Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta III

QUOTE(balleys @ 2013 05 01, 23:29)
mano anyta taip pat sau negaili ne cento, geriau uz buta prasiskolins ir netures ko valgyt uztat drabuziu tures tiek kad spinta traska lotuliukas.gif  o ir kai ji nusiperka koki daikta tai kokias 15 min staiposi pries mane su vyru ir klausineja nu kaip? nu kaip atrodau? betgi grazu ane? nu kaip as jums?... ir tokie kvaili klausimai pasikartojantys visas 15 min, tada eina persirengt ir vel tas pats, tai gerai jei tu rubu mazai buna o jei kokie 5 tai kosmaras doh.gif o jei vyras ar as kazka grazaus nusiperkam, sakom nu kaip jums? tai ji mmm... nu nieko nieko  g.gif  ir viskas, gali nors puse val staipytis salia jos bet ji nieko nepakomentuos daugiau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif neduok Dieve, jeigu aš vieną dieną vaikus užauginus tokia trenkta moterėle patapčiau schmoll.gif nors, kiek pastebėjau, tokie įpročiai dažniausiai yra jau netrumpą laiką (neatsiranda per vieną dieną, taip sakant), tai gerai, kad ne visiems tai gresia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 05 02, 11:05)
lotuliukas.gif  neduok Dieve, jeigu aš vieną dieną vaikus užauginus tokia trenkta moterėle patapčiau  schmoll.gif nors, kiek pastebėjau, tokie įpročiai dažniausiai yra jau netrumpą laiką (neatsiranda per vieną dieną, taip sakant), tai gerai, kad ne visiems tai gresia  bigsmile.gif

manau daug kas priklauso nuo tevu auklejimo, nesd dazniausiai tai tokios lepuneles vienturtes buna, bet as labai tikiuosi kad mano marcios gales sakyt kad as gera anyta o ne ziezula blush2.gif nensinoretu kad veliau apkalbinetu. Cia mums labai geri pavyzdziai kaip nereikia elgtis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Del islepintu vienturciu as nepritarciau blush2.gif Pati esu tokia, taciau puikiai sutariu su visais ir bendravimo problemu neturiu biggrin.gif
O dabar nustebinsiu, nes parasysiu kad su savaja busima anyta sutariu puikiai! thumbup.gif
Taip, bumbejimas pas ja yra. Ir nurodinejimas taip pat. Ir reguliavimas ir nepasitenkinimas irgi. Bet...
Moteris jau yra savo amziuje. Uzauginusi daug vaiku, turinti sveikatos problemu ir savotiska charakteri( kaip mes visi). Visada buvau mokinama gerbti uz save vyreni zmogu, kad ir koks jis bebutu. Tad ir kokia ta mano busima anyta bebutu as ja gerbiu uz jos grazu amziu, uz jos savostiska rupesti. Nors ir daznai musu nuomones nesutampa as jai pritariu ir vengiu blogo zodzio. Nuvykus pas ja visada jos isklausau ramiai sypsodamasi. Vienas is tu espektu, kodel privalau gerbti savo b. anyta yra tas, kad ji yra mano busimo vyro mama. Kitas yra toks, kad mes visi zmones begalo skirtingi ir sunku yra LABAI isilieti i nauja seima visiskai skirtingo charakterio,poziurio i gyvenima ir tradiciju zmogui.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afavela @ 2013 05 02, 13:27)
Del islepintu vienturciu as nepritarciau  blush2.gif  Pati esu tokia, taciau puikiai sutariu su visais ir bendravimo problemu neturiu  biggrin.gif
O dabar nustebinsiu, nes parasysiu kad su savaja busima anyta sutariu puikiai!  thumbup.gif
Taip, bumbejimas pas ja yra. Ir nurodinejimas taip pat. Ir reguliavimas ir nepasitenkinimas irgi. Bet...
Moteris jau yra savo amziuje. Uzauginusi daug vaiku, turinti sveikatos problemu ir savotiska charakteri( kaip mes visi). Visada buvau mokinama gerbti uz save vyreni zmogu, kad ir koks jis bebutu. Tad ir kokia ta mano busima anyta bebutu as ja gerbiu uz jos grazu amziu, uz jos savostiska rupesti. Nors ir daznai musu nuomones nesutampa as jai pritariu ir vengiu blogo zodzio. Nuvykus pas ja visada jos isklausau ramiai sypsodamasi. Vienas is tu espektu, kodel privalau gerbti savo b. anyta yra tas, kad ji yra mano busimo vyro mama. Kitas yra toks, kad mes visi zmones begalo skirtingi ir sunku yra LABAI isilieti i nauja seima visiskai skirtingo charakterio,poziurio i gyvenima ir tradiciju zmogui.
4u.gif

