Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta III

Sveikos 4u.gif

QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 03, 14:00)

Dar toks klausimelis  ax.gif  jusu anyta kabinejasi prie JUSU isvaizdos? pvz plaukai netokios spalvos,batus netokius nesiojat ir pan.  unsure.gif

Ne, niekada negirdėjau prisikabinant. Pasisekė bent dėl to lotuliukas.gif

QUOTE(balleys @ 2013 05 03, 20:55)
sako nieko nieko, palauk pagimdysi tau bus sunku as vistiek pasimsiu vaika doh.gif 
arba as nenormali arba kas, bet va tokios visokios smulkmenos mane ir erzina blush2.gif

Na kas čia dabar per nesąmonė - vaiką pasiimsiu? Savu užauginusi tegul džiaugiasi, kad kas nors anūkus karts nuo karto parodys, o ne kaip noriu, taip ir darau. Nesuprantu, kaip žmonės gali reikalauti anūkų (ir apskritai vaikų) kaip kokio daikto schmoll.gif

Lašas po lašo ir akmenį pratašo mirksiukas.gif viskas čia normalu - kas vienam smulkmena, kitam gali būti tragedija. O ir apskritai dalykai, kuriuos pasakojate, ne tokios jau ir smulkmenos ax.gif

QUOTE(balleys @ 2013 05 03, 21:47)

man idomu ar musu mamos irgi tokios pat? nes kaip pavyzdi turiu savaja... ir su mano vyru niekada nera konfliktavusi ne broliene su mano mama, mama isvis nesikisa i musu gyvenima, tik ksrtais paklausia gal reikia pagalbos ir siaip domisi kaip diena visi praleidom, kodel vienos yra pavydetinai superines anytos o kitom tikrai tik ragana ant sluotos padovanot, kaip kazkuri rase  lotuliukas.gif 
viena kart kalbejau su viena pazistama, ji pasakojo apie savo sunaus seima, tai ji pasake kad mama visada pavydes sunaus marciai, o tevas dukros zentui g.gif  idomu ar is tikruju tai yra?

Mano mama lygiai tokia pat smile.gif niekada nesikiša, myli mano vyrą, mus palaiko, o ko mums daugiau reikia? Kaip ji visada man sakydavo: "Aš laiminga, kai mano vaikai laimingi, ir net jeigu man nepatiktų mano sūnaus ar dukros antra pusė, man nesvarbu. Jeigu jums gerai, man irgi gerai." Vat kaip norėčiau būti pati uošvienė su tokiu požiūriu vieną dieną thumbup.gif

Mano tėvelis tikrai manęs nepavydi rolleyes.gif jis apskritai labai daug nekalbantis, bet kiek matau, jis džiaugiasi manim ir mano vyru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 05 04, 22:05)

Mano tėvelis tikrai manęs nepavydi  rolleyes.gif jis apskritai labai daug nekalbantis, bet kiek matau, jis džiaugiasi manim ir mano vyru  smile.gif

pasiseke mums su musu teveliais, tikiuosi ir musu vaikai gales taip sakyt blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 05 05, 00:15)

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes ! mirksiukas.gif

As kaip visuomet su klausimais biggrin.gif

Ar jau supazindinot savo mamytes su anytom? jeigu taip tai placiau papasakokit jeigu galit g.gif

Mano anyta grizta birzeli ir zut but nori susitikti su mano mama,jos kaip diena ir naktis skiriasi,bei ju poziuriai doh.gif bijau kad nekiltu gincu ir konfliktu pirmaja pazinties diena,baigiu isproteti umn.gif apskritai apie ka reikia kalbeti,kokia tema palaikyti,kaip pristatyti ir leisti joms kalbeti o as tureciau tylet ar ir man kistis i pokalbi (ypac jei neduok Die kils isterijos del vestuviu) bash.gif neturiu jokio plano kaip kas turi vykti...
Atsakyti
Sveikos dar karteli smile.gif
naaa mano busimoji anyta tai dar prie manes aciu dievui nesikabineja...tikiuosi ir neprades...

