Įkraunama...
Įkraunama...

Skandinaviškas ir vintage interjeras

Tokių lentynėlių yra Ikėjoje. Pas mane irgi viena yra, tik dar nepakabinta. Laukia savo eilės smile.gif Ir beje, realybėje atrodo stambesnė, nei foto.

http://www.ikea.com/...6065/#/20126065
Atsakyti
Oi, must tikrai reikia garsiai pasibėdavot, kad minčių ateitų doh.gif Taigi buvau visai užmiršus... Prieš kokį mėnesį jau esu nusipirkus metalinių "stikliukų" šešetą, vis neprisiruošdavau juos nušveist ir sudėt. va, bus proga biggrin.gif

O lentutės pirktinės, populiarios čia jos. Nežinau, iš kokio krašto esat, mėnesio pabaigoje grįžtu, tai galėčiau pažiūrėti parduotuvėse, kiek jos dabar bekainuoja, ir parvežti...
Papildyta:
QUOTE(Ilka* @ 2012 10 03, 13:44)
Tokių lentynėlių yra Ikėjoje. Pas mane irgi viena yra, tik dar nepakabinta. Laukia savo eilės smile.gif Ir beje, realybėje atrodo stambesnė, nei foto.

http://www.ikea.com/...6065/#/20126065

tai jų visokių stambumo ir platumo/aukštumo būna... pagal poreikius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 03 spalio 2012 - 13:49
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 10 03, 15:49)
O lentutės pirktinės, populiarios čia jos. Nežinau, iš kokio krašto esat, mėnesio pabaigoje grįžtu, tai galėčiau pažiūrėti parduotuvėse, kiek jos dabar bekainuoja, ir parvežti...

smile.gif O mane labai suintrigavo dėžutė receptų žurnalams apačioje? Šis daiktas irgi parduotuvinis ar rankomis vyro meistrautas? Gal dar jį iš arčiau kada parodytumėt? ax.gif
Kažko panašaus ieškau ir nerandu.. kad ir skaitomimes žurnaliukams ar tiems patiems receptams susidėti. Ačiū, jei atsiliepsit smile.gif

Į lentynėlę įrėmintų recepetų nedėčiau (tam juk nereiktų net lentynėlės, galima kabinti kaip paveiksliukus, jei jau norisi.. ant lentynėlės norisi kažką pastatyti..).. ten tie ąsotėliai gražiai žiūrisi.. gal dar kažkas panašaus..
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2012 10 03, 14:01)
smile.gif O mane labai suintrigavo dėžutė receptų žurnalams apačioje? Šis daiktas irgi parduotuvinis ar rankomis vyro meistrautas? Gal dar jį iš arčiau kada parodytumėt?  ax.gif
Kažko panašaus ieškau ir nerandu.. kad ir skaitomimes žurnaliukams ar tiems patiems receptams susidėti. Ačiū, jei atsiliepsit smile.gif

Į lentynėlę įrėmintų recepetų nedėčiau (tam juk nereiktų net lentynėlės, galima kabinti kaip paveiksliukus, jei jau norisi.. ant lentynėlės norisi kažką pastatyti..).. ten tie ąsotėliai gražiai žiūrisi.. gal dar kažkas panašaus..

Turbūt tikrai trūkumas, nes ne pirmoji klausiate 4u.gif
kas užsuka į svečius, moterys pasiteirauja apie dėžutę. keliems žmonėms ir padaryti teko - vyras sumeistravo, aš dažiau. grupinis darbas biggrin.gif vieną tokią teko daryti ir vaikų kambariui, dekoruoti reikėjo - kaimynų mergaitė knygutes visokias dabar susidėjusi laiko smile.gif

