Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

QUOTE(Zirzė @ 2012 07 07, 20:43)
as kazkaip neisivaizduoju matiniu grindu g.gif
as esu uz blizgias ar bent jau pusiau matines ax.gif

As irgi, kadangi grindys vistiek labiau purvinasi nei sienos, tai manau, jog matines, o ypac sviesios reikalaus ir gerokai daugiau prieziuros g.gif
Atsakyti
Sveikutes, ikisau nosi i senai ziuretas temas ir pora komentaru: kadangi vyras su sunumi gyvena Danijoje, tai ten kitos spalvos ir negali buti - tik balta. Nu grindims tai man ji ziauriai nepraktiska, ypac, jei nukrenta koks burokelis, o nespeji nuvalyti, tai isigeria, niekuom nebenuvalysi. Viskas kitas lygtai nusivalo. Siaip jie kiekvienais beveik metais perdazo grindis. O sienos kam teplios, tai teplioje vietoje dekite ka nors (jei imanoma). LT mano namas irgi bus visas baltas tik kai kur atspalviai. Aisku, ir baltos spalvos labai daug visokiu atspalviu. Kol kas normaliai tik miegamasis irengtas, katiline, koridoriaus grindys ir pusiau vonia. VISKAS BEVEIK BALTA! Kas pirmiau abejojo, nes lietuviams tai neiprasta spalva, dabar sako = super!
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2012 07 09, 07:22)
Sveikutes, ikisau nosi i senai ziuretas temas ir pora komentaru: kadangi vyras su sunumi gyvena Danijoje, tai ten kitos spalvos ir negali buti - tik balta. Nu grindims tai man ji ziauriai nepraktiska, ypac, jei nukrenta koks burokelis, o nespeji nuvalyti, tai isigeria, niekuom nebenuvalysi. Viskas kitas lygtai nusivalo. Siaip jie kiekvienais beveik metais perdazo grindis. O sienos kam teplios, tai teplioje vietoje dekite ka nors (jei imanoma). LT mano namas irgi bus visas baltas tik kai kur atspalviai. Aisku, ir baltos spalvos labai daug visokiu atspalviu. Kol kas normaliai tik miegamasis irengtas, katiline, koridoriaus grindys ir pusiau vonia. VISKAS BEVEIK BALTA! Kas pirmiau abejojo, nes lietuviams tai neiprasta spalva, dabar sako = super!

Man visuomet balta spalva super atrode drinks_cheers.gif tada ir erdviau ir sviesiau ir visi baldai isryskeja bei detales ivairios thumbup.gif
bet va grindys baltos tai man nepatinka, nes dabar atsikrausciau laikinai i buta, kuriame baltos grindu plyteles virtuveje sudetos doh.gif tai aisku, jei kas ir nukrenta nuo plyteliu purvas lengvai pasisalina, bet as jas plauti tai turiu kasdien, o savaitgaliais tai po kelis kartus, nes suo pareina is kiemo ir jei letenos dregnos tai is karto viskas matosi, jei koks trupinys nukrenta, tai jau ir matosi doh.gif nu nepraktiska siaubingai, nors ir labai grazu rolleyes.gif bet miegamajam tai anksciau turejau baltas medines grindis tai buvo gerai ir grazu, nes jau kaip ir nelabai darbine, daug naudojama patalpa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 07 09, 13:35)
Man visuomet balta spalva super atrode  drinks_cheers.gif  tada ir erdviau ir sviesiau ir visi baldai isryskeja bei detales ivairios  thumbup.gif
bet va grindys baltos tai man nepatinka, nes dabar atsikrausciau laikinai i buta, kuriame baltos grindu plyteles virtuveje sudetos  doh.gif tai aisku, jei kas ir nukrenta nuo plyteliu purvas lengvai pasisalina, bet as jas plauti tai turiu kasdien, o savaitgaliais tai po kelis kartus, nes suo pareina is kiemo ir jei letenos dregnos tai is karto viskas matosi, jei koks trupinys nukrenta, tai jau ir matosi  doh.gif  nu nepraktiska siaubingai, nors ir labai grazu  rolleyes.gif  bet miegamajam tai anksciau turejau baltas medines grindis tai buvo gerai ir grazu, nes jau kaip ir nelabai darbine, daug naudojama patalpa  drinks_cheers.gif

Pilnai sutinku del grindu. Siaip rinkausi ne streiliai balta spalva. Idedu pora foto, bet kai fotkinta pries langa, tai kaip ir tamsoka atrodo

Cia koridorius, bet foto kazkodel atsigule ne tuo kampu, nors patvarkiau

user posted image

Cia miegamasis

user posted image

user posted image

Tik aisku, dar jokio interjero nera, viskas darbu eigoje, gyvenimas ant betono thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2012 07 09, 19:52)
Pilnai sutinku del grindu. Siaip rinkausi ne streiliai balta spalva. Idedu pora foto, bet kai fotkinta pries langa, tai kaip ir tamsoka atrodo

Cia koridorius, bet foto kazkodel atsigule ne tuo kampu, nors patvarkiau

user posted image

Cia miegamasis

user posted image

user posted image

Tik aisku, dar jokio interjero nera, viskas darbu eigoje, gyvenimas ant betono  thumbup.gif

Tobulos koridoriaus grindys wub.gif drinks_cheers.gif ir as tokiu noreciau, bet kai jau grindis koridoriuj desim tai niekaip netiks tokios verysad.gif ale tai reiks vonioj gal panasias pagalvot ax.gif jei ne paslaptis, kur pirkot plyteles?
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 07 10, 08:03)
Tobulos koridoriaus grindys  wub.gif  drinks_cheers.gif ir as tokiu noreciau, bet kai jau grindis koridoriuj desim tai niekaip netiks tokios  verysad.gif ale tai reiks vonioj gal panasias pagalvot  ax.gif  jei ne paslaptis, kur pirkot plyteles?

