Įkraunama...
Įkraunama...

Prie dviračio tvirtinamos kėdutės

QUOTE(Minga @ 2006 05 15, 13:13)
Mes irgi svarstome pirkti kėdutes vaikams, bet dabar labiau linkstame link tokios priekabos - žinoma, jei kaina "kosminė", tai gali tekti susitaikyti ir be priekabos, nors po kol kas neradome kas lietuvoje jomis prekiautų.

Aš mačiau dviračių parduotuvėj pardavinėja, Žirmūnuose ax.gif .
Sakė, kad toj priekaboj galima vežt iki 35 kg. O kaina, berods, apie 500 Lt. Tiksliai nepamenu.
Aš nusipirkau kėdutę ant dviračio, kur atsilenkia nugarėlė. Mokėjau 199 Lt., Šiaip norėjau kitos, kur 249Lt. kainavo, bet nebebuvo. Ten dar diržiukai per juosmenį buvo ax.gif .
Galvojau ir šalmą vaikui pirkt, bet, kad pažiūrėjau, ta šalmo forma, nu nežinau, negalės vaikas normaliai atsiremt per tą šalmą. Dar mes nepraaugom nugaros atramos.

Pati vežioju savo zuikį be problemų, bent jau man, tikrai nėra nieko sunkaus ar baisaus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2006 06 20, 15:54)
Mano vaikiui du metai, bet aš pati jo vežiot nerizikuoju. Kadangi nelabai nuvairuoju dvirati, kai jo kedute pritaisyta. BEt gal čia tik aš važiuot nesugebu. Mane traukia, meta į šoną ir viskas. Dar tiesiai važiuojant, tai dar dar, bet kiekvienas posūkis yra rimtas išbandymas. Tad mažąjį pavėžina nebent tėtis.

O aš kuo puikiausiai vežioju savo mažylį thumbup.gif . Be jokių problemų ax.gif .
QUOTE(MaxMara @ 2006 06 21, 00:13)
Ačiū, būtinai pasinaudosiu šiuo patarimu  drinks_cheers.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif . Jei veiksmas vyksta Vilniuj, tai mačiau dviračių parduotuvėj" Dviratis Plius" Žirmūnuose. Dabar jie dirba ir sekmadieniais, tik, aišku, trumpiau. Pasiskambint ir išsiklausinėk mirksiukas.gif .
Atsakyti
Tai ar ant kalnų dviračių įmanoma uždėti kėdutę- help somebody. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit nebrangiai parduoti kėdutę ant dviračio 2 metukų mergaitei?Jei turit,raįšykit į a/z smile.gif
Atsakyti
Pirkom dviracio kedute Alekstoto turguj, Kaune, mokejau 30 Lt. Aisku nenauja, bet nupirkom nebloga(Vokiska), kaip nekeista. Kedute nesilanksto, bet visa kita kaip pridera. Teko truputi dar prie jos padirbet man ( ja isveisti) ir vyrui (pagaminti bagazine spec.) nes musu dviraciai su galiniais amortizatoriais, o tokia bagazine kainuoja 90 lt. biggrin.gif Tai vyras pagamino pats. Isvaziavom i pirma kelione, bet toli nenuvazivom, nes mazius uzmigo, kaip negyvas, net prikelt nebuvo imanoma, teko atgal pestute pareit ir maziu parsistumt, bijojom kakla nulauzt.
As pati bandziau vaziuot su vaiku ir ta kedute nieko neisiena meto mane i sona, su tokiu mano vaziavimu per daug pavojinga. Dabar jau pipliukas paaugo bandysim dar kart vaziuot i kelione tikiuos sekmingesne bus biggrin.gif
Va pagalvojau ir apie salma. Kur Kaune ji butu galima nusipirkti uz priimtina kaina?
Vaikui nuo 1 metuku, gal kas ka nors patartumete? I ka reik atkreipt demesi, perkant salma?
Atsakyti
o aš kitokių klausimėlių turiu:
nuo kada galima vaikutį dviračiu vežiot? jau kai pats normaliai išmoksta sėdėt ir pan, ar tik po kokių metų??

antras klausimėlis - ar kas bandėte vaikus vežiotis su motoroleriais ar mopedom??
nu, nenoriu aš antros mašinos pirkt tik todėl, kad man nuo namų iki univero, darželio ir laboratorijos didoki atstumai dviračiu važiuot.. bet dar niekad nepastebėjau, kad kas taip vežiotusi... ax.gif
Atsakyti

Vaika vezti ant dviracio galima kai tik ima pats savarankiskai sedeti.

O salma mes pirkom dviraciu parduotuvej uz 70lt atrodo, o gal uz 50lt ( labai jau tas 70lt daug man daba atrodo:). Bet esu maciusi devetu drabuziu parduotuvese po 2 lt tongue.gif . Be salmo niekada vaiko nevezciau .

O keduciu pasirinkimas tai nera labai jau didelis pas mus. Teko gyventi Olandijoj, tai ten kas kita.
Turim patogia gera kedute, bet va kai vaikas uzmiega ( o taip buna beveik visada), tai jau vargas...... nors imk ir salma tvirtink prie kedutes atloso.......
Atsakyti
Siurpau skaitydama, kad metu nesulauke vaikuciai ir dar be salmu veziojami. Mudu su vyru irgi 'baisus'' dviratininkai, ypac maniskis, bet pakentesim nevaziave kol musu mazajai metai nesueis. Ir pirksim ne kedute, o vezimaiti prie dviracio subines kabinama. Jie saugesni, stabilesni, arciau zemes. Be to, ten ir zaisliuku pora imesti galima. Salma desim net ir vezime.
Atsakyti
Vaiko iki metu vezioti tokioje sedyneje negalima, jo stuburo linkiai dar nesusiformave, o jus ji kratot ant sedynes, joks gamintojas, o tuo labiau medicinini issilavinima turintis zmogus jums to nerekomenduotu. Antra gelezine taisykle: uzmigus vaikui butina sustoti ir niekur daugiau nejudeti, nes yra pavojus pakenkti stuburui!
Labai jau as cia grieztai, bet man irgi nugara pagaugais nuejo pamacius to uzmigusio vaiko foto. Pries naudodami kiekviena imantresni daikta pastudijuokite info internete, jos tikrai yra daug, tiesiog per puse minutes rastas vienas puslapis: http://www.helmets.org/child.htm
huh.gif
Atsakyti
gal galėtumėt patart, kokius gamintojus geriau rinktis?
4u.gif
Atsakyti
gal kam jau nebereikalinga kedute, pirkciau.
Atsakyti
kad jau žiemą iš kiemo išvarėm ( hihihi.gif ), keliu temą į viršų.
jei kas turite išaugtą kėdutę, mes labai ieškome ax.gif 4u.gif lauksiu až 4u.gif
Atsakyti