QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 02, 15:30)
Sveikos merginos !
*sutinku su
Asta L. , nepateisinu vyresniu zmoniu kurie manipuliuoja savo amziumi (namo anyta kaip tik tokia),visada prikisineja kad ji vyresne,bet tai nereiskia kad protingesne,ypac is salies pastebejus jos elgesi tai kaip 15metu paaugle su savo isterijom.As 4 metus visada jai pritardavau,sypsodavausi bet ji pradejo naudotis tuo kad as paklusni ir i dusia taip sakant lyst.Tai kantrybe baigesi. as UZ "elkis taip kaip noretum kad su tavimi elgtusi",aisku pagal religija reiktu priesus dar arciau saves laikyt ir t.t. bet man cia yra mission imposible
**O siaip mano svajone yra isdraseti,ir kai ji eilini karta isterikuos del kokio kavos puodelio (daznas atvejis) paklausti ar seniai buvot pas psichiatra?

as jau isivaizduoju kaip bute skraidytu lekstes,puodeliai,keptuves ir kt.
***Del atveju jei tapciau pati anyta tai irgi gera pavyzdi turiu kokia nereikia buti.Mano mama turejo tokia pacia psiche anyta kuri isskyre ir isarde jos santuoka,o dabar man pasitaike tokia.O geraji pavyzdi imciau is savo tetos kuri bus kazkieno anyta,nes ji tokia gera visoms mano pusbrolio draugems,net ir tokioms nagloms mergoms gera budavo (kaip cia ankstesniuose komentaruose pasakojau)
****O cia idomumo delei papasakosiu

karta draugavau apie 2 metus su vienu vaikinu,viskas buvo kaip ir liuks,kol nesusipazinau su jo mamele

labai neissiplesiu bet ji suzinojusi kad jos sunelis turi mergina is principo neleisdavo jam susitikt su manim,jei susitikdavom tai rasydavo zinutes kad griztu namo kitaip bus blogai nuo tevo.Jei neduok Die ateidavo pas mane sveciu tai ji tuoj pat sesdavo i masina ir atvaziuodavo prie mano namu ir pypsedavo kol jis neiseis (nezinau is kur suzinojo kur gyvenu),tada is kazkur gavo mano tel numeri tai kai susitikdavome tai jo mamele skambindavo MAN,o jei neatsiliepdavau tai jo tetis skambindavo MAN su grasinimais.Amzinai rasynedavo zinutemis jo mamele kokia as niekse ir kitus siaubingus dalykus kol nesikreipiau i policija.Jie issiunte jai perspejamaji laiska kad apsiramintu!!!!!!!! ir ka,baigesi visi skambuciai,laukimai prie namu ir pan.o apsisprendimas mesti ta vaikina buvo labai svarbi priezastis,jis ne karto manes neapgindavo ir visada begdavo atgal pas mamyte (pasirodo ji istikro uz nusizengimus tevas muse),tai vat tokia istorija kaip is serialo.Niekam nelinkiu tokiu ispudziu patirti.O kiek dabar zinau tai tas vaikinas i kazkokia satanistu sekta vaiksto,labai pasikeite,nu matyt mamele davare.
Labukas!
Mano credo irgi toks pat - elkis su kitais taip, kaip norėtum, kad su tavim elgtųsi

Patikėkit, pradėsit atsikirsti, anyta susipras, kad negali Jūsų po koja pakišti. Tada galbūt ir pataps baisesne (jeigu tai įmanoma), bet bent jau pastovėsit už save. Nes aš irgi kol visą laiką nutylėdavau, niekada nieko neatsikirsdavau, tai kaip prielipa kokia vis aiškindavo pastoviai. Dabar truputį apsiramino.
Mano brolį su jo pirmąja žmona irgi tokia ragana išskyrė. Žodžiu, buvo taip, kad mano brolis pradėjo draugauti su kaimynų dukra. Na, viskas lyg ir normaliai atrodė. Tada jie nusprendė kartu gyventi, ir mano brolis pasiūlė kartu išsinuomoti butą atskirai nuo tėvų. Tai ta jo mergina pradėjo ašaroti, kad "oi, kaip aš čia paliksiu namus, čia mano mama, tėtis (tokių keistų prisirišimų nesuprantu), vat didelį namą jie turi, gyvenkim su jais, antram aukšte." Nu ir sutiko mano brolis. O tada ir prasidėjo. Ta jo anyta kiekvieną dieną jį žemindavo, kišdavosi į jų reikalus ("tu per mažai uždirbi, tu nieko nemoki, tu per retai namuose būni, tu per dažnai namuose būni, tu blogai vairuoji, tu blogai dirbi, tu blogai kažką sutvarkei, tu duris per garsiai uždarei" ir pan.), o ta dukra visiškai nieko nesakydavo tai savo mamai. Tai po 4 metų bendro gyvenimo ir jau vaiko užgyvento jie išsiskyrė. Mano brolis siūlė daugybę kartų išeiti atskirai gyventi, bet jo mergina nesutiko - juk kaip čia paliks tėvų namus. Tai dabar ta buvusi anyta apskritai jokių draugų nebeturi (nors ir anksčiau nedaug turėjo), nes visi iškeikti, apkalbėti ir niekas nebenori su tokia bendrauti.
O siaubelis, na bet ir istoriją Jūs čia papasakojote

na bet kad tiek "nuvažiavusių" mamelių yra, tai jau netikėjau.
Papildyta:
QUOTE(balleys @ 2013 05 02, 13:42)
as nesakau kad visos islepintos bet visi skirtingi ir visokiu yra, dziaugiuosi kad jus sutariat puikiai su anyta. as su savaja stengiuosi nekonfliktuot bet kad jau kartais isveda is kantrybes tai graziai tiesiai per aplinkui pasakau ir savo nuomone
O gal galit kokį pavyzdį pateikti, kaip ,,gražiai tiesiai per aplinkui" pasakote savo nuomonę?

Aš tokio karšto būdo, tai man sudėtinga vaikščioti tiesiai per aplinkui
"Time spent with cats is never wasted." ~ Colette