O cia ir yra visas bajeris, kad cia paprasciausios Dvarcioniu keramikos plyteles, net neatsimenu pavadinimo, kaina apie 25 lt. Norejau ko nors isskirtinio bet ne prabangaus, kai kaina matosi tik kainos nenuemus lotuliukas.gif . Visa problema buvo mozaikos sonai, kol ieskojau, kas man tiks, radau firma, kuri pasirodo pjausto kokia nori mozaika pagal ju turimus arba savo sugalvotus eskizus. Geras, ane?!!!!
Kadangi jie turejo jau toki, o as kaip tik tokio ir norejau, tai problemu nebuvo. Ten galima ir savas plyteles nunesti, galima ir pas juos pirkti. Kaina visur ta pati. Mozaikos uzsakyma ivykde per 2 dienas thumbup.gif . Tokiomis plytelemis klijuosime ir virtuve, tik darysius skersai ir juodus rombus viduje, ir vonios kambaryje. Tik vonioje jau duso kabinoje (foto toje temoje - vonios) jau isklijuotos melsvos paradyz mozaikos, tai grindis derinsime su ja - dvi juostos baltos plyteles, 3 juostikes atkirptos mozaikos. Kazkas panasaus. Bet thumbup.gif radus is tikro tokio firma, fantazija isibegeja. Kaina mazesne, nei parduotuvese, bet jose negavau ko noriu, o cia se tau thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2012 07 10, 08:11)
O cia ir yra visas bajeris, kad cia paprasciausios Dvarcioniu keramikos plyteles, net neatsimenu pavadinimo, kaina apie 25 lt. Norejau ko nors isskirtinio bet ne prabangaus, kai kaina matosi tik kainos nenuemus  lotuliukas.gif . Visa problema buvo mozaikos sonai, kol ieskojau, kas man tiks, radau firma, kuri pasirodo pjausto kokia nori mozaika pagal ju turimus arba savo sugalvotus eskizus. Geras, ane?!!!!
Kadangi jie turejo jau toki, o as kaip tik tokio ir norejau, tai problemu nebuvo. Ten galima ir savas plyteles nunesti, galima ir pas juos pirkti. Kaina visur ta pati. Mozaikos uzsakyma ivykde per 2 dienas  thumbup.gif . Tokiomis plytelemis klijuosime ir virtuve, tik darysius skersai ir juodus rombus viduje, ir vonios kambaryje. Tik  vonioje jau duso kabinoje (foto toje temoje - vonios) jau isklijuotos melsvos paradyz mozaikos, tai grindis derinsime su ja - dvi juostos baltos plyteles, 3 juostikes atkirptos mozaikos. Kazkas panasaus. Bet  thumbup.gif radus is tikro tokio firma, fantazija isibegeja. Kaina mazesne, nei parduotuvese, bet jose negavau ko noriu, o cia se tau  thumbup.gif

Tai gal ir firmos kontaktais pasidalinsit? nes tikrai sudominot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 07 10, 21:42)
Tai gal ir firmos kontaktais pasidalinsit? nes tikrai sudominot  drinks_cheers.gif

Parasiau i AZ
Atsakyti
neturiu nei vaikų, nei artimu metu planuoju turėt, bet kadangi nėr klausimo, kuris nebūtų aptartas supermama.lt prisijungiau ir aš. biggrin.gif

grįžtant prie skandinaviško interjero idėjos, bent pats, visada semiuosi idėjų iš emmasblog.se. Kiek žinau, vienas žinomesnių pasaulyje. smile.gif

Taip pat gausu idėjų pinterest'e, tik nežinau kiek kas jį čia naudoja. (Ar naudojas kas?)
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomatomas @ 2012 07 12, 19:18)
neturiu nei vaikų, nei artimu metu planuoju turėt, bet kadangi nėr klausimo, kuris nebūtų aptartas supermama.lt prisijungiau ir aš.  biggrin.gif

grįžtant prie skandinaviško interjero idėjos, bent pats, visada semiuosi idėjų iš emmasblog.se. Kiek žinau, vienas žinomesnių pasaulyje.  smile.gif

Taip pat gausu idėjų pinterest'e, tik nežinau kiek kas jį čia naudoja. (Ar naudojas kas?)
smile.gif

Puikios nuorodos, manau, kad tikrai nadosimes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(nomatomas @ 2012 07 12, 19:18)

smile.gif

g.gif jaučiu,nežinau tokio pavadinimo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti