QUOTE(balleys @ 2013 05 21, 22:44)
mano fronte nieko naujo, na nebent tik kad mano anyta paskambino mano mami ir bande issiklaust tokiu dalyku kuriu mes niekam nesakom, o ji nervuojasi kad ir mano mama nepasake nieko nes ji nesikisa i musu reikalus

zodziu anyta nepatenkinta, tik visokiu postu milijonus i facebooka kelia ir kelia
Kaip džiaugiuosi, kad maniškė Facebook'u nesinaudoja

o kokias nesąmones kelia?
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 22, 13:31)
Labas visoms !
Na cia vel del tu vestuviu. barames pastoviai del jo mamos psichu. bet pries pora dienu ramiai pasikalbejom,atsiprasem vienas kito nes mes nieko blogo nepadarem,o barniai del mamos principu,manasis prisipazino jog pavydi mano mamos,kad ji visada mane palaiko ir yra salia,o jo niekamtikusi,bet is pagarbos nori kad ji butu vestuvese.Buvome nueje pas jo gimines ir jie del vestuviu pasake kad jiems vienodai kur svesti,jie nesupranta jo ta anyta taip isterikuoja ir pades mums ja perkalbet,zodziu visiems viskas tinka tik ne jai.Bet cia principo reikalas,juk jai reikia kazkokiu priemoniu imtis kad isskirtu. Bet tiesiog man klausimai kyla del tolimesnio gyvenimo...na gerai ji si karta nusileis,bet vestuvese bus nepatenkinta,gadins svente,paskui prades aiskint kada gal vaiku tureti? ir pan. todel nezinau ka daryti... ar mesti mylima vyra nes noriu gyventi ramiai (baigiu isproteti),ar visa laika kenteti tos beprotes zeminimus,bet buti su mylimu zmogum,kuris neaisku ar mane apgins visais atvejais.....aisku visos sakysite kad mesciau ji,kam toks reikalkingas,bet jis tikrai neuzstoja mameles,jis tiesiog iesko visur kompromisu,o as nenoriu jokiu kompromisu,nes zinau jog anyta is principo taip daro,istikro jai vienodai visada sviecia.Jis deje to nemato,ir galbut jeigu pora kartu jokiu kompromisu nebutu ir musu virsus butu,tai gal apsiramintu kovojusi ji....nezinau,kaip manote?
Jeigu mylit, nemesit, nebent būtumėt kvailė (atsiprašau

). Jūs žinot, kiek tokių bepročių pasaulyje? Jeigu vis ieškosite idealios anytos, tuomet LABAI tikėtina, jog niekuomet neištekėsit. Jeigu radot mylimą vyrą, kurį branginat - spajukit į tokį anytos charakterį ir gyvenkit savo gyvenimą.
QUOTE(#Mia# @ 2013 05 22, 13:55)
Na aš įsikišiu su ilgamete patirtim
Na, ultimatumai veikia, tik reikia žinoti, kada ir kokiose situacijose juos panaudoti. Nesutinku su fainulkina, jog ultimatumai čia kažkokia nesąmonė (post'ą persakau savais žodžiais), tačiau tikrai nemanau, jog jie visada yra gerai. Tiesiog reikia žiūrėti į situaciją. Kartais ultimatumas yra vienintelis galimas sprendimas, tačiau visuomet reiktų ieškoti kompromiso
QUOTE(fainulkina @ 2013 05 22, 15:23)
Apskritai Jūsų post'as yra aukso žodžiai

TAČIAU sakyti, kad Laukine Uogele yra per jauna, galbūt nederėtų, nes žmogaus patirtis ne metais matuojama. Mano broliui - 37-eri, o jis elgiasi kaip paskutinis mažvaikis, kuriam nei šeima, nei žmona, nei vaikai nerūpi. Tuo tarpu mano 19-metė draugė elgiasi ne kvailiau nei mano 34-erių sesuo. Labai daug kas priklauso tikrai ne tik nuo metų, nes metai - juk tik paprastas skaičius, kuriuo remtis yra neįmanoma kalbant apie žmogų.
QUOTE(#Mia# @ 2013 05 22, 17:03)
O ką reiks daryti, jei būsima anyta (būdama protinga/sukta/ar dar kažkokia) pamirksės akytėm ir sakys " aš labai atsiprašau, norėjau kaip geriau, tu mane ne taip supratai".
Maniškė visada taip daro, tik sako, kad ne aš blogai supratau, o ji blogai suprato mane/mano vyrą.
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 22, 19:05)
Matot,mes turime pinigu iskelti vestuves,bet be jokiu pompastiku su 100 zmoniu,giminem kuriu nematem niekada ir pan.
Su Jūsų anyta tikrai kažkas labai negerai.
QUOTE(fainulkina @ 2013 05 22, 21:03)
Oi vaikai vaikučiai, padarėt esminę klaidą leisdami tai moteriškei įsivadovauti nuo pat pradžių. Dabar ji turi jūsų dėmesi, žinote, kaip artistė sceną, tai ir sklaidosi.
QUOTE(balleys @ 2013 05 22, 21:07)
Kad mama lieptų sūnui rinktis tarp žmonos ir jos, tai čia jau viršūnė

Ir gerai Jūsų vyras padarė
Papildyta:
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 22, 21:40)
balleys[/b] neisivaizduojat kaip jums pavydziu baltu pavydu

kaip noreciau kad anyta supsichuotu ir visame grazume pasirodytu,bei savo ultimatumais svaidytusi...Manau jis tikrai tada ja apramintu
Sutinku su Jumis, tokie dalykai gerai paveikia ir atveria akis truputį. Pamenu, kaip mano vyras buvo pašiurpęs, kai jo mama pradėjo klykti (būtent - iš pykčio klykti pasikūkčiodama su ašaromis) ir šantažuoti vyrą, jog neis į vestuves, kai pasakiau, jog nekviesim visų giminių, tik artimiausius žmones, nes norim nedidelių vestuvių. Oi, ten visi aplink tada buvo pakraupę.
P.S. Aš tokia laiminga, kad iš kviestų 80 žmonių (70 žmonių iš anytos pusės

) ateis tik 43

jėgelė, Dievas man pagelbėjo šiuo klausimu.
"Time spent with cats is never wasted." ~ Colette