Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta III

Laukine_Uogele, labai jus uzjauciu del esamos padeties ir
nenoriu palaikyti jokiu pusiu, bet piktuoju ir keliant ultimatumus tikrai nieko nepasieksite, zinau is savo asmenines patirties. Daugumai vyru - MAMA SVENTAS ZMOGUS, ir tik graziuoju pavyksta pasiekti norimu rezultatu.Gal kartais reikia nusileisti, kad kita karta pasiktumete to ko norite. Man pasiseke mano anyta nera blogas zmogus, bet kaip ir daugelis mamu vadovavo sunui, buvo pratusi, kad visi savaitgaliai ir sventes pas ja, o dabar atsirado konkurente, kuri atima is jos sunau laika, demesi. Man po truputi diplomatijos ir moterisko gudrumo deka pavyko vyra palenkti mano norima kryptimi, bet tai tikrai uzima daug laiko (vis dar lenkiu biggrin.gif )
Aisku vestuves jusu ir tik jus su suzadetiniu turetumete spresti kaip ir kur jas svesti, bet gal butu galima kaip nors palenkti anyta i jusu puse ? smile.gif
linkiu sekmes ir tikiuosi viskas issispres i gera puse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 05 15, 13:59)
nenoriu palaikyti jokiu pusiu, bet piktuoju ir keliant ultimatumus tikrai nieko nepasieksite, zinau is savo asmenines patirties. Daugumai vyru - MAMA SVENTAS ZMOGUS, ir tik graziuoju pavyksta pasiekti norimu rezultatu.Gal kartais reikia nusileisti, kad kita karta pasiktumete to ko norite. Man pasiseke mano anyta nera blogas zmogus, bet kaip ir daugelis mamu vadovavo sunui, buvo pratusi, kad visi savaitgaliai ir sventes pas ja, o dabar atsirado konkurente, kuri atima is jos sunau laika, demesi. Man po truputi diplomatijos ir moterisko gudrumo deka pavyko vyra palenkti mano norima kryptimi, bet tai tikrai uzima daug laiko (vis dar lenkiu  biggrin.gif )
Aisku vestuves jusu ir tik jus su suzadetiniu turetumete spresti kaip ir kur jas svesti, bet gal butu galima kaip nors palenkti anyta i jusu puse ? smile.gif
linkiu sekmes ir tikiuosi viskas issispres i gera puse  4u.gif

tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 05 15, 13:59)
nenoriu palaikyti jokiu pusiu, bet piktuoju ir keliant ultimatumus tikrai nieko nepasieksite, zinau is savo asmenines patirties. Daugumai vyru - MAMA SVENTAS ZMOGUS, ir tik graziuoju pavyksta pasiekti norimu rezultatu.Gal kartais reikia nusileisti, kad kita karta pasiktumete to ko norite. Man pasiseke mano anyta nera blogas zmogus, bet kaip ir daugelis mamu vadovavo sunui, buvo pratusi, kad visi savaitgaliai ir sventes pas ja, o dabar atsirado konkurente, kuri atima is jos sunau laika, demesi. Man po truputi diplomatijos ir moterisko gudrumo deka pavyko vyra palenkti mano norima kryptimi, bet tai tikrai uzima daug laiko (vis dar lenkiu  biggrin.gif )
linkiu sekmes ir tikiuosi viskas issispres i gera puse  4u.gif

Renalta Aciu 4u.gif jus teisi,ultimatumais svaidytis neapsimoka,tad dabar stengiuosi taip karstai i viska nereaguoti smile.gif manasis pats iesko tinkamu zodziu palenkti anyta i musu puse,darysim taip kaip mums norisi,tad pas mus geros zinios 4u.gif manasis pats paskambino sventes vietos vadovei ir susitare laika pasirasyti sutarti ir uzmoketi uzstata bigsmile.gif labai tuo dziaugiuosi,o del mamos pasake jog ja paleks i savo puse kaip nors,vat 4u.gif tad tikiuosi geriausio,tiesa bijau pagalvoti kaip anyta reaguos i musu toki gesta,bet ziuresim ! Jums taip pat istvermes lenkiant vyra ir su anytele ! mirksiukas.gif