as nesakau kad visos islepintos bet visi skirtingi ir visokiu yra, dziaugiuosi kad jus sutariat puikiai su anyta. as su savaja stengiuosi nekonfliktuot bet kad jau kartais isveda is kantrybes tai graziai tiesiai per aplinkui pasakau ir savo nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 05 02, 11:14)
manau daug kas priklauso nuo tevu auklejimo, nesd dazniausiai tai tokios lepuneles vienturtes buna, bet as labai tikiuosi kad mano marcios gales sakyt kad as gera anyta o ne ziezula  blush2.gif  nensinoretu kad veliau apkalbinetu. Cia mums labai geri pavyzdziai kaip nereikia elgtis drinks_cheers.gif

Sutinku su Jumis, kad matome gerus pavyzdžius, kaip nesielgti drinks_cheers.gif dėl vienturčių nežinau, neteko daug tokių sutikti (jei apskritai teko, nepamenu) mirksiukas.gif

QUOTE(afavela @ 2013 05 02, 13:27)
Del islepintu vienturciu as nepritarciau  blush2.gif  Pati esu tokia, taciau puikiai sutariu su visais ir bendravimo problemu neturiu  biggrin.gif
O dabar nustebinsiu, nes parasysiu kad su savaja busima anyta sutariu puikiai!  thumbup.gif
4u.gif

Sveikinu Jus, kad sutariate puikiai! 4u.gif Kaip ir pati minėjote, kiekvienas žmogus yra skirtingas ir sunku vienam prie kito prisiderinti. Tačiau aš remiuosi tokia sąvoka kaip KOMPROMISAS. Ir jeigu žmogus rėkia ant manęs ar žemina, aš tikrai neleisiu to daryti, nes nors tas žmogus ir yra vyresnis, nereiškia, kad aš esu žemesnio rango. Taip, aš gerbiu absoliučiai visus žmones tol, kol jie neperžengia ribų. Nes kai namie kasdien prasideda rėkimai, tai tada jau kaip ir nebėra pasirinkimo - arba pastatyti žmogų į vietą, arba nebendrauti apskritai. Suprantu, kai žmogus bumba dėl ko nors, tačiau kai dėl kiekvieno žodžio yra jau rėkiama ir isterijos rodomos, tai čia jau nepriimtina man. Manau gana normalu, kad jeigu aš gerbiu žmogų ir stengiuosi su juo gražiai, ramiai kalbėti, to paties tikiuosi ir iš jo, o ne kažkokio rėkimo, šantažo ir pan. Deja, tačiau dažnai tie vyresni žmonės naudojasi tuo - aš vyresnis, privalai mane gerbti, o aš darau, ką noriu. Žinoma, čia vėl galima pritaikyti posakį, jog vaikystė gyvenime būna du kartus, tačiau nemanau, kad mano 40-metė anyta jau į tokią įžengusi lotuliukas.gif tad čia jau greičiau kaprizai veikia ir nenorėjimas suprasti. Kiek vaikinų turėjau, su visų mamomis sutardavau labai gerai, bet šita kitokia pasitaikė smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ! 4u.gif

*sutinku su Asta L. , nepateisinu vyresniu zmoniu kurie manipuliuoja savo amziumi (namo anyta kaip tik tokia),visada prikisineja kad ji vyresne,bet tai nereiskia kad protingesne,ypac is salies pastebejus jos elgesi tai kaip 15metu paaugle su savo isterijom.As 4 metus visada jai pritardavau,sypsodavausi bet ji pradejo naudotis tuo kad as paklusni ir i dusia taip sakant lyst.Tai kantrybe baigesi. as UZ "elkis taip kaip noretum kad su tavimi elgtusi",aisku pagal religija reiktu priesus dar arciau saves laikyt ir t.t. bet man cia yra mission imposible lotuliukas.gif