O mano mama tai atrodo labai draugiska gera ir pan, bet ji yra be galo prieraisi, na iki tiek kad kai is pradziu tik nusprendem gyvent su MB ir as jai pasakiau, tai vos ne isterijos buvo, ir ji vis man sako kaip as tureciau gyvent su ja, kaip man butu geriau (nzn kodel ji galvoja kad man su MB negerai) kartais net sako kad MB del ko nors mane paliks vis tiek! Bet siaip manau MB visai dziaugiasi mano mama, ji visada pasirupina juo ir nk blogo prie jo nepasakys, niekada nieko neprikaiso.. jis apie tuos dalykus zino tik is manes kiek as pasakau smile.gif

MB mama su mano mama susipazino ne taip ir seniai, pries pusmeti mazdaug..specialiai surengem vakariene musu bute su mano tevais, jo mama ir broliu kad susipazintu visi. Tai labai jaudinausi irgi, bet praejo geriau nei tiketasi..na anyta velavo apie valanda, bet neesme. Pradejo bendraut normaliai, rado viena labai gera bendra tema - rusu okupacijos laikus. Ypac kadangi jos is skirtingu (nors ir artimu) saliu, bet pradejo kalbet apie panasumus ir skirtumus, senas dainas (kurias tada turejom surast per youtube ir pagrot joms biggrin.gif ) ir panasiai. Dar jos abi kuri laika gyveno JAV tai ir apie tai pakalbejo kazkiek ir pan.
O del pristatymo, tai anyta pirma pati prisistate ir va, mums nereikejo jokio pristatymo daryt, nes kai ji prisistate, tai tada ir mano tevai patys prisistate smile.gif
Manau kad neturetum taip jaudintis, kad ir kokia tavo anyta, bet tikrai nores pasirodyt gera pries tavo mama ir del to viskas turetu praeiti gerai smile.gif na tik jei manai kad del vestuviu gali but isterijos, tai bandyk nusukt temas kuo toliau nuo to smile.gif

P.S. Kaip pavydziu as jums del vestuviu....
Atsakyti
Labai aciu jums uz patarimus 4u.gif

pasistengsiu labai nepergyventi smile.gif nelabai smagu tikriausei buvo kad anyta valanda velavo doh.gif ir dziaugiuosi jog nesikabineja,bei labai labai linkiu jog ir nesikabinetu ir butu viskas super blush2.gif Jusu mamai tikriausei buvo keista jog jos mylima dukra palieka namus,kad mama bus viena ir niekas nelakstys,bet is kitos puses suprantu kad jums nelabai smagu del to buvo,nes ir mano anyta didziausias isterijas kele kai suzinojo jog mes kartu pradesim gyventi doh.gif isivaizduoju kaip jums palengvejo kai abi mamos susibendravo be problemu wub.gif o as tai isvis norejau kad jos susitiktu per vestuves ir tiek,mano mama (is mano pasakojimu) nenori su anyta susitikt,nes pati turejo tokia pat ragana anyta biggrin.gif bet manojo mama nori susitikti butent del vestuviu,neva mes nieksai darom taip kaip norim o ne taip kaip JI nori,tai tipo galvoja jog uztarima mano mamos gaus ir pan.bet taip tikrai nebus....Tai va nezinau kuo cia baigsis doh.gif bet butinai pranesiu smile.gif

Oj kaip cia dabar pavydit.... ? unsure.gif as kazkaip supratau,jeigu jus mamas supazindinot tai kazka po truputi galvojat,gal neturit konkreciai datos bet jau vistiek kalbates apie tai su savo brangiuoju? wub.gif
Atsakyti
Manau nereiktu taip smarkiai imt i galva del mamu susitikimo, juk jos abi suauge zmones ir pacios ras apie ka kalbet, o jei kartais kiltu koks gincas del vestuviu pvz, tai as iskart isiterpciau ir graiai pasakyciau, kad tai musu diena, musu vestuves mes noretumet taip ar kitaip. Mum anyta norejo krikstynas sureguliuot pagal save, nes mat mes per jauni dar ir nieko nenusimanom, bet as iskart pasakiau kad darysim kaip mes suplanave ir viskas, tada viskas pavyko ir be niekieno pagalbos. Svarbiausia netylekit ir graziai ramiai sakykit ka manot, nes jei leisites ikalbama del kazkokiu dalyku veliau jos uzsilips ant galvos doh.gif ir niekada negalesit pareikst savo nuomones schmoll.gif

mes taip pat buvom tevam suruose vakariene, uri praejo geriau nei manem, niekas neizeidinejo vienas kito, visi bendravo draugiskai, matesi kad abi puses nuolaidziauja kazkiek vieni kitiems, nes juk neprades aiskint ir irodinet savo gyvenimo tiesas pirmaja susitikimo diena blush2.gif
Atsakyti
[quote=Laukine_Uogele,2013 04 30, 11:58]
[quote=Renalta,2013 04 30, 08:38]

O siaubeli doh.gif kaip imanoma skustis del per garsiai uzdarytu duru ar perdaug ipilto bokalo blink.gif cia is jusu giminaiciu kazkas atvede savo busima martele?

