Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta III

Aciu uz patartimus smile.gif

#Mia# bandau pribresti prie to ultimatumo,kad pasirinktu,bet as isivaizduoju kaip jam nesmagu butu doh.gif jis ko gero verstusi per galva rasti kompromisa,kurio nei man nei jo mamai nereikia,nes mes viena kitos nepernesam ir abi tai zinome.

fainulkina zinokit po tu mamos isteriju as jauciu kad santykiai salsta,nes koncentruojuosi ant mamos o ne vyro,seimos ir pan.Dabar kai ji savaite tyli tai bandome susitvarkyti santykius,jie gereja ir jauciu jam didele meile,bet kai tik mama lenda visur tai man norisi begti,nes neesu is tu kuri gali uz save pastoveti,kazka isrezti jai i akis,as tiesiog begu nuo problemu.Nezinau ar tai gerai? g.gif kaip minejote, palaikau santykius su ja minimalius,nedraskau akiu,daug neplepu ir neatvirauju, stengiuosi del vyro,bet kai ji budama virs 40m. o sitaip elgiasi tai siutas ima. ne ne,tikrai nesitikiu kad nutrauktu su mama santykius,tiesiog noriu kad jis pasakytu mamai jog mes suauge ir norime savo gyvenima gyventi,kad ji ne priese bet nesikistu su savo izeidzianciais paratimais ir t.t. nes ji pasiturinti,turi gera busta,turi vyra kuris ja myli, bet negyvena savo asmeninio gyvenima o kisasi i musu. na as zinoma teisiu is savo varpines,nes mano mama kitokia todel atrodo jog visos mamos turetu buti geros o ne tokios kaip ji. mano mama kaip ir jus vienu balsu sakot kad savajam apie jo mama nieko blogo nesakyciau,labai pritariu jums drinks_cheers.gif viena karta issiverziau ir nesmagiai jauciuosi,todel issilieju tik cia,nes prisikaupusios nuoskaudos baigia uzmust.
Atsakyti
Laukine uogele, aš labai jus suprantu iš tikro. Nuo problemų bėgti tikrai neverta, patikėkite. Bet tai ateis su laiku, motinystė jus subrandins ir jus gyvenimas išmokys problemas spręsti, o ne nuo ju bėgti. Šiaip aš savo kailiu patyriau, kaip neigiami santykiai su vyro artimaisiais neigiamai paveikia ir tarpusavio santykius šeimoje. Bet mano anyta pvz pamačiusi, kad mes net nesiruošiam skirtis ( nors jos tikslas i buvo ne mus išskirti, o priversti dažnai juos vizituoti), o aš palei jos dūda savo ruožtu šokti irgi nesiruošiau, pagaliau davė man ramybę. Dabar mūsų su ja bendravimas toks formalus sakyčiau. Nuvažiuojame visi kartu per šventes ir tiek. Šiaip landžioti pas ją aš neturiu įpročio, ji pas mane irgi atprato važinėti, kai vyro nėra namie. Matote, kame yra bėda. Čia dabar jūs esate dviese su vyru, tai norite bendraujate - norite ne. O kai atsiras vaikai, vėl kitokia bus situacija. Ji bus jų močiutė. Ir net jeigu jūs ir toliau viena kitos nemėgsite, vaikas gali ją mylėti.. Šiaip būtų idealu,jei pakalbėtumėte su ja atviromis kortomis. Lai dalyvauja ir vyras jūsų. Atvirai prie jos sūnaus jos paklauskite, kodėl ji jūsų taip nemėgsta, kodėl nori griauti ir taip dar besikuriančius santykius, ar ji ir toliau tikisi vadovauti jūsų šeimyniniam gyvenimui ir priklausomai nuo jos atskymų, paaiškinkite kaip ruošiatės tokiu atvėju su ja bendrauti. Kaip alternatyvą pateikite, kad kai ims elgtis žmoniškai: nebešmeiš jūsų, pradės jus gerbti, patarimai pasidarys patarimais, o ne įžeidžiais įsakymais bendravimas turės tendenciją keistis. Ir būkite kategoriška. Tik jei savo žmogų mylite, o jis myli jus, negriaukite dėl tos moters savo santykių, tikrai neverta.Branginkite tai ką turite. Nebus ta, bus kita anyta, patikėkite mirksiukas.gif O mylimą žmogų ne taip lengva surasti, o suradus ar tikrai dėl tokios kvailystės verta prarasti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 05 22, 15:48)
Šiaip būtų idealu,jei pakalbėtumėte su ja atviromis kortomis. Lai dalyvauja ir vyras jūsų. Atvirai prie jos sūnaus jos paklauskite, kodėl ji jūsų taip nemėgsta, kodėl nori griauti ir taip dar besikuriančius santykius, ar ji ir toliau tikisi vadovauti jūsų šeimyniniam gyvenimui ir priklausomai nuo jos atskymų, paaiškinkite kaip ruošiatės tokiu atvėju su ja bendrauti. Kaip alternatyvą pateikite, kad kai ims elgtis žmoniškai: nebešmeiš jūsų, pradės jus gerbti, patarimai pasidarys patarimais, o ne įžeidžiais įsakymais bendravimas turės tendenciją keistis. Ir būkite kategoriška.