**O siaip mano svajone yra isdraseti,ir kai ji eilini karta isterikuos del kokio kavos puodelio (daznas atvejis) paklausti ar seniai buvot pas psichiatra? lotuliukas.gif as jau isivaizduoju kaip bute skraidytu lekstes,puodeliai,keptuves ir kt. lotuliukas.gif

***Del atveju jei tapciau pati anyta tai irgi gera pavyzdi turiu kokia nereikia buti.Mano mama turejo tokia pacia psiche anyta kuri isskyre ir isarde jos santuoka,o dabar man pasitaike tokia.O geraji pavyzdi imciau is savo tetos kuri bus kazkieno anyta,nes ji tokia gera visoms mano pusbrolio draugems,net ir tokioms nagloms mergoms gera budavo (kaip cia ankstesniuose komentaruose pasakojau) smile.gif

****O cia idomumo delei papasakosiu biggrin.gif karta draugavau apie 2 metus su vienu vaikinu,viskas buvo kaip ir liuks,kol nesusipazinau su jo mamele doh.gif labai neissiplesiu bet ji suzinojusi kad jos sunelis turi mergina is principo neleisdavo jam susitikt su manim,jei susitikdavom tai rasydavo zinutes kad griztu namo kitaip bus blogai nuo tevo.Jei neduok Die ateidavo pas mane sveciu tai ji tuoj pat sesdavo i masina ir atvaziuodavo prie mano namu ir pypsedavo kol jis neiseis (nezinau is kur suzinojo kur gyvenu),tada is kazkur gavo mano tel numeri tai kai susitikdavome tai jo mamele skambindavo MAN,o jei neatsiliepdavau tai jo tetis skambindavo MAN su grasinimais.Amzinai rasynedavo zinutemis jo mamele kokia as niekse ir kitus siaubingus dalykus kol nesikreipiau i policija.Jie issiunte jai perspejamaji laiska kad apsiramintu!!!!!!!! ir ka,baigesi visi skambuciai,laukimai prie namu ir pan.o apsisprendimas mesti ta vaikina buvo labai svarbi priezastis,jis ne karto manes neapgindavo ir visada begdavo atgal pas mamyte (pasirodo ji istikro uz nusizengimus tevas muse),tai vat tokia istorija kaip is serialo.Niekam nelinkiu tokiu ispudziu patirti.O kiek dabar zinau tai tas vaikinas i kazkokia satanistu sekta vaiksto,labai pasikeite,nu matyt mamele davare. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Uogele: 02 gegužės 2013 - 14:34
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 02, 15:30)
Sveikos merginos !  4u.gif

*sutinku su Asta L. , nepateisinu vyresniu zmoniu kurie manipuliuoja savo amziumi (namo anyta kaip tik tokia),visada prikisineja kad ji vyresne,bet tai nereiskia kad protingesne,ypac is salies pastebejus jos elgesi tai kaip 15metu paaugle su savo isterijom.As 4 metus visada jai pritardavau,sypsodavausi bet ji pradejo naudotis tuo kad as paklusni ir i dusia taip sakant lyst.Tai kantrybe baigesi. as UZ "elkis taip kaip noretum kad su tavimi elgtusi",aisku pagal religija reiktu priesus dar arciau saves laikyt ir t.t. bet man cia yra mission imposible  lotuliukas.gif

**O siaip mano svajone yra isdraseti,ir kai ji eilini karta isterikuos del kokio kavos puodelio (daznas atvejis) paklausti ar seniai buvot pas psichiatra?  lotuliukas.gif  as jau isivaizduoju kaip bute skraidytu lekstes,puodeliai,keptuves ir kt.  lotuliukas.gif

***Del atveju jei tapciau pati anyta tai irgi gera pavyzdi turiu kokia nereikia buti.Mano mama turejo tokia pacia psiche anyta kuri isskyre ir isarde jos santuoka,o dabar man pasitaike tokia.O geraji pavyzdi imciau is savo tetos kuri bus kazkieno anyta,nes ji tokia gera visoms mano pusbrolio draugems,net ir tokioms nagloms mergoms gera budavo (kaip cia ankstesniuose komentaruose pasakojau)  smile.gif