Man asmeniskai irgi labai buna keista kai mano pusbrolis atveda namo savo mergina, neesu dirbtinai draugiska is pat pradziu tai gal pirmais kartais suprantu anyta,kaip nejauku biggrin.gif bet papasakosiu is savo varpines apie marcios ispudzius.Mano broliukas draugavo ilgai su viena panele ir norejo jai pirstis,atvesdavo i svecius,tai ji su niekuo nesisveikindavo,net kai su ja pasisveikini ji atsisukdavo is nueidavo doh.gif visada prie stalo pikta sededavo ir i klausimus neatsakynedavo blink.gif ji pavydedavo savo brangiojo kai as su SAVO broliuku bendraudavau,tai ji sakydavo kad eitu is su manim susituoktu lotuliukas.gif jei atvaziuodavo i svecius tai nieku gyvu nevaziuodavo vakarais namo,visada likdavo nakvoti,kai mano teta (jos butu anyta) sakydavo kad gali ja namo parvest tai ji karta prie visu sveciu naglu veidu paziurejo i teta ir pasake "o ka jau nebegalima nakvoti? tai gi tamsu lauke,kaip as grisiu? as svetima?" o siaubeli kaip geda buvo unsure.gif ta pati vakara teta mums skambino ir sake negalinti uzmigti nes si uzsimane garsiai klausytis muzikos, paskui labai garsei reke issireikskim "lovos reikaluose" tuo metu doh.gif

Tai as tikrai nepykstu,jokiu rustybiu biggrin.gif buna ir marciu truputi kuku o ir anytu netruksta.Vat kad ju maziau butu,tai ir ramiau gyvent galima butu 4u.gif
[/quote]
na cia jau visai izulumo virsune dar nemarti ir taip elgiasi doh.gif as namu seiminin kes vietoje tokia busima martele tikrai "islydeciau is namu" ji pas mane kol netikra marti nenakvotu bent jau vienoje lovoje su mano sunumi, jeigu tokius cirkus krecia schmoll.gif o as rasiau jau apie teiseta marcia kuri nurodineja savo anytai, ji mano drauges brolio zmona.
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 05, 21:37)
Sveikutes !  mirksiukas.gif

As kaip visuomet su klausimais  biggrin.gif

Ar jau supazindinot savo mamytes su anytom? jeigu taip tai placiau papasakokit jeigu galit  g.gif

Mano anyta grizta birzeli ir zut but nori susitikti su mano mama,jos kaip diena ir naktis skiriasi,bei ju poziuriai  doh.gif  bijau kad nekiltu gincu ir konfliktu pirmaja pazinties diena,baigiu isproteti  umn.gif  apskritai apie ka reikia kalbeti,kokia tema palaikyti,kaip pristatyti ir leisti joms kalbeti o as tureciau tylet ar ir man kistis i pokalbi (ypac jei neduok Die kils isterijos del vestuviu)  bash.gif  neturiu jokio plano kaip kas turi vykti...

Nesijaudinkit Jūs taip wink.gif pamatysit, viskas bus gerai. Mano tėvai ir uošviai susitiks prieš vestuves, likus vienai arba dviems dienoms. Tai vakare, kai mes su pagalbininkais pabaigsim dekoruoti šventės vietą, pakviesim į savo namus mano ir vyro tėvus, pagaminsiu vakarienę, visi pasėdės ir susipažins. Nemanau, kad turėtų būti kažkokių problemų, nes uošvienė tikrai nepradės rodyti isterijų prie nepažįstamų žmonių - ji niekad taip nedaro smile.gif Na, tik pas mane yra kita dilema - mano tėvai beveik visiškai nekalba angliškai, tik rusiškai ir lietuviškai, o uošviai "neįkerta" nei lietuvių kalbos, nei rusų, tik prastai anglų. O tai bus smagus vertėjavimo vakaras lotuliukas.gif

QUOTE(balleys @ 2013 05 06, 10:46)
Manau nereiktu taip smarkiai imt i galva del mamu susitikimo, juk jos abi suauge zmones ir pacios ras apie ka kalbet, o jei kartais kiltu koks gincas del vestuviu pvz, tai as iskart isiterpciau ir graiai pasakyciau, kad tai musu diena, musu vestuves mes noretumet taip ar kitaip. Mum anyta norejo krikstynas sureguliuot pagal save, nes mat mes per jauni dar ir nieko nenusimanom, bet as iskart pasakiau kad darysim kaip mes suplanave ir viskas, tada viskas pavyko ir be niekieno pagalbos. Svarbiausia netylekit ir graziai ramiai sakykit ka manot, nes jei leisites ikalbama del kazkokiu dalyku veliau jos uzsilips ant galvos doh.gif  ir niekada negalesit pareikst savo nuomones schmoll.gif 

mes taip pat buvom tevam suruose vakariene, uri praejo geriau nei manem, niekas neizeidinejo vienas kito, visi bendravo draugiskai, matesi kad abi puses nuolaidziauja kazkiek vieni kitiems, nes juk neprades aiskint ir irodinet savo gyvenimo tiesas pirmaja susitikimo diena blush2.gif