O ką reiks daryti, jei būsima anyta (būdama protinga/sukta/ar dar kažkokia) pamirksės akytėm ir sakys " aš labai atsiprašau, norėjau kaip geriau, tu mane ne taip supratai". Ir.... lieki kalta, ir nebegali nieko vyrui sakyti ir ateityje, ne juk ne taip supratai. Man tai atrodo, kad reikia "priversti", kad vyras palaikytų, o ne ieškotų kompromisų (na koks gali būti kompromisas su tėvais dėl vestuvių).
Kai mano vyras gavo ultimatumą (bet aš būtent reikalavau ne palaikymo, bet kad jo tėvai visiškai nieko nežinotų apie mane ir būsimą kūdikį) man buvo tiek prisikaupę, kad lengviau būčiau sutikus skirtis su vyru nei dar kartą bandyti suprasti. O tiek man labai daug kainavo.
Atsakyti
Ultimatumai normalioje šeimoje niekada prie gero nieko dar neprivedė ir yra iškreiptų santykių rodiklis. Gerai, kad jūsų vyras gal koks lepšis pasiduodantis tiems ultimatumams. Protingesnis pasiūstų ant trijų raidžių ir pats pasitrauktų. Mia nebe ultimatumų laikai jau, nežinia kada jūs ten jais ir sklaidėtes, dabar gali ir nesuveikti.Duok taip antrai pusei valią, taip ir klausysis nurodinėjimų visą gyvenimą. Įdomu, kaip pati pasielgtumėte ultimatumą arba aš arba tavo motina išgirdusi g.gif Ar tik ne mamą pasirinktumėt, galų gale principai ar nesuveiktų?
O jei anyta pasakys, kad visa tai nesusipratimas buvo, juo geriau. Jaunoji galės švesti savo vestuves kur nori. Bus kaip tik proga moteriškei paaiškinti, kad kas man geriau ar tai blogiau sprendžiu aš pati, man jūsų pagalbos kolkas nereikia, o kai reikės aš paprašysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Tiesa, laukine uogele, ar tik kartais jūsų anyta nebus prisdėjusi prie jūsų vestuvių finasiškai?
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 05 22, 17:31)
Tiesa, laukine uogele, ar tik kartais jūsų anyta nebus prisdėjusi prie jūsų vestuvių finasiškai?

Jus teisi,pasistengsiu nebegti o spresti problema.Pabegus gal veliau teks gailetis,o ir neaisku kokia kita anyta gauciau,gal butu dar blogiau doh.gif