****O cia idomumo delei papasakosiu  biggrin.gif karta draugavau apie 2 metus su vienu vaikinu,viskas buvo kaip ir liuks,kol nesusipazinau su jo mamele  doh.gif  labai neissiplesiu bet ji suzinojusi kad jos sunelis turi mergina is principo neleisdavo jam susitikt su manim,jei susitikdavom tai rasydavo zinutes kad griztu namo kitaip bus blogai nuo tevo.Jei neduok Die ateidavo pas mane sveciu tai ji tuoj pat sesdavo i masina ir atvaziuodavo prie mano namu ir pypsedavo kol jis neiseis (nezinau is kur suzinojo kur gyvenu),tada is kazkur gavo mano tel numeri tai kai susitikdavome tai jo mamele skambindavo MAN,o jei neatsiliepdavau tai jo tetis skambindavo MAN su grasinimais.Amzinai rasynedavo zinutemis jo mamele kokia as niekse ir kitus siaubingus dalykus kol nesikreipiau i policija.Jie issiunte jai perspejamaji laiska kad apsiramintu!!!!!!!! ir ka,baigesi visi skambuciai,laukimai prie namu ir pan.o apsisprendimas mesti ta vaikina buvo labai svarbi priezastis,jis ne karto manes neapgindavo ir visada begdavo atgal pas mamyte (pasirodo ji istikro uz nusizengimus tevas muse),tai vat tokia istorija kaip is serialo.Niekam nelinkiu tokiu ispudziu patirti.O kiek dabar zinau tai tas vaikinas i kazkokia satanistu sekta vaiksto,labai pasikeite,nu matyt mamele davare.  doh.gif

Labukas! smile.gif

Mano credo irgi toks pat - elkis su kitais taip, kaip norėtum, kad su tavim elgtųsi thumbup.gif Patikėkit, pradėsit atsikirsti, anyta susipras, kad negali Jūsų po koja pakišti. Tada galbūt ir pataps baisesne (jeigu tai įmanoma), bet bent jau pastovėsit už save. Nes aš irgi kol visą laiką nutylėdavau, niekada nieko neatsikirsdavau, tai kaip prielipa kokia vis aiškindavo pastoviai. Dabar truputį apsiramino.

Mano brolį su jo pirmąja žmona irgi tokia ragana išskyrė. Žodžiu, buvo taip, kad mano brolis pradėjo draugauti su kaimynų dukra. Na, viskas lyg ir normaliai atrodė. Tada jie nusprendė kartu gyventi, ir mano brolis pasiūlė kartu išsinuomoti butą atskirai nuo tėvų. Tai ta jo mergina pradėjo ašaroti, kad "oi, kaip aš čia paliksiu namus, čia mano mama, tėtis (tokių keistų prisirišimų nesuprantu), vat didelį namą jie turi, gyvenkim su jais, antram aukšte." Nu ir sutiko mano brolis. O tada ir prasidėjo. Ta jo anyta kiekvieną dieną jį žemindavo, kišdavosi į jų reikalus ("tu per mažai uždirbi, tu nieko nemoki, tu per retai namuose būni, tu per dažnai namuose būni, tu blogai vairuoji, tu blogai dirbi, tu blogai kažką sutvarkei, tu duris per garsiai uždarei" ir pan.), o ta dukra visiškai nieko nesakydavo tai savo mamai. Tai po 4 metų bendro gyvenimo ir jau vaiko užgyvento jie išsiskyrė. Mano brolis siūlė daugybę kartų išeiti atskirai gyventi, bet jo mergina nesutiko - juk kaip čia paliks tėvų namus. Tai dabar ta buvusi anyta apskritai jokių draugų nebeturi (nors ir anksčiau nedaug turėjo), nes visi iškeikti, apkalbėti ir niekas nebenori su tokia bendrauti.

O siaubelis, na bet ir istoriją Jūs čia papasakojote blink.gif na bet kad tiek "nuvažiavusių" mamelių yra, tai jau netikėjau. g.gif
Papildyta:
QUOTE(balleys @ 2013 05 02, 13:42)
as nesakau kad visos islepintos bet visi skirtingi ir visokiu yra, dziaugiuosi kad jus sutariat puikiai su anyta. as su savaja stengiuosi nekonfliktuot bet kad jau kartais isveda is kantrybes tai graziai tiesiai per aplinkui pasakau ir savo nuomone  blush2.gif

O gal galit kokį pavyzdį pateikti, kaip ,,gražiai tiesiai per aplinkui" pasakote savo nuomonę? smile.gif Aš tokio karšto būdo, tai man sudėtinga vaikščioti tiesiai per aplinkui blush2.gif
Atsakyti
[quote=Asta L.,2013 05 02, 17:30]

Zinokit as tikrai labai noreciau moket atsikirsti... verysad.gif bet esu is prigimties tokia ramesne ir tylesne,tad man sunku taip isiplieksti ir jai atrezt uztikrintai.Niekaip savo baimiu barjero neperlipu.As kai pirma karta jai issakiau savo nuomone (kai ji juokesi is musu vestuviu vizijos) tai visa drebejau,pasakiau zinoma neuztikrintai bet ji uzsiciaupe porai sekundziu.Pasijutau tuo metu tikrai labai gerai blush2.gif isleidau taip sakant visa susikaupusi pykti,nes istikro as nelabai reiskiuosi o visada viska i sirdi imu ir kaupiu kol nesprogsiu doh.gif

As irgi nesuprantu is kur tokiu pikciurnu tiek daug.Gal jos gimdymo metu galva visos susitrenkia ir nenormalios tampa lotuliukas.gif (cia juokais),bet tikrai idomu,kas cia per pavydas,konkurencija ar dar kas g.gif

vargsas Jusu broliukas,tiek laiko kariavo,matyt labai mylejo ta mergina blush2.gif na o merga tai keista.Gi nesiule viska mesti ir i uzsieni vaziuot,ne akmens amzius,galima paskambint tevams,juos lankyti nors ir kiekviena diena.O Jus ja pazinojot? gal ji netokia jau bloga kaip ja isivaizdavau is pasakojimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 02, 17:43)

Zinokit as tikrai labai noreciau moket atsikirsti...  verysad.gif  bet esu is prigimties tokia ramesne ir tylesne,tad man sunku taip isiplieksti ir jai atrezt uztikrintai.Niekaip savo baimiu barjero neperlipu.As kai pirma karta jai issakiau savo nuomone (kai ji juokesi is musu vestuviu vizijos) tai visa drebejau,pasakiau zinoma neuztikrintai bet ji uzsiciaupe porai sekundziu.Pasijutau tuo metu tikrai labai gerai  blush2.gif  isleidau taip sakant visa susikaupusi pykti,nes istikro as nelabai reiskiuosi o visada viska i sirdi imu ir kaupiu kol nesprogsiu  doh.gif

As irgi nesuprantu is kur tokiu pikciurnu tiek daug.Gal jos gimdymo metu galva visos susitrenkia ir nenormalios tampa  lotuliukas.gif  (cia juokais),bet tikrai idomu,kas cia per pavydas,konkurencija ar dar kas  g.gif

vargsas Jusu broliukas,tiek laiko kariavo,matyt labai mylejo ta mergina  blush2.gif  na o merga tai keista.Gi nesiule viska mesti ir i uzsieni vaziuot,ne akmens amzius,galima paskambint tevams,juos lankyti nors ir kiekviena diena.O Jus ja pazinojot? gal ji netokia jau bloga kaip ja isivaizdavau is pasakojimo?  ax.gif

Žinokit tenka išmokti, kažkaip susidoroti su tuo patiriamu stresu. Pavyzdžiui, kol aš iš pradžių nutylėdavau, nieko neatsikirsdavau, viską kaupiau viduje, tai šitas dalykas tikrai pablogino mano ir būsimo vyro santykius, nes aš tapau piktesnė, dažniau pavargusi ir pan. Nes bet kokį stresą, susikaupusį blogį reikia kažkur išlieti. Labai džiaugiuosi, kad turiu mamą, su kuria galiu pasikalbėti, išsipasakoti, tai ji visada randa būdų nuraminti, pralinksminti rolleyes.gif

