmatėte? Nes jokiuose Senukuose/Pasidaryk pats nemačiau  schmoll.gif  Atrodo, elementarus daiktas, bet kai prireikia, tai joks žiburys nepadeda  lotuliukas.gif

Man vyras - būtent SENUKUOSE juos prieš kokį mėnesį nupirko...
Atsakyti
Truputis šio bei to ..atsiprašau jai bus matyta jau wub.gif

user posted image

user posted image

wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2012 03 27, 06:18)
Man vyras - būtent SENUKUOSE juos prieš kokį mėnesį nupirko...

Reikės eiti dar sykį (n-ioliktą) peržiūrėti lentynas. Mažu ką praleidau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 27 kovo 2012 - 10:05
Kad labai negaišti laiko - geriau iš karto klausk konsultantų, gal kažkur ne ten ieškai smile.gif O ypač, kai jiems užeina noras persitvarkyt lentynas, tai įprastas maršrutas, kartais nepadeda smile.gif
Atsakyti
Klausimas - ne į temą, bet gal galit patarti - Merginos, gal kur matėt pirkti tokio audinio (medvininis būtų liuks), bet ir kitoks tiktų... Turiu galvoj tiek internetines parduotuves, tiek paprastas audinių...

user posted image
Atsakyti