Matot,mes turime pinigu iskelti vestuves,bet be jokiu pompastiku su 100 zmoniu,giminem kuriu nematem niekada ir pan. Ir mums tiktu sventes su artimiausiais ir draugais,tilptume i suma kuria turime,o ir mama sake kad pades nors ir nereikia,bet ji sake vistiek ta suma tada vestuviu diena i voka ides. o vat anyta....ji nori visas savo gimines is viso pasaulio sukviest + savo drauges atsivest doh.gif mes pasakem kad tokiu pinigu neturim visus girdyt kuriu nepazistam ir nenorim matyti (ji nori kviesti savo tolimas gimines kuriu net vardu nezino). Mes jai ir pasakeme kad jeigu ji nori tai tegu uz juos ir moka pati,ji sutiko,o tada ir prasidejo...kad jai nera kur nakti tu sveciu guldyti,o viesbuciai jai betkokie netinka,ji nori liux kambarius (matomai pasimaivyti) ir verkia kad pinigu jai gaila,del to nori keisti musu planuota vieta nes jai tu sveciu ner kur det,mes pasiuleme po sventes su autobusiuku visus namo parvest,o svecius ar pas vietinius priglaust ar kokiam hotelyje apgyvendint,bet jai netinka....ji nenori kad visi namo vaziuotu nes cia nepagarba,reikia liux kambariu absoliuciai visiems ir paskui uzsimane 2 dienos doh.gif sakiau kad mes to leist sau negalim o ir mums nereikia,mano seima isvis nenori antros dienos.Tai ji iskeike mano seima,paskui nesuprato kodel mes norim nakti isvaziuot i medaus menesi o ne antra diena i jos snuki ziuret ir t.t. as jai siuliau savo giminiu susitikima kita karta daryti o ne per vestuves ir nebus problemu,bet jai si mintis kaip istrigo taip ir kelia isterijas,neleidzia mums daryti norimos sventes uz musu paciu pinigus. kitaip grasina kad visus pasius,kad atsisakys sunaus ir t.t. todel manasis ir kraustosi is proto,man tai ka,pasakyciau "nepatinka,neeik" bet is jo varpines tai neturiu teises taip sakyt,todel kiek mes begalvojome variantu,ji vis laikosi savo ir nesileidzia ikalbama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Uogele: 22 gegužės 2013 - 18:13
Oi vaikai vaikučiai, padarėt esminę klaidą leisdami tai moteriškei įsivadovauti nuo pat pradžių. Nereikėjo jums iš karto dėl jos draugių i visokių tai ten velnių nusileisti. Ji jus dėl to ir šokdina, nes mano, jog duodama tas kelias kapeikas, gali jau visą jūsų šventę diriguoti. Nu, ot nepernešu tokių moteriškių gun_rifle.gif Šiaip čia jūsų reikalas nuo pat pradžių buvo, kaip jūs tą savo dieną įsivaizduojate ir kaip darysite. Jomajo, gi ne jos vestuvės čia, o jos sūnaus doh.gif Ir dėl tokių nesamonių ūbauti, kad vaiko atsisako.. Tai moteriai reikia tikrai gero psichiatro.. lai jūsų būsimasis vyras nepergyvena, kas daug loja - nekanda. Pasiplėšys ta jo senoji ir nustos.Jūs būkite protinga, nesinervinkite, neimkite į galvą. Jums su ta boba, atsiprašau kad taip išsireiškiau, gi nereikės gyventi. Ruoškitės ir toliau su nuotaika savo dienelei ir neimkite į galvą dėl jos pasiraukymų. Visus reikalus susijusius su ja perleiskite jos sūnui, lai jie ten ir aiškinasi. O savajam taip i pasakykite, kad nors ir padarėte klaidą pirmą kartą jo mamai dėl jos svečių nusileisusi, daugiau to nedarysite. Pasiūlykite toliau planuotis jums brangią dienelę, o motinėlė kai pamatys, kad nekreipiate dėmesio į jos pasisklaidymus pati aprims, pamatysite. Dabar ji turi jūsų dėmesi, žinote, kaip artistė sceną, tai ir sklaidosi.
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2013 05 22, 17:03)
O ką reiks daryti, jei būsima anyta (būdama protinga/sukta/ar dar kažkokia) pamirksės akytėm ir sakys " aš labai atsiprašau, norėjau kaip geriau, tu mane ne taip supratai". Ir.... lieki kalta, ir nebegali nieko vyrui sakyti ir ateityje, ne juk ne taip supratai.

o jos visada taip sako, kad nesuprastu niekas kad jos pacios kaltos, mano anyta irgi visada taip issisukineja, nors per tiek metu as jau zinau jos atsakymus ir pasakymus i prieki, ir zina kas tiesa o kada ji pataikauja.

QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 22, 19:05)
Tai ji iskeike mano seima,paskui nesuprato kodel mes norim nakti isvaziuot i medaus menesi o ne antra diena i jos snuki ziuret ir t.t. as jai siuliau savo giminiu susitikima kita karta daryti o ne per vestuves ir nebus problemu,bet jai si mintis kaip istrigo taip ir kelia isterijas,neleidzia mums daryti norimos sventes uz musu paciu pinigus. kitaip grasina kad visus pasius,kad atsisakys sunaus ir t.t. todel manasis ir kraustosi is proto,man tai ka,pasakyciau "nepatinka,neeik" bet is jo varpines tai neturiu teises taip sakyt,todel kiek mes begalvojome variantu,ji vis laikosi savo ir nesileidzia ikalbama

sitokio tipo vestuves isliko dar is senu laiku, mano anyta taip pat noretu susitemti visas pazistamas ir nepazistamas gimines is viso pasaulio, bet mes esam pasake kad nenorim dideliu vestuviu ir kad bus mazos bet grazios, ir tik su paciais artimiausiais draugais, kuriuos norim matyt per SAVO svente. Aciu dievui "daejo" thumbup.gif
o del tu liux kambariu tai ka as zinau... jei turi kuom pasirodyt tai rodykis, o kam bandyt save persokti ir vaizduoti velnias zino ka doh.gif bet cia anytu politika ir mum jos nesuprast kol pacios jomis nebusim.

pamenu kaip mano vyras pradzioj draugystes nieko blogo neleisdavo pasakyt apie savo, nors as maciau kaip ji juo naudojasi ir net nelaiko sunum, pabandziau viena kart kazka pasakyt i ta puse tai siaubas kaip supyko, tada emiausi kitos taktikos, pradejau graziai jam sakyt kad kodel ji taves praso kai pati vyra turi, arba kodel tu turi pastoviai po jos daryt ta ar ana nors ji isvis nieko nedaro nei dirba... zinokit uzteko puses metu atvert jam akis, o tada turejom konflikta su ja ir ji jam liepe rinktis su kuria gimine jis nori gyvent su ja ar su manim ir musu vaiku, po tu zodziu jis net ne zodzio neistares apsisuko parduotuvej ir grizo pas mane su vaiku ( as laukiau apacioj), tada ji pastebejo kad nebegali palenkti jo i savo puse, poto dar karta buvo oanasi situacija su jos liepimu pasirinkti, tai jis jai isreze kad kokias cia nesamones kalbi dabar, as turiu seima ir su ja gyvensiu, o tu ir taip visada busi mama, reikia padesiu, bet dar karta isgirsiu tokius zodzius daugia musu nepamatysi! po tokiu zodziu apsalus buvau blink.gif

Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2013 05 22, 21:03)
O Tai moteriai reikia tikrai gero psichiatro.. lai jūsų būsimasis vyras nepergyvena, kas daug loja - nekanda. Pasiplėšys ta jo senoji ir nustos.

pritariu jusu nuomonei thumbup.gif as taip ir daryciau ir anytai tiesiog nieko kito neliktu kaip tik apsiraminti ir viskas susideliotu i savo vezes drinks_cheers.gif

as man atrodo jau rasiau ankstesniuose postuose kaip manoji bande sureguliuot man krikstynas, bet as ir vyrui ir jai pasakiau bus tokios kokiu as noriu ir mano vaikas bus aprengtas taip kaip as noriu o ne ji! ir taskas, supyko ir labai smarkiai bet tiesiog neturejo kur pasidet ir teko susitaikyt su ta mintim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balleys: 22 gegužės 2013 - 20:26
Aciu mielosios 4u.gif

taip,tai buvo mano klaida leisti jai nuo pradziu sita dalyka,nes ji gi dabar visoms giminems skelbia kad mums vestuves iskels is savo kisenes,labai del to pykstu. tureciau daugiau pinigu tai sviesciau jai i veida tuos pinigus ir pasakyciau kad as pilnai viska apmoku ir cia as pasidariau vestuves o ne tipo ji doh.gif gerai kad kai kurios gimines dar nezino apie vestuves,tai jeigu jiems ji nesake tai ir nesiruosiam kviesti schmoll.gif

o dar toks nesenei dalykas ivyko,zodziu po tu barniu su manimi ir jos sunum,ji i fb parase kaip ji neva gailisi ir is saves ten didele vargsele state,kad ji nenori buti bloga mama ir pan.... kazkaip manes ji nepaperka tokiu verkslenimu unsure.gif gal nori sunu i savo puse tempti? g.gif o gal tikrai nusvito protelis? bet abejoju...