Kodėl anytos dažnai nemėgsta savo marčių, tai net neįsivaizduoju. Pavyzdžiui, prieš keletą dienų buvome virtuvėje ir paprasčiausiai kalbėjome apie maistą ir prieskonius, kokius naudojam jam gaminti, tai ji ėmė pasakoti, jog "mama yra visada teisi". Ta prasme, jeigu ji kažko nenaudoja, o mes naudojam, tai esam neteisūs. Tai iš jos pusės gal čia yra suvokimas, kad marčia niekada nebus teisi, nes "mama (anyta) yra visada teisi ir žino geriausiai". g.gif

Žinoma, kad mano brolis su savo mergina ir dukrele galėjo atvažiuoti dažnai, kad ir kiekvieną savaitgalį, nes ta anyta gyvena 20km nuo Šiaulių, o mano brolis siūlė išeiti gyventi į Šiaulius. Taigi čia juokingas atstumas. Juolab, kad tos anytos vyras dirba Šiauliuose doh.gif Jūs klausiate, ar pažinojome anytą? Taip, iš pradžių mano mama ir ji buvo labai geros draugės, nors ji ir buvo keistoko charakterio, nes mano brolis ir ta dukra pradėjo draugauti po kokių 2metų nuo jos atsikraustymo. Bet kai mano brolis ir jos dukra pradėjo gyventi kartu, kai ta anyta pradėjo drabstyti jį purvais ne tik šeimos rate, bet ir mano mamai bei aplinkiniams, mano tėvai nutraukė bendravimą su ja. Tai vat tokios tokelės. O dabar brolis gyvena su kita moterimi, turi vaikutį, gyvena su uošviene kartu ir kuo puikiausiai sutaria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 05 02, 17:30)
Labukas!  smile.gif

Mano credo irgi toks pat - elkis su kitais taip, kaip norėtum, kad su tavim elgtųsi  thumbup.gif Patikėkit, pradėsit atsikirsti, anyta susipras, kad negali Jūsų po koja pakišti. Tada galbūt ir pataps baisesne (jeigu tai įmanoma), bet bent jau pastovėsit už save. Nes aš irgi kol visą laiką nutylėdavau, niekada nieko neatsikirsdavau, tai kaip prielipa kokia vis aiškindavo pastoviai. Dabar truputį apsiramino.

Mano brolį su jo pirmąja žmona irgi tokia ragana išskyrė. Žodžiu, buvo taip, kad mano brolis pradėjo draugauti su kaimynų dukra. Na, viskas lyg ir normaliai atrodė. Tada jie nusprendė kartu gyventi, ir mano brolis pasiūlė kartu išsinuomoti butą atskirai nuo tėvų. Tai ta jo mergina pradėjo ašaroti, kad "oi, kaip aš čia paliksiu namus, čia mano mama, tėtis (tokių keistų prisirišimų nesuprantu), vat didelį namą jie turi, gyvenkim su jais, antram aukšte." Nu ir sutiko mano brolis. O tada ir prasidėjo. Ta jo anyta kiekvieną dieną jį žemindavo, kišdavosi į jų reikalus ("tu per mažai uždirbi, tu nieko nemoki, tu per retai namuose būni, tu per dažnai namuose būni, tu blogai vairuoji, tu blogai dirbi, tu blogai kažką sutvarkei, tu duris per garsiai uždarei" ir pan.), o ta dukra visiškai nieko nesakydavo tai savo mamai. Tai po 4 metų bendro gyvenimo ir jau vaiko užgyvento jie išsiskyrė. Mano brolis siūlė daugybę kartų išeiti atskirai gyventi, bet jo mergina nesutiko - juk kaip čia paliks tėvų namus. Tai dabar ta buvusi anyta apskritai jokių draugų nebeturi (nors ir anksčiau nedaug turėjo), nes visi iškeikti, apkalbėti ir niekas nebenori su tokia bendrauti.