Kai grįšiu namo, galėsiu nufotografuoti. Paprastutė ji, bet kuris meistraujantis žmogeliukas sumeistraus, jei aplink tokių yra 4u.gif

o rėmintus receptus lentynėlėse nusižiūrėjau iš vieno bičiulio - smagiai žiūrėjosi. tad kol neturėjau dėžutės žurnalams, mintį tą nešiojausi. dabar jau mečiau lauk smile.gif
Papildyta:
O skaitomiems žurnalams/laikraščiams aš noriu seno, metalinio kokio daikto. Bet čia kalba apie kitą kambarį...
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 10 03, 16:13)
Turbūt tikrai trūkumas, nes ne pirmoji klausiate  4u.gif 
kas užsuka į svečius, moterys pasiteirauja apie dėžutę. keliems žmonėms ir padaryti teko - vyras sumeistravo, aš dažiau. grupinis darbas biggrin.gif vieną tokią teko daryti ir vaikų kambariui, dekoruoti reikėjo - kaimynų mergaitė knygutes visokias dabar susidėjusi laiko smile.gif

Kai grįšiu namo, galėsiu nufotografuoti. Paprastutė ji, bet kuris meistraujantis žmogeliukas sumeistraus, jei aplink tokių yra  4u.gif

O skaitomiems žurnalams/laikraščiams aš noriu seno, metalinio kokio daikto. Bet čia kalba apie kitą kambarį...

Ačiū. Iš arčiau, prašom bigsmile.gif
Vyras mokantis, bet laiko neturintis. Meistriukas auksarankis kažkur Skandinavijoj.. bet, jeigu vyrai nepadės, tai aš ir pati moku vinį įkalt biggrin.gif Truputį juokauju.. bet tik truputį cool.gif
Geras daiktas, matyt, kad toks paklausus bigsmile.gif Ir vaikams, ir mamoms biggrin.gif

-----
Gal bent viziją turit ir galit pasidalint.. kame laikraščius ir lankstinukus laikyt.. aš tai net nežinau, kokio noriu.. bet jokio nerandu, patinkančio smile.gif Laikraščiams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 03 spalio 2012 - 14:18
eziuk, neapkraukit taip:) manau nuemus siek tiek daiktu - vaizdas super butu smile.gif
Atsakyti
Deja, tai ne man smile.gif Aš negaliu būti sterilioje aplinkoje, kur viskas turi SAVO vietą, ir neduokDie, kas pajudins iš vietos...
Man gražu pažiūrėti pas kitus wub.gif , bet aš ne tokia blush2.gif Nesukūrė man tokiems dalykams biggrin.gif
Jeigu yra lentynėlė - jis bus daugiau mažiau apkrauta. Tik apkrauta apgalvotai, o čia, kaip minėjau, DĖJAU TAI, KAS PO RANKA PER LAIKĄ PAKLIUVO tuo metu biggrin.gif netgi postcrossingo atvirukai matosi užkišti, nes kol kas jie vietos neradę biggrin.gif

Mano pastebėjimu, IKEA bumas, kai viskas iš šios parduotuvės, dažniausiai apčiuopiamas mieste, kur žmonės lekia, ir neturi laiko ieškoti ir mąstyti.
Mes juokiamės, kad gyvenam penki metrai už miesto biggrin.gif Pas visus artimus ir tolimus kaimynus buvus, pas vaiko klasiokų tėvelius, pas bendradarbius kitapus rajono, pas vyro klientus - niekur "sterilaus" IKEA'inio būsto dar nemačiau... Mes arčiau kaimo biggrin.gif Ne viena žvakė stovės ir ne dvi - o penkios ar septynios, ne viena skulptūrėlė - o kad ir šešios. Jeigu komoda - tai ant jos bus tiek prikrauta smulkmenų, dėžučių, kad vos spėsi apžiūrėti. Jeigu ant stalo padėklas, tai į jį taip pat bus prikrauta visokių suvenyrų. Ir tai nepriklauso nuo socialinės padėties...
Šitie nuostabūs žmonės su šypsena žiūri į IKEA, patys traukia per dantį tuos, kurie tik iš ten viską perka.
Nors aš ten randu kartais visai neblogų dalykų 4u.gif Ir tikrai ten pasiraususi dar paieškosiu. Bet daug įdomių dalykų yra ir kitose parduotuvėse. O ypač sendaikčiuose bigsmile.gif Kaip kažkas sakė, tikrai juos čia myli....

