QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 05, 21:37)
Sveikutes !
As kaip visuomet su klausimais
Ar jau supazindinot savo mamytes su anytom? jeigu taip tai placiau papasakokit jeigu galit
Mano anyta grizta birzeli ir zut but nori susitikti su mano mama,jos kaip diena ir naktis skiriasi,bei ju poziuriai

bijau kad nekiltu gincu ir konfliktu pirmaja pazinties diena,baigiu isproteti

apskritai apie ka reikia kalbeti,kokia tema palaikyti,kaip pristatyti ir leisti joms kalbeti o as tureciau tylet ar ir man kistis i pokalbi (ypac jei neduok Die kils isterijos del vestuviu)

neturiu jokio plano kaip kas turi vykti...
Nesijaudinkit Jūs taip

pamatysit, viskas bus gerai. Mano tėvai ir uošviai susitiks prieš vestuves, likus vienai arba dviems dienoms. Tai vakare, kai mes su pagalbininkais pabaigsim dekoruoti šventės vietą, pakviesim į savo namus mano ir vyro tėvus, pagaminsiu vakarienę, visi pasėdės ir susipažins. Nemanau, kad turėtų būti kažkokių problemų, nes uošvienė tikrai nepradės rodyti isterijų prie nepažįstamų žmonių - ji niekad taip nedaro

Na, tik pas mane yra kita dilema - mano tėvai beveik visiškai nekalba angliškai, tik rusiškai ir lietuviškai, o uošviai "neįkerta" nei lietuvių kalbos, nei rusų, tik prastai anglų. O tai bus smagus vertėjavimo vakaras
QUOTE(balleys @ 2013 05 06, 10:46)
Manau nereiktu taip smarkiai imt i galva del mamu susitikimo, juk jos abi suauge zmones ir pacios ras apie ka kalbet, o jei kartais kiltu koks gincas del vestuviu pvz, tai as iskart isiterpciau ir graiai pasakyciau, kad tai musu diena, musu vestuves mes noretumet taip ar kitaip. Mum anyta norejo krikstynas sureguliuot pagal save, nes mat mes per jauni dar ir nieko nenusimanom, bet as iskart pasakiau kad darysim kaip mes suplanave ir viskas, tada viskas pavyko ir be niekieno pagalbos. Svarbiausia netylekit ir graziai ramiai sakykit ka manot, nes jei leisites ikalbama del kazkokiu dalyku veliau jos uzsilips ant galvos

ir niekada negalesit pareikst savo nuomones
mes taip pat buvom tevam suruose vakariene, uri praejo geriau nei manem, niekas neizeidinejo vienas kito, visi bendravo draugiskai, matesi kad abi puses nuolaidziauja kazkiek vieni kitiems, nes juk neprades aiskint ir irodinet savo gyvenimo tiesas pirmaja susitikimo diena
Labai teisingas Jūsų post'as.

yra posakis - durnių ir bažnyčioj muša. Taigi visada reikia už save pastovėt, nes taip užlips ant galvos, kad žodžio paskui negalėtumėt pasakyt. Be to, kaip ir sako balleys, per pirmąjį susitikimą LABAI tikėtina, jog ir jūsiškiai nuolaidžiaus truputį vieni kitiems. Neįsivaizduoju, koks turėtų būti žmogus, jeigu per pirmąjį susitikimą sukeltų konfliktą
Visi su vakarienėm

ko gero dėl to, kad tai - bene paprasčiausias ir lengviausias būdas visiems pabendrauti
Papildyta:
QUOTE(TexSy @ 2013 05 05, 23:39)
O mano mama tai atrodo labai draugiska gera ir pan, bet ji yra be galo prieraisi, na iki tiek kad kai is pradziu tik nusprendem gyvent su MB ir as jai pasakiau, tai vos ne isterijos buvo, ir ji vis man sako kaip as tureciau gyvent su ja, kaip man butu geriau (nzn kodel ji galvoja kad man su MB negerai) kartais net sako kad MB del ko nors mane paliks vis tiek! Bet siaip manau MB visai dziaugiasi mano mama, ji visada pasirupina juo ir nk blogo prie jo nepasakys, niekada nieko neprikaiso.. jis apie tuos dalykus zino tik is manes kiek as pasakau
P.S. Kaip pavydziu as jums del vestuviu....
Na, šitaip elgtis neleisčiau net savo mamai

sakyti tokius dalykus, kaip kad MB tave paliks ir pan... Na man nepriimtina.
O kodėl pavydite dėl vestuvių?
"Time spent with cats is never wasted." ~ Colette