Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta III

Na del tu mano mamos pasakymu tai as jau pripratau, as aisku atsakau kad nieko nepaliks jis manes ir kad nepatinka man kai ji taip sako, bet juk nepadarysiu taip kad ji nesneketu is vis apie tai tongue.gif

Laukine Uogele, tikrai viskas turetu but gerai manau! Daugiau pozytivumo smile.gif net jeigu ir praeitu blogai kazkas, juk jusu mama apie anyta zino, tai juk nebutu tragedija manau, be to tai ne jusu kalte juk butu smile.gif

Asta L. O kokios tautybes jusu MB? Nes maniskis taip pat nelietuvis tai su kalbom siek tiek irgi buna problemu bet per laika kazkaip viskas nusistovejo ir jeigu MB su mano seima buna tai trim kalbom visi snekasi biggrin.gif

Del vestuviu paydejimo tai cia ilga istorija...mes dar palyginti jauni, bet kartu jau 2.5 metu. As dar nenoriu tuoktis, dar ir pakankamai pagrindo po kojom nera kad kurti seima, bet ateityje noresiu ir noreciau zinoti kad jis taip pat nores. Bet va po paskutinio pokalbio ta tema pasirodo kad vien mintys apie suzadetuves ir vestuves jam kelia siauba ir jis net nenori apie tai galvoti...as kazkaip tikejausi kad jau nebus jis tokiam kaip ir stovyje, visgi ir ateiti kartu planuojam ir gyvenam jau kartu ilgokai, be to tikrai zinau kad jis mane myli ir pan, tai man tiesiog sunku suvokti kodel jam tos suzadetuves tada toki dideli siauba jau keltu jeigu jis tikrai rimtai i mane ziuri...Nors is kitos puses manau kad tai is dalies mano busimos anytos kalte, nes ji su MB tevu net nebuvo susituokus ir issiskyre kai jam buvo apie 7-8 metus ir po to dar belekiek vaikinu yra turejus (net ir dabar), tai jis gal tiesiog kazkaip kai nemates to tokio pavyzdzio seimoje, tai ir bijo sitaip....
tai va ir pavydziu kad pas jus viskas tas jau praeityje (o gal net nebuvo to?) ir laimingai planuojate arba atsokote jau vestuves smile.gif
Atsakyti
TexSy As jus puikiai suprantu del tu vestuviu ! Zinokit pas mane panasiai buvo. Manoji anyta tai ant durniaus susituoke jaunystei ir pagimde vaika iskarto,o po metu issiskyre (nezinau kokios ten jos asmenines santykiu problemos,gal taip jau iskaudino ja kad dabar nemegsta savo sunaus,arba jis primena jai ta jos vyra) g.gif ir siaip kai jis uzsimindavo apie vestuviu tema tai ji atkalbinedavo ir nuteikinedavo jog taip dabar nieks nedaro.Dabar mes kartu 4 m. bet kai buvom tik 2m.tai atsimenu pati pirma karta paklausiau apie santuoka ir seima,tai jis pabales buvo ir vis kartojo jog cia nieko nereikia, per anksti.Ir tokios nuomones laikesi dar metus.Paskui po laiko pats pasake kad nori buti tik su manimi visa gyvenima o veliau ir pasipirso.Del vaiku lygiai tas pats, mamele niekaip negalejo isardyti santykiu,neiseina jai ir vestuviu nutraukti,tai dabar lasina jam i smegenis kad jokiu vaiku blink.gif Pries pusmeti jis paniskai ziurejo i vaikus ir sake jokiu vaiku dar ilgai,o dabar tik pamato vaika ir sako jog po vestuviu netempsim laiko,nori vaikelio blush2.gif bet cia ziuresim kaip bus,ka jo ta mamele ten burbes,apie tai kaip reiks pasakyti anytai kad (kadanors) laukiuosi tai isvis patyliu,nesciajai juk maziausei reikes nervuoti,o ta manau stengsis visaip kad tik persileidimas butu verysad.gif tai kokius 4 nestumo menesius nesakyciau,arba isvis nesakysiu nieko niekam kol nepastebes biggrin.gif p.s.mes dar tik vestuviu planuose. Asta L. sia vasara bus zmonele jau,o as dar tik kita vasara smile.gif tai vat,maziau tegu ta anyta lasina jusu brangiajam ant smegenu visokias nesamones apie vestuves ir t.t.o jus jo nespauskit, paskui pamatys kad mamele uzkniso su burbejimais ir supras kad su jumis ramu ir gera. Tikrai dar po metuku ir garantuoku kad viskas apsivers o gal jau ir vestuveles planuosit mirksiukas.gif
Atsakyti
TexSy labai tikiuosi kad jusu vaikino nuomone greit pasikeis.

