QUOTE(dansu dansu @ 2012 10 03, 22:06)
Man labai gražu toks "bardakėlis", bet kaip nuo jo dulkes valyti? Kai kiekvieną daikčiuką reikėtų su šluoste pereiti, greitai man tas smulkmenų mielumas pasimirštų
Jungiuosi prie temos, nes aktualu
Aš pati mėgstu tvarką. Kol nebuvo vaiko, buvau tikrai pedantė. Paskui pamačiau, kad tvarkos idealios būti negali, nes atsirado toks mažas pašiaušia

O paskui dar labiau suvokimas keitėsi, bet vis tiek aš už tvarką

Namukas mūsų nedidelis, tai spėju viską apsitvarkyt. Tiesa, tų "bardakėlių" kiekvieną dieną nevalau, bet kartą per savaitę ištaikau momentą, kai vyrų nėra namie, pasileidu muziką ir ralinėju su šluostėm

O gal turit stebuklingesnį, greitesnį variantą?
Apie tvarką su vietiniais nelabai esu kalbėjusi, nemandagu būtų užsukus į svečius

Nepastebėjau, kad eitų jie iš proto dėl tvarkos...

Bet kadangi savaitgaliais padedu ruošti vestuves artimiausiame dvare, tai jo šeimininkė vis juokiasi: "Juk jeigu užsimerks svečiai, nematys to ir to??"
O vietinių grafų šeima turi nerealų didelį kambarių, įėjusi aš vis ten alpstu

Visas kambarys - vieni langai, ant palangių - žvakės, skulptūrėlės, ant sienų - daug paveikslų auksiniuose rėmeliuose, ant komodų ir stalų - vėl rėmeliai, skulptūrėlės, smulkmenos, daug senų, iš kartos į kartą perduodamų baldų. Kai pavaikštai, matosi ir tų voratinklių, bet tai esmės nekeičia - kambarys nuostabus

O kažkada moteris skundėsi, sako, ach, rankos neprieina sutvarkyt
Tyli_upe , užmiršau vakar nufotografuot dėžutę. Pradėjau kepti keksiukus grįžus, užsuko kaimynai, ir tiu tiu laiko...
Papildyta:
QUOTE(Nebaba @ 2012 10 03, 19:08)
Tęsiant istoriją apie daiktų vietas namuose.
Dabar laukiu įkvėpimo lovatiesės baigimui.
Ir kaip lengva ir gera.
Truputį net pavydu perskaičius... Noriu siuvimo mašinos, nooooriuuu
Papildyta:
Ar norėtumėt tokio draugo kambaryje? Čia vyro draugo, architekto, namuose Stokholme. Aš juokiuos, kad kiekvieną kartą įėjus į darbo kambarį - išsigąsčiau. Bet tikrai