P.S. Asta L. sveikinimai tapus oficialia zmonele !!!!! clap.gif clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 15, 19:24)
Renalta Aciu  4u.gif  jus teisi,ultimatumais svaidytis neapsimoka,tad dabar stengiuosi taip karstai i viska nereaguoti  smile.gif manasis pats iesko tinkamu zodziu palenkti anyta i musu puse,darysim taip kaip mums norisi,tad pas mus geros zinios  4u.gif  manasis pats paskambino sventes vietos vadovei ir susitare laika pasirasyti sutarti ir uzmoketi uzstata bigsmile.gif  labai tuo dziaugiuosi,o del mamos pasake jog ja paleks i savo puse kaip nors,vat  4u.gif  tad tikiuosi geriausio,tiesa bijau pagalvoti kaip anyta reaguos i musu toki gesta,bet ziuresim ! Jums taip pat istvermes lenkiant vyra ir su anytele !  mirksiukas.gif

jai nieko kito neliks kaip tik susitaikyt su sia mintim, dziaugiuosi kad jusu vyras pagaliau apsisprende ir uzsake sventes vieta thumbup.gif

Asta L sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 15, 19:24)

Džiaugiuosi už Jus, Laukine Uogele wink.gif

P.S. Ačiū, merginos, už sveikinimus! happy.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 15, 18:24)
Renalta Aciu  4u.gif  jus teisi,ultimatumais svaidytis neapsimoka,tad dabar stengiuosi taip karstai i viska nereaguoti  smile.gif manasis pats iesko tinkamu zodziu palenkti anyta i musu puse,darysim taip kaip mums norisi,tad pas mus geros zinios  4u.gif  manasis pats paskambino sventes vietos vadovei ir susitare laika pasirasyti sutarti ir uzmoketi uzstata bigsmile.gif  labai tuo dziaugiuosi,o del mamos pasake jog ja paleks i savo puse kaip nors,vat  4u.gif  tad tikiuosi geriausio,tiesa bijau pagalvoti kaip anyta reaguos i musu toki gesta,bet ziuresim ! Jums taip pat istvermes lenkiant vyra ir su anytele !  mirksiukas.gif

P.S. Asta L. sveikinimai tapus oficialia zmonele !!!!!  clap.gif  clap_1.gif  yahoo.gif

smagu girdeti, kad reikalai tvarkosi smile.gif
Atsakyti
Kaip nutilo temutė. smile.gif na kaip Jums sekasi? Kaip reikalai klostosi su Jūsų uošvienėmis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 05 21, 16:09)
Kaip nutilo temutė.  smile.gif  na kaip Jums sekasi? Kaip reikalai klostosi su Jūsų uošvienėmis?  4u.gif

Tikrai kad nutilo g.gif mums tai blogai sekasi,anyta sekmingai baigia mus isskirt. buvau uzpsichavusi kad viskas baigta,bet maniskis bando taisyt reikala,bet dabar abejoju ar man viso sito reikia,tad nezinau.....
Atsakyti
Labukas merginos,

tikrai kad nutilusi temuke, matyt geri orao paveike
thumbup.gif

mano fronte nieko naujo, na nebent tik kad mano anyta paskambino mano mami ir bande issiklaust tokiu dalyku kuriu mes niekam nesakom, o ji nervuojasi kad ir mano mama nepasake nieko nes ji nesikisa i musu reikalus thumbup.gif zodziu anyta nepatenkinta, tik visokiu postu milijonus i facebooka kelia ir kelia doh.gif

laukine_uogele kaip nesmagu, o kas si kart nutiko? console.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 05 21, 22:44)
Labukas merginos,

tikrai kad nutilusi temuke, matyt geri orao paveike
thumbup.gif

mano fronte nieko naujo, na nebent tik kad mano anyta paskambino mano mami ir bande issiklaust tokiu dalyku kuriu mes niekam nesakom, o ji nervuojasi kad ir mano mama nepasake nieko nes ji nesikisa i musu reikalus thumbup.gif  zodziu anyta nepatenkinta, tik visokiu postu milijonus i facebooka kelia ir kelia  doh.gif