Labai teisingas Jūsų post'as. drinks_cheers.gif yra posakis - durnių ir bažnyčioj muša. Taigi visada reikia už save pastovėt, nes taip užlips ant galvos, kad žodžio paskui negalėtumėt pasakyt. Be to, kaip ir sako balleys, per pirmąjį susitikimą LABAI tikėtina, jog ir jūsiškiai nuolaidžiaus truputį vieni kitiems. Neįsivaizduoju, koks turėtų būti žmogus, jeigu per pirmąjį susitikimą sukeltų konfliktą blink.gif

Visi su vakarienėm bigsmile.gif ko gero dėl to, kad tai - bene paprasčiausias ir lengviausias būdas visiems pabendrauti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TexSy @ 2013 05 05, 23:39)

O mano mama tai atrodo labai draugiska gera ir pan, bet ji yra be galo prieraisi, na iki tiek kad kai is pradziu tik nusprendem gyvent su MB ir as jai pasakiau, tai vos ne isterijos buvo, ir ji vis man sako kaip as tureciau gyvent su ja, kaip man butu geriau (nzn kodel ji galvoja kad man su MB negerai) kartais net sako kad MB del ko nors mane paliks vis tiek! Bet siaip manau MB visai dziaugiasi mano mama, ji visada pasirupina juo ir nk blogo prie jo nepasakys, niekada nieko neprikaiso.. jis apie tuos dalykus zino tik is manes kiek as pasakau smile.gif

P.S. Kaip pavydziu as jums del vestuviu....

Na, šitaip elgtis neleisčiau net savo mamai schmoll.gif sakyti tokius dalykus, kaip kad MB tave paliks ir pan... Na man nepriimtina. rolleyes.gif

O kodėl pavydite dėl vestuvių? 4u.gif
Atsakyti
savo mamas ir seseris (teciu abu neturime ) supazindinome per mano gimtadieni (1 men .pries vestuves) viskas pavyko puikiai thumbup.gif nors pradzioje ir as jaudinausi apie ka, nors abi labai skirtingos, bet issilavinusios ir kulturingos, jeigu kas ir nepatinka niekada nesiaiskina prie kitu, isdesto savo nuomone asmeniskai, MB - sunui, mano mama - man smile.gif
Atsakyti
Mes tevelius supažindinom likus maždaug 3 mėnesiams iki vestuvių per šv. Velykas.
Labai jaudinausi, kaip ten kas bus, ar ras bendrų temų ir pan. Bet viskas vyko gana sklandžiai ir popietė praėjo labai smagiai.
Džiaugiuosi savo būsimais uošviais smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus ir palaikyma ! gathering.gif

Taip pat tikiuosi jog viskas bus gerai.Mano mama labai mandagiai ir ramiai moka paaiskint savo nuomone ir moka protingai pakalbeti,ko negaliu pasakyti apie anyta. Ji zinokit visai neturi gedos jausmo ir prie svetimu zmoniu elgiasi kaip turgaus boba doh.gif per jubilieju buvo nauji zmones,tai kai jie pasisveikino ji tiesiog apziurejo juos nuo galvos iki koju ir nusisuko,o paskui didziaja sventes dali visus apkalbinejo ir pan. Ji mano mamos net nepazinojusi,kaltina jog cia mano mama neleidzia sunui skambinti ir kalbetis su ja,isivaizduojat? ir kai sake jog vestuves turi buti butinai dvieju dienu tai smeize mano gimine,tipo kokie mes juokingi jog nenorim antros dienos. verysad.gif Todel del jos neadekvataus elgesio bijau.O mano mama turi kantrybes,bet ne begalines,tad blogiausiu atveju ji nereks o tiesiog iseis doh.gif aisku gal per daug panikuoju. Aj viskas bus gerai.... irnesakyk.gif

Susitikimas nusimatomas birzelio pradzioje,turiu susidelioti savo nuomone,kad galeciau ja aiskiai issakyti.Jeigu viskas bus super tai i pokalbi nesikisiu,tiesiog dziaugsiuos,o jei ka isiterpsiu (be konfliktu).Kaip sakete visos,pakviesiu mamas i restoraneli vakarienes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Uogele: 06 gegužės 2013 - 14:53