as pamenu kadais draugavau su tokiu vaikinu, kurio mama isskyre ji su zmona, nors jie turejo dvynukus, kai suzinojo kad jis draugauja su manim manes ne nepazinodama kaisiojo pagalius i ratus, ir viena karta issiunte ji i uzsieni kad jis butu kuo toliau nuo manes. Na kai suzinojau visa tai zinoma nutraukiau visus rysius su juo nes nebutu jokio nrmalaus zmogisko gyvenimo kartu.
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma!
O jusu, Laukine Uogele, istorija labai jau panasi i mano! na bet anyta nieko kol kas nesako MB del manes, arba bent jau as nk nezinau...bet bijau kad jeigu ateityje susituoksim ir turesim vaiku, kad jos noras kontroliuot visus gali greit pasiekt ir mane tada ohmy.gif

Del nestumo, tai tikrai, nesakykit gal bent jau kol neprades matytis...nors kad paskui nebutu dar blogiau, kad ji neisizeistu kaip jus jai tokio svarbaus dalyko nepasaket...bet jusu ir vaikelio sveikata tada tikrai brangesnes nei jos isizeidimai! smile.gif

Bet tai kas toms mamos kartais uzeina?? negi joms nesvarbu ju vaiku laime...net jeigu jos mano kad jie nelaimingi arba galetu but laimingesni, bet ir vis tiek kodel kistis i zmogaus gyvenima sitaip, sukelt dar daugiau nemalonumu, kaip taip negerbt savo pacios vaiko, nezinau net kaip issireikst cia....tikiuosi as nebusiu tokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2013 05 06, 22:37)

Bet tai kas toms mamos kartais uzeina?? negi joms nesvarbu ju vaiku laime...net jeigu jos mano kad jie nelaimingi arba galetu but laimingesni, bet ir vis tiek kodel kistis i zmogaus gyvenima sitaip, sukelt dar daugiau nemalonumu, kaip taip negerbt savo pacios vaiko, nezinau net kaip issireikst cia....tikiuosi as nebusiu tokia biggrin.gif

kiekviena mama nori savo vaikui geriausio, bet matyt tas gerai kartais norisi kad butu dar geriau... Arba kaip jos buna sako as jau gyvenimo maciusi o jus dar jauni ir nieko nezinot nesuprantat... o tai kada mokytis jei tevai nori kistis i vaiku gyvenima. Jei matyciau kad marti tyciojasi is mano vaiko ir valosi kojas i ji, gal but ir as imciausi kazkokiu priemniu kad atmerktu akis, bet tikiuosi kad nereikes taip elgtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2013 05 06, 19:37)

Asta L. O kokios tautybes jusu MB? Nes maniskis taip pat nelietuvis tai su kalbom siek tiek irgi buna problemu bet per laika kazkaip viskas nusistovejo ir jeigu MB su mano seima buna tai trim kalbom visi snekasi biggrin.gif

Mano būsimas vyras - suomis, o Jūsų? 4u.gif

Na, dėl vestuvių tai gali būti labai daug priežasčių, kodėl Jūsų antroji pusė jų taip "baidosi". O jis bent nuoširdžiai kalbėjosi su Jumis, kokios to priežastys, kodėl jis nenori tuoktis ar to bijo? Kas žino, galbūt ir nutiks taip, kad jis labai greitai keis savo nuomonę, kaip ir Laukinės Uogelės draugas wink.gif Manau, jog tiesiog reikėtų ramiai ir atvirai apie viską pasikalbėti, kad būtumėte visiškai rami dėl savo ateities. mirksiukas.gif
Pavyzdžiui, anksčiau draugavau su vaikinu, kuris atvirai pasakė, jog jam vestuvės yra visiškai nereikalingas dalykas, ir jis tikrai nesituoks. Tuomet viskas aišku ir jokio galvos skausmo nelieka. ax.gif

QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 06, 20:58)
bet cia ziuresim kaip bus,ka jo ta mamele ten burbes,apie tai kaip reiks pasakyti anytai kad (kadanors) laukiuosi tai isvis patyliu,nesciajai juk maziausei reikes nervuoti,o ta manau stengsis visaip kad tik persileidimas butu  verysad.gif  tai kokius 4 nestumo menesius nesakyciau,arba isvis nesakysiu nieko niekam kol nepastebes  biggrin.gif 

O siaubeli blink.gif na, jeigu mano uošvienė nepakeis savo bendravimo, tai kai kada nors būsiu nėščia nekalbėsiu kad ir 9 mėnesius su ja, jeigu dėl to reikėtų rizikuoti savo ar vaikelio sveikata schmoll.gif

Aš Jūsų vietoje arba pasakyčiau ir žiūrėčiau, kaip ji reaguoja (jeigu viskas ok, bendraučiau, jeigu tampa tikra žiežula, iškart nustočiau bendrauti), arba nesakyčiau, kol nesimatytų.