Vienžo, mes kaimiečiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 03 spalio 2012 - 17:19

Tęsiant istoriją apie daiktų vietas namuose. smile.gif
Taigi gyvenu sau, domiuosi interjerais, žinau kažkiek, galiu kitiems patarti ir savo namus susidėlioti. O man mano namuose patinka, pasiderinu tekstilę (pati viską pasisiuvu), pasistumdau baldus, mėgstu senesnius baldus.
Stengiuos kad būtų beveik tobula. BEVEIK!
O esmė štai kame. Užlėkė pas mane sesuo, kol užkąst suorganizavau, aplėlė ji mano (abu) smile.gif kambarius. Atėjo pas mane ir sako: vat dabar matosi, kad tuose namuose kažkas vyksta, kažkas gyvena... Aš klausiamai pažiūrėjau ir gavau paaiškinimą.
Nagi, sako, kai pas tave užeini, tai viskas idealu, savo vietose, ant komodų viskas padėliota atsižvelgiant į proporcijas, spalvas, užuolaidos, žiūrėk, parištos tik taip ir ne kitaip, viruvėj atrodo, kad niekad nieks negaminama, kad įsitikint reikia šaldytuvo turinį tikrint... ir tt ir pan.
O vat tą dieną mano siuvimo mašina buvo išimta, kilimas suvyniotas, užuolaidos atitrauktos, visokių ryšuliukų, maišiukų, išlankstomas metras, audiniai kirpti ir nedabaigti. Mat siuvausi lovatiesę. Žodžiu- darbas vyko !!!
Tada supratau, kad tas tvarkos buvimas nėra jau toks gėris.
Tai dabar to kambario netvarkau, net nebaiginėju savosios lovatiesės.
Atsivėrusi duris, pasižiūriu- eh, koks gyvenimas mano namuose vyksta! smile.gif
Viskas gyva, natūralu. smile.gif
Dabar laukiu įkvėpimo lovatiesės baigimui.
Ir kaip lengva ir gera. smile.gif

PS. tokių lentynėlių, apie kokias čia kalbėjote, mačiau Kauno Vikinge. Buvo baltos, juodos ir medžio spalvos. Suprantama, gali netikt matmenys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebaba @ 2012 10 03, 19:08)

Tada supratau, kad tas tvarkos buvimas nėra jau toks gėris.

drinks_cheers.gif Aišku, nekalbam apie visišką bardaką ar nešvarą, bet viską sukišti, suslėpti ir aš nemėgstu. Tik pas mus smulkmenų kiekis sumažintas iki minimumo, nes turim meino meškėną ir namai turi būti "cat proof", nes jis viską patikrina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežiukas rūke @ 2012 10 03, 18:05)
Mes arčiau kaimo biggrin.gif Ne viena žvakė stovės ir ne dvi - o penkios ar septynios, ne viena skulptūrėlė - o kad ir šešios. Jeigu komoda - tai ant jos bus tiek prikrauta smulkmenų, dėžučių, kad vos spėsi apžiūrėti. Jeigu ant stalo padėklas, tai į jį taip pat bus prikrauta visokių suvenyrų. Ir tai nepriklauso nuo socialinės padėties...

Man labai gražu toks "bardakėlis", bet kaip nuo jo dulkes valyti? Kai kiekvieną daikčiuką reikėtų su šluoste pereiti, greitai man tas smulkmenų mielumas pasimirštų biggrin.gif

