Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai su būsima anyta III

Užsukau į temą paskaityti kaip kas su anytomis sutaria, o čia santa barbara.
Vienoms vaikus nužiūri, nes anyta juos parodo kažkam (kas čia, viduramžiai?)

Kitos planuoja kaip su vyro gimine nebendraus PO vestuvių. Iki vestuvių gyvatėlė caca lia lia, po vestuvių, nagučiai išauga. Reiktų būsimam vyrui paskaityt. Gal dar kažko po vestuvių nebedarys smile.gif.

Linksma buvo skaityti. Na o įlindau su pasisakymu, kad aš turbūt dėl to nesiženiju, nes manau, kad kai tai padarysiu tai anyta pradės jaustis galinti visur lįsti. Jau dabar būna prisidirba, pvz paskambina mano mamai ir pasako, kad sergu nes jai taip pasirodė. Dabar dar aš jai galiu pasakyti, kad ne jūsų reikalas svetimiems žmonėms skambinėti, apie kitus svetimus nesąmones pasakoti. Po vestuvių jau negalėčiau smile.gif Nes jau nebebūtų taip jau ir ne jos reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 05 12, 14:48)

Kitos planuoja kaip su vyro gimine nebendraus PO vestuvių. Iki vestuvių gyvatėlė caca lia lia, po vestuvių, nagučiai išauga. Reiktų būsimam vyrui paskaityt. Gal dar kažko po vestuvių nebedarys smile.gif.

Linksma buvo skaityti. Na o įlindau su pasisakymu, kad aš turbūt dėl to nesiženiju, nes manau, kad kai tai padarysiu tai anyta pradės jaustis galinti visur lįsti. Jau dabar būna prisidirba, pvz paskambina mano mamai ir pasako, kad sergu nes jai taip pasirodė. Dabar dar aš jai galiu pasakyti, kad ne jūsų reikalas svetimiems žmonėms skambinėti, apie kitus svetimus nesąmones pasakoti. Po vestuvių jau negalėčiau smile.gif Nes jau nebebūtų taip jau ir ne jos reikalas.

Nesuprantu zmoniu kuriems linksma skaityt kitu bedas,bet cia kulturos reikalas smile.gif
Ir man atrodo kad nesizenijat jus ne del to kad nenorit o del to kad nieks jums nesipersa ir gal del tu "pries vestuviniu" mandravoniu pries anyta ir nenori pirstis smile.gif
Atsakyti
kaip as noreciau kad musu anytos pasikeistu blush2.gif ir kodel negalima zmoniskai sutart? g.gif suprantu kad marti butu gerianti, nedirbanti, nesirupinanti vyru ir namais, tada tai dar suprantamas reikalas, o cia tvarkingos paneles mylincios ju sunus su visais ju minusais o jos vistiek nepatenkintos, juk vaikai visa gyvenima liks vaikais, negali gi ju prisirist ant pavadelio kaip sunio, visi mes isaugam ir kuriam seimas, jos taip pat yra kazkieno vaikai, taip pat kure savo seima, gimde vaikus, tai ko jos nori is musu man iki siol nedaeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 05 12, 14:48)

lotuliukas.gif pralinksminot savo postu. Čia apskritai kurių dalyvių adresu šie žodžiai buvo? Ir, manau, šaipytis iš žmogaus pažiūrų nederėtų blush2.gif kažkas vaikšto pas ekstrasensus ir jais tiki, kažkas tiki į Dievą, kažkas į mokslą, kažkas ateivius mato. Na koks gi kitų reikalas, jei tam žmogui gerai? O jūs, atrodo (čia kiek supratau iš nelabai rišlaus post'o) nesituokiat, nes anytos bijot? Bijot, kad ji kišis į Jūsų asmeninius reikalus? Ir apskritai su pasakymu, jog dabar esat svetimas žmogus, nesutinku - kai draugaujat su vaikinu (nekalbu apie savaitės trukmės draugystes), Jūs anksčiau ar vėliau tampat šeimos nare. Tikrai ne tuomet, kai dokumentėliai yra pasirašomi.

Įdomu, ką mano vyras čia tokio rastų, paskaitęs mano post'us. g.gif kažkaip mums nereikia tokių dalykų slėpti vienam nuo kito, tad jis viską žino. Jūs galbūt įsivaizduojat, kad čia kažkokie slapti pasikalbėjimai vyksta? bigsmile.gif kai kurių vyrai galbūt ir nieko nenutuokia, bet dėl savęs esu rami. O Jūs ir toliau lavinkite fantaziją. wink.gif

QUOTE(balleys @ 2013 05 12, 19:41)
kaip as noreciau kad musu anytos pasikeistu  blush2.gif  ir kodel negalima zmoniskai sutart? g.gif  suprantu kad marti butu gerianti, nedirbanti, nesirupinanti vyru ir namais, tada tai dar suprantamas reikalas, o cia tvarkingos paneles mylincios ju sunus su visais ju minusais o jos vistiek nepatenkintos, juk vaikai visa gyvenima liks vaikais, negali gi ju prisirist ant pavadelio kaip sunio, visi mes isaugam ir kuriam seimas, jos taip pat yra kazkieno vaikai, taip pat kure savo seima, gimde vaikus, tai ko jos nori is musu man iki siol nedaeina doh.gif