Nelabai į temą (o gal ir visai ne į temą) prisiminiau, kad kai mano mama buvo nėščia, visus 9 mėnesius niekas nesuprato, kad ji laukiasi (žinojo tik šeimos nariai), tai visiems akys iššoko, kai ji iš ligoninės su kūdikėliu grįžo. lotuliukas.gif Ji buvo labai liekna (papilnėjo vos keliais kg), pasirinko tinkamus drabužius ir viskas. Visi manė, kad tiesiog sustambėjo šiek tiek ir viskas.

QUOTE(balleys @ 2013 05 06, 23:17)
kiekviena mama nori savo vaikui geriausio, bet matyt tas gerai kartais norisi kad butu dar geriau... Arba kaip jos buna sako as jau gyvenimo maciusi o jus dar jauni ir nieko nezinot nesuprantat... o tai kada mokytis jei tevai nori kistis i vaiku gyvenima. Jei matyciau kad marti tyciojasi is mano vaiko ir valosi kojas i ji, gal but ir as imciausi kazkokiu priemniu kad atmerktu akis, bet tikiuosi kad nereikes taip elgtis blush2.gif

Pritariu Jums, kad kartais tėvai (ir apskritai ne tik jie) norėdami gero padaro meškos paslaugą. Man apskritai kvailai skamba: "Tu jaunesnis, tu nieko nesupranti, aš vyresnis, tad klausyk manęs". Juk kaip mes išmoksim nedaryti tų pačių klaidų, jeigu viskas bus už mus nusprendžiama ir padaroma? Padarai klaidą ir suvoki jos kainą. Kartais ir skaudžiai nudegi, bet taip juk kur kas geriau.

Dėl marčios, besivalančios kojas į sūnų. Taip, man būtų pikta, kad mano vaiko kažkas negerbtų, BET aš tikrai nesikiščiau. Kodėl? Ogi todėl, kad jeigu sūnui gerai, tai koks mano reikalas? Jis ką, ne vyru buvo užaugintas, nežino, kaip už save pastovėti? Jeigu jam patinka būti skuduru, tai čia jau tik jo pasirinkimas ir jo reikalas, o ne tėvų, brolių, sesių, senelių ar tetų. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 05 06, 21:17)

Sutinku 4u.gif as tai manau kad jei mano marti tyciotusi is mano vaiko, tai turbut tiesiog bandyciau normaliai pasisneketi, pasakyti kad man tiesiog neramu kad ji taip daro, nes bijau kad bandant imtis priemoniu galiu paskui pati atsidurt sitam skyrelyje kaip baisioji anyta biggrin.gif

QUOTE(Asta L. @ 2013 05 06, 23:13)
Mano būsimas vyras - suomis, o Jūsų?  4u.gif

Na, dėl vestuvių tai gali būti labai daug priežasčių, kodėl Jūsų antroji pusė jų taip "baidosi". O jis bent nuoširdžiai kalbėjosi su Jumis, kokios to priežastys, kodėl jis nenori tuoktis ar to bijo? Kas žino, galbūt ir nutiks taip, kad jis labai greitai keis savo nuomonę, kaip ir Laukinės Uogelės draugas wink.gif Manau, jog tiesiog reikėtų ramiai ir atvirai apie viską pasikalbėti, kad būtumėte visiškai rami dėl savo ateities.  mirksiukas.gif