labai noreciau toliau planuoti musu dienele wub.gif bet kol kas planai sustoje,ji gris po 3sav.tai nezinia kas desis,bet ziuresim smile.gif

fainulkina manote ji apsiramins jei nekreipsim demesio? nes ji 4metus jau baigia nusibost su savo ta perdeta konkurencija man doh.gif

balleys
neisivaizduojat kaip jums pavydziu baltu pavydu blush2.gif kaip noreciau kad anyta supsichuotu ir visame grazume pasirodytu,bei savo ultimatumais svaidytusi...Manau jis tikrai tada ja apramintu
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 05 21, 22:44)

mano fronte nieko naujo, na nebent tik kad mano anyta paskambino mano mami ir bande issiklaust tokiu dalyku kuriu mes niekam nesakom, o ji nervuojasi kad ir mano mama nepasake nieko nes ji nesikisa i musu reikalus thumbup.gif  zodziu anyta nepatenkinta, tik visokiu postu milijonus i facebooka kelia ir kelia  doh.gif

Kaip džiaugiuosi, kad maniškė Facebook'u nesinaudoja biggrin.gif o kokias nesąmones kelia? g.gif

QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 22, 13:31)
Labas visoms !  4u.gif

Na cia vel del tu vestuviu. barames pastoviai del jo mamos psichu. bet pries pora dienu ramiai pasikalbejom,atsiprasem vienas kito nes mes nieko blogo nepadarem,o barniai del mamos principu,manasis prisipazino jog pavydi mano mamos,kad ji visada mane palaiko ir yra salia,o jo niekamtikusi,bet is pagarbos nori kad ji butu vestuvese.Buvome nueje pas jo gimines ir jie del vestuviu pasake kad jiems vienodai kur svesti,jie nesupranta jo ta anyta taip isterikuoja ir pades mums ja perkalbet,zodziu visiems viskas tinka tik ne jai.Bet cia principo reikalas,juk jai reikia kazkokiu priemoniu imtis kad isskirtu. Bet tiesiog man klausimai kyla del tolimesnio gyvenimo...na gerai ji si karta nusileis,bet vestuvese bus nepatenkinta,gadins svente,paskui prades aiskint kada gal vaiku tureti? ir pan. todel nezinau ka daryti... ar mesti mylima vyra nes noriu gyventi ramiai (baigiu isproteti),ar visa laika kenteti tos beprotes zeminimus,bet buti su mylimu zmogum,kuris neaisku ar mane apgins visais atvejais.....aisku visos sakysite kad mesciau ji,kam toks reikalkingas,bet jis tikrai neuzstoja mameles,jis tiesiog iesko visur kompromisu,o as nenoriu jokiu kompromisu,nes zinau jog anyta is principo taip daro,istikro jai vienodai visada sviecia.Jis deje to nemato,ir galbut jeigu pora kartu jokiu kompromisu nebutu ir musu virsus butu,tai gal apsiramintu kovojusi ji....nezinau,kaip manote?  g.gif

Jeigu mylit, nemesit, nebent būtumėt kvailė (atsiprašau blush2.gif ). Jūs žinot, kiek tokių bepročių pasaulyje? Jeigu vis ieškosite idealios anytos, tuomet LABAI tikėtina, jog niekuomet neištekėsit. Jeigu radot mylimą vyrą, kurį branginat - spajukit į tokį anytos charakterį ir gyvenkit savo gyvenimą.

QUOTE(#Mia# @ 2013 05 22, 13:55)
Na aš įsikišiu su ilgamete patirtim  tongue.gif 

Na, ultimatumai veikia, tik reikia žinoti, kada ir kokiose situacijose juos panaudoti. Nesutinku su fainulkina, jog ultimatumai čia kažkokia nesąmonė (post'ą persakau savais žodžiais), tačiau tikrai nemanau, jog jie visada yra gerai. Tiesiog reikia žiūrėti į situaciją. Kartais ultimatumas yra vienintelis galimas sprendimas, tačiau visuomet reiktų ieškoti kompromiso 4u.gif

QUOTE(fainulkina @ 2013 05 22, 15:23)

Apskritai Jūsų post'as yra aukso žodžiai thumbup.gif TAČIAU sakyti, kad Laukine Uogele yra per jauna, galbūt nederėtų, nes žmogaus patirtis ne metais matuojama. Mano broliui - 37-eri, o jis elgiasi kaip paskutinis mažvaikis, kuriam nei šeima, nei žmona, nei vaikai nerūpi. Tuo tarpu mano 19-metė draugė elgiasi ne kvailiau nei mano 34-erių sesuo. Labai daug kas priklauso tikrai ne tik nuo metų, nes metai - juk tik paprastas skaičius, kuriuo remtis yra neįmanoma kalbant apie žmogų.