Man labai patinka Dita Von Teese mintis: “You can be the ripest, juiciest peach in the world, and there's still going to be somebody who hates peaches.” Tai yra tokia tiesa. Ir yra tiesiog neįmanoma būti geram ir įtikti kiekvienam. Nes visuomet kažkas kažkuo bus nepatenkintas. Vienintelis dalykas, ką galite padaryti - tai atsipalaiduoti ir nekreipti dėmesio. Ramiau gyvensit. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta L.: 12 gegužės 2013 - 19:05
QUOTE(Asta L. @ 2013 05 12, 20:03)

Man labai patinka Dita Von Teese mintis: “You can be the ripest, juiciest peach in the world, and there's still going to be somebody who hates peaches.” Tai yra tokia tiesa. Ir yra tiesiog neįmanoma būti geram ir įtikti kiekvienam. Nes visuomet kažkas kažkuo bus nepatenkintas. Vienintelis dalykas, ką galite padaryti - tai atsipalaiduoti ir nekreipti dėmesio. Ramiau gyvensit. wink.gif

geras pasakymas thumbup.gif na taip kiekvienam neitiksi, o zmoniu visokiu yra visokiu reikia, stengiuosi nekreipt demesio tikrai padeda lengviau gyventi thumbup.gif jei imciau kas kart i galva tai jau zila buciau nuo nervu, tad stengiuosi nestresuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 05 12, 23:51)
jei imciau kas kart i galva tai jau zila buciau nuo nervu

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip laikotes? Kas naujo is anytu fronto? ax.gif

as su savaja jau nuo penktadienio nekalbejau tai ramuma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 05 14, 08:56)
Sveikos,

kaip laikotes? Kas naujo is anytu fronto? ax.gif

as su savaja jau nuo penktadienio nekalbejau tai ramuma thumbup.gif

Sveika 4u.gif

Maniškė vakar skambino vyrui, tikėjosi išpešti kokių naujienų, bet jis beveik nieko nepasakojo. Žodžiu, pakalbėjo apie orą ir tiek mirksiukas.gif Man, ačiū Dievui, neskambina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta L. @ 2013 05 14, 12:27)
Sveika  4u.gif

Maniškė vakar skambino vyrui, tikėjosi išpešti kokių naujienų, bet jis beveik nieko nepasakojo. Žodžiu, pakalbėjo apie orą ir tiek  mirksiukas.gif Man, ačiū Dievui, neskambina.  smile.gif

maniske penktadieni irgi bande issiklausinet kazko neaisku ko, bet nieko nepese, tada sake eis skambinti ekstrasensui lotuliukas.gif kazkaip aprimo jos ia, matyt geras oras jas veikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 05 10, 23:03)
Asta L. aciu uz gerus zodziu!  4u.gif

Taip,as labiau tylene kai kalba eina apie barnius ar aiskinimasi,tikrai noreciau viska issakyti ka mastau bet liezuvis nesivercia,cia jau mano kazkokios problemos  unsure.gif  na dabar po poros valandu jis siek tiek pats apsiramino,nori pasikalbeti,padare vakariene,sutvarke buta,bet vat as negaliu pasikalbeti nors tu ka,man nesivercia liezuvis pasakyt kad jo mama kisasi per daug ir as nenoriu taip kentet visa gyvenima, nes jeigu jis isgirsta bent uzuomina jog noriu nutraukt santykius,jis supyksta ant viso pasaulio,pradeda  is kampo i kampa vaikscioti,verkt,atsiprasynet,o as grasinti nemegstu,gal cia jam per daug skausmo tokie mano pasisakymai sukeltu,kaip manot?  unsure.gif  mes vienas kitam idealiai tinkame visomis prasmemis,pas mus barniai buna didele retenybe,gal viena karta i metus ir tai greit susitaikom issprendziame problema. Jis visada uzstoja mane visur visada,net kai jo mama nusisnekedavo.Bet kai pareiskem jog bus vestuves,ji stengiasi isskirti mus,o jis ne tai kad uzstoja bet iesko komprimiso,bet tai raganai tiesiog neegzistuoja kompromisai o svarbiausia jos norai ir manipuliavimas,tai ....Zodziu kai jos nera,musu santykiai visame kame idealus, bet kai ji apsireiskia,kyla priblemos. Suprasciau kad jis visada uzstotu tik mama,bet kai visada uzstodavo mane,o dabar staiga jis elgiasi kitaip,tai man keista  unsure.gif  jeigu mano mama butu girtuokle kuri pasirode mano gyvenime tik kai suejo 20m. ir amzinai tik saiposi ir pasiepia prie visu,o gero zodzio niekada nera pasakiusi tai as tikrai neleisciau jai aiskinti kaip man gyvent ir tikrai neleisciau koreaguot savo vestuviu ar aiskint mano antrai pusei.Butu pagarba zinoma,nes tas zmogus bent pagimde,bet ne autoritetas.

Man buvo situacija, sakydavau kad mama kiek per daug kišasi į mūsų santykius ir visą kitą. Bet labai padėjo sužadėtinių kursai, ten jis atsipeikėjo, suprato. tai dabar problemų nebeturiu visiškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_ @ 2013 05 14, 13:44)
Man buvo situacija, sakydavau kad mama kiek per daug kišasi į mūsų santykius ir visą kitą. Bet labai padėjo sužadėtinių kursai, ten jis atsipeikėjo, suprato. tai dabar problemų nebeturiu visiškai smile.gif

dar ir tokiu yra, net nezinojau, gerai kad padejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_ @ 2013 05 14, 13:44)

Na vat kaip faina mirksiukas.gif
Atsakyti