Maniskis Lenkas, nors nezinau ar tokiu galima ir bevadinti, jau beveik 10 metu UK gyvena biggrin.gif
Na jis nesake kad nenori, labiau mazdaug kad jis nera tikras ir pan. O to priezastys kiek supratau (kadangi tiesiai nepasake niekaip, gal pats tikrai nezino) tai tiesiog kad jis bijo kad bus priristas po to labai, kad negales vaziuoti kur nores, persikelt gyvent i kita sali ar pan. Na isipareigojimo baime...Man geriausia buvo kai jis dave pavyzdi 'o tai ka tada darytume jeigu pvz as gauciau darba JAV, o tu turetum darba UK' nu tai sakau darytume ta pati ka ir dabar jeigu tokia problema iskiltu, bandytume susitvarkyt su ja biggrin.gif atrodo jeigu susituoktume tai pasikeistu kazkas, juk nei dabar nei veliau neissiskirtume vis tiek. Be to jis labai didelis idejos zmogus ir siek tiek svajotojas...jam kartais ideja labiau patinka/nepatinka nei pats veiksmas..manau del to ir vestuviu dar labiau baidosi nes jos atrodo toks didelis didelis baubas doh.gif Be to kaip ir sakiau, jis nera mates normalios seimos pavyzdzio, na gal tik seneliu, tai gal ir del to dar...
Manau dabar dar palauksiu su dar viena tokia kalba, kad paskui negalvotu kad as ji spaudziu cia sitaip ar ka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2013 05 07, 11:28)
Na jis nesake kad nenori, labiau mazdaug kad jis nera tikras ir pan. O to priezastys kiek supratau (kadangi tiesiai nepasake niekaip, gal pats tikrai nezino) tai tiesiog kad jis bijo kad bus priristas po to labai, kad negales vaziuoti kur nores, persikelt gyvent i kita sali ar pan. Na isipareigojimo baime...Man geriausia buvo kai jis dave pavyzdi 'o tai ka tada darytume jeigu pvz as gauciau darba JAV, o tu turetum darba UK' nu tai sakau darytume ta pati ka ir dabar jeigu tokia problema iskiltu, bandytume susitvarkyt su ja biggrin.gif atrodo jeigu susituoktume tai pasikeistu kazkas, juk nei dabar nei veliau neissiskirtume vis tiek. Be to jis labai didelis idejos zmogus ir siek tiek svajotojas...jam kartais ideja labiau patinka/nepatinka nei pats veiksmas..manau del to ir vestuviu dar labiau baidosi nes jos atrodo toks didelis didelis baubas doh.gif Be to kaip ir sakiau, jis nera mates normalios seimos pavyzdzio, na gal tik seneliu, tai gal ir del to dar...
Manau dabar dar palauksiu su dar viena tokia kalba, kad paskui negalvotu kad as ji spaudziu cia sitaip ar ka... g.gif

Mano sesers vyras lenkas wink.gif

Puikiai suprantu, kad jis bijo įsipareigoti (daug vyrų bijo, maniškis irgi iš pradžių buvo akis "išpūtęs" šiuo klausimu biggrin.gif ). Tiesiog aš nesuvokiu, kodėl dauguma mano, kad tas popieriukas, kuriame parašyta, kad esate oficialiai susieti, turėtų kažką keisti santykiuose g.gif juk kokie prieš tai buvo nesutarimai, tokie ir liks, kokios buvo bėdos, tokios ir bus, kokie buvo džiaugsmai, tokie ir toliau džiugins, kokie buvo problemų sprendimai prieš susituokiant, tokie ir išliks. Juolab, kad pažįstami esate ne vieną mėnesį. smile.gif ech, vyrai... Ir manau labai teisingai darot, jog nespaudžiat jo į kampą, nes tada gali dar didesnės baimės akys išlįsti.
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 05 07, 13:21)
Mano sesers vyras lenkas wink.gif

Puikiai suprantu, kad jis bijo įsipareigoti (daug vyrų bijo, maniškis irgi iš pradžių buvo akis "išpūtęs" šiuo klausimu  biggrin.gif ). Tiesiog aš nesuvokiu, kodėl dauguma mano, kad tas popieriukas, kuriame parašyta, kad esate oficialiai susieti, turėtų kažką keisti santykiuose  g.gif juk kokie prieš tai buvo nesutarimai, tokie ir liks, kokios buvo bėdos, tokios ir bus, kokie buvo džiaugsmai, tokie ir toliau džiugins, kokie buvo problemų sprendimai prieš susituokiant, tokie ir išliks. Juolab, kad pažįstami esate ne vieną mėnesį.  smile.gif ech, vyrai... Ir manau labai teisingai darot, jog nespaudžiat jo į kampą, nes tada gali dar didesnės baimės akys išlįsti.

Visiskai sutinku su Jusu komentaru drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taipogi sutinku smile.gif bet MB akivaizdziai ne biggrin.gif ohh na nesvarbu, cia jau siek tiek off topic mes, taip kad sugryzti atgal prie temos, kaip jusu anytos paskutiniu metu? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2013 05 08, 15:36)
As taipogi sutinku smile.gif bet MB akivaizdziai ne biggrin.gif ohh na nesvarbu, cia jau siek tiek off topic mes, taip kad sugryzti atgal prie temos, kaip jusu anytos paskutiniu metu? tongue.gif

Laba visoms ! 4u.gif

TexSy mano fronte nieko naujo,po to kai manasis anyta pastate i vieta neistveres,tai ji jau savaite nei skambina nei raso,dingus biggrin.gif dziaugiames tyla ir ramybe wub.gif
Atsakyti
Laukine_Uogele, dziaugiuosi uz jus biggrin.gif
Atsakyti