laukine_uogele kaip nesmagu, o kas si kart  nutiko? console.gif

Labas visoms ! 4u.gif

Na cia vel del tu vestuviu. barames pastoviai del jo mamos psichu. bet pries pora dienu ramiai pasikalbejom,atsiprasem vienas kito nes mes nieko blogo nepadarem,o barniai del mamos principu,manasis prisipazino jog pavydi mano mamos,kad ji visada mane palaiko ir yra salia,o jo niekamtikusi,bet is pagarbos nori kad ji butu vestuvese.Buvome nueje pas jo gimines ir jie del vestuviu pasake kad jiems vienodai kur svesti,jie nesupranta jo ta anyta taip isterikuoja ir pades mums ja perkalbet,zodziu visiems viskas tinka tik ne jai.Bet cia principo reikalas,juk jai reikia kazkokiu priemoniu imtis kad isskirtu. Bet tiesiog man klausimai kyla del tolimesnio gyvenimo...na gerai ji si karta nusileis,bet vestuvese bus nepatenkinta,gadins svente,paskui prades aiskint kada gal vaiku tureti? ir pan. todel nezinau ka daryti... ar mesti mylima vyra nes noriu gyventi ramiai (baigiu isproteti),ar visa laika kenteti tos beprotes zeminimus,bet buti su mylimu zmogum,kuris neaisku ar mane apgins visais atvejais.....aisku visos sakysite kad mesciau ji,kam toks reikalkingas,bet jis tikrai neuzstoja mameles,jis tiesiog iesko visur kompromisu,o as nenoriu jokiu kompromisu,nes zinau jog anyta is principo taip daro,istikro jai vienodai visada sviecia.Jis deje to nemato,ir galbut jeigu pora kartu jokiu kompromisu nebutu ir musu virsus butu,tai gal apsiramintu kovojusi ji....nezinau,kaip manote? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine_Uogele: 22 gegužės 2013 - 12:33
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 22, 12:31)
ar mesti mylima vyra nes noriu gyventi ramiai (baigiu isproteti),ar visa laika kenteti tos beprotes zeminimus,bet buti su mylimu zmogum,kuris neaisku ar mane apgins visais atvejais.....aisku visos sakysite kad mesciau ji,kam toks reikalkingas,bet jis tikrai neuzstoja mameles,jis tiesiog iesko visur kompromisu,o as nenoriu jokiu kompromisu,nes zinau jog anyta is principo taip daro,istikro jai vienodai visada sviecia.Jis deje to nemato,ir galbut jeigu pora kartu jokiu kompromisu nebutu ir musu virsus butu,tai gal apsiramintu kovojusi ji....nezinau,kaip manote?  g.gif

Na aš įsikišiu su ilgamete patirtim tongue.gif Kol nusileidinėjau ir leidau vyrui "kažką" daryti buvo totalus lipimas ant galvos, bet kai užpykau (na ji tikrai nesąmonę padarė) vyrui (koks pusmetis po vestuvių) pasiūliau pasirinkti, su kuo jis nori būti. Vyras paskambino mamai ir pasakė, kad tokiu atveju jis nebenori su jais bendrauti ir pranešinės tik svarbiausius gyvenimo įvykius. Po poros mėnesių aš nusileidau ir dabar gražiai bendraujam - visko būna, visi su charakteriais, bet uošviai žino, kad į šeimą kištis negali (patarinėja, domisi, bet iki tam tikro lygio).
Ir jei tu ar taip ar taip net sprendi apie skyrybas pasakyk tvirtai, ko nori, su pavyzdžiais, laikais ir pan. Ir duok vyrui rinktis (spręsti tai turi jis tongue.gif )
Atsakyti
Laukine uogele, ar tu tikrai myli savo būsimąjį, jei dėl uošvienės raukymųsi pasiryžusi jį palikti g.gif Šiaip aš irgi su ilgamete patirtimi, su uošviais sugyvenu lyg amžinai linksmaisiais kalneliais važinėčiausi bigsmile.gif Tai geriau, tai blogiau...Bet, kad dėl to kiltų mintis savo vyrą palikti, tai tikrai ne. Juolab, kad nesutarimai su anytomis palyginus niekis, kokių išbandymų šeimai iškyla per laiką gyvenant kartu. Ypač kai gimsta vaikai.. Zuikio dainos čia tik, patikėkit. Nekaltink savo vyro, kad jis myli savo motiną, kad ir kokia ji tau nemiela atrodo. Tau širdingas patarimas, kad ir kas būtų niekada geriau nesakyk savo vyrui kokia jo motina niekam tikusi, šiokia tokia ar anokia. Jei nesutariate, geriau tos moters neprisileisk pernelyg arti ir tiek. Bet ir purvo ant jos nepilk. Taip tik pati nukentėsi ir savo orumą prarasi. Lai skalija ji, pačiam tavo vyrui pabos jos nesamonės ir jis ras būdą kurią dieną ją apraminti. Aš tavo vietoje, su ta moterimi bendraučiau tik dalyvaujant vyrui, griežtai nubrėžčiau ribas, kurių jai peržengti NIEKADA nebus valia, išlaikyčiau šaltą oficialų toną,paaiškinčiau savo vyrui kodėl taip yra ir gyvenčiau sau ramiai. Iš tavo postų supratau, jog tu tikiesi, kad taviškis aplamai išbrauks savo motiną iš savo gyvenimo g.gif Ar teisingai supratau? Tai tas vargiai ar nutiks. Iš kitos pusės, jei žmonės motinų taip lengvai atsisako, tai išvis ko jie ir verti doh.gif O teisti bloga ji buvo ar gera, tai tikrai ne jums.. Pati dar nežinote kaip jūsų gyvenimas pasisuks. Kaip supratau pernelyg jauna dar esate..
Atsakyti