Jungiuosi prie temos, nes aktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odilija5 @ 2012 10 03, 13:25)
Ežiuk ruke - iš kur gavot lentynėles? Jei vyras gamino, tai prašom išduot technologiją. Pagal formą tai lyg ir pirktinės. Dukros kambariui esu tokias baltas prižadėjus, labai norisi merginai savo paveikslus išsidėliot.  smile.gif  Virtuvėj taip pat yra paliktas kampas panašiom lentynom, tik platesnėm, dėsiu turbūt prieskonius, bet tai dar labai toli, sugalvosiu ką nors.
Spėju, į taviškes didelio daikto nepadėsi, tik smulkučius arba kažką rėmuose? Man gražu ir ta žvakė, gal daugiau jų?... Mano kaimynė tai pasiūlytų senovines lėkštes ten sukraut. žinai, kur būna su paveiksliukais, bet man jos...biškutuką brr. Nors kitiem gražu  rolleyes.gif Aš gal per daug smulkmeniška, bet kažkodėl norisi ten vienarūšių daiktų (kiek pamenu ir ant sienos pas tave vienarūšiai šaukštai kabo  biggrin.gif  Ar ne pas tave? upss tada)... Parodyk ir sekančius variantus, kai sugalvosi  4u.gif

o tai tokiu lentyneliu yra, juodos baltos ir medzioyra Kaune Vikinge, ir Erbi , po 12 lygtai lt...nors nepamenu
Atsakyti
QUOTE(dansu dansu @ 2012 10 03, 22:06)
Man labai gražu toks "bardakėlis", bet kaip nuo jo dulkes valyti? Kai kiekvieną daikčiuką reikėtų su šluoste pereiti, greitai man tas smulkmenų mielumas pasimirštų biggrin.gif
Jungiuosi prie temos, nes aktualu smile.gif

Aš pati mėgstu tvarką. Kol nebuvo vaiko, buvau tikrai pedantė. Paskui pamačiau, kad tvarkos idealios būti negali, nes atsirado toks mažas pašiaušia smile.gif
O paskui dar labiau suvokimas keitėsi, bet vis tiek aš už tvarką smile.gif
Namukas mūsų nedidelis, tai spėju viską apsitvarkyt. Tiesa, tų "bardakėlių" kiekvieną dieną nevalau, bet kartą per savaitę ištaikau momentą, kai vyrų nėra namie, pasileidu muziką ir ralinėju su šluostėm biggrin.gif O gal turit stebuklingesnį, greitesnį variantą? blush2.gif

Apie tvarką su vietiniais nelabai esu kalbėjusi, nemandagu būtų užsukus į svečius smile.gif Nepastebėjau, kad eitų jie iš proto dėl tvarkos... smile.gif
Bet kadangi savaitgaliais padedu ruošti vestuves artimiausiame dvare, tai jo šeimininkė vis juokiasi: "Juk jeigu užsimerks svečiai, nematys to ir to??" lotuliukas.gif
O vietinių grafų šeima turi nerealų didelį kambarių, įėjusi aš vis ten alpstu wub.gif Visas kambarys - vieni langai, ant palangių - žvakės, skulptūrėlės, ant sienų - daug paveikslų auksiniuose rėmeliuose, ant komodų ir stalų - vėl rėmeliai, skulptūrėlės, smulkmenos, daug senų, iš kartos į kartą perduodamų baldų. Kai pavaikštai, matosi ir tų voratinklių, bet tai esmės nekeičia - kambarys nuostabus wub.gif O kažkada moteris skundėsi, sako, ach, rankos neprieina sutvarkyt doh.gif

Tyli_upe , užmiršau vakar nufotografuot dėžutę. Pradėjau kepti keksiukus grįžus, užsuko kaimynai, ir tiu tiu laiko...
Papildyta:
QUOTE(Nebaba @ 2012 10 03, 19:08)
Tęsiant istoriją apie daiktų vietas namuose. smile.gif

Dabar laukiu įkvėpimo lovatiesės baigimui.
Ir kaip lengva ir gera. smile.gif

drinks_cheers.gif
Truputį net pavydu perskaičius... Noriu siuvimo mašinos, nooooriuuu blush2.gif
Papildyta:
Ar norėtumėt tokio draugo kambaryje? Čia vyro draugo, architekto, namuose Stokholme. Aš juokiuos, kad kiekvieną kartą įėjus į darbo kambarį - išsigąsčiau. Bet tikrai blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ežiukas rūke: 04 spalio 2012 - 07:48