įsisukau į visokius darbelius, tai nė čia laiko nebelieka įkišti nosies

Koridoriukas išdažytas, sutvarkytas, bereikia sukomponuoti pamažu ant lentynos ką sukrauti. Turim visokių senienų, kurie kituose kambariuose nelabai žiūrisi, tai bandysim čia kažkaip sukrauti.
Žinot, apie ką svajoju? Apie gerą "šluotą" aguonų - kai jau nužydi ir lieka tos skrabančios burbuolės. Bet kol kas niekur nematau jų augančių... Ech.
Dabar ruošiam tapetuoti vaiko kambarį. Tai dėsim apačioje mėlynų (čia ji taip mėgstama!!

Tik didelis klausimas dėl užuolaidų. Turbūt reikės iki sostinės nulėkti, kad kažką pritaikyti būtų galima. Arba greičiau į LT grįšiu

Prasinešėm anądien pro sendaikčius. Tai mielų dalykėlių prisipirkom, kurie nukelia į jaukius prisiminimus - tiek mane, tiek vyrą.
Dėl šito ir aukcione teko susigrumti

Dar viena meilė, kaip aš sakau. Dabar vakarais vyras ne gitara barškina, o romantiškomis melodijomis miegui užliūliuoja

Kalvaratas

Kažkada, berods, buvau įkėlusi mūsų mažąją kėdutę. Iki šiol dar rankos neprieina atnaujinti, sutvarkyti...

Paskui prigriebėm staliuką-dėžę. Anksčiau ją laikydavo virtuvėje - sausiems maisto produktams laikyti. Kadangi kambaryje viską sumetėm, susidėjo ir tas staliukas su kėde. Kaip sakau, "ūgis" tinka judviejų, bet šiaip... Kaip jums vaizdelis?

Beje, baisiai ieškau tinklinių dalykų.
va tokio krepšio skalbiniams nusinešti iki virvės

Ir mažesnio krepšelio skalbinių segtukams susidėti. Ale nerandu...
QUOTE(audine68 @ 2012 07 09, 07:22)
Sveikutes, VISKAS BEVEIK BALTA! Kas pirmiau abejojo, nes lietuviams tai neiprasta spalva, dabar sako = super!
tik neabsoliutinkim

Papildyta:
Aš kaip visad - įlįsiu su ne kataloginiais vaizdeliais

Namukas kaip ir ežero saloje, su mašinuku neprivažiuosi, o įeiti į salą galima tik per vieną tiltuką. Mokslininkui pabėgti nuo laboratorijos į gamtą - labai puiki vieta. Ir namukas labai mielas. Čia iš tos pačios serijos - nugi visi mano aplankyti namai visokiausiais tapetais išmarginti

Laiptukais žemyn:
Ir atsidūri svetainėje:
Truputį spėjau nufotkinti dar vienų nuostabių žmonių namus. Dabar grįžta jau į namus po remonto. Įsimylėjau aš juos. Bet nufotografuoti spėjau nedaug - turbūt pažįstama situacija, kada ne laiku išsikrauna baterijos...
Virtuvė:
Svetainė:
Holas:
Ir vienas iš miegamųjų:
O paskui tik gražyn, o fotiko - tai tiutiu...

Aš kaip visad - trumpai, tiesiai aiškiai nemoku, pripilu

Šiandien tokia namuose trainiojimosi diena, tai einu šveisti senovinio rakto. Seniai jau esu nudažius raktinę, bet vis svajodavau, kad ant jos durelių, matomoj vietoj, reikia pakabinti senovinį raktą. Žinoma, namie neturėjom, sendaikčiuose ieškojom, neradom. Ir še tau, vieną dieną kokia džiaugsminga diena - vyro darbininkai tvarkė seną namą, kasė žemę ten ir rado! Ot, paprasti dalykai kiek suteikia džiaugsmo

Papildyta:
Hm... A kodėl tokios didelės foto čia gaunasi...

Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 07 07, 08:09)
visi pasitepimaui puikiai nusiplauna, reikia tik atitinkamus dazus rinktis
anakarta net mano mazojo gudragalvio piesinius su tusinuku nuploviau nuo sienos 

maniškis tai pasiėmė lapą ir markeriu piešė. žinoma, per tą plonytį lapelį viskas persinešė ant seno, seno stalo... Bus proga nutrinti ir perlakuoti

Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2012 06 27, 10:17)
gražu