O siaubelis, na bet ir istoriją Jūs čia papasakojote  blink.gif na bet kad tiek "nuvažiavusių" mamelių yra, tai jau netikėjau.  g.gif
Papildyta:
O gal galit kokį pavyzdį pateikti, kaip ,,gražiai tiesiai per aplinkui" pasakote savo nuomonę?  smile.gif  Aš tokio karšto būdo, tai man sudėtinga vaikščioti tiesiai per aplinkui  blush2.gif

na pirmiausia... labai zmogu zeidzia kai pradedi atsakinet tais paciais zodziais kaip ir ii, ji zinoma nepastebi ka sako uztat labai gerai girdi mane, tai ir gaunas tiesiai per aplinkui, buvo tokia situacija kai teko kartu pagyvent doh.gif indus kas dien ploviau be tik po saves bet ir po jos su dukra, tualeto ir vonios tvarkymas visiskai neieisavo i ju kasdieninius darbus, suprantama kai zmogus durba ir pavargsta bet kai istisas dienas sededavo ir telika ziuredavo tai jau ateiprasau. Karta pa andziau pasakyt gal savaitgali uzsiimam generaliniu tvarkymu? tai ji tik nusisypsojo o po 15 min atejo i mano kambari ir sako: as vis tvarkausi ir indus po manes tipo plauna ir siurbia.... nors tai visiska netiesa, tada jau neiskenciau ir issakau viska kaip yra tik ramiu balsu, o ji man as nesitvarkau nes man gaila priaugintu nagu doh.gif zodziu prisijungsiu prie kompo bus patogiau rasyt smile.gif dabar man viskas juokingai atrodo bet tuo metu buvo visai nejuokinga
Atsakyti
Siaubas paneles,as neisivaizduoju kaip jus turit kantrybes gyvent su savo anytom... doh.gif

Manes ne uz ka gyvenime nieks nepriverstu gyvent su savaja,nu nieks! schmoll.gif

Nors prisipazinsiu kad karta buvo tokia mintis.Kai turejau pykciu su mama,tai anyta tokia saldzialiezuve patapo ir sake kad kraustytumemes pas ja i nama gyvent,viskas bus super ir pan.Tai dar pagalvodavau,bet maniskis sake kad nedaryciau klaidos lotuliukas.gif kai susitaikiau su mama tai nesiruosem kraustytis,tada anyta ziaurei pasiuto.
Man uzteko uzsieny pas ja pabuvot 5 dienas kad isproteciau,kam tik bepasakoju kokius sposus ji krete tai visiems isterinis juokas,man irgi,bet tuo metu buvo krokodilo asaros tualete verysad.gif lotuliukas.gif

balleys nu jo,su tvarkymusi cia idomiai issireiske anyta doh.gif ....

Is vien man dar klausimas kilo,ar daznai gaminate kartu su anyta? tongue.gif as atsimenu jos viena topa : manes paprase supjaustyti zuvi gabaliukais smulkiais,sakau gal persmulkiai taip daryt,o ji sake kad ne ne,reikia smulkiai pjaustyti.Na as pjaustau o ji plepa apie kazka,praejus 5minutem ji perdetai is ranku ismeta "netycia" peili (ji pas mane dar ir gera aktore,vaidina puikiai ivairiose situacijose) ir isteriskai rekia ant manes kad as kvaisa kodel taip smulkiai pjaustau zuvi lotuliukas.gif vyrai tik nuo sofu pasoko nuo auksto spiegimo! As visai nesupratus stoviu blink.gif sakau "-gi pati saket taip pjaustyti,dar paklausiau ar ne per smulkiai".... doh.gif tai ji reke kad cia "bajeris" buvo,o as juoku nesuprantu.........nu neblogi juokai sakyciau stupid.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Uogele: 02 gegužės 2013 - 19:13
Ojej, zinokit kai paskaiciau tai net siurpas nuejo.. blink.gif Tai jau prie tokiu situaciju kaip pas jus, matyt ir mano mandagumas ir tolerancija isgaruotu doh.gif
Nieko sau anytos... Neveltui pamenu mano drauge pasakojo kaip ji kentejo savaja anyta, kol viena diena kai viskas igriso jau, nuvaziavo pas ja i svecius, nupirko sake ragana tokia pakabinama prie duru su sluota ir iteike dovanu. Sake zodziais neisiliejau, bent dovanu nunesiau kad suprastu viena kart biggrin.gif Tai dabar dar cia paskaicius apie jusiskes anytas galvoju atsisedus kaip man pasiseke kad mane su mano anyta skiria 3000 km ir mes taip sauniai sutariam thumbup.gif Del to turbut ir sutariam taip... biggrin.gif
Atsakyti