QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 10, 13:51)
Sveikos merginos
O siaubeli, va čia tai situacija

pas mane irgi panašiai buvo, bet kai pasakiau, kad susikraunu daiktus ir skrendu į Lietuvą pas tėvus, o apie vestuves gali pamiršt, truputį atsipeikėjo. Maniškis šiaip toks iš prigimties labai ramus, tylus, tai tuos karus bet kokiu atveju man dažniausiai tenka kariaut, kad ir kaip to nenorėčiau.

Žinokit tokiam dalyke tikrai patarčiau išsiaiškint. Jeigu jau vestuves planuojat, tai jau tikrai turit apsižiūrėt, ar tinkat vienas kitam - susėst kartu ir atvirai išsikalbėt, nes jeigu šitaip bus - ai, aš nekalbu, tu nekalbi, nu ir nesvarbu, bus blogai. Pavyzdžiui, maniškis už mane irgi nepastovi, bet aš pati gana storžieviško charakterio, tai manęs jokie chamai neveikia. Nežinau, gal kada ir pasigailėsiu, bet dabar situacija tenkina. O jeigu Jūs gana ramaus charakterio ir jis nesiruošia palaikyti Jūsų pusės, tuomet visuomet būsit nukentėjusioji.
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 10, 19:33)
Ji is principo nenori ten svesti,kai klausiam kas nepatinka tai nesugeba atsakymo normalaus pasakyti.As jam jau sakiau kad cia TIK pirmas musu pasirinkimas,paskui jai ir fotografas netiks ir vedeja ir video ir t.t. ji nesupranta kad tai musu vestuves,o jis nenori izeisti mamos (vaikystej mamos salia niekada nebuvo tai jam antra jaunyste gal prazydo ir dabar siekia mamos meiles bet kuria kaina?

). Jis su manimi apskritai visa diena nesisneka.Isizeidusi vaidina,o as is tokiu zmoniu kurie nerekia ir nesiaiskina,kaupia savyje ir tyli.Tad dabar begalo skauda (gyvenam kartu) tad susirenku daiktelius ir dabar iseinu pas pusbroli,tiesiog namie depresija tvyro.Jis nesupranta manes as nesuprantu jo ir kalbetis niekas nenori.
Bet Jūsų anyta tai tikrai trenkta. Ir, žinokit, pikta ant Jūsų vaikino - nagi kaip galima šitaip? Suprantu, mama - reikia gerbti, mylėti, bet viskas privalo turėti ribas. Jūsų nuomonė jam turėtų būti PIRMOJE vietoje vestuvių klausimu, o jau mama, draugės, tetos ir visa kita tokių dalykų apskritai turėtų neįtakoti. Ir už ką jis įsižeidęs? Čia Jūs turėtumėte būti įsižeidusi, juk jis "išvertė iš koto" Jus pranešdamas nei iš šio, nei iš to tokias naujienas net nepasitaręs su Jumis. Laikykitės
Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2013 05 10, 21:19)
Šiaip aš jums nuoširdžiai sakau, viršesnė už anytą niekada nebūsite. Kaip bebūtų, juos sieja kraujo ryšys, o jūs kas? Būsima žmona, kolkas mylima moteris, galbūt jo vaikų mama. Jus sies geras seksas ir buitis. O štai motins - šventas žmogus, akd ir kokia ji būtų. Šiaip negerbiate jo motinos - negerbiate ir jo. Man aplamai keista, kaip žmogus gali noirėti tuoktis su žmogumi, kuris negali taktiškai surasti kompromiso su jo artimiausiu žmogumi

Ir aplamai kaip jūs tada įsivaizduojate savo bendrą gyvenimą
O aš, pavyzdžiui, ne už viršiškumą, bet už lygybę. Kaip Jūs įsivaizduojate kompromiso radimą su žmogumi, kuris jo nenori? O gal turite omenyje visapusišką sutikimą visais klausimais su anyta? Čia ne kompromisas. O kai kalba pasisuka apie vestuves ar apie dviejų žmonių - atskiros šeimos - buitinį gyvenimą, tai čia jokių kompromisų su abiejų žmonių tėvais apskritai negali būti, nes tai yra paprasčiausiai ne jų reikalas. Aš suprantu, kai kalbama apie kažkokias bendras veiklas ir pan., kur dalyvauja ir organizuoja daugelis (kokie šeimos suvažiavimai) - taip, ten jau remiamasi kompromisais. Tad jeigu Laukine Uogele ir jos draugas nori daryti vestuvių šventę tam tikroje vietoje, kas jiems gali uždrausti? NIEKAS. Nes tai JŲ šventė ir tik JŲ reikalas. O isterijos ir pastovus savo nuomonės kišimas nėra kompromisas.
"Time spent with cats is never wasted." ~ Colette