Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai ir maistas

QUOTE(tavi @ 2006 05 08, 17:31)
Beabejo jums paciai reiket pasekti, galu gale bandykit sojos pieno produktus mirksiukas.gif

Nemėgstu lotuliukas.gif
A, tada gerai, man regis, mano organizmas neprieštarauja. smile.gif Vienodai beria ir kai vartoju tuos produktus, ir kai ne lotuliukas.gif
Atsakyti
jau kokia savaitė nevalgiau saldumynų, gėriau daug vandens, stengiausi valgyti lengvesnį maistą, dar gryname ore pabuvau

tai oda atsigavo fantastiškai - užgijo spuogeliai, nėr mažų spuogelių dekolte srityje
Atsakyti
As irgi savaite eksperimentavau : nusipirkau "L'oreal" "Pure zone" odos prieziuros linijos produktu, valgaiu daug vaisiu, darzoviu, reguliariai ejau i soliariuma, geriau daug vandens, islysdavau i saulute porai trejetai valandu, naudojau valancias ir nuo spuogu kaukes. Veidelis pasidare sveikesnis, svaresnis (tfu tfu tfu), greicaiu eme gyti netikeliai, bet va emiau ir sutingau... Turbut reiks susiimti ir rimtai vel uzsiimti odos prieziura tongue.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as, vis skaiciau jusu patarimus ir kokias 2 savaites jokiu "netinkamu produktu"...Nepasiteisino, vakar kaip pradejo bert doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasmane @ 2006 05 10, 20:42)
Prisijungsiu ir as, vis skaiciau jusu patarimus ir kokias 2 savaites jokiu "netinkamu produktu"...Nepasiteisino, vakar kaip pradejo bert doh.gif

Va va, nesuprasi, nuo ko čia beria... unsure.gif
Atsakyti
Aš tai save jau pažįstu. Mane iškart išberia prieš mėnesines (net žinau kurią dieną turi pradėti lįsti tie bjaurybės sad.gif ), po to kai tik suvalgau pieniško šokolado, kai suvalgau daugiau pieniškų produktų arba kai nervinuosi (intensyviai mokausi ar šiaip kas nervina). Blogiausia tai, kad nagai taip ir niežti visus tuos spuogus išmaigyti. Tai va tada ir blogiausia - tenka gydyti pora savaičių. Bet jei palieku ramybėje, ar užtepu kokį kremuką, tai viskas lyg ir normaliai. Blogiausia, kad būna ir tokių, kad jei neišspausi laiku, tai sukietėja ir tampa skauduliu... tongue.gif Fe...
Atsakyti
QUOTE(n-e-r-i @ 2006 05 12, 22:46)
Aš tai save jau pažįstu. Mane iškart išberia prieš mėnesines (net žinau kurią dieną turi pradėti lįsti tie bjaurybės sad.gif ), po to kai tik suvalgau pieniško šokolado, kai suvalgau daugiau pieniškų produktų arba kai nervinuosi (intensyviai mokausi ar šiaip kas nervina). Blogiausia tai, kad nagai taip ir niežti visus tuos spuogus išmaigyti. Tai va tada ir blogiausia - tenka gydyti pora savaičių. Bet jei palieku ramybėje, ar užtepu kokį kremuką, tai viskas lyg ir normaliai. [COLOR=red]Blogiausia, kad būna ir tokių, kad jei neišspausi laiku, tai sukietėja ir tampa skauduliu... tongue.gif Fe...

Man ir tuos didelius spuogus kur su daug pūlių viduje ir reikia išspausti, nes jei to nepadarau tai man tie spuogai taip paprastai neišnyksta, net ir po savaitės sad.gif
Atsakyti
Aha sad.gif Jei kaip rekomenduojama išvis prie jų nelysi, tai jie taip išivešėja, kad po to atrodai kaip su kokiu guzu smile.gif Tai aš tada jau geriau sumaigau ji, antrą dieną atrodo kaip žaizda, bet užtad trečią jau ir ima gyti. Antraip tikrai tenka vaikščioti savaite su guzu smile.gif
Atsakyti
Man paskutiniu metu nuo saldumynu pradejo berti.Ir jau atrodo sumazinau ju kieki,bet vistiek beria.
O nuo Loreal kremo veidas issausejo,tokiais plemukais sauseja.Bandziau ir alieju alyvuogiu,bet nieko.Matyt is vidaus kazkas negerai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 05 20, 22:22)
Man paskutiniu metu nuo saldumynu pradejo berti.Ir jau atrodo sumazinau ju kieki,bet vistiek beria.
O nuo Loreal kremo veidas issausejo,tokiais plemukais sauseja.Bandziau ir alieju alyvuogiu,bet nieko.Matyt is vidaus kazkas negerai. wink.gif

Kaip suprast? Isoriskai?
Atsakyti
O aš jau dvi savaites jokių pieno produktų nevartoju, pastebėjau jog spuogai daug rečiau kyla, nors rašiau, kad netikiu, jog nuo pieno produktų gali spuogai atsirasti, dabar jau pradedu tikėt smile.gif be to vyras pasakojo jog kultūristams kurie vartoja daug baltimų taip pat pradeda kilti spuogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Catty @ 2006 05 21, 12:43)
O aš jau dvi savaites jokių pieno produktų nevartoju, pastebėjau jog spuogai daug rečiau kyla, nors rašiau, kad netikiu, jog nuo pieno produktų gali spuogai atsirasti, dabar jau pradedu tikėt smile.gif be to vyras pasakojo jog kultūristams kurie vartoja daug baltimų taip pat pradeda kilti spuogai smile.gif

spuogus labai skatina proteinai papildomi organizme. Svorio kritimui tai labai gerai, bet odyte kencia. Pienas, vistiena, kalakutiena ir kiti produktai turintys daug proteino paskatina ju atsiradima blink.gif Gaila bet lazda turi du galus, viena vieta gydai, kita prasteja biggrin.gif kaip ir viskas siame pasaulyje, o galetu buti kitaip....
Atsakyti