QUOTE(#Mia# @ 2013 05 22, 17:03)
O ką reiks daryti, jei būsima anyta (būdama protinga/sukta/ar dar kažkokia) pamirksės akytėm ir sakys " aš labai atsiprašau, norėjau kaip geriau, tu mane ne taip supratai".

Maniškė visada taip daro, tik sako, kad ne aš blogai supratau, o ji blogai suprato mane/mano vyrą. lotuliukas.gif

QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 22, 19:05)
Matot,mes turime pinigu iskelti vestuves,bet be jokiu pompastiku su 100 zmoniu,giminem kuriu nematem niekada ir pan.

Su Jūsų anyta tikrai kažkas labai negerai.

QUOTE(fainulkina @ 2013 05 22, 21:03)
Oi vaikai vaikučiai, padarėt esminę klaidą leisdami tai moteriškei įsivadovauti nuo pat pradžių. Dabar ji turi jūsų dėmesi, žinote, kaip artistė sceną, tai ir sklaidosi.

drinks_cheers.gif

QUOTE(balleys @ 2013 05 22, 21:07)

Kad mama lieptų sūnui rinktis tarp žmonos ir jos, tai čia jau viršūnė schmoll.gif Ir gerai Jūsų vyras padarė thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 22, 21:40)
balleys[/b] neisivaizduojat kaip jums pavydziu baltu pavydu  blush2.gif kaip noreciau kad anyta supsichuotu ir visame grazume pasirodytu,bei savo ultimatumais svaidytusi...Manau jis tikrai tada ja apramintu

Sutinku su Jumis, tokie dalykai gerai paveikia ir atveria akis truputį. Pamenu, kaip mano vyras buvo pašiurpęs, kai jo mama pradėjo klykti (būtent - iš pykčio klykti pasikūkčiodama su ašaromis) ir šantažuoti vyrą, jog neis į vestuves, kai pasakiau, jog nekviesim visų giminių, tik artimiausius žmones, nes norim nedidelių vestuvių. Oi, ten visi aplink tada buvo pakraupę.

P.S. Aš tokia laiminga, kad iš kviestų 80 žmonių (70 žmonių iš anytos pusės doh.gif ) ateis tik 43 bigsmile.gif jėgelė, Dievas man pagelbėjo šiuo klausimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 05 22, 21:44)
Kaip džiaugiuosi, kad maniškė Facebook'u nesinaudoja  biggrin.gif  o kokias nesąmones kelia?  g.gif

dabar labai daug visokiu postu atsirado su protingom mintim doh.gif tai ji kazkaip jas iskrapsto nezinia is kur... na pvz... kalbam su ja telefonu ar skype, ji pradeda irodinet savo tiesa nors ji tikrai neteisi, o tada atsiranda facebooke postas mazdaug tokio tipo, nesitikek is artimo supratimo kai jis taves nesupranta.... na akivaizdziai aisku kam tie postai skirti doh.gif taip pat laukiuosi siuo metu ir nenorejau kad dauguma suzinotu, o ji pradejo ant mano sienos kelti postus apie nestuma, kaip rinktis vardus, kaip pagal koki fengsui ar dar bala zino ka apstatyt vaiko kambari kaip rengt, tada video kaip palengvint gimdyma doh.gif nu zodziu, as paprasiau jos nedet man ant sienos nieko kas susije su nestumu o ji vistiek daro savo doh.gif o dar geriau tai kai musu nera namie mano mama naudojasi mano kompu tai ji pasinaudoja proga paskambinti i skype ir zyzia jai kad ji ikalbetu daryt mus taip ar kitaip, mama sako as nesikisu i ju gyvenima, kaip jie nori taip daro jei reikia patarimo pasiklausia patys, nemazi vaikai ko as lysiu i ju gyvenima... tai baisiai pyksta
Atsakyti