Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai ir maistas

QUOTE(Bajm @ 2006 05 09, 14:55)
jau kokia savaitė nevalgiau saldumynų, gėriau daug vandens, stengiausi valgyti lengvesnį maistą, dar gryname ore pabuvau

tai oda atsigavo fantastiškai - užgijo spuogeliai, nėr mažų spuogelių dekolte srityje

taip viskas nuo gyvenimo budo priklauso mirksiukas.gif as nevalgau, jokiu cipsu, saldumynus stengiuosi kuo reciau, ir nera pas mane spuogu, nors gal cia ir genai lemia wub.gif
Atsakyti
Kiek teko skaityti literaturoje, visi nauji tyrimai atmeta rysi tarp maisto ir aknes ir traktuoja tai kaip mita. Jei is asmenines patirties... Nevalgau mesos, saldumynu nemegstu, cipsus ir gazuotus gerimus pamirsau jau seniai, valgau daug darzoviu, vaisiu, zalios arbatos isgeriu 3 litrus per diena ir t.t. Ir ka jus manot? Beria dar ir kaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(la luna @ 2006 05 30, 12:40)
Kiek teko skaityti literaturoje, visi nauji tyrimai atmeta rysi tarp maisto ir aknes ir traktuoja tai kaip mita. Jei is asmenines patirties... Nevalgau mesos, saldumynu nemegstu, cipsus ir gazuotus gerimus pamirsau jau seniai, valgau daug darzoviu, vaisiu, zalios arbatos isgeriu 3 litrus per diena ir t.t. Ir ka jus manot? Beria dar ir kaip  blink.gif

Čia anksčiau rašiau, jog atsisakiau pieno produktų ir bėrimas sumažėjo tad manau, kad vis dėlto iš dalies turi reikšmės ir maistas. Beja dar viena priežastis dėl kurios man spuogai lysdavo buvo vitaminų perdozavimas! Kokių aš tik vitaminų ir papildų negėriau ir odai skirtų ir šiaip organizmui bei kraujui stiprinti rolleyes.gif ir taip du metus be pertraukų doh.gif man tik dabar tedaėjo, kad gal tai ir buvo tų spuogų atsiradimo priežąstis? O jūs kaip manot?
Atsakyti
jo

aš irgi, kai laiks nuo laiko maitinuosi sveikai, tai bėrimas visai nedingsta

bet vis tiek ryškiai sumažėja, be to veidas mažiau blizga ir atspalvis žymiai sveikesnis

ir kai pradedu valgyti viską ir nelabai kontroliuoju savęs, tai po savaitės dviejų - pradedu gailėtis

ir vėl grįžtu į sveikos mitybos režimą
Atsakyti
Man irgi tas pats ...
Jei save pakontroliuoju, daugiau vandens išgeriu, tai nei vieno spuogelio, o tik atleidžiu vadžias ir ryte jau atsikeliu su guzu doh.gif man asmeniškai svarbiausia yra kuo daugiau vandens gerti, o jau maistą tai proto ribose valgyti...
Atsakyti
man jau gal 2 savaitės kai viduriai susitvarkę blush2.gif
tai veidas nerealiai pagražėjo
tiesa išlindo 3 spuogai prieš mmm doh.gif

bet šiaip labai sumažėjo inkštirų, veidas pašviesėjęs, labai mažai blizga

žodžiu, kaip ir ką valgau, taip ir atrodau (ir jaučiuosi) tongue.gif
Atsakyti
O man atsisakymas kepto maisto ir astraus gerina odos bukle
Atsakyti
man atrodo kad maistas nelabai bendro turi su spuogais.......galima valgyti viska.......man atrodo ir is mano pastebejimo oda susitvarko jei skrandis gerai dirba ..gerai virskyna maista........jei tustinuosi pastoviai...viduriai uzkieteje nebuna ir t.t......juk lietuvoje labai populiaru yra gerosios bakterjos....jos sutvarko skrandi......amerikoje jos nebuvo tokios populiarios,...bet dabar jau pradeda populiareti.....neperseniausiai atsirado jogurtas su gerosiomis bekterijomis......mano pastebejimai tokie......kai tik viduriai uzkieteja....arba kelias dienas nesitustinu......is karto isberia..... doh.gif .........

kaip kazkur minejau cinkas ir vitamino b compleksas labai padeda nuo spuogu......cinko gerti 60-90mg...nevirsyti 100mg.......rezultatai pastebimi po keliu savaiciu.....
Atsakyti
Sveikutes,
ir as maniau,kad mane beria nuo ivairaus maisto.Prisigalvojau,kad tai nuo pieno produktu,tai nuo saldumynu,galiausiai vaisiu ir pan.Kosmetologe sako,kad tiesiog toks odas tipas ir maistas dideles itakos nedaro... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 04 11, 08:17)
Sveikos,
Tiesiog kaskart girdziu, kad norint apmazinti spuogu, reikia juos gydyti ne tik is isores, bet ir valgyti ne viska. Skaitau ir visur skirtingai raso. Na saldumynai manau, kad tikrai neteigiamai veikia spuogus. Bet tai reikia atsisakyti ir cukraus i arbata?
Taip pat sako, kad reikia vengti riebaus maisto. Ka reiskia riebaus?
Na tiesiog noriu paklausti ir paprasyti, kad suteiktumet ziniu, nes jau visai pasimeciau ir galvoju, kad nieko valgyti nebegalima g.gif

galeciau suteikti be galo daug informacijos sia tema, bet man neuztektu vietos viska surasyti. o be to zinau labai gera mitybos konsultavimo kabineta kaune, kur yra suteikiama profesionali konsultacija. smulkiau violiuke@hotmail.com
Atsakyti
QUOTE(violiuke @ 2006 11 05, 01:18)
galeciau suteikti be galo daug informacijos sia tema, bet man neuztektu vietos viska surasyti. o be to zinau labai gera mitybos konsultavimo kabineta kaune, kur yra suteikiama profesionali konsultacija. smulkiau violiuke@hotmail.com

tai prasom bent pagrindinius desnius paviesint kas kenkia kas padeda smile.gif o pieno produktai itakoja oda ar tai mitas, kad nuo pieno beria? smile.gif
Atsakyti
Man tai tikrai atrodo, kad maistas įtakoja spuogų atsiradimą. Berdavo mane siaubingai nepadėjo niekas, jokios kaukės, kosmetologės, antibijotikai. Ir dietas bandžiau visokias, tik nirekaip negalėdavau pieno atsisakyti, gerdavau litrais, nes daug sportavau. Kai tik nustojau gerti pieną, išvis labai sumažinau pieno produktus, bei kiašinius iškart veido oda pasakiškai pasikeitė. Stebuklo neįvyko, kad spuogai išnyktų amžiams, jų vis atsiranda laiks nuo laiko, ypač prieš mm, bet jau nėr ką lygint, kai anksčiau būdavo visa kakta ir veido apačia, o dabar tik vienas kitas atsiranda. Aišku dar pastebėjau kai šokolado daugiau pavalgau tas pats būna. Taigi bent jau man atsisakius šių produktų labai viskas pagerėjo thumbup.gif Matyt kiekvienam žmogui vis kiti produktai netinka. Man atrodo kad nuo organizmo priklauso vienam gal pienas netinka, kitam batonas, dar kitam kokie sausainiai ar kava. Reikia save stebėti ir tada bus aiškiau.
Atsakyti